Hvordan å gå ned i vekt uten slanking
 For mange kvinner, lyder ordet "diett" allerede skremmende. De fleste tror at for noen vekttap diett bør strengt begrense deg til mat, og mat og det blir deaktivert. Men er dette virkelig slik? Hver diett eller vekttap er bekymret og vil gå ned i vekt uten slanking?
 * Den beste dietten for vekttap
 Dietter for vekttap det er så mange. Og du kan enkelt velge den som passer deg på diett, mat meny og hastighet vekttap. Sanne mening og ernæringsfysiologer og kvinner er enige om at den beste dietten for vekttap - en moderat, sunn mat kombinert med sportslige aktiviteter. Primitive dietter for vekttap er basert på et sunt kosthold. Vilkår vet nesten alt og lett å venne seg til dem.

 * Gå ned i vekt uten slanking: Separat mat.
 Med separat strømforsyning du ikke bare bli kvitt overflødig vekt, men også opp og funksjon av fordøyelsessystemet. I en separat strømforsyning ingen restriksjoner på inntak av noe mat, men det er en grunnleggende regel - spise protein og karbohydrat mat separat.
 Helt utelukket fra kostholdet til fet mat du ikke kan. Fløte, vegetabilsk olje, rømme - en kilde til vitaminer og essensielle aminosyren lecitin, de viktigste byggesteinene for hjernen, hjertet og sentralnervesystemet. Men god som de sier - litt etter litt, og bortskjemt fete nøtter og krem ​​som du kan mens vitamin mangel i off-season, eller i vanskelige dager tålelig PMS.
 * Karbohydrater: enkle og komplekse
 Nå vil vi fokusere på de mest protein og karbohydrater, som du kan gå ned i vekt på egen resepsjon. Karbohydrater - den viktigste energikilden i kroppen, må de ta på frokost, slik sikring energi for resten av dagen. Kompetent frokost ikke bare fylle deg med energi, men i lang tid vil gi deg en følelse av metning.
 Den senere i løpet av dagen du spiser karbohydrater, jo mindre du bruker harmonisk avledet kalorier. Tross alt, kan du se dem i et par ekstra inches.
 Men ikke alle typer karbohydrater er i stand til å fylle deg med styrke og energi, er nyttige kun komplekse karbohydrater, som kroppen konverterer lang tid, gradvis anskaffe den maksimale mengden av vitaminer og næringsstoffer. Komplekse karbohydrater - hele korn, vil jeg gjerne fremheve havregryn, rug og hele korn brød, bønner, pasta laget av hvetemel.
 Den perfekte frokost - havregryn er, shotovlennaya på vannet, med korn brød.
 Enkle karbohydrater - er i utgangspunktet den mest delikate og fristende retter, desserter - melk og mel, sukker, søt frukt (fiken, bananer, druer), Kozinaki. Kroppen bryter ned svært raskt etter dem er det ikke lagt inn noen vitaminer eller næringsstoffer. For en bit av kaken du må betale 1 times hard trening i treningsrommet. Etter en time med aerobic trening forbrenner 500 kalorier - så mye er inneholdt i et stykke kake eller cupcake med krem.
 For vekttap uten slanking, utelukke fra sine meny enkle karbohydrater og komplekse prøve å spise til frokost. Til lunsj, spise mat rik på protein: kjøtt, fisk, grønnsaker (spesielt tomater og tomatjuice), hard ost, melkeprodukter og ost. Fisk og kjøtt er best dampet eller kjøttkraft.
 Nesten hver vekttap diett middag minimere eller helt forlate den anbefaler. Vi sier så - det siste måltidet bør være minst fire timer før sengetid. Dette gjelder ikke bare for folk ivrige etter å gå ned i vekt, men også for alle helse-bevisst person. Om natten, trenger kroppen riktig hvile og ikke jobbe med å fordøye et tungt måltid.
 I alle fall, kommer vi til det som er den vanligste vekttap diett basert på nærings frokost til lunsj og lett middag.
 * Vekttap bruker narkotika.
 De fleste kvinner ikke finne styrke til trening og diett helt avhengige av hjelp fra vekttap narkotika, piller og te for vekttap. Selvfølgelig innser hver fornuftig jente at ingen kjøretøy ville ha noen effekt uten å oppfylle de viktigste regler dietter for vekttap. Men hvis du prøver å moderere, narkotika for vekttap i betydelig grad kan øke hastigheten på rengjøring av kroppen.
 Mange medikamenter for vekttap har gitt oss av naturen. For eksempel, selleri (hans fordøyelse kroppen forbruker mer kalorier enn den mottar) og fiber (det renser kroppen, passerer i transitt gjennom fordøyelseskanalen, stimulerer fordøyelsen) Grapefrukt er en god hjelper i å brenne fett og ananas inneholder bromelain fettforbrenner aktiv. Mange medikamenter for vekttap har noen form for frukt ekstrakter av de ovennevnte.  
Hvordan fjerne gel neglerSå du gikk til en viss periode med gel negler, men det er på tide at du og bare du synlige årsaker, besluttet å fjerne dem. Og her er du, selvfølgelig, tenker hvordan å fjerne gel negler, og også for ikke å skade ditt eget?
I dette tilfellet, flere alternativer: For det første - gå til en skjønnhetssalong hvor du vil gjøre mester, men det bør bemerkes at denne fremgangsmåten er ikke gratis. Det andre alternativet - er å fjerne gel negler hjemme. Ja, du kan bli kvitt kunstige negler uten å forlate hjemmet, enda viktigere, finne ut hvordan du gjør dette uten nashkodyvshy neglene. Det faktum at svært ofte er det historiene der jenter klager over at deres negler forlengelse etter å bli et forferdelig utseende, de brytes ned og bli veldig sprø. Faktisk er disse problemene er et resultat av feil fjerning av kunstige negler og mangel på omsorg. Så fjerne kunstige negler hjemme.
Vi fjerner kunstige negler
Få trening.Å fjerne gel spiker plate, trenger vi følgende verktøy: klippere, neglefil og grov neglefil spesiell polering, folie, neglelakkfjerner.

Får å fjerne spiker forlengelse.
 Med pinsett grip langstrakte delen av neglen som skal fjernes og brått, med kraften av sin bit. Dette se dine følelser, bli kvitt neglene nøye for å unngå ubehagelige smerter. Husk at gelen - en solid stoff som ved uforsiktig og uvøren oppførsel kan begynne å sprekke, skaden din naturlige negl. Derfor er det best å kvitte seg med lengden på brute sagen bare spylyavshy dem til den ønskede formen. Merk: I alle fall ikke prøve å løfte gelen med en skarp gjenstand, må du ikke trekke og trekk det ikke! Slike barbariske metoder for fjerning kan være skadelig for din naturlige negler, de kan sprekke eller briste fra disse grov og hensynsløs manipulasjon.
Så var vi i stand til å kvitte seg med lange kunstige negler.
Nå må du sette på en plate neglelakkfjerner, deretter hver spiker wrap med folie og la stå i fem minutter. Deretter fjerne.
Hvordan fjerne gel negler

Den neste fasen - En saging rester gel negleplaten. For å starte prosessen med sagingen kreves fra tuppen og sidene, og deretter fjerne den sentrale delen av neglen. Det viktigste er ikke å overdrive det til negleplaten ikke er skadet, må du la et tynt lag med gel.
Hvordan fjerne gel negler

Etter å ha fullført dette trinnet, bør du begynne å slipe spesiell myk negle cutter. Det er det, vi belaste den resterende tynt lag med gel og fjerne alle ujevnheter. Neglelakk anbefales ensidige bevegelser for å unngå oppvarming av negleplaten fra friksjon. Det er det, kan du anta at du lett bli kvitt kunstige negler.
Spiker reparasjon
Etter å bli kvitt spiker kunstige materialer, dine egne negler som noensinne har behov for spesiell omsorg.Hjelpe dem å komme seg raskere ved å bruke vegetabilske oljer. For å gjøre dette lett-heat solsikke eller olivenolje og bruke den tynt på spikeren, deretter gni massasje bevegelser til det er helt absorbert. Du kan også kjøpe spesiell olje polsk, komplett med en enhet som er klut, laget av semsket skinn. Etter rubbing olje klut som er nødvendig for å polere neglene. Dette vil forhindre manipulering av spiker plate separasjon og gi den en naturlig glans. Husk også å bruke ulike næringsstoff og oppstrammende krem ​​polsk, gjør bad og komprimerer. For rask utvinning styrker, den spesiell lakk, vil de ikke bare gjenopprette spiker, men stimulere vekst og beskytter neglene fra eksterne mekaniske påvirkninger.
Som du kan se, ta av påløpte negler hjemme veldig lett, så det gir ingen mening å gå til butikken og betale for noe du kan gjøre selv. Ved hjelp av våre anbefalinger som et resultat får du en ryddig sunne negler som vil glede deg med rask vekst.  
Hvordan ta påløpte neglerModerne kvinner ofte slår til fagfolk - manikyr negler med en forespørsel om å øke. Etter en manikyr krever ikke spesiell omsorg, vil glede sin besitteren vakker malt en lang tid vil ikke bryte og vil ikke forringes. Men før eller senere hver manikyr vil bli fjernet.
Fjern påløpte negler beste i skjønnhetssalongen hvor du bygger og gjort. Manikyr, hvor Arsenal har alle de nødvendige verktøy og medisiner lett takle dette problemet, og ikke gjøre noe mer fra deg ville være nødvendig. Hvis du ønsker å ta påløpte negler hjemme, må du forberede for hva som vil måtte bruke mye tid og krefter.
Men blir vi ofte møtt med en situasjon hvor naroschennыy spiker sokker uventet etter en lang pause, og dette fanger oss med overraskelse. Og mens mange kvinner tør å handlinger i stand til å fjerne neglene hjemme.
For å gjøre alt riktig, bør du ha noen spesielle enheter. Derfor, for å kutte den frie kanten av neglen styrking, vil du trenger:
båt (spesialtang som skjærer manikyr tips samtidig bygge og fjerne spiker)
bomull pads,
akryl væske for oppløsning hvis påløpte negler er laget av dette materialet,
eller spiker gel negler laget med Biogel.
For å fjerne de påløpte negler med konvensjonell gel, trenger du bare så 80/100.
Fjern akryl Nails
I den første fasen, må vi forkorte neglene for å senere de var lettere å fjerne. For denne båten bite den frie kanten av kunstige negler. Dette bør gjøres veldig nøye, fordi det er en risiko for å skade dine egne negler. Etter utstående kanten av neglen fjernet, kan du begynne å fjerne spiker fast direkte.
Det er nødvendig å påpeke at hvis du gjør akryl negler, slik at de lett kan fjernes, må du kutte ned den endelige belegg laget av spiker. Dette laget er ikke oppløselig i væsker, og kan bare fjernes ved saging. Det må gjøres veldig nøye, fordi der vil finish av lakk, oppløse akryl mislykkes.
For oppløsning og fjerning av kunstige akryl negler trenger spesiell væske. I tilfelle du ikke har dette, kan du bruke neglelakkfjerner, som inkluderer aceton. Fluid sammensatt av aceton er ikke inkludert, fjerne akryl negler kan ikke. Denne væsken bør være grundig våt bomull pads, skåret i 4 biter, deretter legge hvert stykke bomull pads til Marigold og pakk top "lag med folie og pakke som sukkertøy. Fingre og negler i denne tilstanden bør overlates til 30-40 minutter. I løpet av denne tiden av harde akryl er myk og du kan enkelt fjerne den fra spiker bruk av spiker pinner med appelsintrær. Klar akryl på naturlige negler bør også være forsiktig for ikke å ødelegge neglene sine, og de trenger ikke å behandle senere. Fjerne restene av akryl spiker, behandle dem igjen neglelakkfjerner, deretter vaske hendene og pensle med krem.
Fjern Gel Nails
Fjerne kunstige negler, forlenge med gel mer tidkrevende prosedyre. I tillegg vil det ta mye tid, fordi selv fjerne gel negler er ikke lett. Gelen opphever ikke spesielle væsker og den eneste måten å fjerne neglene, de innfødte gel - en kutte ned dem. Dette krever en spesiell fil, som vil bli slettet spiker.
For å starte utstående kant av spiker må omhyggelig kuttet, slik som i tilfellet med akrylnegler. Deretter starter sagen kuttet bort et lag med gel. Dette bør gjøres veldig forsiktig for ikke å skade dine egne negler. Under saging spiker til regelmessig fjerne støv fra gelen kuttet ned for å se på hvilket stadium vi ikke er skade den naturlige neglen.
Saging negler hjemme - en langvarig prosess. Master hytta er to hender, og slik at prosessen går raskere. Du, spylyuyuchy og støv utskrevet fra negler ene siden, til risikoen tilbringe nesten hele dagen på hvordan du fjerner de påløpte negler med gel.
Etter at du har helt fjerne lag av gel spiker plater av alt, bør du vaske hendene godt og sørg for å sette dem nærende krem.
Til tross for at prosedyren for fjerning av kunstige negler kan gjøres i hjemmet, ikke misbruker den regelmessig og slette dem hjem. Profesjonell manikyr i stand til å takle denne oppgaven i mindre tid og også risikere skade på naturlige negler inne er mye lavere enn hvis du sletter dem hjem. Dette er spesielt viktig når modellering gel, fordi for å deretter fjerne det, bare må bruke sagen høy abrasiveness. Men når du fjerner akryl manikyr er viktig å følge en bestemt rekkefølge og har noen ferdigheter som gjør at en prosedyre riktig og uten å skade den naturlige neglen plate.
Så, den beste måten å fjerne akryl eller gel manikyr er et besøk til salongen og appellere til de profesjonelle som yter tjenester modellering.  
Яндекс.Метрика