Hva hvis armhulen svette? Årsaker til lukt og effektivt middel

 Hver varm sommer de fleste av oss står overfor det samme problemet - svette armhuler. På grunn av dem, kjøper vi ulike dyre deodoranter skammer meg over å bære lette klær. Hva hvis armhulen svette? Menneskeheten bryter over hodet på mange år. Selv i det gamle Roma brukt mange spesielle poser med aromatiske urter som har blitt utviklet for å kvele lukt. I dag våre tjenester prestasjoner av moderne vitenskap, det gjør anbefalinger?
 Hvorfor armhulen svette?
 Husk at svette - en helt naturlig prosess. Det bør beskytte oss mot overoppheting. Og armhulen svette fordi det var en høy konsentrasjon av svettekjertler i kroppen vår som er mer enn tre millioner! Imidlertid kan en person svette selv når syk, nervøs eller om han forstyrret stoffskifte. I sistnevnte tilfelle, må du oppsøke lege fordi disse grunner krever en helt annen behandling.
 Fordi da er det lukten av svette?
 Mange av oss er mest redd for svette armhuler er ikke bare fordi de våte flekker ser uestetisk, men også på grunn av det faktum at den ubehagelige lukten irriterer andre. Interessant, svette i seg selv består hovedsakelig av vann (98%), men lukten skyldes det faktum at den spaltes under påvirkning av ikke-patogene bakterier som lever på huden.
 Stabiliteten av "smak" gir spesiell isovaleriansyre, som også finnes i sekreter fra svettekjertlene. Mannlig og kvinnelig svette lukter annerledes på grunn av det faktum at fremveksten av "kvinnelige" lukt fremme bakterier saprophytes og "mannlig" - lipofilt dyfteroydы. Til tross for den forferdelige navn, er det helt normalt for en frisk person flora.
 Rikelig svette og dens behandling
 I sommervarmen innholdsrik svette - det er ikke en sykdom og sin "behandling" er å anvende de relevante deodoranter eller lignende formuleringer. I dag, mange bruker antiperspiranter, men husk at de blokkerer svetten. Dette, i det minste, farlig, fordi det ikke er avledet fra kroppen av skadelige stoffer. I tillegg er disse produkter inneholder aluminiumsalter, hvis virkninger på menneskekroppen er ikke undersøkt. Løpet av deodoranter da ikke slåss, de bare maskere lukt.
 Hvis det er en lokal svette i den kalde årstiden, bør behandlingen fjerne årsaken. Det kan være ganske alvorlig sykdom - inkludert vaskulær dystoni eller forstyrrelse av normal funksjon av skjoldbruskkjertelen.
Hva hvis armhulen svette? Årsaker til lukt og effektivt middel

 Folk rettsmidler mot svette
 Men det er effektive nasjonale anti-svette. I begynnelsen av det tjuende århundre, mye brukt mineral alun som i dag kan du kjøpe i butikker som selger økologiske ingredienser for kosmetikk. Også en god måte å svette anses søt. Men først det desiccate huden, noe som kan føre til ubehagelige konsekvenser, og for det andre hjelper lang. I alle fall er det bedre å bruke babysåpe som den mest sparsom i komposisjonen.
 Samtidig er det mye mer effektive folk rettsmidler. For eksempel, rubbing peppermynte ekstrakt (forresten, det gir også en fin lukt). Du kan også tørke armhuler infusjon av eik bark, som er tilgjengelig over disk (bare viktig å observere undervisningen som blir gitt på pakken).
 Fra tid til annen kan du gjøre med en vismann bad, er det også svært effektive tradisjonelle metoder. God hjelp fra svette Douches. Denne prosedyren skal utføres i morgen og kveld. Blant annet øker det blodsirkulasjonen og har gunstige effekter på kroppen som en helhet.
Hvorfor svette håndflatene?Vi slår sjelden til sykehuset for å finne ut hvorfor svette hånd. Veldig ofte om sommeren er det et problem med overflødig svette, slik som svette om natten. Dette problemet oppstår i mange mennesker.
Hvorfor svette håndflatene?
Høy svetting ofte ledsaget av andre lidelser, somatiske, nevrologiske, ulike forstyrrelser i immunsystemet, endokrine system problemer, etc ..
Noen ganger svette starter etter en sykdom, skade, etter operasjonen, manifestasjonen av arvelige sykdommer og andre. Interessant, i sin praksis, noen leger betale seriøs oppmerksomhet til symptomer som palmer svetter mye. Ofte sykdommen er kun bestemt av salgs testene, ikke ved sitt utseende.
Spesielt viktig er å korrekt identifisere behandlingstilbud rettigheter. Etter svette lidelse i seg selv er ikke en sykdom, og fører til utelukkelse av pasienter med andre sykdommer. Dette fører til angst, frykt, psyko-vegetative lidelser, etc.
Derfor er det nødvendig først av pasientens klager, palmer svette som betaler seriøs oppmerksomhet til disse symptomene. For eksempel er det en klinisk klassifisering økt svetting på kvalitativ og kvantitativ. Det er mulig å kombinere ulike typer og på samme patologi. For eksempel pasienter med diabetes ofte skjer samtidig utilstrekkelig og overdreven svetting på hode, bryst, armer og andre kroppsdeler.
Det er en annen klassifisering av overdreven svetting. Det avhenger av funksjonelle formål: termorehulyatornoe svette og psykogen. Den første hjelper kroppen termoregulering, og forekommer en gang i sin hele overflate. Den andre er manifestert på forskjellige steder. For eksempel, svette hender, armhuler, føtter, ansikt, etc. Derav en annen divisjon svetting eller hyperhidrosis: generalisert (over hele kroppen) eller lokale (hender, føtter, armhulene, etc.).
Hvordan å behandle svette?
For behandling av hyperhidrose av palmer, armhuler, føtter, etc. brukt en velkjent stoff Botox. Dette er ikke en ny oppdagelse, før bruk av Botox kosmetisk, ble det brukt i behandling av nevrologiske sykdommer. Ett kurs av stoffet er nok til 4-5, noen ganger 6-8 måneder, og prosedyren tar en og en halv time. Effekten kommer innen fire eller fem dager etter injeksjon. Vi bruker den minste dose for administrering under huden.
Botox ikke er i blodet, mage- og tarmkanalen, er det ingen forgiftning. Hele fremgangsmåten utføres uten anestesi, lokal anestesi blir kun brukt i form av kremer. Botox blokkerer utladecellene acetylkolin, som er involvert i svettekjertlene. Dermed nerver og svettekjertler er berørt.
Som ingen spesiell behandling for å bli kvitt svette håndflatene?
Fond i dag er det mange. Den vanligste av dem - deodoranter, talkum, løsninger, andre rusmidler og behandlinger. Men disse verktøyene kan bare bli kvitt svette, men ikke eliminere årsakene til sin forekomst. Men det viktigste er diagnostisering av sykdommen, noe som førte til hyperhidrose lemmer.
For eksempel, et barns håndflatene svette, også, av ulike grunner: Hvis det er skjoldbrusk sykdom, hvis det var ormer hvis brutt varme hvis barnet har rakitt. Det er viktig å finne årsaken svette og deretter engasjere seg i behandlingen.
Hvis barnet svettet å håndtere, men de andre symptomene på sykdommen er observert hvis det er en god appetitt og søvn, så det er ingen grunn til begeistring. I tilfelle av ungdom bedre oppsøke lege. Tidlig diagnose vil utføre mer effektiv behandling.
Tips og folk rettsmidler for å bli kvitt overdreven svetting i hendene
Hjelp til svake løsninger av formalin, heksahloryda aluminium tannin. Konsentrasjonen avhenger av hudtype. Flott løsning konsentrasjon kan skade huden.
Ferie på sjø, sol og sjøvann har helseeffekt, redusere svette. Årlig forlater havet for å takle problemet.
Trenger du å tørke huden med en løsning av vann med ammoniakk, per liter vann en spiseskje av alkohol.
Eddik, sterk te, eik kvitt overdreven svetting. Tørk dem problemer oppfattet flere ganger om dagen.
Vil hjelpe bassenger forseglet eik bark. Hold hendene i en slik vannochtsi fem på syv minutter. Gjenbruk løsning umulig.
Det er spesielt viktig å bli kvitt lukten av svette og hans permanent tildeling observere personlig hygiene, ta en dusj to ganger (sommer og tre til fire ganger) en dag. Bruke deodorant, pulver. Også vil forme nervene, de ofte føre til overdreven svetting på hender og palmer.  
Kraftig svettingSvette - er en av de viktigste funksjonene. Det er fordi det er å fjerne ulike giftstoffer fra kroppen og reduserer kroppstemperatur når de overopphetes. Normalt en person svetter om høy fysisk anstrengelse, og når temperaturen økes. Men i noen tilfeller, synes overdreven svetting menn som leverer mye ulempe.
Hvorfor folk svetter mye
Ved svetting funksjon ansvarlig sympatiske nervesystemet. Hvis en person begynner å svette, betyr det at på et tidspunkt var det en krenkelse av svettekjertler eller nervesystemet.Pålitelig vet hvor det ikke var mulig svikt i kroppen, men oftest skjer i følgende sykdommer:
- Nevrasteni;
- TB;
- Fedme;
- Syfilis (tredje etappe);
- Flat;
- Revmatisme;
- Keratodermyya.

Sterkeste person kan svette og på grunn av eksterne faktorer. For eksempel er det ofte krenket i ferd med svetting slitasje syntetiske klær, sengetøy eller gummibelter. Også, økt svetting, hvis en person ikke klarer å overholde reglene for personlig hygiene.
Vanligvis når en person svett en gang, betyr det ikke at svettekjertlene og det sympatiske nervesystemet fungerer. I dette tilfelle legemet bare så vidrehulyuvav kroppstemperatur. Men hvis du begynner å svette mye hele tiden i armhulene, skrittet, hender eller føtter, med en ubehagelig lukt, og berøre huden fuktig og kaldt, bør du ta skritt for å eliminere dette fenomenet. Hvis en person er svett tungt, men ikke gjør det snart ble huden kan erverve cyanotisk hue, vil det piokokkovaya gjær og bakterier.
Fighting sterk svetting hjemme
For ikke å svette så mye, så ofte som nødvendig å ta en kald dusj og bruke egnet været utenfor komfortable klær. Dette er ikke et radikale metoder for å håndtere økt svetting, men slike daglige aktiviteter vil i betydelig grad redusere det og eliminere vekst av mikroorganismer i kanalene på svettekjertlene og på huden din. Hvis du svetter tungt om natten, sørg for å se ikke bare kvaliteten på undertøy plagg, men også for det faktum at sengetøy bruker, må den være laget av naturlige ikke-stive materialer.
De som sterkt svetting i armhulene, noen ganger er det ingenting å gjøre, men fjerne overflødig vegetasjon. Vanlig barbering dette området kan hindre sterk svetting og redusere antallet av bakterier som hekker på huden.
Folk som lider av overdreven svetting, bør du ta en rekke terapeutiske bad. De har å gjøre med decoctions og infusjoner av planter. For eksempel, bekjemper effektivt dette problemet bad med 100 ml infusjon av eik bark. For å gjøre dette, bare legge den ekstrakt i et varmt bad og ta henne 25 minutter (minst). De som svette håndflaten, er det nødvendig å gjøre lokale bassenger skrelle aubergine, ta noen aubergine, skrelle dem, hogge fint skrelle, koke det og la det trekke i en og en halv time. Flatene bør være dyppet i en kokes i 15 minutter Denne behandlingen vil herde kraftig svetting hvis gjenta det daglig i 14 dager. Du kan ringe og hånd gni salt løsning (5 g salt per 200 ml vann).
De som svetter for mye hjelp kjerringrokk skjær. Hun forlater å gjøre med planter og kvalitet vodka (01:10) og deretter dyppet det med en bomulls disk tørk huden to ganger om dagen. Dette er et effektivt verktøy fordi alkohol dreper alle bakterier og kjerringrokk dosushyvaet hud. Du kan ringe og infusjon av eik bark og vier. Det også effektivt bekjemper dette problemet som svetting. I dette skjær kan legge 5 ml eddik fortynnes med en konvensjonell filtrert vann i et forhold på 1 til 10.
Du har føtter svetter mye, og du vet ikke hva jeg skal gjøre? Du vil halm frokostblandinger. Sett en liten mengde i hennes sokker og bære dem om natten til rene føtter. Endring strå bør være hver dag, og denne fremgangsmåten er gjort i to uker. Og snerpende tanniner som er i halm trange kanaler av svettekjertler, og etter noen dager vil du legge merke til at føttene svetter ikke så mye.
En enkel, sikker og rimelig måte å eliminere svette i armhulen er å bruke såpe. Men de trenger ikke vaske, bare gni armhulen, lett fuktet i vann. Denne såpesjikt kan anvendes på andre områder av kroppen som svette mye. Tørk huden og kan være sterk infusjon av kamille, sitron, agurk. Disse midlene er også perfekt takle problemet med overdreven svetting.
Hvis man svetter sterkt, deretter fremstille et middel med 7 gram alun, 7 m formalynovoho løsning (40%), 50 g alkohol (salicyl) og 50 g vann. Tørk dem problemområder daglig i 10 dager.
Effektiv mot kraftig svette
Hvis oppskrifter på tradisjonell medisin ikke hjelper, og personen fortsetter å svette tungt, bør du se den offisielle behandling av slike problemer. I de fleste tilfeller, økt svetting etter å ha undersøkt legen foreskriver "Formahel." Dette stoffet blokkerer svettekjertlene jobbe dager til 10 dager.
Det kan hjelpe dem som svetter tungt i armhulene, botox. Injeksjoner av dette stoffet blokkere nerveimpulser som sendes til kjertler og svette i 6-12 måneder i denne regionen betydelig redusert.
Du økt svetting armhulene, og du prøvde å gjøre forskjellige bad, rubbing og prosedyrer utført, men ingenting fungerer? En av måtene til, er endoskopisk sympatektomi. Dette er en prosedyre der gjennom et lite snitt i armhulen fjernes ganglia knyttet til innervasjon av svettekjertler.  
Яндекс.Метрика