Hvordan du raskt bli kvitt tørr hoste

 Hoste oppstår av flere grunner, men uansett hva han ble kalt, har en rekke ulemper og ubehag. Hvordan du raskt bli kvitt tørr hoste ikke vet alt, men dette problemet er av interesse for mange. Før kur hoste, må du finne ut utseendet. Våt hoste ledsaget av slim, er tørr ingen utslipp. Begge typer hoste inkludere gjennomføring av ulike tiltak.
 For behandling av folk rettsmidler kan brukes.

 Hvordan du raskt bli kvitt tørr hoste
 Tørr hoste behandlet med honning og tranebærjuice er blandet i like proporsjoner. Våt hoste kan behandles med medisinsk personale. For ham, ta et glass lime honning, det samme kalk blomstre og en halv kopp bjørk knopper. Alt hell en halv kopp vann og kok i 5 minutter. Denne blandingen bør drenere, legge aloe, honning. Alt er holdt i en lukket beholder. Før bruk må du blande, ta tre ganger om dagen på en spiseskje. For våt hoste kan gjøre en blanding av rose, som provaryuyetsya noen minutter og renset, og honning i det samme beløpet. Ta nødvendig i løpet av dagen.

 Hvordan du raskt bli kvitt tørr hoste


 Behandling av hoste hos barn har en utmerket funksjon betyr blanding bør være forberedt daglig. Hoste medisiner rolig med reddik og honning. Før du går til sengs du kan drikke en kopp varmt vann med to dråper anstrøk av jod. Du kan lage en løsning av honning og løk juice som er blandet i like proporsjoner.
 Du kan bruke farmakologiske stoffer. Mucolytic: Ambrosol, ACC, Bromhexine, Karbotsysteyin. Slimløsende: lakrisrot, Mukaltyn, pertussin, Bronholytyn, timian blader, plantain, mor og stemor. Forent: Kodelak Phyto, Dr. IOM.
 Det er viktig å huske at hvordan bli kvitt hoste bør se en lege, bør behandlingen utføres under kontroll. Tilkoblings folk rettsmidler og medisiner, spesielt bør være under kyndig veiledning.
 Nå vet du hvordan du raskt bli kvitt en tørr hoste.  
Tea Tree Oil for AcneTea tree olje er veldig hyggelig og duftende måte å bli kvitt akne. Kvinner bruker det i ren form og i de ulike kosmetikk.

Fordelene med tea tree olje i behandling av akne

Tea tree olje er utstyrt med antimikrobielle, desinfiserende egenskaper, takler det med akne ved å redusere mengden av akne etter den første søknaden. I tillegg bekjemper denne oljen rødhet, irritasjon, regenererer huden påvirkes av akne. Dette stoffet med tea tree - det er også en kraftig antiseptisk som effektivt ødelegger skadelige bakterier. Det er praktisk talt ikke i stand til å forårsake en allergisk reaksjon.
Denne oljen inneholder noen form for terpener - spesielle stoffer for å takle betennelse i huden og bekjempe bakterier.
Tea tree kan brukes for å hindre å forhindre akne i ansiktet ditt. Tren deg to ganger om dagen for å håndtere ansiktet med varmt vann og et par dråper tea tree olje etter vask.
Hvis du regelmessig fettflekker dette stoffet, de raskt tørke ut og slutte å søke på ansiktet hud og irritasjon forsvinner en gang for alle. Tea tree olje akselererer regenerering av celler eksponert akne.
En annen fordel med dette verktøyet er at det går bra med en rekke essensielle oljer. Kombinere mariatistelolje med tea tree olje, kan du enkelt fjerne flassende hud, og gjennom gran olje kan beskytte den mot frysepunktet luft.
Behandling av akne tea tree olje
Den enkleste måten å bruke materiale fra tea tree - håndtere dem daglig hud med akne. Men, i sin rene form, dette er ting ganske aggressive, det er best å fortynne det med andre oljer. For dette formål er stor lavendelolje, som har den samme terapeutiske virkning.
For den saks skyld går godt lotion som kan brukes for kombinasjon og fet hud, og ikke bare for behandling av akne, men også for å hindre. I det andre tilfellet, må du koble til fem dråper tea tree olje med to store skjeer med rent vann. Denne lotion er designet for daglig bruk og bidrar til raskt å erobre akne på ansiktet hans.
Veldig populært blant kvinner og alcoholate bruk av denne oljen. Det fremmer effektiv rensing av huden, desinfiserer huden, fjerner betennelse og helbreder sår på huden. For å fremstille dette infusjon tar stor skje med etanol, 200 ml vann, to dusin dråper av stoffet. Hver gang før du påfører skjær bør være grundig rystet.
Masken er laget med tea tree olje er et effektivt verktøy for hudpleie. I denne saken, det er sammensatt av ulike komponenter som samsvarer med din hudtype.
Hvis du har kombinert eller fet hud utsatt for, kan olje bli lagt til de forhånds pisket eggehviter. Også en del av denne masken kan inkludere lavendelolje (nok til å være bare noen få dråper) og rosmarin. Alle ingrediensene du trenger for å blande, prosessområder med akne utslett. La masken på ansiktet ditt i noen minutter, deretter vaske ansiktet med rennende vann. Etter inngrepet, kan huden gni lotion.
Eiere tørr hud kan lage en maske med Tea Tree og rømme hjem. Masken skal holde på ansiktet i ca 15 minutter. Hvis du gjør det minst en gang i sju dager, snart huden din vil være mye renere og kviser forsvinne.
Noen ganger bruk av tea tree olje til å behandle akne ledsaget av en liten kribling. Men rødhet eller irritasjon av det forekommer svært sjelden. Selv om god ting tørker ut huden, gjelder det først og fremst til huden hvor det er inflammasjon. Så du kan ikke være redd for å bruke det trygt og olje for å bli kvitt akne, ulike utslett, jevner ut huden. Og det er forskjellig behagelig aroma, som også kan kalles en stor fordel.  
Hvordan å bade en nyfødt baby
 Vann vante miljø for nyfødte, fordi for en lang periode av svangerskapet barnet vokser og utvikler seg mens i livmoren fostervann.
 Fordelene med bading for baby unektelig: immunitet, forbedrer appetitt, normal søvn, trene muskler, klarner huden, styrker nervesystemet.
 Når du skal begynne bade?
 Lær barnet ditt å svømme du trenger etter navle såret grodd, er det om den tiende dagen i livet. På dette punktet kan du gjøre svamp dyppet i varmt vann.
 Hvor du skal bade?
 Det er best å bruke en liten kar - det er praktisk for mor og trygt for barn. Siden 1-2 måneder, kan du gå på do mye, så barnet kan bevege seg fritt uten å nøle føtter og hender, rulle fra rygg til mage, dykke, som fremmer den vestibulære apparater og fører til en storm av positive følelser.
 Hvor ofte å bade babyen?
 For å rense huden babyen trenger ikke en daglig bad. Det er nok å tørke av babyens hud med en bomullsdott dyppet i varmt vann eller buljong av urter, og muligheten til å sprute på badet for å gi hver to eller tre dager. Men når det gjelder herding, bør barnet bade hver dag, gradvis reduksjon av vanntemperaturen i grader. Disse prosedyrene forbedre helse og bedre immunitet.
 Prosedyre bading
 Før vannbehandling, godt babyen kroppsvarme, gjøre gymnastikk eller massasje. Deretter forsiktig senke babyen i vannet, holde en hånd under hodet hans. Hvis barnet begynte å aktivt bevege armer og ben - derav, vanntemperaturen passer ham. Hvis han roet ned, er rolig og avslappet, så neste gang vannet bør være forberedt på følgende grad.
 Skum barnet trenger palme og skyll med særlig vekt på brettene, er det akkumulert støv, skitt, pellets av bleier og klær.
 Ikke bry deg om babyens nese eller munn vann kommer inn, vil det føre til hoste eller nysing, som hjelper rense neseslimhinnen av støv.
 Det optimale tidspunktet for bading 8-10 minutter, da pidrostannya tid vil øke, kan ett år babyens tillate nok sprut på badet omtrent en time.
 Når prosessen er ferdig, fjerner du forsiktig barnet fra badet, vikle et håndkle fluffy og bære på stellebordet. God kropp klapp med et håndkle, bomull pads gni øynene, bomull flag ren nese og ører fra vann.
 Hvilke verktøy som skal brukes til bading?
 Tidligere, er alle barn under ett år badet i en svak løsning av kaliumpermanganat barneleger ingen grunn til å bruke stoffet, fordi det kan skade barnas anbuds hud - og forårsake brannskader.
 Ved første, er det bedre å ikke bruke såpe, gel og skum. Å hindre tørrhet og peeling hud, bedre å foretrekke vanlig rent litt vann.
 Hvis det baby bleie utslett eller miliaria, gjør bad med tillegg av urter: kamille, suksesjon, Hypericum. De ofte kan bade et nyfødt barn gjennom antimikrobielle egenskaper, er disse badene godt rengjort og desinfisert huden.
 Hvis vi bestemmer oss for å bruke vaskemidler fra de aller første dagene av livet, potruditsya lære vaskemiddel sammensetning og instruksjoner. Strukturen av barns kosmetikk bør ikke inneholder konserveringsmidler, kosttilskudd og lyse farger.
 Unødvendig å si at det beste når i svømme involvert begge foreldrene, det forenkler prosedyren og bringer hele familien og bringer en masse positive følelser.  
Hvordan å massere føttene
 Etter en stormfull dag, gi deg selv klar over føttene, selv om de ikke er skadet, da tretthet føles ekte måte. Fotmassasje - dette er hva du trenger for å avlaste stress.

 Massasje hjelper


 Det er viktig å vite hvordan du gjør fotmassasje, massasje bevegelser som er mest effektive for ulike deler av bena. For eksempel, på utsiden av lårene er utført inngå intensiv massasje, noe som er viktig cellulitt.
 Legg- viktig for dem som har engasjert i fysisk eller, tvert imot, mange steder. Det lindrer spastisk og trekke smerter i bena.
 Fotmassasje reduserer muskelspenninger, lindrer leddsmerter og bidrar til å slappe av.
 Massasje tær lindre smerter i øynene, lettere å puste, påvirke den generelle helsen.

 Hvordan å massere føttene


 Forberedelse til massasje består av å skape en gunstig atmosfære. Under kne skal konkludere berg-pute. Forbered pledd olje med aromatisk lukt, oppvarming kremer.
 Massasje er bedre å starte med foten. Det er en av reglene for hvordan du gjør fotmassasje. Massert foten bevegelser av fingre og håndflate. Deretter utført finger massasje: ovenfra og ned, det vil si fra bunnen av spiker. Masserer sirkulær bevegelse ved basen ikke være ensartet. Hvor grov hud, massasje er gjort med stort press der milde - med mindre. I fem kreves maksimal innsats.
 Etter foten - vri Achilles området. Når diameteren sene gjorde første trekk opp og ned, da - rundt anklene. Deretter med en hånd dekket av foten, og den andre - benet nær ankelen og laget en sirkelbevegelse i den ene eller den andre siden. Du kan trekke foten ned, deretter opp.
 Massasje utføres første etappe rubbing, deretter en sirkulær bevegelse, som om beskriver hver muskel separat.
 På toppen av foten massasje bør utvise forsiktighet ved lap fordi fartøyene i den indre delen sitter helt inntil huden. I dette tilfellet er det viktig å vite hvordan du gjør fotmassasje. Knærne skal bare lett stryke å holde det konstant varme. Deretter kan du gå videre til en dyp studie av muskler, ved hjelp av fingertrykk, hvilke av følgende måter: glatting "komprimering", sirkulær bevegelse, perebyrayuschymy.
 Massasje ender med en myk stryke bena fra hoftene til føttene.  
Яндекс.Метрика