Interne kviser på haken: hva du skal gjøre?
 Hva kan være slemmere kviser? Kun intern kviser på haken, er enda mer unpresentable utseende. Subkutan moden akne i lang tid, og likevel er de i stand til å bringe ganske smertefull.
 Årsaker til akne
 Som med alle andre akne forårsaker akne subkutan kan omfatte ulike endokrine lidelser og dårlig kosthold, mangel riktig hudpleie (opp til en mangel på grunnleggende hygiene), eller sykdommer av infeksiøs natur. Sistnevnte er vanligvis forårsaket av sopp eller infeksjon.
 Interne kviser på haken - er betennelse, noe som viser at kroppen er noe galt.
 Hvordan å danne kviser?
 I tilfelle av subkutan akne betennelsen er forårsaket av blokkering av talgkjertel fra det ytre lag av epidermis. Siden denne enheten ble antent et sted dypt gjødsel produksjonen er vanskelig. Som et resultat av den abscess vokser og danner en såkalt cyster. Visuelt det ser ut som om noen kviser smeltet sammen.
 Hvis problemet er forårsaket av feil hudpleie, disse ål er mer uttalt farge. Dersom det som et resultat av mikroskopiske bakterier kom inn i såret, subkutan akne, karakterisert ved hvit. I tillegg, som regel i nærvær av infeksjon kun en hake er ikke begrenset. Betennelse går til andre områder.
Interne kviser på haken: hva du skal gjøre?


 Hvordan man skal håndtere acne?
 Intern akne kan slette en lege. Og alt dette er gjort bare på poliklinisk basis. I noen tilfelle kan ikke åpne kviser hjemme - husdyrgjødsel kan komme inn i blodet og årsaken til infeksjonen. Legen bare fjerner fester, men ta tiltak for å lindre betennelser og holde en prosedyre som eliminerer utseende uestetisk arr. I tillegg vil en undersøkelse ekspert bli kalt årsaken til akne for å fikse det. For eksempel, hvis en bakteriell infeksjon må du ta antibiotika. Når utnevnt endokrine lidelser, hormonbehandling.
 Kosmetikk
 Subkutane kviser - dette problemet er eliminert kompliserte metoder. Og bortsett fra behandling, er det viktig er riktig hudpleie. I slike tilfeller, i alle fall ikke ofte bruke eksfolierende produkter eller gjøre peeling. Disse prosedyrer er svært desiccate huden av hvilken som helst type, og med fett. Naturligvis har en tendens kroppen vår for å gjenopprette tapte lipid lag. Således talgkjertlene arbeidet enda vanskeligere, og som et resultat av mengden av subkutane kviser kan alvorlig øke.
 I tillegg kan skrubber og skreller skade huden. Disse skade nesten usynlig, men gjennom dem lett svinge infeksjon. Så i stedet for disse midlene er bedre å bruke spesielle anti-inflammatorisk kremer som har antibakteriell effekt (f.eks Bazyron eller adapalene).
 I sin tur riktig valgt rette for rensing av huden vil hindre nye kviser. Det er best å velge at medikamenter som oppløses lett i vann, og har anti-inflammatorisk og desinfiserende virkning, men ikke inneholder komponenter peresushyvayuschyh huden. I tillegg er det effektive folkemedisiner som aloe maske. Men de sliter med akne, men bare tjene til forebygging av forekomst.
Kviser på haken hos menn: årsaker og måter å forebygge
 Acne - dette ubehagelige fenomenet, som har en tendens til både menn og kvinner. Imidlertid er det åpenbaret på forskjellige måter og kan være på grunn av spesifikke faktorer som er spesifikke bare for den sterkere kjønn. For eksempel kan kviser på haken i menn være forårsaket ved å ta steroider (i et slikt tilfelle kan være enda cystisk Education).
 Når du har kviser?
 Årsakene til dette problemet kan være annerledes. Noen ganger er det egentlig ikke tilstrekkelig hygiene, i noen tilfeller, vitaminmangel og lav immunitet. Selv blant årsakene kan identifiseres sopp- og bakterieinfeksjoner, eksem, seborrhea forskjellig opprinnelse. I tillegg kan akne vises hos personer som lider av diabetes. Derfor er deres tilstedeværelse best å se en lege, som kan foreskrive passende undersøkelse og finne årsaken til akne.
 Hva er follikulitt?
 Akne kan forekomme hos menn og etter barbering. Dette fenomenet kalles follikulitt. Dette er ikke kviser, men akne-skjema utslett. De relatert til det faktum at når du barberer huden er skadet, og små sår falle patogener. Siden akne er en sykdom kan lett skilles. I sentrum av denne "kvise" er fortsatt tynt hår. Noen ganger er det omgitt av uttalt rødhet. På den ene side går jevnt follikulitt. På den annen side, kan utviklingen av en mer alvorlig stadium follikler påvirkes dypere enn vanlig. Deretter utslett forårsake ubehag og kan selv legge bak arr. For å unngå dette, er det nødvendig å velge riktig barbermaskin og pleieprodukter for huden etter barbering.
Kviser på haken hos menn: årsaker og måter å forebygge

 Behandling av akne
 Vanligvis behandling foreskrevet av lege. Tross alt, bør det iverksettes tiltak for å håndtere ikke bare kviser, men det er svært grunn. Men uansett behandling spesialist absolutt anbefale å bruke en krem ​​eller lotion har antibakteriell virkning. Typisk inneholder sammensetningen av produktet salisylsyre, som er helt renser porene og benzen peroksyd. Hans oppgave - å drepe bakterier.
 Hvis akne - en konsekvens av å ta anabole steroider, det er de vanlige midler usannsynlig å hjelpe. En metode - avvisningen av slike legemidler.
 Hvis akne er forårsaket av en infeksjon, kan legen forskrive antibiotika - eller som en salve for påføring på huden eller i tablettform for oral administrasjon. I tillegg, i noen tilfeller de inflammatoriske substanser - kortikosteroider. Legen setter inn direkte i betennelse. Disse verktøyene lar deg fjerne fester. Bruk dem selv er ikke så vanskelig hjemme for å sikre sterilitet. I tillegg har alle produkter krever spesifikk kunnskap og ferdigheter.
 Folk rettsmidler
 Mange mener at den mest effektive folkemedisin - er klemme kviser. Faktisk gjøre det er ikke nødvendig hvis du ikke ønsker å få blodforgiftning. Men for å tette porer åpnes og komedoner kom til overflaten, kan du bruke dampbad, som er laget av lind blomster og kamille. Faktisk, mens du bare trenger å holde ansiktet over kapasitet med varm buljong i 10-15 minutter. Deretter forsiktig oppfordres til å bruke på huden med en steril bandasje dynket med hydrogen peroxide. Dette vil bidra til å fjerne Fester, som kom til overflaten som et resultat av bruken av skuffene. Men ikke prøv å presse noe. Til innholdet i pustler kom ut av seg selv, må du bruke noen prosedyrer. Så bare være tålmodig.

Tabletter for å suge på halsen
 Tabletter for suger på halsen representert i stort antall. De har ulik sammensetning og ytelse.

 Tabletter hals Dekatylen


 Dekatylen er en kombinasjon stoff som frigjøres i form av tabletter for å suge. Har en hyggelig mint smak, som består av tabletter som inneholder en lokal bedøvelse og antiseptisk bredt spekter av tiltak.
 Bedøvelse lokale tiltak gir enkel lokal bedøvelse effekt, og dermed medisinering bekjemper bakterier og fjerner smertene direkte.
 Tabletter for å suge på halsen Dekatylen har en rekke fordeler, blant dem er det faktum at alle komponentene har kun lokal effekt, så det går ikke inn i systemisk sirkulasjon. Dermed gjør stoffet ikke påvirker hele kroppen.
 I tillegg Dekatylen har en slags sukker, slik at det kan brukes for personer som lider av diabetes.

 Tabletter for å suge Faringosept


 Faringosept er et antiseptisk middel til utvortes bruk, det fremstilles i form av tabletter for suging. Disse pillene har bakteriostatisk handling, så undertrykke livsgrunnlaget for de fleste bakterier som forårsaker sykdommer i svelg og munn. Dette stoffet viser positiv effekt bare etter langvarig resorpsjon, fordi i tillegg til antibakteriell virkning det også stimulerer sekresjonen av spyttkjertlene, som i sin tur reduserer symptomer på sykdommer slik som skraper, tørr og sår hals.
 Den viktigste funksjonen av dette stoffet er et stoff som langvarig resorpsjon tabletter er en opphopning av stoffet i vev i munnhulen og svelget, og dermed øke antibakteriell aktivitet.

 Falymynt av sår hals


 Tabletter for å suge på halsen Falymynt med smertestillende, febernedsettende, antiseptisk og bedøvende effekt lokalt. Når du bruker dette stoffet elimineres ikke-produktiv hoste irritabel, og når resorpsjon i munn og svelg har en følelse av coolness.

 Strepsils smerter i bart


 Strepsils er et kombinert verktøy for lokal bruk, som har antimikrobiell virkning.
 Takket være naturlige medisinske kosttilskudd, som er en del av stoffet slimhinnen gjennomgår mykgjørende handling.
 Frisetting i fem versjoner, inneholder hver i sin sammensetning naturlig kosttilskudd som gir ekstra terapeutisk effekt.  
Яндекс.Метрика