Oppdatering våren garderobe kvinner starter er vanligvis valget strøk. Det er en integrert del av den klassiske stil.
 Men for vår-sommer 2015 designere presentere et bredt spekter av modeller. Plukk en frakk vil ikke bare tsenitelnits klassikere, men Lady of ekstravagante smak.

 Tredimensjonale strøk


 På høyden av moten i løpet av våren 2015 - tredimensjonale strøk. I de senere årene blitt moderne å bære ting som du stor størrelse 2-3. Modeller med vide ermer, som bokstavelig talt begravet sine hender, senket halvsirkelformet skuldre - alle tilstede i samlinger av mange designere.
 Lignende ideer kan sees i samlinger av Donna Karan, Tom Ford, Chado Ralph Rucci. Svart og hvit pels viste Peter Som, klumpete pels kimono ble demonstrert på utstillinger Victoria Beckham. Men den største drakt samlingen presenteres Proenza Shouler.

 Militær stil frakk


 Jenter som foretrekker originalitet, bør oppmerksomheten rettes mot 2015 vårkåpe i militær stil. Dette antrekket vil legge fornærmelse uavhengighet og frihet, understreke din individualitet.
Våren 2015 fashion pels

 Militær lengde frakk kommer vanligvis til kneet, krage og deksel innredet i en klassisk stil. Tilstedeværelsen av store knapper gir bildet mer originalitet. Slike modeller kan finnes i verk av Lacoste, Celine og Marc by Marc Jacobs.

 Klassisk frakk


 Vil fortsette å være populært og kjoler i klassisk stil. Lela Rose, Jenni Kayene, Edun, Kate Spade og mange andre designere foretrekker klassikerne i den kommende sesongen. Understreke frakk med en vakker figur silhuett i form av bokstaven "A", de anbefaler oss til Ralph Lauren, Desigual, Custo Barselona.
Våren 2015 fashion pels

 Retro stil


 I løpet av våren 2015 vil være relevant og retro stil. Og med det vil komme på moten coat-cape. Dette antrekket er i stand til å understreke verdighet og gi bildet av eleganse. Designere prøvde å behage alle kvinner i mote - presentert som korte kapper, går godt sammen med jeans og lang romantisk mantelen.
Våren 2015 fashion pels

 Farger


 Våren 2015 sesongen viktigste fargene er klassisk svart og mørk grå. Imidlertid har designerne ikke glemt om unge fashionistas. Den mest populære blant ungdom modellene var så lyse farger som lilla, smaragdgrønt, rødt og turkis. Forbli gjeldende geometrisk mønster, etniske og dyriske utskrifter.
 For våren 2015 preget av en kombinasjon av flere farger, blande materialer og teksturer. For eksempel, ser veldig stilig frakk med fløyel, blonder og dekorert med intarsia av silke eller pels.  
Fashion Spring-Summer 2015 - lyse og friske trender
 Rike farger og feminin kjole - Hovedvekten Fashion Week våren-sommeren 2015. Den nye sesongen for jentene vil være særlig relevant klær som fremhever skjønnheten av de kvinnelige figur og allurements former. Lyse kjoler og drakter er også i trend.
 Mote hendelser våren-sommeren 2015 bekreftet at spesiell oppmerksomhet bør rettes mot den lyse blå farge som vil være svært populært i år. I tillegg vil en rekke moteriktige farger være lilla. Og sommeren er best å velge klær oransje, gule og grønne nyanser.
Fashion Spring-Summer 2015 - lyse og friske trender

 Damemote Spring-Summer 2015


 Utrolig fasjonable i år vil utstyre stand som en tidsmaskin, flytter jenter i andre tider. Damemote Spring-Summer 2015 vil bli fylt med futuristiske kjoler og kostymer retro-chic.
 Metalliske nyanser, interessant og uvanlig kutt stoff - dette er antrekket hun skal ha en fremtid.
 Og for de som liker å reise tilbake i tid for å være relevante kjoler og mini skjørt i samme stil som på 60-tallet. Legge til spesielle vanvittige sko - høye støvler med snøring og sko med vakre membraner. Men ikke glem om de interessante asymmetriske topper og jakker fra 80-tallet. Dette er mote trender våren sommeren 2015.
Fashion Spring-Summer 2015 - lyse og friske trender

 En annen trend i år vil være gjenstand for byen. Spesielt relevant er bilder av urbane landskap på klær. Forresten, ikke glem designere og den etniske tema. Også ganske populære utskrifter vil si - mye moro og lakonisk inskripsjon.
 Noen samlinger av kjente motehusene som finnes overflod utskrifter akkumulering flerlags tekstiler og detaljer. Så vi kan si at stilen «overdressed» vil være på moten i løpet av våren og sommeren 2015. For modige jenter perfekt flerlags klær i en rekke uvanlige kombinasjoner. Dessuten er trenden frynser og plissering.
Fashion Spring-Summer 2015 - lyse og friske trender

 Velge en helt ny mote stil, ikke glem at dette året minimalisme i klær er veldig viktig. Etter gjennomgang mote våren-sommeren 2015 på bildet kan være fornøyd at grasiøs og tilbakeholdne kjole, rene stoffer og rolige farger vises i samlinger av mange kjente designere.

 Menns Fashion Spring-Summer 2015


Fashion Spring-Summer 2015 - lyse og friske trender

 Velge en kostymer for forretningsmøter og fritidsklær bukser og skjorter, bør menn ta hensyn til slitasje blå fargetoner. Det er denne fargen vil bli populær i 2014, ifølge mange designere. Representerer mannlig mote våren-sommeren 2015 Louis Vuitton betalt spesiell oppmerksomhet rutete kjole og cardigan og blå skjorte.
Fashion Spring-Summer 2015 - lyse og friske trender

 På skjermen ble vist Giorgio Armani passer klassiske blå og dets ulike nyanser. De vanlige rigor kvinners menns samling utvannet materialer og myke jakker, strikk og lagt elementer. Gutta som bærer myk og feminin fremmed drakt samling Valentino. Det hovedfokus var på militære uniformer og arbeidstøy.
Fashion Spring-Summer 2015 - lyse og friske trender

 Barns mote våren sommeren 2015


 For vakre gutter og jenter i år designere har forberedt nok voksen kostymer. For mange jenter ønsker å bære morens kjole bare fordi barns mote våren-sommeren 2014 i stor grad gjentar voksen. For våren designere present lyse oransje frakk og beskjæres regnfrakk, men ikke glemt om milde beige farger.
 Spesielt fasjonable sommer kjoler og kostymer er marine tema. Blå skjorter, klær med striper - den viktigste fashion trend vår-sommer 2015 barn. Ikke glem, motedesignere og de lyse gule og grønne fargene ser også svært uvanlig for jenter retro kjole med høyt liv.
 I å presentere sine nye kolleksjoner, designere har behaget uvanlig stil og dristige nye metoder, men heller ikke glemme de viktigste motetrender 2014 våren-sommeren 2015 lover å behage med lyse farger og uvanlige ornamenter og utskrifter. Men ikke glem den milde, romantiske kjoler som er alltid i mote.  
Trendy nye sesongen vår-sommer


 Først av alt, vi oppmerksom på at vi vil bli husket tilbake femininitet og eleganse. I sommer spesielt fornøyd ankomst i våre liv, et stort antall av lyse farger.
 Som alltid, designere prøvde å overraske oss med uvanlige utskrifter og mønstre.
 Denne sesongen er vi mest fornøyd frukt farge. Det er morsomt, romantisk og kunne ikke være bedre egnet for en varm sommerdag.
 I favør noen neonfarger, og, jo lysere jo bedre! Fuchsia, lyse koraller, akvamarin, disse fargene - må udiskutable ha denne sesongen. Også lyse blå og blå, ble presentert i samlinger av ledende motehus. Hvor bør passe alt dette oppkomme av farger og en overflod av blomster?

  •  Maxi-kjole. Selvfølgelig, en av de store trendene denne sommeren, nydelige maxi kjoler. Velg en lett gjennomsiktig chiffon kjole. Blant fargene, noterer vi nevnte tidligere frukt print. Også i mote floral farger og striper som går av moten andre år på rad.

  •  Overall. Favoritt på New York fashion week. Noen kutt. Mini og maxi. Med topom-band og banan bukser eller skjorte med topp- og bunn shorts. Med silke, chiffon, sateng og jersey. Som en hverdagslig alternativ, velger en drakt med bukser capris eller shorts, leken blomst farge, og om natten, luksuriøse silke dress, vanlig pastell skygge.

  •  Asymmetrisk kjole eller topp. Asymmetri - er det viktigste ordet mote i år. Kjoler strikkevarer lyse farger, med et bredt bretellyu over en skulder eller topp med ett erme neon rosa, mer relevant enn noen gang denne sommeren!

  •  Skjørt tutu. Selvfølgelig, en pakke-ikke bokstavelig. Snarere lagdelt skjørt med gjennomsiktig stoff. Farger: beige, svart, hvit, og kombinasjoner av disse. Det ultramoderne stil tilpasset japanske skolejenter.

  •  Blonder. Blonder stoff, er denne sesongen faktisk hvor som helst og i noen mengde. Fra sko og tilbehør. Kjoler milde og romantisk. Sko tiltrekker seg oppmerksomhet og understreker eleganse. Sexy blonder undertøy Dette romantikk. Denne moten!
  • Яндекс.Метрика