Håret på haken i kvinner fører av deres utseende og hvordan du fjerner dem

 Håret på haken i kvinner - et ganske vanlig problem. Før du prøver å bli kvitt dem på en eller annen måte, bør du rådføre deg med legen din for å etablere årsakene til deres utseende. For å forstå grunnene til at du må nøye undersøkelse og det kan eliminere hormonell svikt eller kroniske sykdommer som kan utløse dette ubehagelige fenomenet.
 Hvis årsaken til hår på haken, over overleppen eller andre deler av ansiktet har noen sykdom, behandling aktuelt automatisk og redde deg fra eksterne manifestasjoner.
 I tilfelle du er sunt, og håret på haken eller ansikt mye bry deg, så den eneste effektive måten å fjerne dem.
 Hvordan bli kvitt hår på haken?
 Hvis man vokse hår på haken, i dette tilfellet, skjønnhetseksperter anbefaler pinsett. Når håret på haken litt, kan du avtale med dem på denne måten, og hvis vegetasjonen er tett nok, så gjentatt plukker med pinsett kan forårsake alvorlig hudirritasjon eller utseendet på arr.
 Barbering. Den rimeligste og mest uønsket måte å håndtere ansiktshår. Pobryv en gang, og dermed rozschepyvshy tips hår, vil en kort periode barbere håret nesten hver dag, slik at de vil vokse svært raskt. Sin farge og tykkelse varierer også (håret blir tøffere, svartere, og derfor mer synlige enn før barbering).
 Riktige kremer. Det er ikke ønskelig å bruke i kampen for renhet og ansikt kremer. Bestikke sin lave pris, er de perfekt takle problemet med uønsket hår på beina. Med mer grov hud av føttene, hårfjerning krem ​​for sart hud i ansiktet er mest sannsynlig ikke takle overflødig hår, men irritasjon garanti. Og selv om du klarer å få det ønskede resultat, vil det ikke vare lenge.
 Voksing. Det er veldig populært og meget effektiv måte. Imidlertid er varig effekt ved denne metode er bra for finere hår i ansiktet eller på overleppen. Håret på haken, kan vanligvis grovere hårfjerning voks og derfor håndtere dem i det hele tatt eller bare delvis avtale.
 Elektrolyse. Effektiv, men i forhold til andre metoder er ganske dyrt. Denne metoden innebærer bruk av elektrisitet til ødeleggelse av hårrøttene. Resultatene oppnådd på denne måte resultater er mer enn tilfredsstillende. Et annet pluss, mangler resultatet lang (avhengig av hudtype og hår fra fire til seks uker). Bestemmer seg for å bruke denne metoden, sørg for å finne en god spesialist på dette feltet. Hovedproblemet etter sletting holde huden intakt uten arrdannelse, men det tar en god lege.
 Laser hårfjerning. Moderne midler for å bekjempe uønsket vegetasjon. Med retningslaserstråle fjernes hver hårsekken og ødelegger. Gjennom denne metoden kan løse problemet med uønsket ansiktshår nesten evig.  
Trenger jeg å barbere bikinilinjen?
 Sannsynligvis er det ingen kvinne i verden som drømte alltid ville være ønskelig, attraktiv og vakker. Hva tortur ikke bare utsette seg damer i alle aldre for oppmerksomhet og beundring av sterkere sex, som bare triks er ikke.
 En av de mest sensitive saker av interesse for bevisstheten til mange damer fortsatt bryr seg for bikinilinjen. Vekt varianter lesing er lett å gå seg vill, bare komplisere prosessen med å finne den mest praktiske og rimelig måte omsorg er så intime kroppsdeler.
 Moderne skjønnhetsindustrien tilbyr mange ulike alternativer for kvinner som bryr seg om skjønnhet og stil bikini område: intime frisyrer, Laser hårfjerning, voksing, er shuharinh liste nesten endeløs. Hver av disse prosedyrene har sine fordeler og ulemper, og pris. Men til tross for at slik manipulasjon salon aktivt fremmet med alle mulige midler, de fleste av damene, men foretrekker barber prosedyre som allerede har blitt en klassiker innen omsorg bikiniområdet.
 Mange kvinner minst én gang i sitt liv ufrivillig lurer på: skal barbere bikinilinjen eller det er mulig å klare seg uten slik forskning? Praksis viser at hver dame å bestemme om du vil barbere det. Men likevel nektet å barbere i alle fall innebærer ikke avvisning av bekymring for visuell appell bikinilinjen.
 Mangel på kontroll over prosessen med hår på intime steder kan føre til en kvinne å miste sin appell i øynene til en partner vil imponere rotete og uryddig. De ekstra hår på innsiden av lårene ser ganske neseksualnymy i vår tid var et synonym av dårlig smak. Det er derfor enda minimal omsorg bikini området er et must. I tillegg vil bruk av spesielle kremer, barbering, voks eller laser hårfjerning ikke bare fremheve skjønnheten i den kvinnelige kroppen, men også bidra til helse, som for tykke hår i bikinilinjen er et perfekt miljø for en rekke bakterier som truer kvinners helse.
 Som du kan se, de argumenter som taler for å fjerne hår fra intime områder av kvinnekroppen er mer enn nok. Men dette er bare toppen av isfjellet, bør hver kvinne velge sin måte å håndtere uønskede hår, om barbering, voks eller laser.
 Barber har en rekke fordeler i forhold til andre midler. Først er det de rimeligste, budsjett alternativet tilgjengelig absolutt hver kvinne. For det andre har denne metoden ingen kontraindikasjoner, og ingen har noen effekt på kvinners helse. Tredje, tar prosedyren ikke mye tid, og du kan tilbringe regelmessig (en gang et behov).
 Disse tre dyder gjorde barbere den ubestridte lederen blant de midler til å ta vare på bikinilinjen. Denne lette, enkle og smertefri prosedyre vil tillate enhver kvinne å bo sexy og attraktiv, vakker og spennende, sjarmerende og uimotståelig. Men de som fortsatt tviler på om barbering bikiniområdet, for å huske en ting: millioner av kvinner kan ikke være galt. Vel, for å evaluere effekten av denne metoden bør bare prøve det for deg selv. Det er ingen tvil om at sluttresultatet vil være en hyggelig overraskelse.  
Glatte legger
 Problemet med overflødig hår alle interesserte og alltid til og med kvinner i oldtidens Egypt og gjorde holylysya hårfjerning. Gresk og senere rymlyanky fulgt etter. Det ble antatt at utseendet på personen bør være så nær til gudene for å vurdere perfeksjon av former og proporsjoner. Glatt hud uten hår var standard skjønnhet, ungdom og uskyld. På egyptisk TV manglet alt håret unntaket var bare hodet. Et slående eksempel var kona til Farao, som et resultat av alle kvinner har gjort hårfjerning. Men denne gangen heller harde metoder som brukes for å bekjempe hår, de var smertefull og lang, men kvinnene måtte ofre for å få til de ubehagelige øyeblikk av skjønnhet.
 En av de barbariske metoder var - vikle håret i en grov tråd, og deretter trekke dem nådeløst. Selv om vitenskapen har beveget seg langt frem i fremdriften av hårfjerning spesielt big bang skjedde, fordi metoden for ødeleggelse av hår for livet kom ikke opp. Alle dagens metoder for å fjerne hår bare for en stund.

 For kvinner i de siste årene, er hårfjerning ikke lenger en kjepphest, og ikke en luksus, men heller rutine, spesielt i sommerhalvåret. Utendørs hotpants spesielt ikke kommer, så vi vil gjerne erstatte sine skjørt, shorts og knebukser. Det er da vi må ty til alle slags эpylyatsyyam. Dette er ikke som vi vet hvor vanskelig det er å gi silkemyk hud der håret vokser. Men bortsett fra de måter og metoder bør vurderes, som noen kan være kontraindisert eller uønskede programmer.
 * Laser hårfjerning og foto-epilering
Glatte legger
 Disse metodene er svært effektiv, smertefri og trygg, men for å fjerne uønsket hår ikke én økt prosedyre. For en gang ødelagt bare de hårene som er i aktiv vekstfase (ca 20 til 50%). Modne og gamle håret vokser tilbake etter hårfjerning, som innebærer gjentatte behandlinger.
 Fordelen med foto-epilering motsetning laser hårfjerning hårfjerning er en mulighet, uavhengig av deres farge og hudtype, kan du fjerne hår på noen del av huden.
 Ulempen med disse metodene er at det er dyrt, så ikke alle har råd til det. Du bør glemme ting og vie hele dagen kamp for silkemyke ben. Varighet minst 4-6 timer er noen ganger mer.
 Kontraindikasjoner:
 Enhver kronisk sykdom - dekompensert stadium av diabetes, åreknuter (i stedet for prosedyren), alvorlig koronar arteriell sykdom og hypertensjon, akutte former av myeloid herpes sykdom, infeksjonssykdommer, ondartede svulster og i huden. Relative kontraindikasjoner mental sykdom og graviditet.
 Hva du skal gjøre før prosedyren? Barbering, bikini og underarmer i 1-2 dager, leg tre dager. Alt annet bør ikke barbere. Det bør bemerkes etter inngrepet i alle fall ikke kjøre brunfarge i solarium eller på stranden, er det viktig å vente ut 1-2 uker for sitt eget beste. En gjenta prosedyrene skal brukes tidligst en måned. Disse to metodene er ansett som den mest holdbare, men de bør behandles svært alvorlig før du nærmer deg et valg, er det viktig å rådføre seg med en erfaren lege hvis du er, selvfølgelig, en ansvarlig holdning til deres helse.
 * Hårfjerning hjemme
Glatte legger
 For hårfjerning kan gjelde spesielle kremer, spray, barberhøvler, samt voks strimler. Men disse metodene vil gi deg en glatt hud for en kort tid. Noen mennesker er heldige og de glemmer om hårfjerning for en uke, og noen neste dag igjen måtte ty til den samme prosedyren.
 Ulempen med slike prosedyrer er at håret vårt er grovere og enda noen ganger sine tall kan øke.
 En annen ting er hvis du bruker epilatoren, det vil tillate deg litt lenger for å ty til denne prosedyren. Ja, det gjorde vondt, men hver gang mindre smertefull. Metoden er også ganske raskt, spesielt hvis du bruker en god apparatet. I motsetning til den foregående metode, er dette også et pluss. Han er, etter epilator hår vil trekke vil vokse tynnere og svakere.
 Kontra være - åreknuter, graviditet.
 * Bioepilation
Glatte legger
 Bioepilation - hårfjerning i noen del av kroppen med voks. Avhengig av hva slags hårfjerning du velger vil avhenge smerte. For eksempel er varm voks anbefales å bruke en mer følsomme steder som bikinilinjen og under armene. Det er nødvendig å respektere de tekniske spissfindigheter.
 For det første er den voks påføres på hårveksten, men for å fjerne hårvekst.
 Sekund etter at prosedyren skal bruke spesialverktøy for å fjerne den irritasjon.
 Ved den siste delen vi ønsker å legge til at den beste tiden for hårfjerning - før menstruasjon. Hvis du bruker mer tilgivende midler på dette tidspunktet (barbermaskiner, kremer), kan du selv tregere hårvekst med 30-40%.
 Nå det viktigste - å velge den mest passende og trygt for deg å hårfjerning. Hvis du er usikker på om du passer en eller annen måte, er det på tide å se en spesialist og ta kontakt. Igjen det trygt aldri vondt, spesielt når det kommer til skjønnhet og helse.  
Яндекс.Метрика