Har influensa skutt er gravid
 Mange kvinner under graviditet lurer på om du skal lage en influensa skutt? I dag, ikke ekspertene ikke gi et enkelt svar på det spørsmålet. Mange leger tror at det er ingenting galt med det, tvert imot, en gravid kvinne, noe som gjør vaksinasjon beskytter seg selv og barnet mot de alvorlige konsekvensene av denne farlige sykdommen som influensa.
 Men mens leger råder potensielle mødre er vaksinert mot influensa før svangerskapet, som i løpet av sin planlegging.

 Hva er reglene laget influensa skudd for gravide Ikke bruk utdatert vaksinasjon vaksine kan bare bruke opp til nye verktøy for vaksinering, de inneholder minst mulig skadelige stoffer farlige for fosteret. Fra vaksinasjon må stoppe hvis den vordende mor er allergisk mot egg hvitt.

 Er ikke influensa skudd for gravide i første trimester. Vaksinasjon er kun tillatt med andre trimester, siden på dette stadiet av risiko for skade på fosteret er minimal.

 Effekter av vaksinasjon er begrenset og er ikke mer enn seks måneder, er det også nødvendig å ta hensyn til. Vanligvis vaksinasjoner gjort i høst og vinter. Dersom vaksinasjon i høst, kan du være sikker på at våren vil være immune mot viruset.

 Å gjøre en influensavaksine, husk at beskyttelse etter vaksinering dannet mellom to til fire uker. Derfor er høyden av epidemien influensa skutt ikke gjort gravid, det er bedre å gjøre det på forhånd.

 Hvordan du kan beskytte gravide kvinner fra influensa hvis vaksinasjon ikke er gjort Du må ta vare på kroppens forsvar. I kosten bør inneholde matvarer rike på proteiner og vitaminer. Det anbefales inntak av multivitamin og mineral komplekser.

 Basert på gaten, må du kle for været og forebygge hypotermi.

 Under influensaepidemien bør bruke så lite tid i mengden steder.

 Hvis en influensa skutt ikke er gjort gravid og influensa syk ett medlem av familien, for å forebygge fremtidig mor å bære en gasbind bandasje, bruke salve eller oksolinovuyu interferon. Grense kontakt med syke og ofte ventilere rommet. Disse reglene må følges i de første dagene av sykdom pasienten, fordi i denne perioden høyest risiko for å bli smittet.  
Behandling av skabb hjemmeSkabb - svært ubehagelig sykdom, hvis utseende provoserer utrolig seig kløe midd. Men til tross for dette, selv hjemme kan gjennomføre en effektiv behandling for skabb.
Hva er skabb
Skabb - hudsykdom, som er en kramkar midd, kalt sarcoptes. Dens utrolig liten størrelse, bør du vurdere denne typen midd er bare mulig under et mikroskop. Etter kontakt med overflaten av huden midd begynner å formere seg, og deretter gjøre det i små hull og biter i det med sine sterke kjever. Trenge inn i huden, gjør parasitten såkalt walk - kanaler, som setter frø. I kløe parasitt larver inne disse kanalene over tid akkumulere sine stoffskifteprodukter. Alle disse fremmede stoffer i kroppen og derfor over tid menneskelig hud reagerer allergisk reaksjon med alvorlig betennelse og kraftig kløe for flått.
Den mest "behagelig" sted å leve kløe midd er palmer, føtter, kjønnsorganer mann, håndledd og albuer, samt i den store lag av epidermis, hår litt, men mye av svettekjertler. Mens i gunstige forhold, frø kløe midd larver i svinger med voksne som er valgt på hudoverflaten på pasienten og gjentar syklusen av utviklingen. Fra "mest praktisk" steder når grer betennelse midd kan overføres til friske områder av huden, og hvis venstre ubehandlet skabb, kan det påvirke hele flaten.

Hvordan er skabb infeksjon

Kilde skabb - en infisert person eller gjenstander som han var utsatt (klær, sengetøy, rekkverk på offentlige steder eller kjøretøy, og mer). Det er derfor svært vanlig indirekte overføring av sykdommen - i absolutt alle husholdninger med infisert, for eksempel et håndtrykk eller bruke et håndkle. Ofte, hvis ett familiemedlem er en bærer av skabb etter en stund begynner å skade andre, fordi parasitter avsettes på hvitevarer, bøker og mange andre ting som folk bruker hver dag. Sykdommen kan overføres og den rette måten - gjennom seksuell kontakt med en pasient.
Ifølge leger, skabb - er en av de mest smittsomme sykdommer i huden. Den brede distribusjon bidrar utrolig lavt nivå av hygiene i det moderne samfunn. Selvfølgelig, syke skabb kan Chistyulya fordi mange mennesker forsømmer selv de elementære regler for hygiene, en promiskuøs sex og parasitter formere raskt og enkelt. Påvirker spredningen av skabb og lav immunitet, siden infeksjon i lave nivåer det er mye raskere.
Symptomer på skabb
Det viktigste symptomet på skabb - kløende hud. Det ser ut til cirka 30 dager etter at parasitten kommer inn i kroppen. Men hvis en person nylig smittet med skabb, og igjen var det infeksjon, kan kløe gi seg gjeldende i dag da midd finnes på huden.
Har kløe kløe egenskap: den øker med tilnærming av natten. Grunnen er at midd som forårsaker sykdommen, aktiv om natten.
Den andre tegn på at en person smittet med skabb skje - en liten opptreden på huden lange, tynne og litt prypuhlыh strimler. De er hvite og "praktisk" for tick steder. Dette kløe flytter som la parasitten under huden. Ikke langt fra disse avsnittene kan også tørkes sprukket, brune og selv kløende blemmer. Disse hudforandringer - en reaksjon på de menneskelige kroppen avfallsstoffer som forblir i klø trekk.
Barn skabb overført hardere enn voksne. De huke kan infisere nesten alt kroppen, selv i hodebunnen eller ansikt. Et barn opp til ett år hvis ubehandlet skabb sprer neglene - de blir løs og / eller tykkere, crack. Noen ganger kroppen av et barn tilbringer alle anstrengelser for å kontrollere sykdommen, noe som fører til å bli med annen infeksjon. På grunn av denne prosessen er mer komplisert behandling.
Diagnosen "skorpe" ikke bare refererer lege for symptomer. Å avgjøre om sykdommen lidelse eller ikke folk trenger å identifisere kløe midd. Denne prosedyren utføres ved å skrape det berørte området og studere den under et mikroskop.
Skabb
Kur skabb hjemme kan være. Suksessen til behandling avhenger ikke bare av hvordan du håndterer det berørte området! Å glemme det klør å gjøre narkotika og følge noen enkle regler:
- Gjennomgå medisinsk kurs på samme tid det er nødvendig for alle pasienter som er identifisert i en brann (familie, skole);
- Forebyggende tiltak for å bli tatt alle som var i kontakt med en person smittet med skabb;
- Så lenge terapi, pasienten absolutt ikke kan endre sengetøy og vask;
- Alle seng og undertøy erstattet før behandling og etter ferdigstillelse;
- Alle sengetøy og klær som bar infisert med skabb, må du koke, og deretter jern til jern ved høy temperatur;
- Valgt rette for skabb person må gjelde for hele kroppen helt, forlater unntak nakke og hode;
- Barn bør lukke behandling serviett munn, øyne og nese;
- Prosedyre for bruk av midler fra sykdommen alltid trene før sengetid;
- Pasient kroppen skal håndtere rene hender, og da de ikke vasker.
Hjemme effektivt behandle skabb salve. De vil ikke bare forholde seg til denne ubehagelige sykdommen, men umiddelbart fjerne kløe som vil i stor grad legge til rette for pasientens tilstand. Basert på programmer som er en del av deres produkter eller stoffer som forårsaker mite gå ut av sine trekk og zistrybuvaty skinn.
Kan brukes i behandling av sykdommer slik salve:
- Et forhold på 1: 3 blanding rømme og jord (jakt) og legg blandingen på et sted hvor den varme i 2-4 timer. Krutt er fullstendig oppløst i krem, for å akselerere prosessen periodisk røre blandingen. I stedet for rømme kan brukes tykk yoghurt. Denne salven er brukt en eller to ganger daglig bare på det berørte området, og etter at hun kledd, bør huden skylles med varmt vann.
- Varm opp smult og tilsett litt knust rot misvisende, stirring, bringe den til en byll og kok på svak varme i ytterligere 10-15 minutter. Når blandingen er avkjølt, er det nødvendig å tømme den og legge tjære (2. L.). Dette verktøyet er best egnet for behandling av skabb på føttene, bør det anvendes 2-3 ganger daglig inntil sykdoms helt forsvinner.
- 1 kg tomater må blandes med 0, 5 liter olje (solsikke) og stek over middels varme. Etter tomatene som skal ekstraheres og brukes som olje salve 2-3 g. Pr dag. Hjemme kur skabb slike midler kan være hvor som helst på kroppen.
- 1 ss. l. knust celandine (fersk eller tørr) mix med 2 ss. l. krem (fettinnhold på mer enn 35%) og plassere blandingen i kjøleskap i 10 til 12 timer. Den resulterende salve brukes på den berørte huden midd kveld før sengetid og vaske av i morgen.
Hvis en person sliter med skabb, over tid utvikler sin kronisk form og antall flått på kroppen er sterkt økt. Av denne typen skabb hjemme, også kan bli kvitt. Dette krever 2-3 dråper lavendelolje brukes til det berørte området opp til fem ganger om dagen. Skyll slikt produkt er nødvendig, bare dersom oljekvalitet, oljeurenheter uten at det raskt og uten et spor forsvinner.
God hjelp med skabb milkweed juice. Dette er en sterk allergen og dets anvendelse ved behandling av barn og gravide kvinner er ikke nødvendig. Trenger også å bruke til å teste for allergi - en dråpe juice satt på sunn hud. Hvis det er alvorlig kløe og / eller rødhet, kan du utføre behandling, skabb zmazuyuchy berørte området (men ikke mer enn tre ganger om dagen).
Behandling av skabb under svangerskapet
Når graviditet skabb kurert ganske lett, som de fleste "hjem" betyr ikke inneholder skadelige kjemikalier. For eksempel kan du lage en slurry med et par laurbærblad og smør. De var begge gravide komprimere å søke å klø trekk i 80-120 minutter, og sykdommen vil forsvinne i løpet av 7-10 dager.
Blåbær og tyttebær har antiparasitic egenskaper. Hvis kvinner ikke er allergisk mot disse matvarene, vil det ta flere ganger om dagen for å tørke huden påvirkes av skabb, fersk juice laget av en av disse bærene. Du kan også bruke for kløe blad juice av fiken.
Du kan blande under graviditet 0, 5 liter sennep olje og 0, 1 kg hvitløk (knust) og kok blandingen i 15 minutter på svak varme under konstant omrøring. Etter belastningen og innhentet ostyvshim midler smøre de berørte områdene. Kan behandles med tinktur umoden frukt og unge blader mutter (valnøtt). Det er også brukt for smøring.
Honning-hvitløk krem ​​skadelig å klø midd. Det er en trygg måte, slik at den trygt kan brukes i graviditet kvinner. Det er best å bruke sennep og hvitløk smør, hvis sykdommen ikke er i gang, at kroppen noen berørte områdene. For å forberede dette verktøyet, må du sennep olje (0, 5 l) satte 0, 1 kg av knust hvitløk og bringe det til å koke. Etter potomyty blandingen på brann i en halv time, rør av og til, og avløp.
Skabb hos barn
Hvis sykdommen først hos barn, kan det behandles med en vanlig såpe. Det bør være litt revet gni denne typen såpe og legg den i tanken på brann. Såpe vil smelte og det gradvis legge revet løk og hvitløk 1. Kok denne blandingen over 10 minutter, og hell alt i former, hvor det stivner. Den resulterende medisinsk såpe er lett å håndtere pasienter i områder av kroppen. Gjør de nødvendige to ganger om dagen.
Å behandle barn kan og brød suppe. Men det kan bare gjøre når truffet midd hud. Sure kvass trenger salt og varme. Og da han måtte gi opp i 5-10 minutter.
Med Juniper kan også lage et effektivt middel for behandling av skabb. Med dette anlegget avkok forberedt 0, 1 g av løv, kvister og einebær kokte i 10 liter vann i 15 minutter. Etter ostyvshim buljong tørke berørte huden eller gjøre badet med ham.
Forebygging av skabb
For å eliminere tilbakefall av skabb, etter fullførelse av behandlingen er det obligatorisk å utføre desinfisering. Alle husholdningsartikler må koke pasienten (hvis mulig) innen 5 minutter av koke. Alle klær er nødvendig å stryke på begge sider av et varmt jern, og det som ikke kan behandles på en slik måte for å lukke i 3 dager i en plastpose. Barneleker kan vaskes eller bare slappe av i den friske luften i minst sju dager.
Alle boliger skal også desinfiseres. For å gjøre dette, ta en våt rengjøring eller spesialverktøy, eller 1,2% såpe-brus løsning.  
Яндекс.Метрика