Hvordan måle basal temperatur?
 Takket å måle basal kroppstemperatur kvinne kan finne all informasjon om tilstanden deres reproduktive system. Etter å ha gjennomgått planen for basal temperatur kan lære de dagene som er best egnet til å bli gravid, for å fastslå tilstedeværelse av mulig patologi av menstruasjonssyklusen, og mer.
 Det er verdt å betale oppmerksomhet til eksisterende regler basal temperaturmåling. Målingene må gjøres daglig gjennom hele syklusen, inkludert under menstruasjon. Temperaturen måles i endetarmen etter en lang søvn, som varte i minst 5 timer. Et glass termometer må holdes i fem til syv minutter, og digital - til det øyeblikket når det ringer. For å unngå feil i løpet av syklusen bør bruke et termometer.
 Hvordan kan jeg planlegge temperaturer?
 Basal temperatur er følsomme for faktorer som noen sykdom, stress, alkohol. Derfor bør målingen av basal temperatur tolkes å ta hensyn til disse faktorer. Skrive ytelse, er det fornuftig å markere som kan påvirke dem. Tabell som vil bli gjort opptak basal kroppstemperatur bør være som følger:
Hvordan måle basal temperatur?

 Denne notasjonen er nyttig både for kvinnen og legen som takker følgende oppføring kan mye raskere forstå de mulige brudd på syklusen.
 I kolonnen "valg" informasjon om status på slimet i livmorhalsen. På den tiden, noe som er nær eggløsning, er slimet i livmorhalsen vassen. I "Notes" har spilt inn de faktorene som på noen måte kan påvirke ytelsen til basal kroppstemperatur. De er kald, noe som øker den generelle under kroppstemperatur, alkohol, søvnløshet og så videre.
 Regelmessig målepunkt temperatur bidrar til å bestemme tidspunktet for eggløsning. Tegne tabeller og grafiske hovedmål er å bestemme tidspunktet for eggløsning i alle sykluser. Like før eggløsning temperaturmålinger er lave på grunn av østrogen. Etter eggløsning prisene begynner å stige på grunn av progesteron. Hvis frekvensen av basal kroppstemperatur går opp, betyr det at eggløsning har funnet sted. Men det finnes unntak - noen kvinner på tidspunktet for eggløsning basal temperaturen faller.
Hvordan måle basal temperatur?

 Men den vanligste typen av basaltemperaturøkning viser dårlig ytelse, og deretter en kraftig økning av ikke mindre enn to tideler av en grad, og da - noen dager med høye temperaturer, som varer til slutten av syklusen.
 Forskjellen mellom gjennomsnittstemperaturen i de første og andre faser må være minst 0,4 til 0,5 ° C.
 Hvis den første fase av temperaturene var høyere sammenlignet med de av den andre fasen, sier det mangelen på kvinnelige kjønnshormoner - østrogen. I dette tilfellet, bør du rådføre deg med legen din om hvordan å begynne å ta dem.
 Hvis den andre fasen av den lave temperaturer sammenlignet med temperaturen i den første fasen, er det en indikasjon på at en kvinne som har lave nivåer av progesteron. Vanligvis, for å støtte kroppen i den andre fasen av syklusen eller under graviditet progesteron utnevnt mottak.
 Hvis under menstruasjon temperaturen reduseres og økes, tyder dette på en eksisterende kronisk endometritt (betennelse i livmoren). Dette kan føre til ufruktbarhet. Dersom perioden ikke kom mens BT og fortsetter å holde i den andre fasen, sannsynlig graviditet.  
Hvordan beregne fødselsdatoDe fleste kvinner som venter barn eller bare planlegger graviditet, ønsker å ha den mest nøyaktige informasjon om når deres barn vil bli født. For å gjøre dette, de bruker forskjellige metoder for å telle datoer menstruasjon, eggløsning, befruktning og til og med månekalenderen. Noen vordende mødre selv prøver å bli gravid i akkurat i tide til estimert fødselsdato falt til et visst antall eller tidsrom, for eksempel en bryllupsdag eller en bestemt dyrekretsen. La oss lære å anta at fødselsdato, og hvilke metoder som er mest pålitelig.

Metoder for å bestemme forfallsdato

De fleste gravide kvinner i å prøve å finne ut omtrent fødselsdato er bare lagt til den foreslåtte datoen for befruktning 9 kalendermåneder. Denne tilnærmingen er fundamentalt galt i det minste at statistisk svangerskap varer 280 dager eller 10 måne-måneder, så forskjellen i leveringsdatoer vil være betydelig.
En mer nøyaktig måte å beregne datoen for fødselen er en teknikk basert på informasjon om dato for eggløsning kvinner. Det er i denne perioden sperm penetrerer egget og befrukter det, som faktisk er tidspunktet for eggløsning kan betraktes som dato for unnfangelse fosteret. For å forstå når du har eggløsning, må du forstå at det er vanligvis i midten av syklusen, ca 12-14 dager etter datoen for utbruddet av menstruasjon. Mange kvinner føler på dette tidspunktet å trekke smerter i magen, en sterk sexlyst og forsterke den naturlige utslipp, der enkelte spor av blod. Selv om det ofte passere ubemerket eggløsning. Så for å beregne omtrentlig fødselsdato på denne måten, må du trekke fra 280 dager etter eggløsning (det samme som datoen for unnfangelsen). Husk at datoen sex er nesten ingen rollespill, siden sædceller kan eksistere i en kvinnes kropp flere dager, under eggløsning å trenge inn i egget.
Det er en annen måte å beregne den estimerte leveringsdatoen. Han likte absolutt gynekologer som er gravide. For ham å vite hvilken dag i siste menstruasjon begynte hos kvinner. Fra denne datoen legen teller tre måneder og 7 dager tilbake og får omtrentlig fødselsdato. Denne formelen kalles en forfallsdato formel Naegeli. Imidlertid, avhengig av det særlig ikke nødvendig, da denne fremgangsmåte er ment at syklusen for kvinner er 28 dager, men dette er ikke alltid tilfelle.
Hvordan beregne fødselsdato ved ultralyd og omtale
En av de enkleste og mest pålitelige måten å vite datoen for den kommende fødselen av ultralyd ansett for inntil 3 måneder (12 uker). I denne perioden kan det fødselsdato bestemmes med nesten 100% sikkerhet, siden de senere undersøkelser eksisterende usikkerhet knyttet til de individuelle egenskapene til hver frukt.
Dette er meget enkel. Foreldre til forskjellige kroppsbygning barn i mors liv har forskjellig høyde og vekt som noen ganger ser ut som en forsinkelse eller fremme det motsatte av normal fosterutvikling. Så antar fødselsdato, slik det ofte gjøres, er diameteren på skallen eller ryggraden lengde ekstremt vanskelig og er vanligvis feil metode for beregning av forfallsdato.
Også anta når det skjer fødselsdato, kan gynekolog ved personlig inspeksjon av den gravide pasienten. "For å berøre" definerer svangerskapet, og, som i tilfelle av ultralyd, vil under forutsetning av fødselsdato være så nøyaktig bare for den 12-ukers periode. Kvalifisert gynekolog, basert på størrelsen på livmor kvinner kan sette inn nøyaktig periode av svangerskapet og derfor leveringsdato.
Hvordan beregne fødselsdato etter 12 uker
Som vi har sagt, for å beregne fødselsdato på barnet for mer enn 12 uker er vanskelig. Men det finnes alternativer. Ja, en gang i fremtiden bestemmes av antall fødsler i den første omrøring av uttrykks baby, som handler om en periode på ca 20 uker ved første fødsel og 18 uker med påfølgende fødsler. Så, for å fastslå forfallsdatoen til datoen for første bevegelser Få pluss 20 uker (22 og under) for å gi fødselsdato mor.
Også i de senere stadier erfarne gynekologer bestemme omtrentlig fødselsdato høyde livmor, hva som gjør forutsetninger om graviditet. Noen også utlede fødselsdato av omkretsen av magen, men denne teknikken er uproduktiv, siden alle individuelle kvinner som svangerskapet, i tillegg til volumet av magen ofte variere avhengig av posisjonen av babyen i livmoren.
Ikke stol på estimert fødselsdato
Dette spørsmålet møter hver mor selv, men uerfarne mødre vi vil råde alle til å forberede seg til å fyre av baby født litt før den planlagte datoen. At i tilfelle av tidligere fødsel far er ikke kastet rundt i leiligheten, plukke ham uforståelige bleier, kremer og pads, bedre samle posen til sykehuset i 2-3 uker før planlagt tur dit. Etter begynnelsen av fødselen prosessen kan påvirke ikke bare den numeriske faktor, samt mange utenlandske - stress, brå bevegelser, ufrivillig stresset, tidlig modning eller samleie om denne muligheten ikke har blitt utestengt gynekolog. Lykke til fødsel!  
Første graviditetDe første tegnene på graviditet
- Noen kvinner innse at snart ble gravid under unnfangelsen, men det meste av det begynner å gjette når du starter den tapte tid på 1-2 uker. I tillegg er de viktigste symptomene er mer åpenbare tegn:
- Øke størrelsen på brystene. Følelsen av spenning i brystet.
- Kvalme, noen ganger oppkast i morgen, som ikke påvirker appetitt og helse.
- Plutselig uforklarlige endringer i vekt (sett eller vekttap).
- Det er en følsomhet for visse matvarer eller lukter.
- Plutselige forandringer i psyken. Det døsighet eller omvendt, irritabilitet. En kvinne blir irritabel, økt emosjonell.
Graviditetstest kan gjøres hjemme. Men de positive resultatene det er bedre å oppsøke lege. Jo før du kommer opp på posten til gynekolog, jo flere sjanser unngå ytterligere komplikasjoner i svangerskapet.
Dessuten kan disse symptomene være en indikator på forestående sykdom, som også er i stand til å kunne verifisere en lege-ekspert.

Den første uken av svangerskapet

Første graviditetI de første ukene av svangerskapet er dannelsen av barnets kropp. Selv om størrelsen av embryoet ikke overstiger inches allerede på 23 th dag etter befruktning han hjertet begynner. Dette er den viktigste perioden - dannet organer og alle systemer i menneskekroppen. Sykdommer, infeksjoner og alvorlig stress kan være skadelig for det ufødte barnet - ikke bare føre til utvikling av patologi, men også ende i spontanabort.
Også i denne perioden, begynner en kvinnes kropp for å forberede seg til å bli mor. Toksisitet, som begynner i de første ukene av svangerskapet er svært vanlig. På denne måten fjerner kroppen vår skadelige stoffer og giftstoffer som akkumuleres nødvendigvis "takk" er ikke miljøvennlig miljø. Derfor bør den vordende mor kritisk se på kosthold og rutine.
Til tross hang døsighet, husk at graviditet ikke er en sykdom, og magen mens ikke helt vokst opp, ikke begrense deg i fysisk aktivitet. Det vil bli enda bedre hvis du begynner å gjøre øvelser som går til fitness, pilates eller yoga.
Det har lenge vært bevist at dannelsen av en baby påvirker ikke bare den fysiske helsen til mor, men hennes psykiske tilstand. Jo mer lykkelig kvinne føles, jo mer friskt barn hun kan føde. Selvfølgelig er det vanskelig de første ukene for å gjøre livet lykkelig og bekymringsløs, men redusere stress, øke antall hyggelige turer i luften i din makt. Ofte du gjør fine ting, tenk på en hobby som positive følelser bestått som de næringsstoffene din baby.  
Яндекс.Метрика