Hvordan lage en fin manikyrFor å gjøre en god manikyr, er det ikke nødvendig å gå til en skjønnhetssalong. Du kan kjøpe alt du trenger og neglepleie hjemme. Og resultatet vil være verre enn veiviseren.
Verktøy for manikyr - olje og neglefil
Når du er på jakt etter omsorg for seg selv, alltid ta hensyn til kvalitet. Enhver unnlatelse ikke bare hjelpe deg å lage vakker manikyr, men også skade helse og tilstand negler.
La oss starte med grader, fordi de ødelegge så vakker manikyr. Og bli kvitt dem er mer komplisert enn forebygges. Husk prosedyrer for å bidra til å forhindre forekomsten av grader. For eksempel prøve å gni olivenolje inn i huden rundt neglene. Deretter flytter cuticle stick med appelsintrær. Hvis du utfører denne prosedyren hver dag, vil din manikyr bli vakrere.
For å gjøre en god manikyr, bør god stand være ikke bare i skjellaget. Det er viktig at spikeren var strålende, hadde en optimal lengde og form. For å gjøre dette trenger du verktøy - gode saks, neglefiler - en vanlig og polering neglene. Før du håndterer negler, gjør karet for hands. Dypp hendene i varmt vann til rozm'yakshylasya hud. Deretter tørke hendene. Nå kan du gjøre en fin manikyr.
Krem preparerte og vakker hud
For å har alltid vært en god manikyr, er det viktig å se ikke bare negler. Pass på å bruke håndkrem, spesielt om vinteren og kjølig vær. Velg en passende krem, og ta den med deg i vesken. Etter vask hendene smøre dem med krem.
Kvelden før du går til sengs ikke glem å gjøre en lett massasje med krem. Bevegelsene dine bør være som om du har på deg hansker. Dette er en viktig prosedyre vil forbedre huden, så du bør gjøre det regelmessig.
Hånd Mask er også svært nyttig, spesielt for sprukken og tørr hud. Du trenger et par bomullshansker (spesielt for masker) og fett nærende krem. Før sengetid, påfør krem ​​på huden og bruk hansker.
Dersom du ikke kan plukke opp en god krem, kan du bruke populær oppskrift og et middel til å gjøre selv. Satt i en krukke eller store krus til ½ teskje av kamille, calendula, storfe. Hell blandingen tørkede urter 1 kopp kokende vann, la for en natt. Deretter press suppen. Bland smør (50 g), honning - 1 ts, kjøttkraft - 1 ts Denne blanding kan brukes i stedet for fløte.
Standard sett for en fin manikyr
Takket være velkjent metode for å bruke lakk "fransk" manikyr noen regler foreldet. For eksempel, nå trenger du ikke å kjøpe maling og leppestift i en ordning. Du trenger bare å lage eller kjøpe et sett for fransk manikyr og negler rent og ryddig. I det ferdige settet vil du finne basen, hvit lakk (for fingertuppene) sjablong (Ikke alle settene) og feste. Å spikre ble god nok til å gjøre en fransk manikyr. "Fransk" ville se flott hvis du legger negler firkantet eller oval form.
Spiker manikyr vakker
Hvis du elsker sterke farger av lakk, uten grunnleggende dekning du ikke kan gjøre. Først bruke en gjennomsiktig lakk som beskytter neglene gulner. For å gjøre en god manikyr, før maling polish negler neglefil og godbit. Deretter gjelder en klar base foundation. Deretter kan du male neglene dine favoritt lyse maling i ett eller to lag. Etter 10 - 15 minutter lakken har tørket. Men det er ikke alt. Gjør den perfekte manikyr vil hjelpe klart fixer.
Og noen flere tips om nyanser av neglelakk. Å visuelt smale formen negler og fingre, ved hjelp av mørk lilla eller kirsebær fargetoner. Men det er en ulempe - det ser ut til at området ved foten av spiker opphisset. Ser fantastisk manikyr i brune eller rød-oransje toner. Men det er et problem - velge riktig makeup er ikke lett.
Bruk disse tipsene skal ta vare på negler og manikyr vil alltid være vakker.  
Hvorfor sharuyutsya negler?Strålende og rosa negler var alltid kvinnelig ornament hånd, med vekt på femininitet og grooming sine eiere. Men nå er det få kvinner som aldri har hatt noen klager til staten av negler de bryter, smuldre, deretter endre fargen.
Slike problemer kan kalles sykdommer av sivilisasjon, fordi de gjenspeiler alle problemene i vårt miljø, usunn diett og vitaminmangel. Hvorfor sharuyutsya negler? På dette spørsmålet vil vi prøve å svare.
Sharuyutsya negler - behandling der?
Du kan svare med full og overbevisning på dette viktig for mange kvinner spørsmålet - hva er behandling finnes, men det avhenger av årsakene til at neglene plutselig begynte å delaminere.
Så, hva er årsakene? Prøv å lage en slags ranking den mest sannsynlige forklaringen for forverring av negleplaten.
Den første og mest vanlige årsaken til puffs negler på hendene - en banal mangel på vitaminer, mineraler og andre gunstige stoffer til negler, fordi negler bør få tilstrekkelig ernæring på samme måte som enhver annen menneskelig organ eller en del.
De fleste foliasjon negler indikerer en mangel på vitamin A, E, askorbinki samt kalsium og jern, så for å styrke neglene, du trenger bare å fylle underskuddet, det er ganske enkelt å gjøre ved hjelp av multivitaminer, jern kosttilskudd og meieriprodukter, som tradisjonelt inneholder mye kalsium. Balansen av viktige stoffer i kroppen bør opprettholdes jevnlig til problemene ikke startet igjen.
Den andre grunnen: konstant traumer av spiker plate, er veldig rolig, jevnt, men hver dag, denne vinen er nøkkelen tastaturet "nastukaty" som kan ikke bare tekst, men også problemer med negler og kvinnelig felles vane å bruke spiker til andre formål, for eksempel en skrutrekker eller en enhet for rengjøring av alle typer overflater.
For å unngå puffs negler, sørg for at tastene på tastaturet hadde en lav landing eller bruke negler å rengjøre noe.
Grunn tre: kjemisk irritasjon av spiker plate. Hver kvinne i hennes levetid peremyvaye tonnevis av retter, klær perestyrыvaet fjell, malte negler på alle mulige og umulige farger og nyanser, og vask deretter med aceton polish eller annet neglelakkfjerner. Disse maling, pulver, oppvaskmiddel ganske aggressive i sin sammensetning, kjapt forankret i negler og bare ødelegge dem.
Derfor må vi fullt beskytte neglene fra kontakt med "kjemi" for eksempel bruke spesielle gummihansker når du vasker retter og vaskeri, og etter hvert lakkfjerner nødvendigvis gjelder spiker behandling og nærings blanding.
Grunnen Four: feil i omsorgen av negler, uttrykt i pidpylyuvanni våte negler umiddelbart etter et bad eller grooming dem ingen spesielle spiker saks, og de som er utformet for å kutte papir, garn, tekstiler.
Ta din rasp fortsatt våt og dampende negler Vent til de tørker. Å trimme bare bruke spesielle saks.
Grunnen Five: soppinfeksjoner av spiker eller noen kroniske metabolske sykdommer som hindrer maksimal assimilering av næringsstoffer. Ifølge skyldig rasslayvanyy negler og narkotika at kvinner må ta deg tid, til å styre, for eksempel en diabetes, høyt blodtrykk, skjoldbrusk sykdom, og andre.
Legge merke til at sharuyutsya negler, må du oppsøke lege for å utelukke sopp, og ta medisiner nøyaktig og i henhold til de reseptbelagte stoffet jevnlig ta multivitaminer anbefalt av legen din, spise godt og fullstendig som mulig.
Hvis sharuyutsya negler - hva du skal gjøre og hvordan du kan hjelpe dem tilbake det gamle utseendet sunt? Her er noen oppskrifter for helse-næringsstoffer og skuffer for dem:
Blandingen av olje og sitronsaft
For noen dråper olje og bland saften og bruke hver kveld etter et varmt bad, gni blandingen inn i negleplaten.
Bad med salt (sjø eller vanlig kjøkken)
Foreta en fast oppløsning av en hvilken som helst salt (f.eks, 5 ss oppløst salt i en liter varmt vann) og lavere i fingrene, slik at vannet er fullstendig dekket negler. Hold dem i denne saltvann i 15-20 minutter og deretter vente til finger er helt tørt, børste og hendene nærende krem. Tips: avstå fra slike bad hvis du er på tærne irritasjon, ferske kutt eller sår.
Glyserin maske
Myke opp og fôr rasslayvayuschyesya negler vil hjelpe ordinær glyserin, bare smøre dem negler hver kveld før sengetid. Gjør dette daglig til forbedring av negler, og deretter - 1-2 ganger i uken for å forebygge.
Vakre, sterke og sunne negler alltid et resultat av en forsiktig og bry seg om dem og om deres helse. Ikke kjør problem hvis det plutselig dukket opp, ta krisetiltak - deretter neglene raskt finne tapt helse.  
Hvorfor pause og sharuyutsya negler?Sloyaschye og sprø negler ser stygg. Men fremfor alt, tyder de tilstedeværelsen av visse sykdommer som påvirker kroppen. Negler og sprø negler - er indikatoren av tarm sykdommer, skjoldbruskkjertelen eller bukspyttkjertel. Generelt, en mann negler brutt med vilje. Selv i de mest uskyldige saken - når en person mangler vitaminer.
Sterkt sharuyutsya negler
Grunner Hvorfor bryte og sharuyutsya negler kan være mange. For de fleste er dette på grunn av underernæring. På grunn av feil kosthold hos mennesker i kroppen er det en mangel på vitaminer og mineraler.
Også, kan problemene med neglene føre til arbeid med vaskemidler og rengjøringsmidler uten hansker. Når du arbeider med visse kjemikalier bør alltid beskytte hendene.
Negativ innvirkning på tilstanden på sine negler feil hårklipp, vask med aceton spiker komponenter og høy luftfuktighet.
Ødelagte negler, signaler om mulige sykdommer
Lama og negler er bud om visse sykdommer. Her er en ufullstendig liste:
Hvis bulker og dypere negler gjøre dem ser ut som et fingerbøll - trenger å være redd for psoriasis;
Hvis neglene er konvekse sfærisk form - mulig lungesykdom eller Onkologi;
Form skjeer indikerer jernmangel i kroppen;
Blåaktig negler skyldes mangel på sirkulasjon;
I gul spiker maler en syk leveren;
Hvis negler er gule, og dessuten er de humper - et tegn på diabetes eller soppsykdommer;
Negler er stratifisert på grunn av mangel på vitamin B og kalsium;
Å spikre ikke sharuvalysya ikke brutt
Sharuyutsya negler, bør behandlingen starte med forebygging. Riktig neglepleie, beroligende bad og urte hjelp bli kvitt problemet med sprø negler en gang for alle.
Grunnleggende regler manikyr
Den tidligste rådet gjelder virkelig halvparten av menneskeheten. Å sharuvalysya negler er ikke brutt, og trenger ikke å gi dem en pause fra malingen. Minst et par dager i uken negler skal hvile på noen gulvbelegg og dekorasjoner.
Hvis du har omsorg for neglene ikke bruker et metall sag. Det er gode produkter som bærer et spesielt belegg som hindrer at det dannes små sprekker i negler. Riktig kutte negler trenger fra hver ende av sentrum. De fleste friske negler anses oval form.
Tradisjonelle oppskrifter mot sprø negler
Til hundre gram olivenolje å legge til ti dråper frisk sitron juice. Fordel blandingen negler, bruke bomullshansker og gå i dvale;
Varm vegetabilsk olje blandet med noen dråper sitronsaft og kapsler av vitamin A. Denne flytende negler til å holde i tjue minutter;
Sitron kan erstatte eple cider eddik. Verdien av olje og eddik sett ved forholdet 1: 1;
Sitron bli kuttet i to, sitron papirmasse dukkert fingrene. Citrus prosedyren utføres i ti minutter. Det kan bli vekslet med bad;
I varmt vegetabilsk olje vil legge til seks dråper jod. En tjue bad for negler gjort to ganger om dagen;
En spiseskje av salt og to hundre gram varmt vann. Bad negler ta femten minutter. Bedre havsalt. Etter badet ikke vaske sine hender for en time;
Ødelagte negler, hva du skal gjøre? En utmerket middel for forebygging er naturlig bivoks. Det bør være varmt vannbad, dypp fingrene og holde det i omtrent en time;
Også i negleplaten for å styrke deres juice kan gnis svarte og røde rips og tyttebær;
Hvis Misfarget negler, deretter returnere dem fin utvendig vann vil blande tre spiseskjeer med oransje blomster og en teskje av sitronsaft;
Med et glass eplejuice blanding av varm øl. Ta et bad i ti minutter;
Det er gøy! Ofte problemet med neglene oppstår ved tørr hud og utilstrekkelig blodtilførsel i problemområder. I denne situasjonen, hjelper oliven, solsikke og sennepsolje. Metodikk brukt ved sengetid.
Sharuyutsya negler en barne
Hvis babyen begynte å stratify hver negl, så mest sannsynlig, traff han den med en finger. Det er ingenting du kan gjøre, og må vente til neglen er helt selv fornye.
Hvis foreldre tror at en fingerskade var ikke, og fortsatt spikre foliert, må du gå til legen. Kanskje babyen sopp som er bedre ikke å behandle folks metoder. Hvis et barn eksfoliere negler på alle fingrene, er det nødvendig å gå til barnelege. Det er mulig at barnet fordøyelsesproblemer.
Det er gøy! Forbedre tilstanden til negler help produkter som inneholder naturlige geldannelsesmidler - kvalitet syltetøy, gelé, gelé.
Få sunne og vakre negler er enkelt. Det viktigste er å følge noen retningslinjer riktig manikyr noen ganger forebygges og overvåke deres helse.  
Яндекс.Метрика