Løfte ansikt og hals hjemme

 Med alder, dessverre, er huden vår ansikt mye mindre elastisk, rynker vises. Lift er en god måte å gjøre huden ung og hindre falming. Svært rimelig og effektiv slags metode - vanlig løfte ansikts hjemme.
 Hva er løftene. Metoder.
 Løfte ansikt og hals - en rekke kosmetiske prosedyrer omfatter ulike kosmetikk, hardware prosedyrer, selv-massasje brukes i forbindelse med foryngelse og hudens elastisitet.
 Arsonvalisasjon - en av de best kjente fremgangsmåter for løfting. En strøm gjennom huden av spesielle aktuelle frekvensen. Ved utførelse av denne fremgangsmåten akselererer blodsirkulasjonen, og bringer de mest nyttige supplerende oksygen og mikronæringsstoffer i de dype lag av huden. Denne prosedyren utføres i hjemmet, for dette formålet spesielle enheter solgt. Effekt arsonvalisasjon - elastisitet, skjønnhet og hudens elastisitet, blir hudfarge mer vanlig, glatter ut fine linjer.
 Classic self-massasje person - rimelig og effektiv metode for løfting. Eliminerer puffiness, toner og kjemper slapp hud. Self-massasje er anbefalt flere ganger i uken i ca tre minutter hver økt. Resultatet vil være synlig etter 20 behandlinger.
 I manuell massasje er en effektiv type - ansiktsmassasje vakuum.
 En av de stadier av å løfte en dyp rengjøring eller peeling. Homes Dette vil bidra til ulike skrubb, som inkluderer: naturlig aprikos og mandel frø, bakken kaffe, havre og hvete kli. Før den anbefalte pre-damp huden ved hjelp av et dampbad med avkok av ulike urter.
 Løfte ansiktsmaske hjemme er en annen effektiv metode. Designet for planering og glatting huden. Her er noen av masker:
 Grunnlaget for mange masker slapp hud aldring er druer, rik på sporstoffer og vitaminer. Frisk drue masse kombinert med naturlig hvit leire og egg - utmerket Lifting Mask.
 Agurk er kjent for sine gode fuktighetsgivende egenskaper. Slitt og blandet med eggehvite agurk vil gi huden din elastisitet og friskhet.
 Kosmetisk leire og slam - Viktige verktøy for alderen hud, normalisere blodsirkulasjonen. En rekke kirurgiske ansiktsløftning prosedyrer - hudforyngelse hjelp kirurgi.
 Foto foryngelse, mesoterapi injeksjoner og ulike - metoder som kan tilbys i skjønnhetssalonger.
 I konklusjon kan vi si at ditt valg er den optimale prosedyren vil gi gode resultater bare sammen med vanlig hudpleie av ansiktet ditt. Med løfting av en markant foryngelse, er huden mye mykere, smidig og fløyelsmyk.  
Øvelsen for vekttap rumpe, effektiv kompleks video
 Hver kvinne ønsker å ha slanke hofter og rumpe elastiske. Videre, ifølge statistikk, ca 90% av kvinnene er fornøyd med kroppen sin. Faktisk ikke alle det er noen problemer med figuren, men øvelser for å miste vekt baken i alle fall ikke forstyrre, fordi sporten vil alltid holde seg i god form!
 Får opplæring
 Utføre et sett med øvelser du kan hjemme. Alt du trenger - et par manualer 2 kg og en time gratis tid. Til å begynne med oppvarmingsøvelser bør være. Ignorere det ikke er nødvendig, da dette er en svært viktig øyeblikk for effektiviteten av treningen. Hvis du er i rommet, må du bruke ca 10 minutter på en tredemølle. Dette betyr ikke nødvendigvis løpe, kan du gå raske skritt. Dersom klasser er hjemme - trene litt - grunne knebøy, zahlestы ben skråning. Alt må gå i 2-3 minutter på hver type aktivitet. Som et resultat, litt hyppigere puste, men du razohreetes - vil bli føler varmen i hele kroppen. På slutten av treningen litt stretch tilbake i 10-15 sekunder.
 Knebøy for vakre rumpe
 Effektiv utøvelse trenger ikke å være komplisert. Og Squat - det beste beviset. Å øke belastningen det er anbefalt å ta en manual. Så starter stilling - føttene skulder bredde hverandre. Sokker utvide utover, stramme pressen. Manualer satt på skuldrene som om du holder et skudd. Hvis det er mulig, er det bedre å ta deres plass bodibar - gymnas tung stokk hvis vekt må oppfylle vekt manualer.

 Pust inn, bøy knærne og Rull ned litt bøyde ben i rette vinkler i leddene. Ser i speilet, om du utfører øvelsen.

 Nederst trenger du å bo bare for et øyeblikk, så bitte baken med utpust presser seg opp av styrken på disse musklene.

 For første gang vil føle spenningen i hoftene. Men når du perfeksjonere teknikken, så lære å sitte på huk slik at bunnpunktet av knestrømper var på linjen. Også prøve å holde vekten på hælene og muligens eliminere sag i ryggen. Denne øvelsen utføres i to tilnærminger til 25-30 repetisjoner.
 Løfte bena, fokus på rumpe og lår

 Denne øvelsen utføres på siden. I denne stilling er den nedre bøy, dreiearmen ved albuen. Tilbake utbedret, nakke utvidet.

 Føtter trenger å bringe sammen, sender sokker fremover.

 Nå starter øvelsen ved å løfte den øverste benet over bunnen til en høyde på 20 cm. Dette er startposisjonen, kan ikke i alle fall leggen.

 På utpust, løft det i en vinkel på 45 °, deretter inhalere tilbake til utgangsposisjonen. Stammen har dermed å være fast, prøv å bolle rørte seg ikke. Holde balansen av pressen.

 Denne oppgaven er en tilnærming til hver side av 30-40 repetisjoner. Over tid, kan det være komplisert ved å utføre ytterligere 20-30 elastiske bevegelser mellom øvre og nedre punkter.
 Forhøyninger bekkenet, enkelt og effektivt

 For denne øvelsen skal igjen ta manualer. Legg deg ned på ryggen, bøy bena i knærne.

 Stopper plassere en kort avstand fra bekken skulder bredde hverandre, sender sokker fremover.

 Klemme manualer, legge hendene på hip bein. Fjern halsen, rette ryggen.

 På utpust, løft setet fra gulvet slik at hoftene og overkroppen danner en rett linje.

 Fryse i denne stillingen i en andre belastningsskader setemusklene og inhalerer sakte komme tilbake til utgangsposisjonen.

 Denne øvelsen er to tilnærminger for 20-30 repetisjoner. Til slutt er det nødvendig å strekke alle jobbet muskler en treningsøkt.
Hvordan fjerne rynker ved å bruke?
 For kvinner i alle aldre er viktig å ha velstelte og attraktive hud uten rynker. Siden oldtiden, kvinner ønsket å være vakker og har velstelt ung hud, alt fra gamle greske gudinner og nymfer og slutter i dag kjent Hollywood kynoaktrysamy.
 Dessverre, i dag det krever en stor forbruk av tid og krefter - fordi hver dag huden er eksponert for ulike negative påvirkninger på som krever god beskyttelse. Og ikke alltid redde ansiktsbehandlinger. Den ideelle løsningen er laser kosmetikk vare på den personen som produserer merkbare resultater og kan ikke ty til plastisk kirurgi.
 Laser kosmetologi ansikt
 1. Foto foryngelse
 Photorejuvenation - en pålitelig metode for å bekjempe aldrende hud, pigmentflekker og rynker. Oppfriskningsprosedyren er sikker og smertefri, tar omtrent 20 til 40 minutter, avhengig av kompleksiteten av den behandlede huden. Fotoomolezhenyya løpet av ca 3-7 behandlinger. Effekten av disse prosedyrene er at huden blir glatt, elastisk, betydelig innsnevring av porer, fjerner pigmentflekker og rynker, forbedrer farge.

 2. Laser Peel
 Laser Peel - en av de mest effektive og utprøvde måter å forynge huden, kan ikke ty til kirurgi. Under denne behandlingen prosedyren fjerner døde hudceller, arrdannelse, oppdatert cellular sammensetning og det blir oppdatert stygg, elastisk hud. Laser skreller helt trygge når det gjelder smittsomme infeksjoner, på grunn av overflaten effekter. Av rehabiliteringsperioden etter inngrepet er ca 7 dager. Med en laser peeling er fjernet rynker, arr fra akne, pigmentflekker, forbedrer hudens tekstur og farge.
 3. Laser nanoperforatsiya
 Laser foryngelse teknologi er nanoperforatsiya ny generasjon mot aldrende hud - huden ser merkbart ser grasiøs konturene i ansiktet. Som et resultat av denne fremgangsmåten, kan laserstrålen på huden skaper tusen mikro. Disse kanalene mikroskopisk størrelse slik at huden ikke er skadet, men virkningen av laseren er rettet kun til problemområdene. På grunn av dette regenerering av huden og kollagen og elastin som gjør huden vakker igjen i glatt. Nanoperforatsyy prosedyren tar ikke mye tid, helt smertefri, ikke krever sykehusinnleggelse. Av rehabiliteringsperioden nesten usynlig, i de første 2-3 timene etter behandling huden litt rød, så i løpet av to dager rødhet vil. Og i to uker vil se et flott resultat foryngelse, rynker forsvinne, zvuzyatsya porer, forbedre hudens tone, får en person en sunn farge. 
 Hvor gjøre inngrepet?
 "Alt dette" antyder at disse prosedyrene kan gjøres online klinikker laser kosmetikk. Mange av prosedyrene som tilbys av klinikken er den nyeste teknologien og utviklet av dem. Så nå alle kvinner kan kvitte seg med spennende utfordringer og alltid ser fantastisk.  
Hvordan forynge ansiktet ditt hjemmeSom ville være ønskelig, men over tid vi stadig oppdager fine linjer og kjedelig hudfarge. Moderne medisin og kosmetikk gir oss mange forskjellige måter å forynge ansiktet. Hver av oss ønsker å se unge i alle aldre, men ikke alle har penger og tid til å delta på de dyre skjønnhetssalonger. Fortvil ikke, det samme gjør anti-aging behandlinger kan og hjemme. Dette vil bidra til naturlige produkter og ønsket om å oppnå resultater.

Metoder for Facial Foryngelse hjemme
Sikre og opprettholde ungdommelig hud - det er en lang prosess som involverer ikke bare maske eller peeling en gang i uken, og konstant hudpleie. Her er en liste over nyttige anbefalinger for å hjelpe deg hjemme for å forynge og fornye huden.
Flg vannbalansen i kroppen. For denne dagen bør tas minst 1, 5 liter rent vann. Hvis du synes det er vanskelig å styre prosessen, bare skrive ned hvor mye du drikker vann eller sette en timer på telefonen din ved å beregne hvor mange ganger om dagen du trenger å drikke vann.
Sørg for å se på kostholdet ditt. Rasjonen bør inkluderes frisk frukt og grønnsaker er rike på vitaminer er nødvendig for produksjonen av kollagen og elastin.
Bytt ut kaffe og svart te varianter grønn drikk. De er en naturlig antioksidant som vil hjelpe deg i kampen for ung hud.
Bruk skrubber og skreller. De eksfoliere huden, fjerner døde celler og bidra til fremveksten av nye, som stimulerer regenerering av huden.
Foreta regelmessige ansiktsbehandlinger nærende og fuktighetsgivende. Dette vil ikke bare næring til huden med vitaminer og mineraler, men også forhindre aldringsprosessen og glatte ut rynker vises. Spesielt nyttig hjemmelaget maske med naturlige produkter.
Det er kjent at ultrafiolett lys er til liten nytte huden vår, denne personen er aldrende raskt. Så i sommer bruk solkrem for ansiktet. Denne spesielle kremer og lotions med SPF-filter. De er nødvendige for å beskytte huden mot de skadelige effektene av sollys.
En svært viktig faktor ungdommelig ansiktshud er våt. Mangel på fuktighet i cellene i epidermis fører til aldring og langsom prosess for regenerering. Derfor er det nødvendig ikke bare å anrike kroppen med vann på innsiden, men utenfor fukte huden. Vi anbefaler daglig bruk fuktighetskrem. Hvis du bruker en nærende krem, må du veksle sin søknad av fuktighetskrem (morgen, kveld - en annen).
Folk rettsmidler for hudforyngelse hjemme
Et utmerket verktøy for foryngelse av epidermis er hjemmelagde masker. Den bruker naturlige produkter, som inneholder en mengde nyttig for huden, vitaminer og mineraler. Nedenfor er de mest effektive middel for oppskrifter for ansikts rejuvenation.
Maske med aloe
Til aloe juice er bedre å ta små blader av planter, som i minst tre år. Bladene bør nøye kuttet og satt i kjøleskapet i noen dager. Du kan deretter vri ut juice og bruk. En dessert skjeen av krem ​​bør være grundig blandet med en teskje av aloe juice. Når blandingen er ferdig, må du ta en komfortabel stilling, sette masken på huden din og slappe av. Du må forlate lageret på ansiktet i femten minutter. Følg dine følelser, hvis du plutselig begynne intensiv hud knipe, bør umiddelbart vaske av masken.
Maske av honning og egg
Å forberede maskene trenger protein ett egg, to teskjeer mel (hvete eller mais) og en teskje honning. Bland alle ingrediensene til en jevn og søke på ansiktet. Masken må tåle ca 15 minutter, og skyll med kaldt vann.
Bjørk lotion
Det er også nyttig å bruke og lotions laget av planteprodukter. Det er fantastiske kjøttkraft oppskrift å tørke fra forsiden av bjørk knopper. Unge blader eller knopper av bjørk i mengden av en spiseskje trenger å gjøre et glass med kokende vann. En lotion tilført for omtrent en dag, så det må renne. Denne suppen er anbefalt å tørke ansiktet hver dag. Dette verktøyet er en effektiv hjemmelaget forfriskende tonic for aldrende hud.
Til tross for det store antallet oppskrifter for hudforyngelse hjemme, anbefales det i det minste av og til besøke en kosmetolog. En erfaren spesialist vil bestemme din hudtype og anbefale verktøy som du kan bruke selv. Det er verdt å vite den oppfatning av en profesjonell før skallet hjemme, siden ikke alle hudtyper anbefales.  
Яндекс.Метрика