Bildet av en forretningskvinne

 Bilde for forretningsfolk er nøkkelen til suksess og karriere vekst. For forretningskvinne riktig valgt bilde er halve kampen. Ikke forgjeves oppfordret følgende ordtak: "Møt på klær, og eskortert til sinnet." Men bildet av en virksomhet kvinne omfatter ikke bare klær og sko, men også riktig sminke, hår, smykker og oppførsel. Så mer.

 Først av alt, la oss snakke om klær og sko. Tross alt, er en kvinne ikke en kvinne hvis hun ikke ville betale nok oppmerksomhet til sitt utseende.

 Klær og skotøy


 Den mest populære klær forretningskvinne er en drakt som kan kombineres som med et skjørt og bukser med. For forretningskvinne bilde vil passe beste gratis kutt. Ikke i noe tilfelle er ikke stramt! Snakker av farge dress, de mest egnede nøytrale farger - grå, blå, beige. Dresser, hvis fargen er lys og fengende, ikke bruk din tid. Mønstre på drakten skal ikke være veldig imponerende og synlig. Den optimale lengden skjørt - like over kneet. Mini skjørt er strengt forbudt! Farge skjørt kan være litt lysere samme sort. Men, så lenge dress og skjørt var homogen farge. Bukser - virksomhet, stilige, komfortable klær. Men i de senere årene, deres verdi er noe undervurdert. Kanskje at kvinnen og skjørt - er den samme. Sko forretningskvinne bør være strenge og forsiktige. Fargen bør også matche klærne. Den ideelle fottøy for business er klassiske domstol sko. 

 Sminke


 Som for sminke og smykker, bildet av en virksomhet kvinne krever at alt var i moderate mengder. Den eneste måten å gjøre et godt inntrykk på forretningspartnere. Make-up bør være lyse og dekorasjoner kvinner og deres antall skal ikke være i en døs. Deres tall bør være minimal.

 Oppførsel


 Grunnlaget for bildet av en virksomhet kvinne er hennes korrekt oppførsel. Forretningskvinne skal ikke være ansvarlig, for ikke å være harde og grusom. Du må finne en midtveis. Pace kvinner skal være enkelt og direkte. Hennes bevegelser bør ikke avvike razmashystostyu og usikkerhet. Le og snakke rolig nødvendig.
 Her er noen viktige tips: business kvinne bør alltid advare om hans forsinkelse; hilse mannlig forretningspartner kan hånden; sørg for å holde en dagbok, og for å være alltid i kontakt.  
Hvordan å behandle et sår etter å ha blitt bitt av en hund?
 Dog bite - en alvorlig skade som krever umiddelbar handling. Selv hunden hjem med alle nødvendige vaksinasjoner kan bite, og slike sår leges veldig lenge. Og vi kan ikke utelukke risikoen for infeksjon, så det er best å prøve å hindre en slik hendelse.

 Innenlandske hunder ofte bite ikke spesielt og spille. Selv en liten matbit kan bli et stort problem. Hvis dette skjer, må du snarest behandle etter hunden bite såret.

 Førstehjelp

 Først av alt bør såret vaskes. I munnen, animalsk mange skadelige bakterier og bakterier, er det ønskelig å redusere til et minimum muligheten for infeksjon. Et bitt kan erstatte en vanlig filtrert eller rennende vann. Det er ikke nødvendig for at prosessen skal starte umiddelbart hvis et sår antiseptisk det kan utilsiktet ytterligere skade og dermed forsinke prosessen med healing. Du må desinfisere bitt av hydrogenperoksid.

 Selv om det er noen tvil, prosessen etter hunden bite såret, bedre bruk av strålende grønn. Men i alle fall, kan ikke brukes for denne jod, alkohol eller parfyme, brenne de sår, og dermed ytterligere skade den. Bedre prosess eller områdene rundt det skadede området, vil det være mer nyttig. Når vask og desinfeksjon gjort nødvendig å pålegge en steril bandasje eller ren klut som ikke stokk og kontakt lege.
Hvordan å behandle et sår etter å ha blitt bitt av en hund?

 Gå til legen!

 Rådføre seg med en spesialist er nødvendig, selv om hunden eller dens eier hjem skilt og har tillit til at vaksinasjons skudd. Medisinsk undersøke såret og bestemmer hvor godt utformet og bite det nok for raskere helbredelse.

 I nærvær av alvorlige kuttskader, kan brutt også fillete klut fjerne, eller de kan også føre til infeksjon. Du trenger ikke å bekymre deg hvis det ikke umiddelbart legge sømmer, i noen situasjoner, leger vente et par dager for å observere såret. Tross alt, hvis hun hadde den minste infeksjon, og det har blitt sydd, kan føre til alvorlige komplikasjoner. Dette gjelder særlig de biter på hender og føtter, og det faktum at mer enn åtte timer for å appellere til klinikken.
Hvordan å behandle et sår etter å ha blitt bitt av en hund?


 Ser injeksjoner?

 Om nødvendig kan oppnevne en spesiell drink bort en antibiotikakur for å være sikker på at infeksjonen ikke vil utvikle seg. Dette gjelder flere biter dype hull. Men kan også gjelde for grunne sår, spesielt i bena. I parallell til retningen gitt ved vaksinasjon mot tetanus, er det, selv om det dog som allerede har denne.
 Hvis det er umulig å avgjøre om den smittede ukusyvshaya rabies leger kan utpeke et kurs av injeksjoner. Foreløpig er de laget ti dager.

 Hvordan unngå angrep

 I noen situasjoner, kan bite forhindres. Hvis oppdaget nær aggressiv hund, er hundeførere rådes til å oppføre seg på en slik måte. Overvåke den nøye, kan det ha problemer med å puste, tilbake bort og tilbake for å tilpasse ledelsen hele tiden til ansikt. Et tydelig tegn på aggresjon - ble heve hår på manken og ryggen, glise og hvite i øynene er godt synlig. Da hun kom og sto veldig nær, regnes det som en advarsel. I dette tilfellet, er det viktig ikke å kjøre, ikke skrike, ikke svinge armene tilfeldig, men heller prøve å holde deg rolig. Neste du trenger å returnere hunden til siden, men følge nøye med henne sidesynet, vil en mottakelse vet at det er ikke i fare. Men ikke i noe tilfelle bør ikke få lov til å nærme seg henne bakfra seg selv. Hvis det er noen andre, må du ha det utført de samme handlingene. Hunden skal være trygg, rolig og besluttsom stemme skomanduvaty "go", "tilbake" eller noe sånt. Alternativt kan du prøve først milde beroligende tone og sakte tilbake bort sakte og. Hvis hunden med eieren, men et sted forsinket eller bare passende, du stille og, igjen, rolig be ham om å plukke opp kjæledyret. 
Hvordan å behandle et sår etter å ha blitt bitt av en hund?

 Hvis ikke kjemper hunderaser og ikke veldig store, men det begynner å angripe venstre ben bør legge mer frem og hoppe direkte til hundens forsøk på å heve sin hånd. Når hun begynner å hoppe opp, høyrefoten kan bli rammet og prøve å bo mens på føttene. Dersom dette ikke blir gjort, arm bøyd ved albuen bør være godt dekke halsen. Men hvis det er en stor hund, er bedre å ikke bruke gjeterhund, slike metoder for angrep og forsvar, kan det ende dårlig.

 Du bør alltid prøve å unngå en pakke med hunder, for ikke å gå til ukjente dyr og bedre sky hunder med eiere, men uten munnkurv. Stor hund kan unnslippe og bite i en flash, og eieren hadde ikke tid til å selv reagere.

 Mange løshunder samlet på lager, T-banestasjoner, bygninger, ledige tomter og butikker. Det er lurt å prøve å planlegge ruten, unngå steder, spesielt langs spise kjøttprodukter. Hvis veien møtte noen mistenkelig hund, ikke stirre på henne. Et hjem, men en annens hund trenger ikke å forhaste til jern bare fordi det er hyggelig og søt. For det første, kan du sette deg ned og strekke ham åpen hånd når han allernådigst satt, han rører henne.

 Husk alltid at sårene fra hundebitt er mer vanlig enn andre dyr, og det er ikke rettferdig. De biter ofte små barn, rett og slett fordi de føler seg hjelpeløse, men barna er at de selv provosere hunder ved sin atferd, slik at du bedre se deres atferd og forebygge slike hendelser.
Hvordan å kurere herpesForårsaket av herpes virus og sopp. Visse sykdommer kan overføres til mennesker. Andre varianter kan "fange" av dyr. Sykdommen avhenger av hva slags organisme er den utløsende agent. Vanligvis er sykdommen manifesterte utslett på huden som er rødt eller rosa og ujevne kanter. Oftest denne sykdommen rammer mennesker med svak immunitet, kroppen som ikke kan beskytte seg mot smitte. Disse er barn og voksne som har lidd en alvorlig sykdom, stress eller hypotermi.
Behandling permisjon
Før du svarer på spørsmålet hvordan å behandle herpes, bør du vite nøyaktig hvilken type du må kjempe. Herpes er stryhuchym, fargerik, herpes og andre. Identifisere spesifikk type parasitt kan bare hudlege, han også foreskrive riktig behandling.

Den vanligste parasitt - ringorm.
 Det er overført fra infiserte dyr og mennesker, og sprer seg raskt i hele kroppen. Som for behandling du kan prøve rosiner. Berry halvert og smurte den berørte områder. Denne enkle metoden er svært effektiv, som Izium er sopp som ødelegger patogener forlate.
En annen måte å bli kvitt ringorm - Fukt en bomullsdott i eple eddik og seks ganger om dagen gjelder det å verkebyll. Tampong bør holdes i minst ti minutter.
Hvis sykdommen slo hodet, anbefales det å lage et avkok av hverandre, celandine og kjerringrokk.Blandingen helles kokende vann i en time. Etter sjamponering avkok gnis inn i huden og ikke vasket. Prosedyren utføres annenhver dag.

Tradisjonell medisin anbefaler dryss tørr skorpe mangan.
 Et par dager senere mistet han. En annen måte - hvitløk gni det berørte området, og gni blandingen i en halv time bjørk trekull og juice burdock rot. Vanligvis, etter to eller tre daglige behandlinger ringorm kur. Fra zoster rense huden av berørte personer smøring nyklipt grener eller bark av osp.
For å unngå å bli syk denne ubehagelige sykdommen, følge en enkel regel: etter trening, svømmebassenger, badstuer, strand bruke soppdrepende midler: kremer, spray, sjampo.
Hvis du har prøvd mange oppskrifter og ikke vet hvordan å kurere herpes, kan du gå til hudlege. Han satt riktig diagnose og redde deg fra ubehagelig sykdom.  
Яндекс.Метрика