Makeup for blå øyne blonde, grunnleggende regler for valg av kosmetikk

 Naturen er ikke beklager krefter når begavet blondiner blå øyne og lys hud. Dette utseende ikke etterlater noen likegyldige, men det kan gjøres enda klarere med makeup. Makeup for blondiner med blå øyne bør være hovedmålet - er å fremheve øynene.
 Valget av farger påvirker skyggen av hår og hud. Det siste punktet gjelder også for de jentene som farge håret sitt - de har mørkere hud, sammenlignet med naturlig blonde. Etter å ha definert fargen på hår og hud, gjør jobben din ikke slutt der. For å gjøre en god makeup for blå øyne blonde er nødvendig å presisere skyggen. Det er fire grunnleggende skyggen av hår: hvete, brun, mørk brun og aske. Definere din tone, kan du begynne å velge kosmetikk.
 Grunnleggende regler for valg av kosmetikk for blondiner med blå øyne
 • Hvis du har lys hud, ta hvit-rosa eller lys rosa pulver. Rosa tone blush legger friskhet og lønnsom ansikt vidtinyatyme hud.
 • Hvis håret ditt er en skygge av honning, ta et pulver med en touch av fersken eller gul-rosa blush. De oppdatere ansiktet.
 • Siden vanligvis blondiner øm hud, så er det bedre å velge en lys reflekterende Tint.
 • blondiner ikke bruker svart øyenbryn blyant og som en liner. Det er bedre å ta en blyant brun eller grå, litt lysere hår.
 • Mascara bedre ta grå, blå eller brun. Svart blekk på lys øyevipper ser stygg og er ikke naturlig.
 • Blå øyne ottenyayte grå, brun, blå eller blå skygger. Velge en nyanse av fargetone vidshtovhuytesya hår.
 • Hvis du har veldig lyst hår, liker du blå, sølv, grå, hvis brun - blå, lilla og blå farger.
 • For å fullføre makeup for blondiner, må du velge en leppestift. Vanligvis, makeup artister anbefaler å velge lys rosa eller beige nyanser, og i kveld - koraller.
 I dag varme trender i makeup for blåøyde blondiner - er bruk av gull eller bronse skygge.
 På deres bakgrunn blå øyne ser lyse og spennende. Å legge makeup blusher kan oker, gull lipgloss og pudder med golden shimmer. Dette makeup vil se uvanlig, og skaper en delikat og elegant image. Powder Chamber vil flå helse og har en brunfarge skygge og fremheve øynene dine ser ut fra mengden.

Hvordan velge en hårfargeMange farge håret av ulike grunner: noen følger motetrender, andre ønsker å bli kvitt grå hår, trenger en tredjedel ikke liker ditt naturlige hår, fjerde, slik at de ønsker å starte livet med et nytt ark og så videre. Denne fremgangsmåten kan dramatisk endre en person, ikke tar hensyn til den plast ansiktet. Hårfarge må velge, ved hjelp av logisk tenkning, at hårfarge bør gjøre gass lysere hudfarge mye jevnere, miste et par år av livet, skjuler fine linjer og noen defekter i huden i ansiktet og på halsen. Men vær forsiktig her, så det kan komme ut helt motsatt.
Hvordan velge riktig hårfarge
Før du går til butikken for ønsket farge av maling til frisøren for å skape et nytt bilde, stå foran et stort speil og nok en gang se til sine genetiske egenskaper som ville spesielt fokuserer på hårfarge. I hårfarge etter farging påvirke øyenfarge, hud, og selv naturlige hårfarge.
Lett og varm fargetoner person i stand til å gi en liten flush, så for at hudtoner bør velge myke farger som aske, champagne farge, sand og lys brune farger.
Hvis ansiktet ditt er ofte dekket med røde flekker, blush deg og utsatt for alvorlig allergisk reaksjon, deretter følgende nyanser som granateple, aubergine, burgundere, moden kirsebær, mahogni - glemme.
Personer med grønne, brune og nøttebrune øyne ville se bedre med gyllen, rød og rødlig hår. Men folk med blå og grå øyne og lys hud ser mye mer imponerende med grå og blek gylden hår.
For å være sikker på at fargen på håret, du igjen ta hensyn til hud, øyne og hår. De ligner det naturlige utvalg av natur - vinter, vår, sommer og høst.
Hele denne prosessen er ikke så lett som det ser ut ved første øyekast. Mange jenter og kvinner av farge utseende middels eller kontrast. I dette tilfellet fra en hvilken som helst behov for å søke råd fra fagfolk. De må først velge ikke bare farge, men også tonen er kald eller varm.
Dermed er den enkleste og mest vanlige hårfarge - en brun, blondiner, brunetter og rødhårede, fordelt i ulike farger.
Den naturlige utvalg "Winter" er kalde kolorotyp. Folk som tilhører denne type hår, eksperter anbefaler å velge grå og brun farge, men den gylne lyset og de har glemt. Bare noen svært kontrasterende personligheter har råd zabarvytysya svart, men du kan fremheve sin ekstravaganse små blå og røde tråder. Effekten er fantastisk. Jente med svart hår besitteren må være perfekt hud.
"Spring" anses nekontrastnыm og varm kolorotypom. Disse kvinnene har lyse øyne, de brunette med lys hud. Jenter født "våren" kan enkelt velge og gyllen honning farget hår. Men ikke altfor blek. For våren kvinner kan velge sjokolade tone som du kan legge til et par tykke gylne låser. Ikke male håret i kjølige farger som aske og blond. De vil gjøre det generelle utseendet på ansiktet kald og svart hår vil gjøre deg til en hjemmekoselig person. Disse kvinnene bør ikke være vanskelig å endre sin farge fra naturlig.
Hvis du er eieren hvitaktig hud, lysebrune øyne og lysebrunt hår, du bør velge kobbertoner og brunt. Hans naturlige farge kan variere gull og kobber tråder, men i alle fall ikke krastes grå og platina nyanser.
Jenter som er klassifisert som "Summer", med lyse øyne, for eksempel blå eller grå hår farge - brun, men de blek hud rosa eller blå. Disse jentene kan trygt velge en kald grå, platina blondt eller nyanser. Sommer jenter trenger ikke å bruke mørkere nyanser av rødt og gull, fordi de ikke følger dem. Hvis øynene dine er mørk brun, bør du være klar over styrker osvetlenyyam, som du kan denne prosedyren være fargeløs skapning med en ubehagelig utseende. Vær forsiktig med kastanje blomster fordi de kan "bli gammel" Summer. Denne skyggen er egnet for "Høst".
For varme og kulde kolorotypam er "Høst". Hos disse kvinnene kan naturlig hår og øyenfarge være både mørk og lys, og gulaktig eller gyllen hudtone. Jenter med kontrast tsvetotypamy kan velge svart, sjokolade, brunt hår og brune toner. Der du går rød, gull, kobber nyanser av blondt hår, men høsten er bedre å glemme. Hvis du blir en blond, blir huden din umiddelbart mørkt og lite tiltrekkende.
Hvis du tok litt tid, og du fortsatt ikke har bestemt deg for maling og hårfarge, så bare ta et par malings nyanser lysere eller mørkere enn din naturlige hår og friske opp håret ditt. Minyaytesya, eksperiment, men husk at naturen er aldri feil fordi naturlige hårfarge vil du møte over alt.  
Hvordan velge en hårfargeFolk bestemmer seg for å endre din naturlige hårfarge av flere grunner. Noen mennesker liker ikke den naturlige fargen, noen ønsker å endre bildet for noen nye skyggen av hår - markere endringer i livet. Ny hårfarge er i stand til å dramatisk endre utseendet på personen. Riktig valgt, vil det gjøre øynene dine mer uttrykksfulle og mer jevn hudtone. Men hvis du gjør en feil, vil maleri være annerledes, ikke så gledelig effekt. Feilaktig valgt nyanse kan gi en ekstra ti år, og synliggjøre alle hud defekter. Riktig hårfarge - en garanti for suksess, så valget bør nærmet alvor og nøye.

Hvordan velge en hårfarge for kolorotypom

Koloropypiv bare fire: vår, sommer, høst og vinter Hver kolorotypu tilsvarer visse farger, bør hårfarge utvalget baseres på tsvetotype.
Våren.Dette kolorotyp anses varm og nekontrastnыm. I eierne av denne typen lyse øyne (grønn, blå, farge valnøtt), naturlige fargen på håret varierer fra lys brun til brun. De har en lys skygge i ansiktet, og huden er varm podton. Plukk opp hårfarge våren kolorotypu eiere må unngå lys, rødt pigment. Du kan bruke alle lys gylne nyanser, kobber tone, tone eller lys sjokolade brune nyanser. Når du velger hårfarge Spring jente-platina best å unngå kald og grå nyanser, veldig mørke farger. Som kolorotyp "Spring" er nekontrastnыm fra naturlige hårfarge er bedre ikke avvike mye.
Sommer. Sommeren er ansett kald nekontrastnыm kolorotypom. Jenter som hører til det, med lyse øyne (blå eller grå), naturlig skygge av hår varierer fra lys til brun hud er kult podton. Når du velger hårfarge, bør jente sommer ta hensyn til askeblondt nyanser, vil alle lys kule nyanser være å møte henne. Når du velger hårfarge kolorotypu årlige jenter bør unngå mørke farger. Ofte jenter kolorotypu "Summer" natur "belønner" vag, litt muse hår skygge. Dette kan rettes opp og ikke ty til radikale endringer. Det er nok litt av håret.
Høst. Det er en varm kontrast kolorotypom. Jenter som tilhører det har både lyse og mørke øyne (blå, grønn, brun, svart) varierer hår skygge fra brun til mørk hår, lys hud, huden har podton varm. Jenta-høst bør velge hårfarge, ignorerer de rike nyanser av brunt, sjokolade brune toner, samt svart. Når du velger hårfarge er det best å unngå altfor lyse farger, og foretrakk gull og kobber.
Winter. Den kalde kontrast kolorotyp. Vinter jente har lyse eller mørke øyne (grå, blå, svart, brun), naturlige hårfarge varierer fra brun til mørk hår, mørk hud tone med kjølig podtonom. Velge en hårfarge som kolorotypu jenter å se etter grå mørke brune nyanser. Når du velger farger bør unngå nyanser av blonde, varme gylne toner.
Hvordan velge en hårfarge - test
Hvis du bestemmer deg for å endre fargetone av håret først, deretter med valget av en ny farge er bedre ikke å skynde. Selvfølgelig ville det ideelle alternativet være å appellere til en personlig stylist. Dessverre har ikke alle den muligheten. Så har å gjøre på egenhånd.
Hva i alle fall kan ikke gjøres - et hår plukke en skygge av dramatiske endringer. Bedre begynne å endre uten å bruke nyanser som er for kontraster med din naturlige tone, og, selvfølgelig, er utvalget av farger viktig å vurdere din kolorotyp.
Når du velger maling for første maleri bør foret ustabile maling som er vasket flere ganger. I dette tilfellet, dersom resultatet ikke tilfredsstiller en maling, vil det være tilstrekkelig å vaske håret flere ganger for å rette opp situasjonen og gå tilbake til sin naturlige farge.
Å finne den rette tonen hår, bruker tester, som nå er veldig mye på internett. Tester på hår fargetilpasning er utført online. Du har nettopp funnet ditt bilde, laste det inn i programmet, og du velger riktig hårfarge og frisyre.  
Яндекс.Метрика