Hva du trenger å spikreVakre, sterke, sunne negler, perfekt - en sann gave av naturen. Men det er ingen hemmelighet at ikke alle av oss kan skryte av sin tilstedeværelse. I tillegg holder godt preparert, er ryddig utseende av våre negler svært vanskelig, gitt den nåværende tempoet i livet og antall kjemikalier, som håndterer vårt ansikt mens du utfører normale husarbeid.
På slutten av forrige århundre forgjenger våre naturlige grafts brukes til å øke lengden på neglene eller erstatte ødelagte. Selvfølgelig, det koste dem dyrt, det var veldig vanskelig øvelse, og krevde de vakre damene utrolig forsiktig bruk av fast transplantasjon.
I dag er det mye enklere og tryggere. Moderne teknologi gjør det mulig for oss å gjøre negler uansett lengde og form.
Forresten, er spiker teknikken ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast. Å spikre bør bare ha de nødvendige materialer og utstyr for arbeid. Deres valg avhenger av hva build du foretrekker - akryl eller gel. Til å begynne, forstår at vi trenger å spikre akryl.

Akryl Nail

Med økende akryl negler utvalg av nødvendige verktøy og utstyr vil variere avhengig av hvilken vei du velger å gjøre det - med tips eller spesielle former. Følgelig vil spikeren trenger å kjøpe eller skjemaer som er fleksible plater (fremtidig base av neglen) eller tips (kunstige negler).
I tilfelle du ønsker å bygge ved hjelp av skjemaet, må du vente til neglene vokse litt tilbake, slik at skjemaet skal legge dem under den frie kanten. Hvis du velger å bruke spiker tips, så i tillegg til de grunnleggende verktøyene du trenger typsovыe tang - typsorezы, også kjent båter. I tillegg til å spikre denne metoden vil kreve et spesielt lim for å fikse TIPS.
Resten toolkit følger etapper spiker. La oss se på hver av disse igjen.
Så, først må vi fjerne det øverste laget av neglene for å gjøre det grovt. I denne artikkelen vil vi trenger en stor klype pollen. Også må kjøpe en børste til å fjerne støv som dannes under støvtørking polsk.
Etter dusting prosess avfetting negler spesialverktøy.
Det neste trinnet forlengelse - påføring av primer for bedre vedheft av akryl med din naturlige negl. Ifølge spiker du trenger en primer - et spesielt belegg som gir det og grep.
Dette etterfølges av påføring av akryl negler på vekt. Naturligvis, akryl negler, må du akryl pulver og likviditet - en spesiell væske kombinert med akryl som tykner og stivner. Du trenger ikke blande de to komponentene, og en etter en de slippe spesiell pensel og legg den på spikeren sammensetning. Derfor må du en annen børste.
Som blandingen stivner veldig raskt, trenger du en spesiell løsemiddel. Dette løsemiddel du kan også fjerne akryl negler med.
Allerede formede negler bør være grundig slipes. For dette stadiet du trenger en spesiell jeksel sag.
Dermed for akryl negler trenger du: han akryl pulver, såpe, neglefiler (grov og sliping), børster (for fjerning av støv og bruke spiker akryl og likvi), avfettingsmiddel, løsemiddel, primer, form eller tips (pluss typsorez og spesiell lim).
Ikke glem å gjøre manikyr spiker utvidelser (for en eller to dager før prosedyren), som er et ekstra sett med verktøy for manikyr. I tillegg vil du trenger spesielle manikyr håndklær, bruke det når neglene er mye mer praktisk enn tradisjonelle bomull pads.
Spiker gel
Den kjemiske sammensetning skiller seg lite fra gelen akryl. Den eneste signifikante forskjell mellom disse to materialer - er at akryl stivner uavhengig av hverandre, og ingen gel. Derfor gel polymerisasjon pluss listen ovenfor vil du trenger og UV-lampe. Og, selvfølgelig, du vil ikke jobbe med akryl pulver og likviditet, og på gel. Derfor må du velge riktig materiale for spiker.
For å komme i gang, kan du bruke gjennomsiktig gel designet for å øke under lakken. Men hvis du bruker spiker papirskjemaer - trenger du en tykk gel som ikke vil sprekke.
Derfor spiker gel du trenger: enfase eller gel konstruksjoner, ferdig gel, UV lampe, et spesielt verktøy for å fjerne klebrig lag, avfettingsmidler, betyr for rydding børste fester seg materiale, primer (luft, ikke syre), neglefiler (grov sliping), børster (for fjerning av støv og bruke spiker gel) form eller tips.
Og, selvfølgelig, et sett med verktøy for manikyr, noe som bør gjøres i en dag eller to for å bygge.
Det er alt. Og nå - inkludere din fantasi, tålmodighet, og gjøre neglene vakkert!  
Badekar for henderHvordan forberede et bad for hender? Vi tilbyr oppskrifter hjem skuffer for hender.

Badekar for hender
- En veldig fin og nyttig prosedyre for å takle slike problemer som overdreven svetting, tørrhet, rødhet, og lagdeling og sprø negler. Kulepenn deres bad ikke bare når du besøker salongen, men hjemme, spesielt siden det er veldig enkelt og ikke kostbart, vann, havsalt, sitrus juice, grønnsaker og eterisk olje eller skjær av urter - at nesten alt du trenger !
Avhengig av temperaturen i vannbadet for hender er av følgende type.
• Veldig kaldt vanntemperatur 8-14 ° C. Det kan ta noen sekunder.
• Kald, vanntemperatur 20-27 ° C. Behandling tid 5-10 minutter.
• varmen Litt vanntemperatur 28-33 ° C. Varighet - 10-20 minutter.
• Varm, vanntemperatur 34-39 ° C. Brothers - 10-15 minutter.
• Hot, vanntemperatur 40-42 "C. Varighet av prosedyren opp til 7 minutter. Det fremmer aktivering av sirkulasjon, men er kontraindisert hos hjertesykdom.
Å ta vare på dine hender og negler vanligvis gjør varme bad, mykne huden. Unntak er kontrast, forbedre blodtilførselen bassenger.
Å styrke hendene og gjør den myk, ukentlig bruke denne prosedyren: 30 sekunder holde hendene i varmt vann i 30 sekunder - i kulden. Gjenta 10-12 ganger. Kontrast bad bør avslutt med kaldt vann.
Helbredende bad for negler og huden kan gjøres under kjøring manikyr og utover.
Salt bad for hender
Havsalt - 1 ss. l.
Varmt vann - en kopp.
Oppløse saltet i vann og suge hendene i den resulterende løsning i 10-15 minutter. Denne fantastiske bad styrker negler og neglebånd for å forberede manikyr. Forsterke effekten kan være å legge noen dråper sitron bad eller mandarin olje.
Vitamin bad for hender
Olje - 1/4 kopp.
Vitamin A - 3-5 dråper.
Sitronsaft - 5 dråper.
I varmt vegetabilsk olje, tilsett vitamin A og sitronsaft. I blandingen, senker fingrene i 10-15 minutter. Disse bassengene bør gjøres 1-2 ganger i uken. Verktøyet er effektivt i sprø negler og rasslayvanyy.
Bad med kamille Hånd
Tørr blomst kamille - 2 ss. l.
Vann - 2 kopper.
Kamille blomster hell 2 kopper kokende vann, avkjøles til en temperatur på 40-45 ° C og lavere i de preparerte infusjons hender i 15-20 minutter. Tørk deretter hånd håndkle og børste nærende krem.
Dette badet forynger huden, styrker negler, leger små sår.
Bad infusjon av fennikel frø Hånd
Dill frø - 1 ss. l.
Vann - 2 kopper.
Fennikel frø brygg kokende vann, la stå i 10 minutter, avkjøl til 40 ° C. Dypp hendene i den utarbeidede infusjon i 15-20 minutter.
Dette badet beroliger huden, lindrer irritasjon og tørrhet.
Oliven-lime bad for hender
Olivenolje - 1/2 kopp.
Sitronsaft - 10 dråper.
Varm olivenolje i et vannbad, bland med sitronsaft og dip inn i blandingen fingertuppene i 10 minutter.
Dette badet er anbefalt å gjøre med skjørheten i negleplaten.
Bad med surkål juice med yoghurt Hånd
Kefir - 0, 5 kopper.
Saften av surkål - 0, 5 kopper.
Surkål juice blanding med yoghurt og senke hendene i denne blandingen i 10 minutter, deretter vaske dem med varmt vann, tørk med en vev og børste næringsrik fett krem.
Dette badet mykgjør huden og gjør neglene sterke.
Bad buljong med poteter Hånd
Poteter - 2-3 knoller.
Vann - 1 liter.
Skrell potetene, koke, drenere resten av vannet i en egen bolle og avkjøl. Akseptabel temperatur kjøttkraft bør ikke være høyere enn 40 ° C. Hands fullt nedsenket i badekaret i 15-20 minutter, og tørk med et håndkle og pensle med fett krem.
Dette badet anbefales for tørr, sprukken hud. For vellykket behandling prosedyren bør brukes minst to ganger i uken i en måned.
Stivelse bad for hender
Stivelse -. 1 time L.
Vann - 4 kopper.
Stivelse oppløses i et glass med kokende vann, røres grundig, for å unngå klumper. Deretter legger 3 flere kopper varmt vann. Badtemperaturen bør ikke være høyere enn 45 ° C.
I karet med stivelse løsning lavere hender i 15-20 minutter, deretter uten spylevann, blot med en vev og lett smør noen krem ​​som inneholder vitamin A, E, F eller urteekstrakter.
Dette badet - et meget effektivt verktøy for å myke opp huden og detoxifies.
❧ Etter varme bad anbefales hånd massasje med nærende krem ​​eller varmt vannbad olje.  
Hjemmelagde ansiktsHvordan gjøre selv hjemme for å forberede ansiktsbehandlinger. Hvordan lage en maske for å forbedre hudfarge, masken av røde årer i ansiktet, Whitening ansiktsbehandlinger.

Maskere å forbedre hudfarge

❧ Rør inn 1/2 t. L. sitronsaft og saften av bær, legge til blandingen og protein slå ned godt. Den resulterende masse er satt på ansiktet med en bomullsdott. Etter 15-20 minutter, skyll med varmt vann.
Face of røde årer i ansiktet
❧ Forbered juice fra aloe og fortynnes med halvparten med vann. Flere lag med gasbind eller lin servietter, våt utvannet juice, klemme og gni forsiktig i 15 minutter. Løpet av behandlingen - 20-25 prosedyrer i døgnet.
❧ i 1/2 kopp kål juice å fukte lag av vatt, gasbind og søke på ansiktet i 15-20 ml kikerter. Som re-fukte kluten tørking juice. Prosedyren blir gjentatt hver annen dag. Løpet av behandlingen - 20-25 prosedyrer.
❧ en grapefrukt krydder Sug 2 kopper kaldt vann og la stå i 20 minutter.
❧ Pound 1 eggeplomme med 1 ss. l. grapefruktjuice og 1 ss. l. vegetabilsk olje, slått, tilsett 1 ss. l. rømme. Hold nærings blandingen på ansiktet i 15 minutter.
Ansikt lotion
❧ Bruk på hud lotion 100 ml melk legge en klype natron.
❧ 1 t. L. blomster og blader og kamille 1 t. l blader og blomster av hagtorn hogge og dekk med kaldt vann. Sette mot i en time, deretter press gjennom cheesecloth infusjon. Tørk ansiktet med en bomullspinne fuktet voldsomt infusjon, 2-3 ganger om dagen i 5 dager.
Whitening Mask

❧ Påfør å flå et tynt lag med druekjerneolje, legg deg ned med masken i 20 minutter, deretter forsiktig blot overflødig olje med en vev. Etter en time kan du vaske buljong drue blader. Denne masken bør gjøres en dag i uken.
❧ Utarbeide en slurry av revet pepperrot rot og gjelder en gang per dag på ansiktet i 10 minutter. Hvis du har sensitiv hud, er det først nødvendig å gjennomføre prosedyren ikke mer enn tre minutter før børsting huden med vegetabilsk olje.
Ansikt hevelse øyevipper
❧ Legg 15-20 minutter slurry av fersk revet poteter innpakket i vev med gasbind.
❧ gjøre kaldt komprimerer eller iste lime.
❧ Innen 10 minutter vekselvis bruke varme og kalde tamponger dynket i anstrøk av salvie (1 lm. L. Til 1/2 kopp kokende vann), og tørk av øyelokkene is.
❧ Grind 1 ss. l. hakket persillerot, tilsett 1 ts. l. hagtorn juice. Evig og sette gasbind klut, legger dem på toppen av kokt blanding. Etter 15-20 minutter, skyll med varmt vann.
Hva gjør du når såre øyne
❧ Fukt noensinne agurk juice og søke på øynene skiver i 15 minutter. Lage et avkok av kamille komprimerer.

Maske fra "kråketær"

❧ 1/2 kopp sopp te infusjoner varme på svak varme i 5 minutter. Tilsett 1 ss. l. Kan honning og 1/2 kopp finmalt kli, rør og avkjøles litt. Sett på et rent gasbind ansikt - varm blandingen på toppen og slappe av i 40 minutter.  
Яндекс.Метрика