Hvor raskt fjerne svarte øyneMange har observert blåmerker under øynene. Årsakene til deres utseende veldig annerledes:
Brudd i kroppen, inkludert lungesykdommer, hjerte, endokrine systemet.
Stress, mangel på søvn, tretthet, røyking - noe som forstyrrer den normale blodsirkulasjonen og ernæring i huden.
Enkelte funksjoner i huden i øyeområdet.

I det første tilfellet, må du oppsøke lege for å finne årsaken til problemene, og hvis det var blåmerker etter stress kan behandles fasiliteter.
Tradisjonelle oppskrifter fra blåmerker
Fjerne blåmerker som dukket opp under hans øyne, hjelpeprodukter som persille, poteter og grønn te. Forberede potet maske: ost rive en potet og sette en kompress på øyelokkene. Hold tjue minutter, og skyll og bruke en fuktighetskrem.
Effektivt eliminere blåmerker lotion med persille. Greiner kuttet greener grundig knust, brygget. Når infusjonen er avkjølt, kan du bruke den. Den positive effekten er juice og fersk persille.
Is laget av urter også vil være effektive. Brygge en par pakker av grønn te, fryse. Isbiter tørke øyelokkene. Tilsvar måten du kan bruke kamille, salvie og svart te.
Etter noen prosedyre, bruker krem. Det er best å velge en som stimulerer produksjonen av kollagen. Det er et spørsmål sunnere hud og gjør den myk.
Raskt fjerne blåmerker og hjelpe legen kosmetolog. Moderne medisin bruker på mange måter: Diamond og kjemisk peeling, fytotermolyz, karboksyterapiya og andre.
Raske metoder for blåmerker
Noen ganger vil du svarte øyne forsvant så raskt som mulig. For en halv time med denne lotion takle poteter, teposer, agurk. Denne måten du kan slå ansiktet munter utseende etter en søvnløs natt.
Det finnes løsninger for blåmerker momentant. De produserer en løftende effekt og stimulere og fukte huden. For daglig pleie de ikke passer, men trenger hjelp ut. Resultatet kommer i tjue minutter og varer i mer enn en time. Raskt fjerne blåmerker kan også bruke concealer og korrigering.
Opp mot blåmerker
Det er spesiell tone betyr at sammenlignet med konvensjonelle tett tekstur, og har en bestemt farge. De vil bidra til å nøytralisere blåmerker i ansiktet. De fungerer til seksten timer. Concealer utfører ikke bare funksjonen av kamuflasje, de gir næring til huden, som inneholder mange medisinske komponenter.
Corrector sette et punkt i nesen. Deretter børste eller lys skygge blymlyvymy bevegelser av fingrene, flytting til templene. Prøv å ikke berøre ytterkanten av øyet - dersom kjøretøyet faller inn rynker utenfor århundre, vil det være stygg heve dem. Den resulterende effekten pulver sikre bedre smuldrete.
Hvordan fjerne blåmerker mann

For den mannlige halvparten av menneskeheten blåmerker under øynene kan også være et problem. Vises etter at de er skadet eller søvnløse netter. Hva om jeg trenger å se bra ut i morgen?
Den beste måten - for å hjelpe en kvinne som vil velge riktig sminke riktig, som ville gjøre det. Du kan ta kontakt med skjønnhetsekspert, hvor du også løse problemet med blåmerker. I tillegg vil den sakkyndige gir ekspertråd, foreskrive prosedyrer og selvfølgelig gjøre alt for å dekke opp blåmerker.
Hvordan unngå blåmerker
Hvis huden under øynene mørknet inntil nylig, og ser ut som vanlig, men sår og rennende øyne, til et presserende behov iverksette tiltak som ikke vil være mørke sirkler. Å normalisere blodsirkulasjonen, unngå røykfylte rom, de fleste Slutte å røyke, sørg for å tilbringe tid utendørs. Blåmerker ofte vises ved mangel på vitamin C, så spise mer sitrus eller ta vitaminer. Varigheten av søvnen - minst åtte timer, og gå til sengs bør avansere som kroppen gjenoppretter raskt i første halvdel av natten. I morgen følge øvelser, vask med kaldt vann. Under disse reglene mindre blåmerker forsvinner.
Gymnastikk for øynene
Ta vare på å styrke musklene og huden på øyelokkene. Som kan bidra til å takle spesielt sett med øvelser, gymnastikk etter normal sirkulasjon, og blåmerker er.
Ta en komfortabel posisjon. Lukke øynene, rotere dem med klokken og tilbake, deretter løfte åtte ganger opp og tilbake.
Ser rett frem, blinker i tretti sekunder.
Åpne øyne prøve å tegne bokstaven V, øvelse gjentas åtte ganger.
Mosjonering anbefales i morgen etter å ha sovet i løpet av dagen.
Skadelige sminke for øyne
Blåmerker kan oppstå som følge av analfabeter bruk av kosmetikk. Noen kvinner bruke kremen intensivt, slik at personen i store mengder. Deres mål - å myke opp og glatte huden. Men effekten oppnås vanligvis tilbakemelding. Rik krem ​​som gjør huden å puste, noe som resulterer i akkumuleres det overflødig væske, øker belastningen på fartøy og vises mørke under øynene sirkler og poser. For å unngå disse problemene, erstatte fett krem ​​nattlys fuktighetskrem eller melk.
Helse Skin sikre riktig ernæring. Hvis din diett er dårlig måltid, gi dem fordelen av skjønnhet.  
Hvordan fjerne cellulitter på beina hjemme: spesielle øvelser

 Cellulite - en ganske vanlig kosmetisk feil som ser ut som appelsinskall. Bli kvitt cellulitter på bena, mange kvinner vil ha. Den naturlige spørsmålet som oppstår i dette tilfellet - "hvordan å fjerne cellulitter på beina? ".
 Det viktigste verktøyet i denne kampen kan være i form av fysisk aktivitet utføre ulike øvelser, løping og gymnastikk.
 Som ytterligere tiltak brukes spesielle klær, forsterker effekten av trening. Takket være økt svetting, noe som fører til raskere forbrenning av fettceller. Ulike massasjer for vakker cellulite rette. Dermed blir nøye gjennomføring av alle anbefalingene, kan du bli kvitt den forhatte cellulitter på bena og fritt flaunt seg i korte shorts.
 Øvelser for cellulitt:
 "Bicycle" - liggende på gulvet, vri imaginære pedal;
 "Scissors" - flagrende føtter på denne typen;
 - Sett føttene opp liggende på ryggen, og slår på magen hans.
 Ved gjennomføring av disse øvelsene må ta en dusj behandle problemområder spesiell svamp, skrubb og kald dusj.
 Hvordan bli kvitt cellulitter permanent? Krever en kompleks øvelse, ikke glem om en så viktig del av hans, massasje. Det bør bemerkes at denne prosedyren kan være svært smertefullt, etter det kan forbli selv blåmerker, men på grunn av skjønnheten vi noen ganger villig til mye. Hensikten med denne massasje - å fjerne lommer av cellulitt. For å oppnå denne effekten kan bli betydelig økt sirkulasjon, bør massasje derfor utføres meget hurtig.
 Grunnleggende regler for anti-cellulitt massasje
 1. Bevegelse må utføres fra kneet til låret, først med litt innsats.
 2. Det neste trinn - mer intense bevegelser som utføres i samme retning, og bidrar til en bedre utstrømming av lymfe.
 3. Starter fra bøddel kneet supplerer slags hud, flytte opp til låret.
 4. solid børste forsiktig trene alle problemområder.
 Det er også en teknikk for cupping massasje, som er basert på å forbedre blodsirkulasjonen.
 Når du utfører massasje oppfordrer til bruk av spesielle kosmetikk for å bekjempe cellulitter. Det kan være ulike kremer, Scrubs, oljer.
 Du kan også nevne en annen effektiv cellulitt rette - wraps bruker terapeutisk gjørme. Sea mud vakker pause ned fett, tone opp, forbedre sirkulasjonen, bidra til å eliminere væske og redusere kropps. Veldig hyggelig og avslappende metode.
 I konklusjon kan vi si at det er mange forskjellige måter å bekjempe cellulitter. Hvis dette kosmetisk feil gir deg de ubehagelige øyeblikk, bruker ulike metoder, og du er sikker på å vinne.  
Hvordan gjøre anti-cellulitt massasje hjemme
 Den største manifestasjon av cellulitter merkbart på baken, overarm og lår side. Intrigue det er at det er ikke bare kosmetisk feil, men avbrudd av celler med næringsstoffer og oksygen.

 Jo bedre gjør cellulitt massasje hjemme?


 Det finnes ulike måter å bli kvitt tsellyulitnoho kropp og mest effektive - en massasje. Og til tross for at denne metoden er effektiv, har det sine egne særtrekk, og derfor trenger å vite hvordan du gjør anti-cellulitt massasje hjemme.
 Gjennom påvirkning av hendene på kroppen begynner overflødig fett for å oppløse seg raskt, og kroppens metabolisme. Massasje kan gjøres hjemme, viktig å vite teknikken av prosedyren.
 Den mest effektive måten er ansett prosedyren for massasje med en spesiell børste. Å kjøpe det bedre å slå inn alle apotek. Bare når du kan kjøpe en massasjebørste med en lang håndtak og naturlig bust. Bedre å ta tre typer: fra myk, medium og hard børste. Dette vil håndtere oppgaven, noe som gjør cellulitt massasje hjemme.
 Du bør begynne med en børste med myk bust. Like vanedannende huden gradvis flytte til en hard bust.
 Massasjebørste kan ikke gjøres umiddelbart etter en dusj. Grunnen er at kroppen hud myknet og dampende, og børste kan resultere i skader.

 Hvordan gjøre anti-cellulitt massasje hjemme med en børste?


 En fot må plasseres slik at den er høyere enn den andre. Kroppsstilling skal være behagelig for massasje. Massasje kan gjøres stående, sittende eller liggende stilling avhenger bekvemmeligheten av selv-massasje.
 Ved hjelp av en spesiell børste massasje starter med føttene fra fingertuppene, langsomt stigende til baken. Bevegelsen må være forskjellig: sirkulær bør endres for å zyhzahovыe og langs muskelfibrene. Områder av kroppen hvor de fleste av cellulitter, er det nødvendig å trene et par ganger.
 Denne massasjen slutter ikke der finnes flere retninger, noe som gjør cellulitt massasje hjemme.
 Dette etterfølges av en håndmassasje, som starter med flatene gradvis stiger til baksiden. Bukveggen bør forsiktig massasje i sirkelbevegelser med klokken.
 Massasje børste bør ikke holdes i mer enn fem minutter, og selv det meste av tiden er ikke verdt mye å beundre og klikk på huden. Slik at man kan skade legemet.  
Яндекс.Метрика