Hvordan velge den perfekte puten?
 Et sunt og avslappet søvn ikke bare fylle strøm, men også styrke immunsystemet, vil legge til energi og gi en god stemning for dagen.
 Hva du skal gjøre for å bli nettopp en slik drøm? Det er nødvendig å organisere sengen. Og gjøre det uten en god pute er umulig.
 Dens viktigste oppgave - å støtte nakkevirvler i en naturlig posisjon. I dette tilfellet, kan musklene i nakken og ryggsøylen alle slapper av og blodforsyningen er i normal modus.

 Hvis du valgte feil pute, kan du glemme skikkelig hvile. I morgen vil du ikke bare føle en bølge av styrke og makt, men heller føle ødelagt og livløs helt i begynnelsen av dagen. For å unngå dette, foreslår vi at du tar på alvor valget av dette viktige emnet.


 Kriterier for valg av puter Type

 Det er klassiske og ortopediske puter. Sist laget i henhold til den anatomiske strukturen i ryggraden. De hjelper ikke bare komfortabelt slappe av, men også gi den mest korrekte posisjon i nakken og ryggraden under søvn. Dette avslappende muskler og leddbånd, reduserer risikoen for spinal kurvatur, og redusert ubehag og smerte for dem som lider av noen av ortopediske sykdommer.

 Størrelser

 Moderne puter er kvadratisk eller rektangulær form. Variasjoner i størrelse 70? 70 cm stadig mer sjeldne, de fortrenger modell størrelse 50? 70 og 40? . 60 cm Dette skyldes det faktum at posen skulle ende når det kommer til skuldrene, som ikke bør sette tilbake på puten - Rectangular modell i denne sammenheng er mer praktisk enn torget. Legg også merke til at lengden på posen (eller flere hvis sengen senge to) ikke må overstige bredden av madrassen.

 Høyde

 Denne egenskap er valgt basert på flere parametere. Den bredere skuldre sove, jo høyere pute han trengte for skikkelig søvn. Hvis flere mennesker sover på siden, det krever en nyere versjon enn resten på baksiden. Også tatt hensyn til når du velger en myk madrass: hva det tøffere, jo lavere bør være puten. Høy modell anbefales fulle folk og de som lider av høyt trykk eller snorking under søvn.

 Stivhet

 Denne figuren også varierer og avhenger av flere faktorer. De fleste er myke puter av silke og ned, den strengeste - Ortopedisk. Når du velger stivhet pute viktig å vurdere hvilken posisjon du foretrekker å sove om side - velg alternativet hardt på magen - myk. Hvis du sover på ryggen, vil en pute passer medium hardhet.

 Filler

 I dag, butikken tilbyr et stort utvalg av puter med forskjellige fyllinger. Hver har sine fordeler og ulemper. Velg filler basert på personlig preferanse for mykhet / hardhet og individuelle kjennetegn ved kroppen din.

 •  Dun og fjær. Disse putene er verdsatt for myk og elastisk kapasitet, noe som igjen bidrar til å unngå potensielle hodepine. Men dunputer gang i året bør gis til rengjøring, og etter fem år for å erstatte med nye.


 •  Ull og silke. Ull og silke puter svært lys. De perfekt gjenopprette form og ha gode antistatiske og hypoallergeniske kvaliteter. Imidlertid er disse puter er dyrere enn modellen med andre naturlige og syntetiske fyllstoffer noen.


 •  Naturlige fibre. I dag mer og mer populært med bambus puter og eukalyptusfibre. De har antibakterielle egenskaper og er anbefalt for personer med sensitiv hud og luftveissykdommer. Denne kategorien inkluderer også naturlig latex puter.


 •  Syntetiske fibre. For denne typen omfatter puter med polyester (også kjent som "hollofayber"), polyester og polyester. De lar ikke fuktighet i lang tid holdt den opprinnelige form uten probavlyayutsya og er allergivennlig.


 •  Minne skum. Gradvis blitt populært, puter med slike innovative materialer som skum form minne. Det har unike egenskaper, som motstandsdyktighet mot trykk, er evnen til å justere arbeidsstillingen under søvn og riktig støtte for ryggsøylen. Kanskje den eneste ulempen puter av dette materialet er den høye prisen.


 •  Taktile. Puter fylt med denne nye generasjonen dukket opp i verden så sent som i 2012. De ble utviklet under veiledning av amerikanske professoren Robert Oksmana. Puter på grunnlag av materiale Taktile kombinerer gode anatomiske egenskaper og uovertruffen komfort.


 •  Puter Hilding Anders - det riktige valget


   Innovative materialer, moderne teknologi og streng kvalitetskontroll hjelp Hilding Anders konsernet i mange år for å være en av de europeiske markedslederen produkter for søvn. I dag, disse fordelene er tilgjengelige og russiske kjøperen å velge hvilket firma som tilbyr flere merker puter.
  Hvordan velge den perfekte puten?


   Bicoflex

   Dette sveitsisk merke bærer best valuta for pengene. Blant sine produkter er puter og klassiske anatomiske form. For sin produksjon ved hjelp av innovative materialer som form minne skum, polyester fiber og kunstig svane ned.

   Sleep Professor

   Anatomiske puter av merkevaren er uten sidestykke i det innenlandske markedet. For sin produksjon brukte materialet Taktile, som gir ortopedisk støtte samtidig gi de vanlige myke puter. Sleep Professor modellene er de første i ortopediske puter, som ikke trenger å bli vant til. I tillegg er de garantien er 5 år.
  Hvordan velge den perfekte puten?

   Hilding Anders hjelper deg å ta vare på helse og skaper produkter som din søvn vil være komfortabel. Slå til den splitter salong, kan du alltid velge det beste alternativet. Du kan bestille online butikk, ved hjelp av alle fordelene av online shopping.
   Vi ønsker deg en full og sunn søvn!
  Påløpte øyevipper og deres typer, fordeler og ulemper ved forlangte øyenvipper

   Fluffy, attraktive og uttrykksfulle øyevipper - drømmen om hver kvinne. Siden skryte slik "skatten" kan ikke hver av det smukke kjønn, veldig veldig populære påløpte vippene.
   Øyenvippe forlengelse prosedyre, som er utført av mestere av moderne studioer og skjønnhetssalonger, svært enkle, trygge og helt smertefri. Og samtidig oppnådd store effekter - kvinne bokstavelig talt forvandlet foran øynene våre. Dette er ekstremt viktig å velge en høyt kvalifisert mester - en spesialist som vil gjennomføre denne prosessen på høyeste nivå, raskt, riktig og effektivt.
   Selv i rettferdighet, bør det bemerkes, moderne materialer av høy kvalitet gjør at øyenvippe selv hjemme, men utføre denne prosedyren skal en annen person som vakre kunstige øyevipper holde seg til hans øyelokk, alltid holde øynene åpne og risikere å få lim på slimhinnen er bare ikke mulig.
   Ser på bilder som skildrer kvinner før og etter øyenvippe, vi vanligvis tror ikke at selve inngrepet er betalende oppmerksomhet bare til ekstern effekt. Faktisk er det øyenvippe ganske enkel og grei prosess: en mester øyelokk lim på hans klient kunstige øyevipper, ved hjelp av en spesiell hypoallergenic harpiks. Og alle kunstige øyevipper faller i visse kategorier:
   1. Ved sin størrelse (lengde kan variere fra 8 mm til flere cm).
   2. farge (farge kunstige øyevipper kan også variere mye: fra klassisk svart til helt ekstravagante farger, særlig rødt).
   3. Dersom det materialet som brukes (det kan være silketråd, mink, sobel, etc.).
   Påløpte øyevipper, sine fordeler og ulemper
   Moderne damer er svært oppmerksomme på deres helse og ønsker ikke å miste ham i jakten på skjønnhet. Det er verdt å merke seg at den utvilsomme fordel av kunstige øyevipper er deres attraktivitet, helse sikkerhet, enkel omsorg - disse vippene er ingen grunn til å male, de alltid ser chic.
   Har øyenvippe forlengelse og ulemper, spesielt etter en slik prosedyre er strengt forbudt å bruke noen kosmetiske krem ​​eller olje for øyevipper. Og selv om du sette et ansikt på noe fett krem, øye området bør ikke være brutt, ellers konsekvensene vil være trist.
   Interessert i spørsmålet som opptjent holde vippene verdt å merke seg at langsiktige effekten av en slik kosmetisk prosedyren vises bare hvis den er laget av en profesjonell. Deretter kan du forvente at vippene vil holde opp til tre måneder, og i løpet av denne tiden vil se attraktive.
   Dessuten er det viktig å se til at ikke bare oppbyggingen prosedyre, men korrigerings øyevipper kompetent ekspert utført ved hjelp av moderne utstyr.

  Hvor vakkert flette håret hennes?
   Siden antikken ble det antatt at håret - et vell av jente. Og at håret ikke forstyrre deres flettet i fletter. Men i antikken ble ikke bare spytte jenter, men menn. I den bibelske helten Samson på hans hode sju flettene, som var hele sin styrke, barbert egypterne sine hoder, men hadde på seg parykker med mange fletter. I gammel ugift jente flette flettet og dekorert den med bånd, og etter ekteskapet - hadde på seg to fletter. Den vanlige flette er ikke veldig populær blant jentene. Moderne kvinner foretrekker ofte å veve intrikate variasjoner vanlige fletter, som var mange. Frisyrer med elementer kosopletenyya er på toppen av popularitet.
  1.  Normal Spit. Den enkleste alternativet, og er godt kjent, så å si, "grunnleggeren av Kos. Gre håret og dele dem inn i tre like tråder. Vekselvis (deretter til venstre, deretter til høyre) ytre partene er sammenflettet mellom to andre. End bind spytte tyggis, tape eller pin og kam spissen. Alt er enkel flette klar.
    Fransk flette. Dette alternativet flettene for både hverdag og for kveldsarrangement. For veving vanlig spytte det praktisk talt identiske. Forskjellen er at den fransk flette veve starte helt fra toppen, ikke fra baksiden. Forberede håret, gre dem grundig og dryss med hårspray. Rull ned midt på den øverste delen av håret og dele den inn i tre deler. Starte flette normalt hår. Deretter begynne å legge hoved strand ekstra side. Prøv å plukke opp på begge sider av samme tråd til ryddig hår ut. Plukke opp flere tråder til før alt håret ikke flettet. Følgende knytte en gummistrikk eller spøk pin.
    Fransk flette innenfra og ut, opp ned eller spytte. Ser på dette flette, kan det virke som gjør det veldig vanskelig, men det er det ikke. Ingen spesifikke vansker for å flette håret hennes så vil du ikke ha. Flettingen vevd i de samme mekanikk som vanlig fransk, men strander podpletayutsya bunnen, ikke toppen. Gre håret i hele lengden og markere et avsnitt i midten. Divide strand tre like deler. Far strand Turn under to venstre. Bytter på å plukke opp de ekstreme viktigste tilnærmingene ikke glem å legge ekstra. Avslutt bind tape eller en gummistrikk. Dette flette er uvanlig og volum, effekten av at hun "er" du på hodet.
    Cos 'gjedde (fisk) hale. " Dette flette er veldig imponerende, men gjennomføringen teknikk er en av de enkleste Kos. Hovedregelen - ta deg god tid og være forsiktig. Gre håret og behandle dem enkle festespray for å spytte mindre pushylas. Gre alt håret tilbake og smekk på begge sider av tynne tråder. Strands korsvei rett sted til venstre. På venstre side, ta en ny tråd veiskille i hennes høyre side og legge til forrige venstre. Det viser seg at du bare oversette tråder fra forskjellige vinkler i ett sekund, og legger til forrige ny tråd. Videre felles låser, plukke opp "gratis" hår. Når du kommer flettene ønsket lengde, fell opp hennes elastisk eller bånd. Dette alternativet vil spytte se stilig ut når du først samle håret gummistrikk på toppen, og deretter starte veving.
    Spit-ring. Dette frisyre vil gi deg romantikk og eleganse. Gre håret og dele dem i to skiltes fra det ene øret til den andre. Hår fra nakken til halen tie slik at de ikke kommer i konflikt med bindende. Tykkelsen på felgen vil avhenge av hvor mye hår du har igjen på pannen. Veve flettene start-rim fra venstre til høyre øre. Bruke teknikken av veving vanlig fransk flette (fletter eller inne), velger flere tråder gjennomsnitt. Når dopletete håret til høyre øre, hennes knytte en gummi band, eller bare podkoly stealth. Hår samlet på baksiden av halen, skyt. Bildet av en havfrue klar. Spesielt vakker er slik en flette håret hennes. Dette bildet er perfekt for en kveldsarrangement.
    Kongelig frisyre, eller spytte-krone. Dette spytte på hans prestasjoner svært lik spytte-ring. Men hvis du spytte-edge plentayetsya fra øre til øre, spytte-krone - er en sirkel. Gre håret og ta en side avskjed diagonalt fra sitt tempel. Etter å ha beseiret håret fra hverandre, vil du finne det lettere å flette håret hennes. Separat lås i person og samle de resterende håret i hestehale. Starte flette slik du vil ha henne håret fra tempel, beveger seg i en sirkel og legge til nye tråder. Når flette når det andre øret, slipper samlet håret i hestehale og fortsette å veve dem inn i en flette. I en tid da din "krone" av hår runde vil bare dopletyte flette, knytte tannkjøtt og holde håret under hennes slutt. Tips av sikker stealth. Frisyrer i sommer kan være dekorert med friske blomster.
    Spytte Lys-cone toppen. Dette flette frisyre og noen vanskelig å ringe, men heller en liten flette, men håret hennes er ditt vil legge originalitet og bildet ditt - romantikk. Gre håret i hele lengden, og behandle dem spray fast lys, slik som i håret glatthet er viktig. Ta tre tynne tråder: til venstre tempel, nær høyre og på toppen. Starte veve flette vanlig. Tre sammen legge til spytte de samme tynne tråder. Spytte flette i fri stil, sterkt klype. Som et resultat, bør du spytte ut små-spike "er" i håret. Dette frisyre er svært uvanlig, og du vil tiltrekke seg beundrende blikk.
    Openwork flette. Openwork spytte - er ikke noen ny type spytte, men heller en stil, og gir klar spytte letthet, eleganse og rozkishnosti. Når du zaplely flette, kan du gi det litt raffinement. Starter fra spissen, noe povыtyahyvayte rygger langs hele sin lengde. Dette vil ikke bare gjøre håret mer volum, men gi henne unikhet, eleganse og letthet. Dermed en normal flette, kan du få den perfekte kveld frisyre alternativet.
    Veving flettene - er ikke slik en vanskelig øvelse. Hvis du lærer å flette hovedtyper, kan du lage utsøkte og unike frisyrer, og kombinerer på noen typer veving. Det er mange alternativer veving fletter: firkantet flette, flette av fire tråder, kan spytte-spytte foss flette på den ene siden, med to fletter å lage en, kombinere flere deksler. Det finnes mange alternativer. Flettene kan dekorere med bånd, paljetter, veving dem umiddelbart eller legge til senere. Veldig gode og naturlige flettene er kombinert med friske blomster. Scythe er fortsatt en av de mest populære frisyrer jenter på grunn av sin skjønnhet og enkelhet i gjennomføringen.  
  Яндекс.Метрика