Mineral pudder for fet hud, fordeler og vilkår for bruk
 Velge makeup for fet hud - ikke en enkel leksjon. Etter råd fra noen eksperter, eieren av denne hudtype og prøve å helt klare seg uten sminke. Fordi bruken av fundamentet i dette tilfellet er en forbrytelse mot sitt eget ansikt, som fører til tilstopping av porene og akne dannelse. Men bruken av pulveret kan til og med være fordelaktig. Vanskelig å tro? Så ting først.
 Naturlige sammensetningen
 Mineralpulver for fet hud enhet består av naturlige stoffer som absorberer fett i løpet av dagen. Sinkoksid - er den vanligste komponentdel av kosmetisk produkt. Dette stoffet er i stand til å fjerne inflammasjon og irritasjon, kontrollaktivitet i talgkjertlene. Også i titandioksid kan være ansvarlig for å beskytte huden mot ultrafiolett stråling.
 Normal Face pulver er en utmerket grobunn for bakterier for folk med problem hud rett og slett uakseptabelt. For å hindre denne prosessen og øke varigheten av den del av den tradisjonelle pulver inkluderer konserveringsmidler som er skadelige for huden. Mineral pulver inneholder fuktighet, derav bakterier formere seg i det. Produksjonen vi ikke bruker konserveringsmidler og fargestoffer fungere som en harmløs naturlige pigmenter. Til slutt, betyr det ikke inneholder dufter som til slutt understreker naturlighet.
 Ved hjelp av reglene for
 Ideen om at det bare bruk av mineral pudder - Lifebuoy hud som har et problem (spesielt med moderat eller alvorlig akne) - er villedende. Påføre fuktighetskrem etter makeup - et must, tross alt, og problematisk hud trenger fuktighet. Neste problemområder (akne, betent acne) zamazuyutsya concealer, og bare da sette pulver. Å gjøre huden fin og nivå tone tilstrekkelig lite antall. På anbefaling av noen eksperter, noen få minutter etter sin søknad sbrыzhyvaetsya person med kaldt vann og deretter ham bare for et sekund trykket på en fuktig klut. Det antas at gjennom disse manipulasjoner mineralsk pulver fordeles jevnere.
 Når skattyter kosmetisk produkt bør brukes kun naturlige børster, så en enda belegg oppnås, maskerte hud defekter, tilstoppede porer ikke, og personen blir strålende naturlig farge. I tillegg naturlige børstehår ikke irriterer huden, som med svamp eller pensel med syntetiske materialer.
 Velge et kvalitetsprodukt
 Kjøpe mineral pulver kan være en kosmetiske butikker, etter samråd med erfarne salgskonsulenter. Med selv valg og kjøp penger på Rimi bør ta hensyn til tilstedeværelse på pakken etiketter non comedogenic, noe som indikerer at når du bruker huden vil puste. I et kvalitetsprodukt bør ikke inneholde oljer og dufter.
 Tvil om effektiviteten av mineral pudder for fet hud ikke oppstår. Samtidig må være realistisk: helt bli kvitt hudproblemer bare kan utføre omfattende omsorg. Det bør også holdes rene børste med å bruke verktøyet til å ikke skape komfort for livet av bakterier.  
Hvordan velge en elektrisk: Praktiske råd
 I dag, nesten alle menn som har nådd puberteten eller daglig morgen trening "barbering øvelse", eller gjøre det med jevne mellomrom. Bruke barbermaskinen mye enklere og mer praktisk enn tradisjonell barbering. Først, barberhøvler kniver nesten ingen kontakt med huden tett og skånsom barbering går. For det andre, ikke tørrbarberings ikke irriterer huden og sparer tid for fullstendig å eliminere behovet for skum.

 Likevel, til tross for alle fordelene ved å bruke en elektrisk barberhøvel, foretrekker omtrent 85% av den mannlige befolkningen for å bli kvitt den halm antikvariske metoden - ved hjelp av konvensjonell våt barbering maskin.

 Nye teknologier

 Nylig, til produsenter av elektriske barbermaskiner tiltrekke kjøpere sterkt redusert pris, innføring av moderne teknologi i bruk av plast. Mange moderne elektrisk barbermaskin ingen kontakter og lades via det interne batteriet. Utvalget av driftsspenning kan variere 12-240 øst. Det er de bærbare modellene som kan brukes hvor som helst: på jobb, i bilen, høyhastighets ekspresstog, flyet.

 Noen ganger, selv med en rimelig modell kan oppnå en høy grad av barbering. Ganske god barbermaskin kan kjøpes for en relativt lav pris, hvis ikke fristet til uønsket hennes tilbehør såkalte "viktige egenskaper: merkevare, fabelaktig dyrt tilfelle, flere tips som du aldri bruker.

 Andre alternativer

 Se etter en flytende hode, som takket være en ganske stram passform til huden sikrer en ren og rask barbering. Trimmer - et viktig element, kan det være pent klippe håret for lenge skjegg og bart.

 Noen modeller er lysforurensing. Bruk den til å utføre rengjøring apparatet som tydelig gjenstår barberhøvel liv. Ladenivå - en annen faktor forlenget levetid, kombinert med automatisk beskyttelse lade det sparer tid barbering.

Hvordan velge en elektrisk: Praktiske råd

 Hvordan velge en elektrisk

 Elektrisk - enkelte enhet. Velge det er nødvendig å vurdere følgende faktorer: Hår stivhet, følsomheten i huden, tilstedeværelsen av et skjegg eller bart. Det er også viktig at geler og kremer man bruker. Kvalitativ barberhøvel bør være i kraft noen bust og trimmer bør rovnenko opp hår.

 Noen modeller har en innebygd kassett: han fylte gel eller lotion som barberbladene som kommer. Dette bidrar til å forbedre høvelen gli og beskytter huden mot alle typer stimuli.

 Velge en passende barberhøvel, tenke på hvor du ønsker å bruke den. Hvis du bare barbere hjemme, kjøpe en modell med en strømledning, billigere og langt liv. I vanntett barbermaskin ingen eksterne elektriske kontakter, er hun ikke redd for vann, slik at du kan barbere i dusjen rett.

 Hvis du reiser mye, bør du velge barberhøvel, i stand til å operere på ulike spenninger. For dette formål er det en spesiell manuell eller automatisk bryter. Den mest praktiske alternativet - automatisk justering under visse spenning. Veien barbermaskin kan brukes i lav spenning ved å koble dem til en standard sigarettenner.

 Et annet viktig poeng - lading. Mange er elektrisk med batteri. Jo mer av batterikapasiteten, jo mindre det må lades. Selvfølgelig, prisen på denne høvelen er mange ganger høyere.
 Barbermaskiner for den kvinnelige halvparten av menneskeheten ser mer elegant. Å være et alternativ til smertefull Epilator, gir de en myk, ren barbering uten å irritere huden. Spesialmunnstykke hodet og la høvelen for å fjerne hår, selv i de mest avsidesliggende steder. Kvinnelige modeller kan også brukes for tørr og våt barbering.

 Settet inneholder en standard barberhøvel ofte trimmere - tips for barbering hårene på forskjellige lengder fra 1 mm til flere cm. Gjenta konturene av ansiktet ditt, kan de nøyaktig justere lengden på busten. Trimmere kan omfatte både klar kit og selges separat. Det er et salgs- og spesielle maskiner, trimmere, kan de brukes til å trimme håret veldig fluffy skjegg og, hvis ønskelig, for å simulere kort hår.

Hvordan velge en elektrisk: Praktiske råd

 Mesh og roterende

 Det mesh og roterende barbermaskiner. Den første skiller gitter hode som er vibrerende blad. Netto fungerer som en "skjold" hindre kutt. Tilgjengelig med maskeåpning, fjerne lange hår og hull, som tar kort bust. Resultatet - en ren og myk barbering.
 Mesh barberhøvel egnet for lange bust. Deres settet inneholder 1-4 breyuschyh rektangulære hoder. En av dem er fast, resten - flytende. Trimmeren er plassert mellom de lave nivå hoder.

 Velg denne høvelen som skjærer i en bevegelse mer hår, med den modellen du pobreetes raskere og vil være mindre irritasjon. Drive barberhøvel har et stort antall omdreininger: jo mer, jo raskere prosessen med barbering. For eksempel, hvis stasjonen er barberhøvel 13.000 o / min, tilbringer du halvparten av tiden enn hvis du bruker en barberhøvel Drive 5000 o / min.

 Sammenlignet med nettverks эlektrobrytvamy, er rotoren 1-4 breyuschyh hoder som kan være flytende. Under dem er roterende kniver. Prisen på denne høvelen er avhengig av antall breyuschyh hoder: jo mer, jo dyrere. Pluss vibrerende kniver er at de feilfri barbere selv komplekse ujevn stubbene. Mindre irritere huden sterkere person. Derfor er deres bruk ikke anbefalt for personer med sensitiv hud.

 Oppmerksomhet til batteriet

 Det er tre typer batterier, som varierer i form av arbeid, tilstedeværelsen av "hukommelse" og ladetid. Nikkel-kadmium batterier er de billigste. Charge skal være for noen timer og bare etter utladning, med et fulladet batteri kan barbere opptil 40 minutter.

 To andre typer - NiMH og lithium batterier kan lades uten å ta hensyn til hele utgivelsen. Den første fulladet - maksimalt en time. Til en engangs barbering med en elektrisk barberhøvel, nok til å sette batteriet på lading bare 3-5 minutter å barbere lenger behov for å lade batteriet.

 Mindre behov timer å fullade de dyreste batteriene - litium. De kan operere kontinuerlig i 15 timer. Hvis du lader litiumbatteri i omtrent en time, kan denne avgiften vare i en hel måned!

 Modeller med batteri lades av kontaktløs induksjon base, mens tradisjonelle barberhøvler lading utføres ved å koble støpselet i kontakten. Barberhøvel med NiMH og lithium batterier kan lagres permanent på induksjons base, som gir en kontinuerlig lade dem.

 Graden av lading på en billig barberhøvel se lysene, indikator av den relativt dyrt denne graden vises på LCD eller LED display.

 Care barberhøvel bør ikke ta mye tid og krefter, men med en vanntett modell brukt tid og energi bør reduseres til et minimum. For riktig drift levetid kniv øker til flere år. Standard garanti som du kan ha i butikken, er to år.
Яндекс.Метрика