fortsetter å endre materialet og formen på bildet og sommer her er noen råd.

 Vokse hår
 Varme årstid stor innvirkning på hårveksten, så om sommeren kan du vokse hår raskere.
Som sommeren endre din stil?

 Hvis du fremdeles foretrekker korte hårklipp, la håret forskjellige lengder. Dette vil tillate deg å prøve flere bilder og frisyrer for å prøve en rekke nye verktøy for håret.
 Hårklipp
Som sommeren endre din stil?

 Om en uke før forventet utgivelsen av demonstrasjoner for sin nye image, er å gå til frisøren og få en fasjonabel hårklipp, endre eller justere hårfarge og sunnere hår.
 Nye drakter
 Enig med beste venn eller venn av shopping og en valgt dag go shopping.
Som sommeren endre din stil?

 Besøk de nye butikkene og prøver på alle kjolene som du liker. Selv om først vil du tror at stil er ikke plukket opp tingene dine. Ikke glem å ta bilder av hverandre og gi en karakter. Ikke overse second-hand butikker, fordi de kan finne fantastiske ting for retro stil. Hvis noen antrekk du virkelig liker, og du bestemmer deg for å kjøpe den, ikke nøl med å føle seg fri til å kjøpe. Bare å lage en tur og tilbrakte dagen i beslaget, får du en fantastisk portefølje, som i fremtiden vil hjelpe deg å plukke opp din unike stil.
 New Style
Som sommeren endre din stil?

 Det er på tide å utvikle en ny stil. Se bildene som du har gjort, prøver klær, også vende glansede magasiner, se mote bilder online. Plukk sett heller enn individuelle elementer. Tross alt, ikke kan stille "det som ser bra ut alene inkludert. De tilsvarende sett må ta opp eller lagre til telefonen eller datamaskinen. Listen skal være til stede når du tenker shopping.
 Shopping
 Vel, nå handle! Ikke glem å utarbeidet en liste eller et sett med fotografier av settene som du har definert for seg selv, når det er hensiktsmessig.
Som sommeren endre din stil?

 Ankommer butikken, ikke kjøpe med en gang, prøve klær igjen. Legg merke til de foreslåtte kampanjer og rabatter. Ikke følg toget listen som du forberedt. Kanskje den butikken du liker noe annet. Føl deg fri til å eksperimentere og skifte klær før plukket opp på stedet. Under shopping kan du snuble over ting som vil se flott med en rekke antrekk. Kjøpe denne typen ting er verdt det, og beholde den som en tryllestav i tilfelle i garderoben.
 Shopping
 Det er på tide å betale for de utvalgte varer i handle. Det bør starte med de viktigste elementene i klær som du synes større og universell. Hvis du plutselig ikke har nok penger til alle valgt, kan du alltids supplere universell kjøpt klær andre elementer av klær på noe annet tidspunkt. Start med klær og deretter gå til butikker. Tilbehør du kan kjøpe senere. Legg merke til størrelsen klær. Hvis du har tatt kroppen i orden og besluttet at dette er resultatet som må fikses, og deretter kjøpe den riktige størrelsen klær. Kanskje det er mindre enn du var før. Ikke kjøp for mange sko, ganske mange par. Med fantasi og prøve å kombinere skoene med forskjellige klær. Hold alle kvitteringer og kvitteringer, fordi lovbestemte tidsfrister, kan du bare returnere produktet hvis ditt sinn eller kan ikke kombineres med andre elementer i garderoben din. 
 Tilbehør
 Det er på tide å aksenter med tilbehør.
Som sommeren endre din stil?

 Belter, vesker, smykker, parfyme, smykker - alt som du kan plukke opp nå. Alle disse elementene kan koste ganske dyrt, så vise litt tålmodighet og nøye velge dem uten å miste lukrative tilbud og rabatter. Gå til butikken som selger parfyme, og plukke opp en aroma. Konsulenter kan hjelpe deg med dette. Hvis du bestemmer deg for å legge til sine smykker samling av smykker, husk at mote og kvalitet er ikke alltid veldig dyrt. Du kan plukke opp mote smykker til rimelige priser. Hvis du ikke kan kjøpe smykker nyheter, ikke motet, fordi moderne smykker er påfallende i form og utseende. Dette lar deg lage harmonisk måte i en relativt rimelig pris.
 Sminke
 Spesiell oppmerksomhet bør vies til å jobbe på hennes makeup.
Som sommeren endre din stil?

 Etter å kjøpe en ny garderobe, er det en fantastisk tid til å eksperimentere med sminke henne. Selvfølgelig, hvis du aldri har brukt sminke, deretter umiddelbart begynne aktivt er ikke verdt det. Bruk bare høy kvalitet kosmetikk. Selvfølgelig koster det penger. Hvis du har problemer med økonomi, så investere i tonal foundation og pudder for ansiktet. Disse elementene er de viktigste og bare høy kvalitet kosmetikk vil tillate deg å ha en god hudfarge og eliminere fettete når som helst på dagen. Også ikke glem om kajal, blyanter, leppestift og gloss, mascara, øyenskygge. Denne minimum satt for å gjøre det riktige makeup. Denne gangen - forsøkene, så prøve nye farger og nyanser. Bedre å gjøre det med en venn eller en venn. Du vil tilbringe en morsom tid, foruten umiddelbart få en vurdering av din nye makeup.
 Selve presentasjonen
 Så kom det på tide å overraske alle dine ny måte.
Som sommeren endre din stil?

 Føre turer til soling og tannbleking, selvfølgelig, hvis du planlegger det. Du må gå til frisøren igjen for å justere din frisyre og hårfarge. Bære et nytt antrekk, og starter med en ny og rene klær, følgende tilbehør. Bruke sminke, ta en lett sekk og gå til et møte med venner. Og ikke glem å se etter seg selv i den neste gang, fordi de oppnådde resultatene krever konstant overvåking.  
Hvorfor smuldrer tenner?De fleste av oss minst en gang i livet står overfor en situasjon der tannen fra otkalыvalsya lite stykke harde vev. Denne tilstanden kan være en tilfeldighet, men det kan være systematisk og føre til alvorlige tannproblemer.
Hvis det er flere chips, vi ofte lurer på, "Hvorfor smuldrer tenner? ".Dette Indikerer tilstedeværelse av sykdom i munnen og kroppen som en helhet. Sen behandling kan resultere i tap av et stort antall tenner, så du bør umiddelbart søke tannpleie.
Tolkning: tenner smuldre (tolkning).
Disse drømmene ofte forekommer hos personer som lider av nattlige tenner sliping. Noen psykologer mener at disse drømmene er når en person er altfor opptatt av sitt utseende. Det kan også være et symptom på latent aggresjon. Tap eller kryshinnya tenner i drømmer kan advare om at livet snart vil komme søvn store endringer.
Hvis du drømmer smuldrer tenner, indikerer det helseproblemer.
Selv drømmen kan tyde på følelsesmessige problemer. Dette er en advarsel om at situasjonen kommer ut av kontroll, og må nøye ta vare på din fysiske og mentale helse. Noen ganger søvn kan snakke om sykdom av kjære.
Hvorfor smuldrer tenner?
Dette problemet oppstår hos barn og voksne kvinner. De viktigste faktorene som forårsaker skade på tennene følgende:
Traumatiske skader, som for eksempel splitting tenner nøtter, frø.
Genetisk predisposisjon.
Mangel på vitaminer og mineraler (kalsium, vitamin D).
Hormonelle endringer i sykdommer i skjoldbruskkjertelen, diabetes, graviditet.
Røyke.
Feil ernæring fra å spise for mange karbohydrater og sukker, mangel på frisk frukt og grønnsaker.
Dårlig kvalitet drikkevann uten fluor og jod.
Stress.
Brå temperaturforandringer.
Dårlig hygienisk munnhygiene.
Karies karies lesjoner og tenner (fluorose, erosjon, patologisk stertist).
Redusert immunitet.
Feilaktig behandling av karies.
Malocclusion.
Bruxism.
I fare for å falle:
barn, fordi de ikke fullt utviklet immunforsvar;
gravide kvinner på grunn av økt inntak av vitaminer frukter;
eldre gjennom stillesittende livsstil og underernæring;
kvinner i overgangsalderen på grunn av redusert utskillelse av kjønnshormoner, noe som fører til utvasking av kalsium fra skjelettet;
beboere i nordområdene som følge av mangel på sollys, som stimulerer produksjonen av vitamin D.
Hvis smuldrer tenner, hva du skal gjøre?
En grundig undersøkelse av en tannlege og andre fagfolk. Finne årsaken til skade på tennene, kan du stoppe prosessen. I alle fall, er situasjonen ikke forsømmelse, spesielt hvis barnet har tenner crumble. Betimelig tilgang til en lege og overholde alle anbefalinger - er nøkkelen til oral helse.
En kvalifisert tekniker utføre tannbehandling uten smerte. Knuste tenner som skal gjenopprettes ved hjelp av moderne fyllingsmaterialer eller ortopediske konstruksjoner. Hvis årsaken til skaden er feil okklusjon, holdt sin behandling med brakett systemer eller plater.
Det er generelle retningslinjer for å fremme tann harde vev:
Spis mat som inneholder fluor, kalsium, vitamin D (meieriprodukter, fisk, nøtter, lever).
Ta vitaminer og mineraler.
Observere oral hygiene. Det bør pusse tennene to ganger om dagen, etter hvert måltid skylle munnen med rennende vann.
To ganger i året gå til tannlegen for rutinemessig inspeksjon.
Bruk spesielle pastaer og skyller for å styrke emaljen.
Ikke røyk.
Kanskje dekker naturlig depresjoner tann spesielle strukturer som hindrer tannråte. Denne prosedyren kalles en fissurforsegling og gjennomført en tannlege.  
Яндекс.Метрика