Det er ting som er nesten alt. Og hvis du velger riktig stil, kan du skjule alt som ikke trenger å vise, mens gunstig å understreke sine fordeler. For eksempel, mange tror svarte bukser plagget rent klassisk. Men er det slik? Vi vil forstå!

 Trenger type ting i garderoben?


 Generelt har buksene lenge opphørt å være en mannlig plagg. Kvinner fornøyd med å bære dem, føler seg veldig trygg. Jeg tror ikke at buksene - det nezhenstvenno. Riktig stil kan fremheve din seksualitet som det ikke gjør kjolen. Så bukser definitivt ja!
Hva du kan bære klassiske svarte bukser? (11 bilder)

 Nå spesielt på sorte bukser. De mener mange kontorløsningen og ingenting. Så ofte et klesplagg du kan se det på kontoret, men det er ikke det eneste stedet hvor denne tingen vil være hensiktsmessig.
 Velg en ærlig modell tilbehør utfylle bildet, og du kan godt være i stand til å skinne i sexy og elegante svarte bukser på sosiale arrangementer eller selv på en fest. Så alt i hendene, ikke vær redd for å eksperimentere!
Hva du kan bære klassiske svarte bukser? (11 bilder)

 Hvordan du skal velge?


 Style bukser er satt. Men hvordan å bestemme og gjøre et valg? Vurdere funksjonene i figuren. Her er noen alternativer:
 •  Hvis du har velskapt ben og perfekte proporsjoner av figuren, kan du råd til den meget sexy alternativ - skinni trange bukser som fremhevet bena og andre fordeler.

 •  Hvis du ikke har veldig lange ben, eller du - en ekte Tommelise lav vekst, men utvidet bryuchky du kan spare. Sørg for å ha dem med sko med hæler. Etappe må avsluttes i midten av hælen eller lavere. Bukser bør ikke være stort, må de tett omslutter benet, men ikke innføre dem. Du kan velge bukser rett kutt eller litt (men bare litt!) Smalere ned.

 •  Brede hofter - ikke et problem hvis de er smart skjult. Det beste alternativet - klassiske rettskårede bukser, og den mest verste - smalere (de vil være mer fokus på omfanget av "kjendis" del av kroppen din). Du kan plukke blusset fra midten av låret bryuchky. Man bør unngå eller konvekse tredimensjonale deler på toppen, for eksempel utstående lommer. Ellers du heller vil fokusere på hoftene.

 •  Hvis bena virker for tynn, så unngå trange bukser, de bare understreke storfe. Men også slacks velger ikke verdt det, de ville bare henge opp på deg. Det er nødvendig å velge tykke tekstiler som kordfløyel, fløyel og andre. Du kan godt råd til rette bukser, og det er blusset bedre glemt.

 •  Baken er ikke like fremtredende som du ønsker? Ikke bekymre deg, alt kan rettes opp, spesielt hvis du vet noen triks. For eksempel kan omfangsrike lommer ikke legge hvatayuscheho volum og understreke femininitet av kroppen. I tillegg kan volumet bli vektlagt, og ved hjelp av draperinger bak. Sittende modeller er best unngås som også gratis.

 •  Hvis du har smale hofter og brede skuldre (en type figur som heter "omvendt trekant"), hofter Highlight for å balansere de nedre og øvre deler av kroppen. Du kan bruke modeller knebukser og slacks-pipe. Men modeller for smal for at de vil se latterlig.

 •  Hvis du har en kort torso, bør du ta hensyn til den avkortede modell med lav midje. De langstrakte legeme og visuelt forkorte den nedre delen, og dermed sikre balanse og harmoni.

 •  Hvis du - eieren av deilige former, velger direkte klassiske modeller. Visuelt stroynyat detaljer som piler og striper. Unngå stramme bukser, vil de markere alle manglene.

 •  Hvis du finne den mannlige typen, dvs. ingen uttalt midje, og toppen flyter nesten umiddelbart inn i bunnen, velg en modell med høy midje. Aksentuert midje bredt belte og femininitet. Du kan også stille inn kurven av hoftene ved hjelp av dekorative elementer som blonder, lommer, glidelåser, knapper på sidene og så videre. Modeller med lav midje og smale bukser unngå!

 •  Hvis setet er veldig klumpete, er du ikke tilgjengelig svært stramt rette bukser eller skjørt med åk. Du kan også avlede oppmerksomheten baugen i midjen eller belte. Modeller med høyt liv kan forverres, men har svært lav midje nyttig.

 •  Surround skjul buk modeller med høy midje og bredt belte.

 •  Hva kamp?


   Hva du kan bære svarte bukser? Det hele avhenger av dine preferanser. Likevel er det noen regler og triks.

   Farger


   Svart er en klassisk, så det kombinerer med nesten hvilken som helst farge, kan du ikke begrense deg. Men det er noen av de mestvinnende tandem. Svart går bra med hvit, gul, blå, rød. Det er best å spille på kontrasten, men tandem av mørke farger kan drukne sjarm svart bilde og gjøre ufullstendig og uklart.

   Klær: gunstig kombinasjon


  Hva du kan bære klassiske svarte bukser? (11 bilder)

   Vi tilbyr flere vinn-vinn kombinasjon:
 •  Det er strenge, men samtidig feminine, sexy og elegant kombinasjon - en klassisk rette bukser og klassisk bluse. For å understreke femininitet kan, etter å ha fylt bluse i høy innsnevrede bukser.

 •  Ungdom forkortet bryuchky kombinerer perfekt med denim skjorter og jakker.

 •  Skinny bukser kan brukes med gratis topper, skjorter, gensere, bred skjorte eller enda tunika. Du kan også bruke slik som T-skjorte.

 •  Hvis du bestemmer deg for å bære en jakke, bør det være svart og stil kombinert med bukser, montert modeller ser flott ut med rette smale bukser, men løsere jakke med lukt bedre kombinert med gratis bukser (f.eks knebukser).

 •  Hvis du velger knebukser modell, er det bedre å foretrekke en mer diskret toppen. Dette kan for eksempel være, ikke altfor lang, men gratis toppen uten unødvendige detaljer. Fordelaktig ser mønstre og bilder.

 •  Med slengbukser kombinert oblahayuschye strikket jakker, bluser og topper.

 •  Fottøy


  Hva du kan bære klassiske svarte bukser? (11 bilder)

   Flere varianter av kombinasjoner:
 •  Direkte bukser ser flott med høye hæler.

 •  Beskjæres modellene kombinerer perfekt med loafers eller sko Wedge-heeled eller tykk hæl stabil med en avrundet nese. Fra pinne skal være forlatt.

 •  Smalere kan trygt bære med støvler Wedge-heeled eller stabil hæl med snøring.

 •  Dessuten kan stramme bukser fylle i støvlene eller støvler for en stabil hæl med en bred etappe.

 •  Blusset kombinert bare med sko hæler (selv lavt).

 •  Som for farge sko, er det mulig å velge svart, men også tillatt brun, rød eller mørk grå.

   Kombinasjonen med tilbehør


   Tilbehør kan fortynne den kjedeligste måten, så for all del plukke dem. Et par alternativer:
 •  Belter kontrastfarger.

 •  Poser. Og ikke nødvendigvis matche fargen på sine bukser, kan du velge lyse farger. Finnes i ulike modeller, clutcher, vesker, kofferter eller tredimensjonal modell.

 •  Store perler.

 •  Brede armbånd.

 •  La sorte bukser vil ta sin rettmessige plass i garderoben din.
  Hva du kan bære klassiske svarte bukser? (11 bilder)

  Hva du kan bære klassiske svarte bukser? (11 bilder)

  Hva du kan bære klassiske svarte bukser? (11 bilder)

  Hva du kan bære klassiske svarte bukser? (11 bilder)

  Hva du kan bære klassiske svarte bukser? (11 bilder)

  Hva du kan bære klassiske svarte bukser? (11 bilder)
  Hvordan og hva du skal ha blyant skjørt

   I næringslivet stil eller daglig slitasje blyant skjørt alltid ser flott ut. Hun går av moten i mange år og er et fint eksempel på klassiske klær for kvinner.


   Fra hva du skal ha blyant skjørt


   Så, hva du skal ha under et skjørt-blyant for å være en trend denne sesongen? Mote designere og stylister rådes til å velge lette bluser, skjorter og fly strenge jakker. Slitasje blyant skjørt kan også være lange skjorter. De var utslitt eller litt hentet fra livet. Velge toppen bør være ensformig hvis bunn lyse, mettede farger: rød, grønn, blå utskrifter med ulik. Skjorte eller jakke kan være i fine print med lyse trim eller tilbehør Hvis sort skjørt eller rolig monokrom. Hvis det er - en del av festlig bilde, vil det se fine stoffer som silke, sateng, brokade, chiffon og blonder. En kombinasjon av ungdom - kombinere ting i stil ikke passer. For eksempel, streng bunn og lys skjorte med lys mønstret eller stripete høyhalset genser, folkemusikk ornament. Med denim skjørt bedre slitasje varm turtleneck, genser strikke, denim jakke interessant kutt eller vest og T-skjorte. Med skinn - perfekt kombinert lær (jakker, vester, jakker), lett bølget topper, blonder sateng bluser og skjorter. 
  Hvordan og hva du skal ha blyant skjørt


   Mote stiler


   Det er ulike stiler av skjørt, blyant, kortere, utstyrt med en høy midje, langstrakt, med lav midje. Som er riktig for deg avhenger av hvilken type figur. For overvektige kvinner velge det beste alternativet for kneet, som ikke er for stramme legger og lår. Dette vil dekke deg som en uttrekkbar silhuetten visuelt blitt mye slankere. Velg monokromatiske stiler, mørke farger uten mønstre og striper. Forkortet versjon av den høye midjen er anbefalt for kvinner i liten vekst. Hvis du har en god figur, kan du kjøpe flere stiler i forskjellige farger og teksturer. Denne sesongen, moteklær og delikat tekstur ting. Prøv på - og du vil elske.
  Hvordan og hva du skal ha blyant skjørt


   Vi velger sko


   Blyant skjørt er fortsatt til virksomhet stil. Derfor er de ideelle klassisk båt hæler eller høyhælte sko på en tynn. Men nå designere tilbyr oss en rekke interessante avgjørelser. Du kan velge sko med hæler i den strenge virksomhet stil, men interessante farger, fra lys gul til lys blå. I sommermånedene kan du trygt skodd helt åpne sandaler eller båt med åpne fingre. Også eiere av høy og meget slank figur passe perfekt sko, ballett leiligheter, støvler eller lav Cossack kurs. Du kan også prøve på støvler eller støvler. De perfekt fremheve skjønnheten og elegansen til bena. Blonder blyant skjørt ser flott med beige eller pastell båter. Skolen eller kontoret blyant skjørt som hennes sko, bedre å velge en rolig ett-farge. Ikke glem detaljer. Velger en tone sko, vesker, clutch vesker, hansker eller skjerf. Dette vil gjøre utseendet ditt komplett og er overlatt til tilfeldighetene. Meget god plukke som et belte eller stropp. Det kan være skinn, stoff eller vevde, etter ditt skjønn. 
   Å lytte til dette rådet, kan du perfekt kombinere den fasjonable blyant skjørt med passende tilbehør til den. Dette vil hjelpe deg å holde deg stilig og elegant.
  Hvordan og hva du skal ha blyant skjørt

  Яндекс.Метрика