Hvorvidt planyruema graviditet, for kvinner er det viktig å identifisere tidlige tegn på graviditet å utsette morskap fordi - en av de viktigste og mest kritiske periodene i livet til hver kvinne, og forsinkelsen menstruasjon graviditet er det ikke alltid og ikke i det hele tatt.
Tegn på graviditet å forsinke

 Internett er full av råd om hvordan du finner ut svangerskapet for å forsinke, men husk at hver kvinnes kropp er unik, er at for å forsinke tegn på graviditet i en kvinne kan være en daglig rate for den andre. Derfor er det viktig å studere godt kroppen din før svangerskapet, må du kjenne din menstruasjonssyklus og egenskapene til organismen.
 Tegn på graviditet å utsette kan deles inn pålitelige og upålitelige tegn på graviditet.

 Upålitelige tegn på graviditet


 Upålitelige tegn på graviditet - er tidlige tegn på graviditet å utsette som kan oppstå av andre grunner, og ikke alltid bety graviditet. Men hvis svangerskapet er forventet eller antatt dem verdt å vurdere.

 Upålitelige tegn på graviditet å utsette menstruasjon inkludere slike plager:
Tegn på graviditet å forsinke


 Apati. Det forekommer hos kvinner som latskap, likegyldighet og tristhet. Årsaken til apati hos gravide kvinner er utslipp av store mengder hormoner i kroppen og kvinnen innflytelse dette fenomenet ikke kan.

 Nervøsitet. Det er da alt starter rundt rasende og irriterende. På nettstedet kan ikke sitte, jeg ønsker å starte noe umiddelbart for å gjøre, men hva - er uklart, de enkleste ting er nervene.

 Søvnløshet. I de tidligste dager oppfatning, blant oppstå i en kvinnes kropp endringer, søvn er rastløs og uregelmessig, ofte en kvinne våkner veldig tidlig og kan ikke sove.

 Døsighet. Som søvnløshet kan tjene til å utsette graviditet, da uttales. Sleepy mesteparten av tiden, noen ganger også etter en lang natts søvn.

 Hodepine. Kan tjene til å forsinke graviditet symptomer kun i kombinasjon med andre funksjoner som hodepine - noe som dessverre ofte.

 Lavt blodtrykk.

 I de tidlige dager av svangerskapet i mang en reduksjon i blodtrykket.

 Humørsvingninger. Tilstand der du bytter overvinner lysten til å ha det gøy, gråte, men med en slik fart at du lurer på.

 I alle disse tegnene på graviditet å forsinke samme grunn som tegn på apati - endre de interne hormonelle nivåer av kvinner. All kroppen hennes begynner å gjenoppbygge, tilpasning til fungere svangerskapet. Hva dukket måneders forsinkelse, mer på video.

 Troverdige tegn på graviditet Kvalme. Det er en av de sikkert tegn på graviditet å utsette menstruasjonen.

 Brystforstørrelse. Allerede i den første uken av bryst øker i størrelse, ble det tydelig for plutselig tett lyfchykam litt senere begynner å bli mørke brystvorter.

 Forverring av lukt. Du begynner akutt lydhør overfor lukter, som du ikke har betalt oppmerksomhet, dessuten til den grad at det kan zapamorochytysya hoder og bli syk.

 Endre kontakten. Skiftende smak og merkelige smakspreferanser - mest interessante å utsette graviditet symptomer.

 Endringer i kroppstemperatur. I de tidlige dager av svangerskapet en kvinne kan oppleve økt til 37 C temperatur og senkes.

 Prikking i livmoren. Mange kvinner sier at i de første dagene etter befruktningen begynner å føle livmor og det ubehag det som en følelse av tyngde eller kribling.

 Smerter i nedre del av ryggen. Hyppige smerter i nedre rygg og ledd samt rev knyttet til tidlige tegn på graviditet hos kvinner.

 Liten hevelse av hender. Vann i kroppen begynner å bli absorbert embryo, betegnet som liten svelling, oftest på hendene.

 Hyppig vannlating. En av de mest ubehagelige tidlige tegn på graviditet - indusert eggcelle press på blæren. Det tar vanligvis 9yi uke.

 Hudforandringer. Å utsette graviditet kan gjøres for å endre fargen på kvinnens ansikt. Det er en unaturlig utseende rødhet og pigmentering.

 Tidlige tegn på graviditet å forsinke


Tegn på graviditet å forsinke

 De tidlige symptomer på graviditet til forsinkelse som kan oppstå i løpet av få dager etter unnfangelsen, er både søvnløshet og hypersomni. De første tegnene på graviditet å utsette lett forveksles med sykdomsfølelse og mild kaldt og spiller en viktig rolle her hvor nært hun behandler sine følelser og venter graviditet. Disse symptomene er mer i videoen.

 Metoder for å bekjempe ubehagelige tilstander


 Tidlige tegn på graviditet å utsette en kvinne levere en masse problemer. Weird uvanlig og ubehagelig tilstand, men når du innser at alt dette er et tegn på graviditet, du umiddelbart bli litt enklere. Når besluttet å utsette graviditet, vil gleden av morskap blokkere alle helsemessige problemer.
Tegn på graviditet å forsinke

 Når de første symptomene på graviditet å utsette bør roe ned, ikke lene kroppen din til å sove og spise som du vil, aller viktigst - ikke rush å ta medisin! Slektninger, kollegaer gravide, bør vise forståelse av tilstanden og være tålmodig, fordi alle disse symptomene oppstår i gravid ikke ut av ondskap og ikke tilsiktet og mest berørt av dem selv.
 Alle de ovennevnte symptomer er påvist måter på hvordan å fastslå graviditet å utsette, men i praksis, hvis du spør mange kvinner som de har lært av svangerskapet for å forsinke, de vil fortelle deg at de følte det umiddelbart, intuitivt, fra første minutt da De begynte å utvikle seg i magen litt liv.  
Kan jeg gifte gravid
 Tjenere den ortodokse kirke er veldig snill mot kvinner som er gravide, vurderer dem en miscarrying syndfri. Mange tror at å bli gravid ekteskap - er synd. Kanskje min far og si til deg. Men, tenk på det: Herren har gitt deg muligheten til å bli mor, og da han velsigner familien for et par felles liv og fødselen av barnet, også.
 Kirke ønsker folk var sjele bånd er ikke bare lovlig (sivil) ekteskap, men viet, som ble familien og i himmelen. Av denne grunn er det anbefales til gravide kvinner å gifte seg i kirken før fødselen av barnet, fordi Gud vil gi en velsignelse ikke bare henne, men også det ufødte barnet.
 Den moderne syn på livet noe forenklet forhold til mysteriet av bryllupet. Den aller ritual ofte utført vilje av foreldrene til unge eller fordi det er nå så moderne. Prestene sier at kirken bør komme bevisst, så alle dere vil tale i Herrens hus skal være hellig.
 Gud har gitt velsignelse av et nytt liv
 Du vil bli gravid. Dette betyr at Herren vil tillate deg å bli mor. Derfor er spørsmålet om en gravid gift, kirke tjenestemenn alltid svare positivt.
 Du må se på din helse, følg løpene press og ømt behandle det ufødte barnet. Hvis du har gjort en fast beslutning om å gifte seg, å være i posisjon, først finne ut hvor lang seremoni (bryllup varer vanligvis fra 40 minutter til en time), og du vil ikke være dårlig, fordi under nadverden, kan du ikke sitte ned! Hvis alle saker er avgjort innenlandske ordre, kan du bære lav hæl sko og gå i kirken. Det er bedre hvis gravid kjole er romslig tar ingen gebyrer for brystet.
 Før du er gift, par er obligatorisk nattverd og bekjenner. Ortodokse prester rådes til å be Vår Frue av trivsel i rite og styrke troen. Du kan ikke gjemme seg for presten graviditet, under foreløpige samtaler bedre å snakke om omstendighetene rundt hans personlige liv.
 Du kan ikke gifte seg for de neste førti dager etter levering. Liket av kvinnen utvinnes, hun bør slutte helt utladet før hun vil seriøst vurdere å krysse terskelen til kirken.
 Først, registrar, og kirken?
 Det ideelle alternativet er når et par rett etter registrering går til kirken som fullt ut anerkjenner legitimiteten av sivile ekteskap.
 Vi lever alle i verden, men blant oss er sanne og trofaste kristne som tror å ha barn før bryllupet synd. Derfor, hvis paret har ikke tid til å gifte seg med gravide kvinner prester på det sterkeste til ikke å utsette bryllupet til senere. Og kroppen og sjelen til barnet, hvis mor gift, skal være ren ved fødselen, sier Bibelen så og behandle barnet er født vil være mindre smertefull.
 Ønsket om å gifte seg må være gjensidig
 Sekulære par ikke alltid enige om trosspørsmål, så hvis betydelige andre ikke ønsker å gå i kirken for å gifte seg, for å trekke henne lasso umulig. Det er også vurdert en syndig handling. Det er nødvendig å utarbeide en person, så å si, vente på det rette øyeblikket til å be for sin mann, men ekteskapet på grunn av forskjell i oppfatning er ikke verdt å ødelegge. Sakrament bryllupet - når Herren velsigner paret!
 Dette eldgamle ritualet fortsatt ikke har mistet sin betydning, fordi det gjør sterkere bånd av ekteskap, familie og kjærlighet enda mer. Venchaytes when're helt trygg på partneren din. Og husk, du trenger ikke å gjøre med hans vilje og gjorde bevisst! Et bryllup er ingen hindring for graviditet  
Яндекс.Метрика