Tegn på eggløsning og befruktningHver voksen kvinne vet hva eggløsning. I denne perioden av menstruasjonssyklusen egg forlater eggstokk og er tilgjengelig for befruktning. Dette skjer vanligvis i det trettende fjortende dag i syklusen, men lengden kan variere.
Hver måned den kvinnelige kroppen forbereder seg til en mulig graviditet. Egg ned egglederen til livmoren. Hvis det ikke blir befruktet, dør den, og kommer med menstruasjon.
Tegn
For å beregne dager eggløsning, bare telle fjorten dager fra begynnelsen av måneden er ikke nok. Trenger du å gjøre noen innsats.
Det er forskjellige måter å bestemme eggløsningsdagen. Den generelle inkluderer laboratorietester og ultralydundersøkelser, men de kan ikke alltid hjelpe. Hvis du er mer sannsynlig å ønske å bli gravid, er det bedre å bruke personlige kontoer.
Den enkleste måten - å ignorere signalene kroppen din. Det er velkjent at for noen tid før eggløsning observert svak smerte i magen og midjen, øke tildeling, konsistens som blir hvit og blir mer tett.
En annen metode krever tid og omsorg. Det er ikke veldig behagelig, men gir et nøyaktig resultat - rektalnuyu å måle temperatur. Dette gjøres hver dag, fortrinnsvis om morgenen, lå i sengen. Trekke resultatene i en graf. Den kraftige hopp i temperatur gjør at dagen X.
Enkel og nøyaktig måte - ved hjelp av spesielle tester som kan kjøpes på apotek. De definerer det høyeste nivået av hormoner. Testen blir utført i flere dager i midten av syklusen.
Tegn på eggløsning er mange. Dette gjør det mulig å beregne riktig tidspunkt å unnfange et barn eller vice versa - for å hindre uønsket graviditet.
Graviditet og eggløsning
Som for de beste dagene for å unnfange eggløsning hadde en blandet mening. Men lange studier som passer denne dager mer. Vær oppmerksom på at egget er levedyktig etter maksimalt tjuefire timer, og sperm - tre eller fire dager. Derfor, til den høyeste sannsynligheten unnfange eggløsningsdagen. Hvis samleie fant sted i en til tre dager før oocytmodningen, vil trolig komme graviditet og kroppen begynner å danne den første cellen i et barn.
Sannsynligheten for å bli gravid på andre dager praktisk talt null. Det samme gjelder for perioden når egget er død. Hvis du ikke har tid til å ha en plan for unnfangelsen etter eggløsning og forberede mer grundig.
Stimulering av eggløsning
En av de vanligste årsakene til infertilitet - manglende eggløsning. Problemet forbundet med forstyrrelse av hypothalamus-hypofyse-eggstokkreft system og er forårsaket av ulike sykdommer:
- Betennelse i underlivet
- Svulster i hypofysen og hypothalamus,
- Dysfunksjon i binyrene eller skjoldbruskkjertelen
- Intrakraniell press,
- Systemisk sykdom
- Stress.

Overtredelser kan bære arvelig. Manglende eggløsning fertil alder manifesterer seg som arytmier etter type olyhomenorey menstruasjon, amenoré, dysfunksjonelle livmor blødning.
Problemet er løst ved hjelp av komplekse hormoner, hvis viktigste oppgave å stimulere eggløsning og bidra til at eggstokkene dannet flere egg, noe som gjør unnfangelse blir mer reell.
Årsaken til infertilitet er også lutealfasen når eggløsningen skjer, men konsentrasjonen av progesteron i den andre fasen av menstruasjon mangler til ymplantyrovalsya embryo i livmoren. I dette tilfelle den nødvendige behandlingen, hvis viktigste oppgave - stimulerende funksjon av corpus luteum i eggstokken og økte nivåer av progesteron i blodet. Men resultatet er ikke alltid positiv, på grunn av tilstedeværelse av andre sykdommer. Nøye undersøkelse.
Stimulering av eggløsning krever forutgående testing av hvilke bestemmer nivået av hormoner. I tillegg jevnlig utført diagnose ved ultralyd. Når eggløsning forekommer naturlig gravid, men kan ikke en kvinne gjøre intrauterin inseminasjon eller IVF.
Eggløsning og månedlig
Inntil nylig var det tenkt at med vanlig månedlig eggløsning hos kvinner under menstruasjon umulig. Nyere studier har vist at i sjeldne tilfeller kan selv på den første dagen i menstruasjonssyklusen det.
Hvis en kvinne har en uregelmessig syklus, er forventet tid for eggløsning vanskelig. Det kan komme i hvilken som helst dag i syklusen, også under menstruasjon.
Mange bekymret for om du kan bli gravid når du har mensen. Ja, det er mulig hvis under sex du ikke brukte prevensjon. Til tross for det faktum at sannsynligheten for eggløsning i denne perioden er lav, kan det ikke helt utelukkes.
Muligheten for eggløsning umiddelbart etter menstruasjonen er i stor grad avhengig av lengden av syklusen. Hvis det varer tjueen dager, menstruasjon - syv dager, det er en høy sannsynlighet for at eggløsning vil skje i de første dagene etter blødning over. Trekke 12-16 dager fra datoen for den påståtte neste periode, den mest gunstige perioden for graviditet - mellom den sjette og tiende dag i menstruasjonssyklusen.
Ett av tegnene på eggløsning - fremveksten av rikelig gjennomsiktig slimete utflod fra skjeden. De er i likhet med den fysiologiske og eggehvite. I hovedsak dette slimet i livmorhalsen som fyller livmorhalskanalen. Men selv mangel på denne funksjonen ikke utelukke muligheten for eggløsning. Forskjellig mengde av slimet i livmorhalsen av kvinner er forskjellige. For å forstå hva dag slim mest intense, i hvert tilfelle for flere sykluser bør nøye overvåke antallet og arten av utflod fra skjeden. Eggløsningen begynner den dagen markere den mest tallrike. Dette er en ganske pålitelig tegn.
Test
Testen bestemmer det luteiniserende hormon, som er under påvirkning av moden follikkel briste og frigjøre egget. Økt konsentrasjon av dette hormonet - et tegn på nærmer seg eggløsning. Med test kan bestemme nivået av luteiniserende hormon, men garanterer at eggløsningen skjer der. I nærvær av visse sykdommer, slik som prematur eggstokksvikt, polycystisk ovariesyndrom, kan LH-nivåer være forhøyet, selv om det ikke er noen eggløsning. I dette tilfellet, vil testen viser et falskt positivt resultat.
Ved eggløsning viser noen av følgende forhold:

- Rikelig utvalg
- En kort pang i midten av menstruasjonssyklusen,
- Endring av elastisitet av livmorhalsen og dens bestemmelser,
- En sterk seksuell lyst,
- Massevis av luteiniserende hormon
- Oppblåsthet,
- Økt basal kroppstemperatur,
- Forverring av smak, lukt eller syn,
- Smerte eller ømme bryster, sine segl.

Vanligvis kvinner markere én eller to mulige tegn.
For en menstruasjonssyklus eggløsning eneste mulige. Men i noen tilfeller mer enn en mulig vei ut av egget. Hvis de er befruktet, det raznoyaytsevыe tvillinger.
Noen ganger kan en kvinne kan bli gravid selv i fravær av menstruasjon. Men det er meget vanskelig å bestemme tidspunktet for eggløsningen. Det er lurt å ta opp i sin dagbok cervical væske endringer og følge planen for basal temperatur. Hvis menstruasjonen ikke er det, og du ikke ønsker barnet, bør du velge en pålitelig prevensjonsmetode, som du kan bli gravid når som helst, og den manglende menstruasjon beskytter ikke mot unnfangelsen.  
Hvordan vet jeg leveringsdato?
 De fleste gravide kvinner er bare å lære om deres interessant stilling, lurte om når dagen er "X". Noen prøver å uavhengig beregne leveringsdato, noen gang spurt en lege, noen Slår side på internett på jakt etter svar. Det er flere måter du kan finne fødselsdatoer, men ingen av dem kan gi 100% resultat. Saken i egenskapene til hver av kvinnekroppen, eksterne faktorer eller totaliteten av grunner. Imidlertid kan et grovt estimat av perioden settes uavhengig, eller ved å kontakte lege for å vite på hvilken dato å navigere. Anmeldelse av en lege
 Kvalifisert gynekolog ved førstegangs undersøkelse kvinne som blir registrert i samråd etablerer ikke bare det faktum av svangerskapet, men den eksakte datoen. Men bare hvis bestått minst tre uker etter unnfangelsen. Livmoren begynner å endre form fra sfærisk til pære, og øker i størrelse. I samsvar med disse målene spesialist bestemmer graviditet. Etter å ha installert den gang beregnet estimert leveringsdato.
 De fleste eksperter forventer begrepet i samsvar med det faktum at en full sikt graviditet er 40 uker. Tar som input data Menstruasjon av kvinner og graviditet beregnes og omtrentlig fødselsdato. Fra første dag av menstruasjon, som innledes graviditet, subtrahere to måneder og tre uker, får en omtrentlig leveringsdato. Problemet med denne metoden er at menstruasjonssyklusen er ikke alltid normalisert, det er brutt eller ikke avsluttet i første trimester, som identifiserer ikke med presisjon den antatte fødselsdato.
 Menstruasjon er den gjennomsnittlige varigheten av 28-32 dager. I tilfeller der en kvinne ikke er fulgt syklusen vet ikke på hvilket punkt for eggløsning (egg-utgang), kan nøyaktigheten av datoen for unnfangelsen bestemmes av ultralyd, samt begrepet fødsel.
 Ultralyd gir den mest nøyaktige resultat i definisjonen av begrepet fødsler i første trimester. I denne perioden er fosteret bare begynner å ta form, og har en fast størrelse, som bestemmes av omtrentlig dato for unnfangelse og fødsel. I andre trimester barnet har individuelle dimensjoner, og dermed mer fullstendig angitt tidspunktet for fødselen er ikke mulig.
 Under gjennomgangen ekspert trekker også oppmerksomheten mot det faktum at kontoen til en kvinne venter på levering. Dermed blir andre og påfølgende generasjoner ofte starter på 37-38 uker. Tentative datoer gynekolog beregner, basert på de individuelle egenskapene til disse kvinnene. Kalesjer for en periode på 37 uker er det normale, ikke sykdommen. På denne tiden barnet er fullt dannet og levedyktig.
 I tredje trimester erfaren lege kan bestemme nesten eksakt leveringsdato under inspeksjonen. Grunnlag av en abdominal omkrets basert på fysiologiske egenskaper gravid (eller mangel på fullstendighet vekt) og plassering uterus. Jo lengre tid, desto større livmoren. Umiddelbart etter 10 til 12 uker før fødsel bunnen av livmoren er over navle (5-7 cm).
 Den første røring
 Uansett hvor lenge ble eksponert i første trimester, er det bekreftet eller motbevist shevelenyem første barnet i mors liv. For første gang følte hun penner eller beinet bevegelse i seg selv for 18-20 uker, som er normen. I tilfeller der det er mistanke om helsemessige komplikasjoner baby, den første røring kanskje senere.
 En kvinne som har en første graviditet, føler de første skjelvinger senere enn den som er ikke første fødsel. Gynekolog, med dato for den første røre Kart gravid i tillegg bekreftet med den forventede fødselsdato. Siden hele perioden av svangerskapet er 40 uker, før datoen for den første bevegelsen av barnet legger ytterligere 20 uker. Den eksakte fødselsdato lege kan avgjøre, som dato for å begynne å telle, er datoen forventet eggløsning.
 Et par dager før forventet levering bør gå til legen for vurdering. I tilfeller der graviditeten var normal, som åpning av livmor kan fastslå den eksakte fødselsdato. Således begynner å forberede uterus på primiparous 3-5 dager, gradvis avslørende. Legen ved gjennomgangen merke til det. Deutipara livmor avslørt raskere, men begrepet vanligvis satt 1-2 uker tidligere. Bare en liten andel av fødende kvinner nøyaktig beregnet perioden, som også er normen.  
Яндекс.Метрика