Tegn på hjerneslag hos kvinner
 Et slag eller hjerne angrepet er karakterisert ved akutte vaskulære lesjoner i hjernen, som forårsaker problemer med blodsirkulasjon. Overtredelser kan skade blodkar eller blodpropp. Som et resultat, brutt hjernefunksjonen. Et hjerneslag kan føre til irreversible konsekvenser - døende hjerneceller og til og med død.
 Avhengig av grunnene som forårsaket dårlig sirkulasjon, er hjerneslag delt inn iskemisk og hemoragisk. Årsaken til hjerneinfarkt - fremveksten av en blodpropp i en skål, fordi det stopper tilførselen av en hjerneregioner blod. Avhengig av hva svare på dette området, folk mister visse ferdigheter. Hemoragisk hjerneslag - skader på blodårene, og dermed er det er blødning i hjernen.
 Symptomer på hjerneslag hos kvinner
 Bud om å utvikle hjerneslag i de fleste tilfeller:
 - Alvorlig hodepine;
 - Tap av følelse ansiktsmusklene;
 - Tap av ansikts muskel tone;
 - Synsforstyrrelser;
 - Tap av følelse i hender og føtter, kropp;
 - Convulsive status;
 - Oppkast;
 - Manglende evne til å svelge;
 - Desorientering i verdensrommet;
 - Tap av bevissthet;
 - Kortpustethet;
 - Mangelen på reaksjon av elever på retnings lyskilde.
 Å bekrefte hjerneslag bør be personen om å gjenta tilbudet, å smile og løfte hendene opp, ring dag og nummer. I de fleste av disse handlingene slagpasient ikke kan gjøre.
 Hos kvinner, kan de første tegn på hjerneslag suppleres med økt tearfulness, tap av orientering i tid, utvikling av depresjon.
 Kvinner hjerneslag farlige fordi de er vanskeligere å komme seg etterpå. Ved den minste mistanke om hjerneslag bør umiddelbart ringe en ambulanse. Før ankomsten av leger skal lindre pasientens tilstand.
 Jo raskere vil bli gitt medisinsk behandling (3-8 timer), jo lettere vil det være å gjenopprette en mann etter et slag, mindre irreversible konsekvenser oppstår.
 Førstehjelp for hjerneslag
 Hvis du mistenker et hjerneslag bør inngå et menneske slik at hodet var over kroppen, bør det bli satt under hodet høyt pute eller noe mykt. Når folk begynte brekninger bør vike til spy fløt fritt. Oppkast med kramper i pasientens munn bør holde en blyant eller kjepp, innpakket i et lommetørkle og klemme tennene. Fingers reduserte anfall kan ikke bli tvunget til å dekomprimere, så vel som den personen ikke kan trykkes under et angrep som truer med å sprekke eller forvridning. Hvis du mister bevisstheten kan ikke føre en person som bruker salmiakk, kan det føre til respirasjonsstans. Takts rettigheter kan ikke overføres. I fravær av puste bør begynne å gjøre HLR. Det er viktig å gi frisk luft, knepper stramme klær og åpen.
 Med medikamenter pasienten bør gis umiddelbart 10 tabletter av glysin, i alle fall nitroglyserin, hjerneslag det kan ikke bli tatt. Ved høyt trykk pasienten å ta medisin anbefalt av legen sin ved forhøyet trykk. Hvis ingen hender trengs narkotika, kan trykket bli redusert ved å legge varme i beina på pasienten - en oppvarming puten eller senke føttene i en bøtte med varmt vann.
 Hvis alle tiltak brakt lettelse, pasienten allikevel du ønsker å vise legen. Lignende egenskaper er karakteristiske forbigående angrep, som til enhver tid kan begynne på nytt.
 Risikofaktorer
 Til tross for at det er en oppfatning at hjerneslag har en tendens til bare folk i verden, langt fra det. Hjerneslag tilstanden kan diagnostiseres selv i svært unge mennesker - 40 år og under. Kvinner unge og middel lider et slag enn menn på samme alder. Dette skyldes særegenheter av den kvinnelige kroppen - det er mer utsatt for blodpropp og ulike vaskulære sykdommer. Kvinner hjerneslag ofte dødelig.
 I risiko for slag er kvinner som lider:
 - Migrene;
 - Diabetes;
 - Høyt blodtrykk;
 - Bruk p-piller;
 - Har nyre hysterisk;
 - Utsatt for høy angst;
 - Overvekt og dårlige vaner.
 Gjenopprette fra et hjerneslag hos kvinner er mer vanskelig, ofte de ikke kan gå tilbake til en normal livsrytme.  
Hvordan å behandle bihulebetennelse i svangerskapet

 Slike sykdommer som bihulebetennelse kan forekomme i alle person på ulike alderstrinn. Ikke noe unntak er barn og gravide kvinner. Bihulebetennelse i svangerskapet kan skyldes det faktum at et svekket immunsystem er ikke i stand til å takle infeksjon som kommer inn i kroppen. Sinusitt kan være forårsaket av respiratoriske infeksjoner og allergiske reaksjoner. Hvordan å behandle bihulebetennelse i svangerskapet, og vi bør ta hensyn til? La oss prøve å forstå disse problemene sammen.

 Opprinnelsen og forløpet av sykdommen


 Bihulebetennelse er ganske farlig sykdom. Det forekommer i nesehulen og i en tidlig fase er det vanskelig å skille fra normal kulde. Det er imidlertid annerledes.
 Med Bihulebetennelse er en betennelse i slimhinner bihulene. Gravid viktig å ikke gå glipp av de første symptomer på bihulebetennelse, betennelse ikke begynt å komme videre. Kløende som varer mer enn tre uker, har feber opp til ca 38-40 Med allerede varslet moren. Dette er ikke hele listen over tegn på bihulebetennelse. Ikke vent for forverring av en lege-otolaryngologist. Podrrobnee video.

 Sent stadium bihulebetennelse


 I de senere stadier av sykdommen, vil bihulebetennelse under graviditet være ledsaget av følgende symptomer:

 Slim og puss;

 Trykket i overkjevens bihulene;

 Langvarig hoste (spesielt under søvn);

 Frysninger;

 Sykdomsfølelse, slapphet, døsighet;

 Forringelse av lukt;

 Hevelse av århundret, hovne kinn;

 Smerter under plutselige bevegelser av hodet;

 Konjunktivitt.

 Typisk symptomene på sinusitis indikerer ikke noe om å kjøre, kronisk form av sykdommen.

 Diagnostisering av bihulebetennelse


 På grunn av likhetene sinusitis vanlig forkjølelse, er bihulebetennelse ofte ikke gjenkjent på scenen for suppurative betennelse.

 Noen ganger, selv tilstedeværelsen av flere av de ovennevnte symptomene, ikke tillater leger å gjøre riktig diagnose. Hundre prosent bekreftelse av bihulebetennelse kan betraktes kun røntgen. Gravid Men denne prosedyren er farlig som ønskelig.
 I denne situasjon er den viktigste metoden for å bestemme sinusitis en punktering. Punktering - en piercing overkjevens bihulene, der det er mulig å betimelig identifisere bihulebetennelse tidlig i svangerskapet. For mer informasjon om video

 Behandling av bihulebetennelse hos gravide kvinner


 Behandling av bihulebetennelse involverer tre tilnærminger:

 Behandling med kirurgi (punktering);

 Medikamentell behandling;

 Skylling nesehulen.

 Det er vanskelig å velge den beste metoden for å behandle bihulebetennelse i svangerskapet, dette viktige spørsmålet individuell tilnærming og særegenheter av den vordende mor.

 Punktering på bihulebetennelse


Hvordan å behandle bihulebetennelse i svangerskapet

 Listen sinus maxillaris punktering (punktering) er ikke bare en flott måte av forskning, men også en av de måter å behandle bihulebetennelse. Denne fremgangsmåten gjør det mulig å tømme bihulene av husdyrgjødsel og innføre anti-inflammatoriske medisiner. Denne medisinen skal velges basert på kvinners stilling interessante.
 Punktering bihuler er en sensitiv metode for behandling, selv om svært effektiv fordi den brukes i akutte former for bihulebetennelse. I noen land er dette kirurgi sjelden brukt, vurderer det tøft nok metode. Til tross for dette, kan Russland bruker punktering bihulebetennelse behandles i første trimester av svangerskapet uten bekymring for fosteret.

 Medikamentell behandling av bihulebetennelse


 En lojal måte, hvordan å kurere bihulebetennelse, vurdere bruken av narkotika med lokale tiltak. I behandling av bihulebetennelse i svangerskapet, leger fore spray, inhalatorer, dråper vasokonstriksjonseffekter, antibiotika og antiseptiske midler. Effektiviteten av antibiotika har blitt godt etablert. Men vurderer tilfeller av bihulebetennelse behandling tidlig i svangerskapet, er det ikke alltid hensiktsmessig. I tillegg til antibiotika, kan situasjonen forverres betydelig.
 Det er verdt å nevne bruk av homeopatiske medisiner i tide graviditet. Deres anvendelse i denne perioden helt gyldig og positive resultater.
 All behandling innebærer bruk av narkotika bør bare brukes når fordelene er større enn risikoen for barnet.

 Vaske kjeve bihuler


 Behandling av bihulebetennelse Tradisjonelle metoder gjelder også. Den viktigste metoden for behandling i dette tilfellet - vaske nesehulen og bihulene salt, eller urte antiseptiske løsninger. En viktig forutsetning for utøvelsen av slik behandling er nezatrudnennoe puste gjennom nesen. Noen mener denne metoden er mest egnet i løpet av svangerskapet.
 En måte å sikre vasking overkjevens bihulene under svangerskapet kalles "gjøk". Det er at innføring av fluidum inn i bihulene, pasientens prohovoryuye "ku-ku-ku". Dette skapte undertrykk, slik at sinus skyll dem og trekke ut sine husdyrgjødsel.

 Risikoen for bihulebetennelse Gravid


 Siden bihulebetennelse ledsaget av konstant tett nese, innebærer dette oksygenmangel ikke bare gravid, men hennes baby. Derfor er det ikke vanskelig å trekke konklusjoner som bihulebetennelse påvirker graviditet. Mangel på riktig pust i svangerskapet fører til slike effekter som:

 Fosterhypoksi;

 Brudd blodtrykk;

 Problemer med lungene og hjertet;

 Tannsykdom;

 Abscess i hjernen;

 Trigeminusnevralgi.

 Mye nyttig informasjon du kan få fra følgende video.

 Som du kan se, effekter av bihulebetennelse under svangerskapet er svært alvorlig og farlig. Ved første mistenkte bihulebetennelse kvinne som er gravid, bør du kontakte sykehuset for undersøkelse. I fravær av riktig behandling, vil sykdommen fremgang, skade ikke bare til den gravide kvinnen, men barnet.  
Яндекс.Метрика