Hvordan lage en frisyre for jenter 1. september - Bilder
 En liten stund, og kommer september 1 - Kunnskapsdagen og den offisielle starten på det nye skoleåret.
 Alle skoler holdt feiringer linje, krever studentene til å se elegant og festlig.
 På denne dagen, skolejenter min mor første gang etter ferien othlazhyvayut uniformer og tradisjonelt gjøre sine døtre fancy frisyrer - haler eller fletter med bånd.
 Du fanget meg i å tenke at hvert år på September se jentene den samme frisyre? Jeg ønsker min jente å gjøre noe originalt, men samtidig ikke fravike tradisjonen? - Vi ønsker deg velkommen til våre kurs veving fletter med fem strenger.
 Ikke bekymre deg for at frisyre er ganske intrikat, faktisk gjør det ganske enkelt. Alt du trenger å - det er som å studere, så bare veve mønster på frem og tilbake til slutten.

 Barnas hår 1. september - steg for steg instruksjon


 1. Først dele håret inn i fem like tråder.
 2. Fra høyre side, ta to ekstreme tråder og flytte den til høyre, venstre. Denne låsen bør holdes på den andre, som vist på bildet.
 3. Hva var igjen deretter høyre hånd låse og lås i venstre hånd flytte nettopp forlatt, men i løpet av denne strek.
 4. Igjen, åpne låsen, som var rett, og flytte den opprinnelige tråden over neste til venstre. Zviryaytesya med bilder hvis vanskeligheter.
Hvordan lage en frisyre for jenter 1. september - Bilder

 5. Strand ting igjen kort og original - hoppe under siste gjenværende venstre.
 Hvis du legger merke til, vevde vi en mal, alternerende mellom "over" og "under", og dermed setter ledende tråden er på topp, deretter bunnen på den andre.
 Nå vil gjøre det samme, men i motsatt retning. Den ledende tråd ble det ekstreme venstre og vi spurte vår modell holde henne å kle ikke smuldret under veving.
 6. Den delen som var helt fra ytterste venstre, gå rett på en nærliggende åskam.
 7. Det er riktig å gå videre til neste del.
 8. Deretter passere gjennom det i løpet av siste ryggen til høyre.
Hvordan lage en frisyre for jenter 1. september - Bilder

 9. Begynn å veve i motsatt retning og drive lås, som ble en topp, venstre, passerer den under en nærliggende åskam. Vi gjorde ikke be om å ta vår modell var svært lengst til høyre tråd i hånden din, men du kan gjøre det - faktisk er det mer praktisk, spesielt hvis du ønsker å spytte ut mer spenstig.
 10. Flytt den øverste venstre tråden over neste venstre hånd.
 11. Fortsett å veve mønster av vekslende "på" og "turn" på slutten.
 12. Fest endene av håret hennes med et lite iøynefallende tyggegummi.
Hvordan lage en frisyre for jenter 1. september - Bilder

 Du kan knytte en festlig buer på slutten av fletten nylon bånd eller bruk tyggegummi hår baugen klar. Eventuelt kan strø håret hårspray mild fiksering. Ferdig!
 Nå kan du være sikker på at fransk flette dine tråder av fem high school-jenter vil se mer fordelaktig på bakgrunn av normale haler og flettene jevnaldrende og vil være gjenstand for entusiastisk avhør hennes klassekamerater og venner.
Hvordan lage en frisyre for jenter 1. september - Bilder

 Forfatter: Lily Romanov  
Sprekker på tungen: årsaker og behandling
 Ikke hver dag vi vurdere språket sitt i speilet. Ja, at det bemerkelsesverdig? Og med god grunn, som staten språket kan si mye om vår helse og livsstil. Ren, rosa tungen med en glatt overflate - et tegn på at kroppen fungerer som den skal. Men når du ser på oss selv, kan vi finne oss selv på et tap hvorfor tungen sprekker og der gjorde dette hvit film? Årsaker til sprekker angrep eller sår på tungen og rette disse feilene er omtalt nedenfor.

 Årsakene sprekker tungen
 - Hormonelle lidelser;
 - Vitamin mangel (mangel på vitamin A og B);
 - Sykdommer i mage-tarmkanalen (magesår og predъyazvennыe tilstand, gastritt, kolitt, pankreatitt);
 - Blodsykdommer, anemi;
 - Konsekvensene av dårlig protese eller kjeveortopedisk behandling.
 Du bør også ta hensyn til sykdommen kalles glossalgia. Den sprekker språk henvist til patologisk form, ledsaget av smerte og svie. Andre symptomer er smerter i glossalgia språk i samtale under måltidet, ødem, hypertrofi av papiller tale, tap av smak følsomhet, tørr munn.
 En annen sykdom i vårt språk kan kalles glossitt. Denne smittsomme sykdommen skyldes redusert immunitet. Det er tre typer infeksjoner som bidrar til utvikling glossitis:
 - Bakterie;
 - Viral;
 - Fungal.
 Den karakteristiske trekk ved sykdommen, i tillegg til sprekker, inkluderer hevelse og rødhet i tungen, utseendet på bobler på slim, økt spyttsekresjon, temperatur - som følge av generell rus. Like viktig forekomst glossitis på bakgrunn av alvorlige sykdommer som syfilis, herpes, erytem, ​​anemi.
 Behandling av brudd i språket
 Effektiv behandling er umulig uten å identifisere og eliminere de underliggende årsakene til sykdommen. Tross alt, disse sprekker - bare et resultat av brudd på et viktig kroppsfunksjoner. Derfor utseendet av angstsymptomer, hvite flekker, smerte, brennende språk - ikke nøl med å besøke sykehuset. Gjennom analyse og diagnose av forskjellige typer leger kan identifisere den egentlige årsaken til sprekker og foreskrive riktig behandling.
 Uansett hva det lokale eliminere sprekker og sår er rehabilitering av munnhulen med spesiell desinfeksjonsmiddel, eliminerer mekaniske stimuli (proteser, kroner, fyllinger, etc.), samt generell styrking av nervesystemet ved hjelp av beroligende midler. Ofte foreskrive medikamenter som stimulerer cerebral sirkulasjon. Med andre ord, for vasodilatorer øke blodtilførselen til hodet og språk i særdeleshet.
 Bidra til å oppnå den ønskede effekt fysioterapi. Det mest effektive er:
 1. galvanisering, elektroforese (terapeutisk resultat oppnås ved hjelp av en pasients kroppsareal kontinuerlig lavspent strøm for å forbedre sirkulasjonen og næringstilførsel til dette området av biologisk aktive stoffer).
 2. phonophoresis mamma, novocaine (ultrasonisk virkning på vevet i området av pasientens kropp ved hjelp av mekaniske vibrasjoner i en viss frekvens, medisiner trenge inn til en dybde som er tilstrekkelig til hastighet absorpsjonen av hud-reseptorer).
 Ganske effektive, har blitt en klassiker for moderne medisin, hirudotherapy. Det er bemerkelsesverdig at igler plasseres direkte på tungen, underleppen og øvre himmel pasient. Selvfølgelig er denne metoden ikke sårbar, men de positive effekter observert i mange år vellykket praksis søknad.
 En integrert del av behandlingen er streng overholdelse av kosthold og rutine på dagen. Dietten består av mat ikke irritere slimete språk.
 Det bør slettes:
 1. Surt frukt og grønnsaker (sitrus, pickles, sure varianter av epler, hvitløk).
 2. Spicy krydder (rød og svart pepper, sennep, pepperrot).
 3. Varm eller veldig kald mat (iskrem).
 Dette satte totalforbud mot røyking og drikking.
 Folk rettsmidler
 Bruken av folk metoder egnet, da det sprakk på grunn av mekanisk irritasjon av slimhinner. Alle andre tilfeller krever en helhetlig tilnærming til behandling.
 1. Skyll infusjon av kamille. Suppen bør være ved romtemperatur, bør man skylle minst 3 ganger om dagen. Det er nyttig å legge til tusenfryd eik bark, johannesurt, salvie og celandine - alle disse urter har kraftig anti-inflammatorisk og sår helbredende effekt.
 2. Du kan lage en maske med potet juice. I et rent gasbind wrap potetmos spiseskje og sette på tungen. Stivelse juice helbredende effekt på sår og sprekker i den slimete språk.
 3. Bruksområder olivenolje og tindved. I morgen på tom mage, sette et par dråper på tungen olje og hold i 10 minutter.
 4. Behandling av honning eller propolis er forlenget tygge biter av honeycomb honning eller propolis over natten. Deretter prøver ingenting yistypyty neste morgen.  
Velge en klassisk kjole

 Mote historie spor tilbake til tusenårsriket. I dag er det et stort utvalg av klær stiler som uinnvidde folk lett gå seg vill i dem.
 Klassisk mote - Er en av de eldste klesstiler. Han dukket først opp i England i XVII århundre. Og deretter spredte seg til Europa.
 Den viktigste funksjonene klassisk stil - Enkelhet, eleganse, funksjonalitet, nøysomhet. Harmonisering er basert på moderasjon i valg av farger, uniformer og behandling. Dreven halsen eller kort fotsid kjoler og skjørt er feilplassert. Vanligvis bena åpne rett under kneet, sier et lite snitt i front eller bak på skjørtet, og to deler på hver side. Kuttet er alltid grusom dags, rett.
 Klassisk bluse å være med krage, liten kutt. Kan bluse i klassisk turtleneck kjole også erstatte eller bluse.
 Fargepaletten er klassisk stil - Kombinasjonen av svart og hvitt, og mulige variasjoner av grått og brunt. På toppen av egnede klær kroppslige nyanser. Fremfor alt, fargekontrasten var lite imponerende. Tegning på stoff som uønsket, mulig bare en tynn stripe eller usynlig bur.
 Klassiske sko - En sko "shuttle". Hvis du vil legge til den klassiske stilen til engelsk kan lue eller skjerf, et skjerf rundt halsen. Form vesker kan være hvilken som helst, så lenge som det var en beskjeden og enkel. I den klassiske stilen av klær uakseptable poser - tilfeller.
 Ornamenter som er egnet for klassisk stil klær - Dette elegant sølv og gull produkter, naturlige eller kunstige perler. Tilpass klær kan brosjer og belter strenge.

 I noen tilfeller, ved hjelp av klassisk mote


? Klassisk stil som vanligvis brukes til forretnings klær (advokater, sekretærer, lærere, ledere), som for eksempel klær sett for business samtale, på grunn av det kan se mer kompetent, forsiktige.
? Klassisk stil klær egnet for kvelden hvis planlagt bedriftens fest eller til og med en tur til teateret.
 Klassisk stil er god som er egnet for enhver figur. Du trenger bare å huske om å velge riktig klipp og stoff. Full dame vil se spektakulære i en dress av tweed, kasjmir, myk hud. For kjoler og bluser er crepe, sateng og sart hud.  
Яндекс.Метрика