Hvordan velge den type badedrakt tall? Ekspertråd

 Her kommer den etterlengtede sommeren, noe som betyr at det er på tide å tenke på valg av de viktigste årene av attributt - badedrakt. For noen jente å gjøre dette valget er ikke så lett, fordi ønsket om å understreke verdighet figuren og skjule sine feil gjør peremiryaty dusinvis av badedrakter før vil være i stand til å finne en passende eksemplar.
 Hvordan velge en badedrakt?
 Utvalget tar hensyn til tallene og lytte til råd fra eksperter. Riktig farge og stil vil understreke de delene av kroppen som du liker, og skjule feil.
 Dermed gitt at den ideelle figuren ikke skjer veldig ofte, bør du vurdere ulike alternativer for badedrakter som vil se bra ut på eieren kiste full av brede hofter eller midje. Som vil snakke om hvordan å velge den type badedrakt tall.
 Brede skuldre
 Jenter med brede skuldre kan plukke ut det beste alternativet badedrakt. Dette bør være en badedrakt eller stor rund hals eller dyp V-hals. Denne modellen visuelt redusere skulder.
 Små bryster
 Eiere av små bryster er perfekt badetøy med sterkt lys eller mørk topp og bunn. Dekorert med ulike buer, frills, utskrifter eller horisontale striper visuelt øke den øvre delen av brystet, og mørke bunn hofter gjør allerede. I tillegg kan du kjøpe en badedrakt med formspiler med avtagbart eller underlag. Det hjelper også å oppnå ønsket effekt.
 Store bryster
 Selvfølgelig, for noen til å ha store bryster - en drøm, men eieren av slike brystene ikke alltid føler deg komfortabel, spesielt hvis de har en petite figur. For å gi en fin stor bryst form egnet swimsuit med brede stropper eller lukt. Kopper bør være ved anklene, deretter brystet stige og vil se veldig sexy.
 Stor mage og brede hofter
 Dette er en av de vanligste problemer. I dette tilfellet, som i de to foregående, vil en god løsning være en badedrakt topp med lys (kan være lys, farge) og mørk (med vertikale striper eller monokrom) bunnen. Den øvre delen badedrakt fokuserer på brystet og skuldrene, mens den nederste vil stjele brede hofter og mage. Hvis du bruker et stykke badetøy, så gi preferanse til de av dem som inneholder Lycra. Det vil bidra til å trekke magen, midje visuelt redusere noen få inches.
Hvordan velge den type badedrakt tall? Ekspertråd

 Liten vekst
 I dette tilfellet, bør du unngå badedrakter med bikini eller lav-slynget bukser, de bare understreke en liten økning. Det er bedre å velge en badedrakt med høy snitt truser og vertikale linjer som vil forlenge din vekst noen få inches.
 Svært høy
 Hvis du er eieren veldig høy og fortsatt tynn og du definitivt passer badetøy bikini eller horisontale bilder. De dele figuren inn i flere deler, noe som gjør det mer riktige proporsjoner. Forresten falle truser som shorts eller lukt. BH kan være enten stropper eller uten dem.
 Fullstendighet
 Jente med en helfigur fit badedrakt brikke-type og frostet nyanse. Det er ønskelig at det var en del av en høy prosentandel av lycra som vil skjule problemområder. God vil se og badetøy med brede stropper og formspiler.
 Nå som du vet hvordan du skal velge en badedrakt, og kan trygt gå til stranden.  
 På grunn av den siste tiden Fashion Week i New York, London og Milano, kan danne et klart bilde av hva ting er på toppen av popularitet i høsten 2014, som vil sikkert hjelpe virkelige kvinner i mote, som allerede kan forberede for den kommende sesongen.
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 Og vi har gode nyheter for høstkolleksjonen mangefasettert, sofistikert og elegant, de er absolutt ikke dårligere favoritt sommer mote. Høydepunkter Fall Fashion 2014 - regelen av rike farger, lyse celler og returnere den luksuriøse kongelig stil, som blander seg med kunst utskrifter, retro-fokus og pels trim på nesten alle antrekk.

 Så, hva er moderne å bære falle 2014?


 Alt i boks!


 Hvis du nøye se moteshowet, har du sannsynligvis vet at våren og sommeren mote var full stripe, det er ikke påvirket av fallet!
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 Høstsesongen lover å være "i boks", og på alle måter, en ekte storm blast neste sesong. Først av alt, det gjelder klærne i den skotske celle som er i stand til å gi bildet en virkelig britiske motiver, kan du oppdatere din hverdag stil, basert på den nyeste motetrender.
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 Celle oppfordres alle: smale eller vide bukser, absolutt ikke gå ubemerket i et bur skjorter og kjoler og skjørt. Grunnleggende farger "celle" av sesongen: grønn, mørk rød, rød, fiolett og pistasj.
 Ulike kombinasjoner av alternativer, som den viktigste rolle vil være å lede klær i en celle, det er så mange. Et godt eksempel er kombinasjonen av shirt i boksen med trange bukser eller korte skjørt, dress og shorts med høy midje.
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 En av de mest risikable, men på samme tid interessante kombinasjoner: bur med et skjørt-kilt, eller, for eksempel, avkortet irettesettelse frakk med skinny jeans. Forresten, en annen kombinasjon som råder designere motehus: kombinasjonen av celler med dyr og floral utskrifter. Merkelig nok, men denne sangen er ganske bra.
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 Populære skjørt og kjoler


 Etter en kort og åpen sommer modeller skjørt falle betydelig lengre, kanskje, designere er aktivt med å forberede for det kalde været. Rørende stilistiske funksjoner, kan det konkluderes med at på toppen av popularitet av to hovedområder.

 Først - dette skjørtet kobber, råolje og kyske, den andre typen - lange skjørt, som alltid bør kutte dekorert tillatte lengde.

 Det er kjent at kobber - en krysning mellom en mini og maxi, enkelt sagt, en lengde rett under kneet. Slike klær for høsten virkelig smart, og trenger ikke å være kaldt, og det andre benet er fortsatt åpen.
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 En annen funksjons skjørt høsten 2013 for å tilveiebringe silhuetten fasthet, men på samme tid feminine. Disse skjørt perfekt med skinnjakker og gensere og myk bluzonamy.
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 Lange skjørt med splitt - veldig praktisk, men samtidig elegant alternativ som er i stand til å understreke verdighet for alle figurer ved hjelp av lette stoffer, som er svært populært blant modeller av skjørt. Samtidig snitt er bare et nivå som er tillatt for en kvinne, så lett å skjule manglene.
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 Som for kjoler, da på grunn av sin lengde ingen spesifikke forbud og anbefalinger, men den mest populære kne-lengde. Høydepunktet i sesongen er en kjole dekorert med pelskrage og innstikk, samt lakk og matt hud.
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 Generelt årets høstsesongen pels og skinn populær enn noensinne. De er mye brukt i jakker og kåper, kjoler og jakker. Forresten, angående hud, deretter tilbake denne sesongen lac modellene som presenteres i all sin prakt i kapper og kjoler tilfelle.
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 Manns garderobe


 Det er ingen hemmelighet at elementer av menns mote har lenge vært fast bosatte i kvinners klesskap, og noen ganger er ikke engang tenke på det, når det var en mannlig ting. Denne høstsesongen er ikke uten overraskelser hvis du betaler oppmerksomhet til innsamling av kjente motehusene, som for eksempel, Vanessa Bruno og Yohji Yamamoto, kan du se de bevisst grove kvinners business dresser, som ifølge designere, så godt som mulig gjenspeile den gjeldende visningen av kvinnelig mot .
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 Denne enorme bukser arrow jakke med brede skulderlinjen og brede bånd, samt uvanlig innredning - asymmetrisk kutt og skjulte festene.
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 Hvilke klær er ofte kvinner faller? Det er riktig, kåper, jakker og kåper. Naturligvis er kreative motedesignere ikke spart og dette viktig lag av høstklær. Så, hva venter oss?

 Fall 2014 mote frakk


 Som vi har sagt, igjen i mote retro og elegant femininitet, noe som er grunnen til at denne sesongen er den mest populære strøk som passet med stil og motiver av 60-tallet av forrige århundre. Disse modellene gir en figur nåde, hun er grasiøs dame, spesielt betalt oppmerksomhet til midjen.
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 Vekt på det er å bruke alle slags fargerike stropper og belter. De fleste modeller kan spores klassisk snitt, men den nedre del av pelsen fremdeles endres, nå en divisjon litt smalere mot bunnen, noe som minner om tulipan knopp blomstret, og ved tettvevd det dannet store og flørt folder.
 Denne sesongen gav ikke opp avrundede skuldre som virket oppblåst med luft i det der er en funksjon som påvirker ikke bare de modellene av klær, men også på kjoler og bluzonah. Med de avrundede skuldre bør utvides midje og senket ermhull ermet som legger til en særegen og spesifikke funksjoner i modellen.
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 Også, mote pels tilbake i ånden av all den berømte Coco Chanel, som impregnert en unik sofistikert stil og fransk sjarm. Slike modeller gjør det mulig ikke bare å demonstrere god pels, men alle viser lange hansker og en stilig veske, som er den beste kombinasjonen av det.
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 Trendy farger falle samling


 Som for farger, er det fortsatt betydelige funn kan forestille seg. Også, mote svart og hvit klassiker som mest sett i samlinger av kjoler og skjørt, spesielt populær kombinasjon av disse i ett bilde.
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 Unektelig trend denne sesongen er alle nyanser av blått, det var virkelig en favoritt. Konstant rød og lilla og sennep som pågående utbrudd i høst sesongen. Som for tekstiler, den mest populære er fløyel, spesielt med hensyn til jakker og kjoler.
Hva å bære fasjonable høsten 2014 (18 bilder)

 Det samme gjelder pels behandling og lær, denne sesongen er det en mote trend i krokodilleskinn, og dyret fargelegging, leoparder, tigre og sebraer. Vel, det er kunstig eller naturlig, det er opp til deg.  
Яндекс.Метрика