Hva er bra for helsen indisk massasje?
 Ifølge Ayurveda - indisk massasje, på nøyaktig samme måte som yoga kan ikke bare slappe av mann, men ren energi fra negative og destruktive forhold, for eksempel depresjon og melankoli. Denne type massasje har ingen kontraindikasjoner, det er helt lindrer stress på kropp og sinn, toner ulike systemer i kroppen, forynger huden og forbedrer blodsirkulasjonen. En annen fordel er den indiske massasje teknikk, noe som eliminerer alle strøm bevegelser og teknikker. Det er prosedyren og hvordan du skal utføre, lese vår publisering. Hva er fordelene med massasje og indiske hvem han spesielt anbefalte?


 Som nevnt ovenfor - er massing flotte toner og strammer huden, lindrer stress og spenning. I tillegg er denne fremgangsmåten gir en spesiell virkning på leddene. Lett translasjonsbevegelse kan ikke skade bein, men perfekt varme den så nyttig i osteoporose, leddgikt og osteochondrose. Oljer som brukes i indisk massasje økter, hindrer perfekt for tidlig aldring av huden, i noen tilfeller, fjerne cellulitter og små streamere. Lignende prosedyre anbefales avslapping svært folk hvis liv kan kalles stillesittende som arbeidskrav og stress fulle verdien av sine egne styrker. Hvis du lider av svak, livløst hår eller hår tap, vil det være svært nyttig olje massasje av hodet, noe som er gode stimulerer blodsirkulasjonen, gir næring til hårsekkene og gjør at håret godt preparert og lydig. I tillegg massasjehodet helt eliminerer hodepine.
Hva er bra for helsen indisk massasje?

 Beskrivelse teknikk av indisk ayurvedisk massasje


 Økten skal foregå i et koselig varmt rom. Vel, hvis avslapping musikk for å hjelpe melodi i en meditativ stemning. Ayurevdycheskyy massasje bør utføres på en myk matte eller madrass.
 Med oljer er ideelle sandeltre, sesam, oliven.
Hva er bra for helsen indisk massasje?

 Prosedyren bør begynne med en massasje av føtter, gradvis stiger over hodet. Klikke fingre bør utføres hvis muskelvolum (for eksempel på lårene eller baken), kan du trykke på albuen. Ankler og hender skulle flytte roterende bevegelser. Områder med tynn hud (håndledd, nakke) poschypыvaem litt.
 Ved første indisk hodemassasje massasje skulder etter halsen, gradvis økende til hodet. Bevegelsen skal rettes mot hårvekst så du la oljen trenge inn i hårsekkene.
Hva er bra for helsen indisk massasje?

 Total Session av den indiske full kroppsmassasje varer ca to timer. Ikke bli overrasket om etter dette du føler deg trøtt og generell velvære.
 Denne typen ayurvedisk massasje anbefales minst en gang i uken. Med regelmessig besøke disse øktene du vil betydelig forbedre din helse, aktivitet, bli mer glad og trygg. Lær hvordan saken er ikke så vanskelig som du vil fordi dette massasje også sine kjære.
 For mer teknikk kan lese data fra videoen:

Har tyrkisk såpe massasje
 Sannsynligvis hver av oss vet at Tyrkia er kjent ikke bare Azur og luksuriøs ferie, men også kjente såpe massasje. Denne prosedyren er utviklet Avytsennoy, men merkelig nok, det fanget tyrkerne. Denne massasjen kan deles inn i flere varianter, nytten av som mer senere. Hva er en tyrkisk massasje?


 Denne variasjonen er de mest populære SPA-sentre i Tyrkia. Og ikke rart, fordi denne prosedyren er i stand til å positivt påvirke både menn og kvinner. Såpe masserer hjelp av en spesiell svamp skrabyruyuschey stand til å rense huden din fra keratinized epitel, som igjen forynger det og gjør det mer sunt. Dogmatiske, men myke håndbevegelser er i stand til å kurere leddgikt, isjias og andre sykdommer i ryggraden, som det vil være nyttig for idrettsutøvere hvis virksomhet er ikke unnvære forstuinger og skader. Tyrkisk vidunderlig massasje beroliger kroppen, frigjør den menneskelige sinn fra stress og angst bekymring. Etter øktene, folk føler en ny serie av energi og positive følelser.
Har tyrkisk såpe massasje

 Gjort dette massasjebad, bad, badstue eller tyrkisk bad, så lenge luften var varm og fuktig. Personen bør ligge på et flatt bord og prøve å slappe av. I mellomtiden massør setter på klient fuktighetsgivende kroppsolje, såpe avskum og etter. Opprinnelig bevegelser glatt, gliding. Å presse kan palmer, slåsshansker fingre eller spesielle steiner, er det viktig å ikke overdrive det, ellers mulig hematom. Disse manipuleringer bør utføres minst 30-40 minutter. Da terapeuten må ta en hard svamp til å skrubbe i en sirkulær bevegelse og omgå hele kroppen hennes. Etter økten, har klienten til å ta en varm dusj eller kaldt - avhengig av preferanser.
Har tyrkisk såpe massasje

 Tyrkisk massasje for kvinner


 Forskjellen fra forrige versjon av det som brukes for å massere litt annen teknikk, som tar sikte på å avsløre den sanne feminin energi og frihet fra sykdommer i reproduktive system. Komme prosedyren er forskjellig fra den klassiske versjonen, men alt annet lagt til massasje i underlivet. Manipulasjoner bør utføres eller fingertuppene, eller base av håndflaten. Total Session må være minst én time, etter som jenta skulle skylle i lunkent eller varmt vann. Kuren av kvinners sykdommer trenger regelmessige besøk til massasje i 1-2 måneder.
Har tyrkisk såpe massasje

 Både tyrkisk skum massasje må ledsages av avslappende musikk og aromaterapi. Etter økten veldig nyttig å drikke ingefær eller myntete. Mыta gjenopprette nervesystemet, og ingefær legge ny tone og vitalitet.
 Som det ble klart tyrkisk massasje - er ikke bare hyggelig og avslappende prosedyre, men også terapeutisk. De eneste kontraindikasjoner - en sykdom av det kardiovaskulære systemet, hvor høy luftfuktighet påvirker negativt. Vi håper at våre anbefalinger var du ikke bare interessant, men også dratt.

Føttene er mørbanket fra
 Blåmerker eller subkutan hematom kan vises på føttene etter slag, støt, selv lys, på alle fag, eller komprimering av vev fra en sykdom.
 Med sår som følge av skade, er det ganske enkelt og nøyaktig, subkutan blødning forekom på grunn av brudd i kapillærene under påvirkning av en ytre kraft.
 Behandling slik som blåmerker ikke noe problem. Pakker, kalde og varme, jod mesh, bly lotion og mange tinkturer, salver og geleer som selges på apoteket vil bidra til raskt å bli kvitt uønskede lilla flekker, som til slutt begynner å endre farge, gradvis passerer all farge fra lilla til scenen gul.
 Men spørsmålet: "Hvorfor i bena vises blåmerker uten noen åpenbar grunn? "Krever svært nøye overveielse.
 Blødning ingen grunn til det kan ikke være fordi små fartøy - kapillærene seg selv vil ikke bryte. Dette kan bare skje hvis en sykdom.
 Skjøre blodkar
 Om våren og sommeren kroppen mangler vitaminer, spesielt vitamin C, K, P (rutin). Grunn av mangel på disse vitaminene kapillærer blir sprø og revet fra en stor belastning. Trykket i blodårene i bena høyeste, så skaden kapillærer noen ganger ganske lang spasertur eller stående hele dagen på beina.
 Vaskulær skjørhet kurert inntak av vitamin C, K, P
 Åreknuter
 Åreknuter (varicer) er preget av tilstedeværelsen av blåmerker på føttene som en "stjerne" og "edderkopper". Utseendet på slike blåmerker skader som ikke er relatert til beina. Farge åreknuter "stjerner" vanligvis rød eller blå-lilla.
 I dette tilfellet, må du gå til legen for å diagnostisere og årer. Studien Legen vil bli planlagt behandling.
 For behandling av åreknuter brukt som kompresjonsstrømper, gels og salver og medisiner som forbedrer elastisitet og tone årer.
 I alvorlige former for varicose Legen kan gi råd og kirurgi.
 Sykdommer i blod
 Hvis blåmerker vises på beina og kroppen, kan det bety blodsykdommer. Denne grunnen er ganske sjeldent, men ignorerer det for noe, spesielt hvis problemene var blåmerker på beina og i den nærmeste familie. Hematologist vil finne ut den virkelige årsaken til denne typen blåmerker og foreskrive den nødvendige behandling.
 Forebygging blåmerker på beina
 For å unngå fremkomsten av åreknuter og vaskulær skjørhet, er det nødvendig å følge enkle retningslinjer:
 - Bruk sko "skole" uten høye hæler;
 - I løpet av ferien, til den "sitter", heve bena over hjertenivå med 10-20 cm;
 - Bruk medisinsk kompresjon undertøy (strømper, sokker);
 - Prøv så lite som mulig i solen;
 - Delta i aktiviteter som turgåing, jogging, svømming, sykling;
 - Drikk nok vann og spise rikelig med frukt, grønnsaker og korn;
 - Eliminer løfte vekter;
 - Forbud mot bad og badestamper,
 - Delta i terapeutiske øvelser for ben og føtter.  
Яндекс.Метрика