Hvordan smal porene i ansiktet ditt hjemme? Ansikt til ansikt at trange porer

 Porene i ansiktet ditt kan tjene som grunnlag for fremveksten av hudormer, kviser, betennelser og flere andre hudsykdommer. Sesonger voksende opphopning av overflødig fett, det er svarte flekker, lider huden av mangel på oksygen.
 Det er kjent at fet hud ikke er utsatt for overdreven tørrhet. Dermed dannelsen av rynker er treg i forhold til de med tørr hud i ansiktet. Fet hud - nøkkelen til langvarig ungdom. Men det er verdt å merke seg at de fleste eiere av fet hud mindre tørr og kombinasjon, kan observeres utvidelse av porene som bringer folk ubehagelig og ødelegge utseendet.
 Innsnevring porene i ansiktet ditt er å hindre fremveksten av ulike hud defekter og betennelser. Også glatt, klar hud ser mye sunnere.
 Hvordan smal porer i ansiktet hjemme
 Kryoterapi - en utmerket metode for å begrense porene. Det kan gjøres hjemme, fryse urtete eller mineralvann med isbiter da oppnådd i morgen og kveld person å håndtere.
 Når peeling ment clearing porer gjennom en rekke skrubb. For elskere av naturlige kaffe, kaste bort brukt malt korn er bare rett etter bruk den som en skrubb (og ønsket effekt, og sparer penger).
 Innsnevring og clearing porene i ansiktet ditt også fremmer bruk av kosmetiske leire, ferskvann svamper bodyagi, lotion ut av vannet og sitronsaft, eteriske oljer (gran, sedertre, timian, furu, dill, fennikel, etc.).
 Vurdere noen ansiktsmaske strammer porene
 Mask of lime blomster. De knuste blader (2st.l.) hell kokende vann (200 ml), og deretter sette på en liten brann før til blandingen tykner. Avkjøle den til 37 til 40 grader, påføres huden av personen (tykk) tiden 30 minutter. Deretter skylle ansiktet med kaldt vann (ikke damp porer eller ringe tilbake sin ekspansjon) og smøre fett krem ​​(for normal til tørr hud).
 Appelsin, jordbær og agurk maske. Skjær tynne skiver av appelsin og legg det forsiktig på ansiktet i 20 minutter. Skylling med kokt vann, fett ansikt nærende krem. Du kan lage oransje grøt (eller velling av jordbær eller agurk) med eggehvite. Vask med nybrygget grønn te.
 Potet maske med mel og egg hvitt. Rist potetene, bland med mel og protein, påfør et tynt lag på ansiktet i 10 minutter og skyll.
 Du kan også sette på et ansikt nellik finsnittet tomater som vil gi huden din med vitaminer og forebygge rynker og bidra til å håndtere dem.
 100 gram brød (podsohsheho) suge i en kopp kokende vann, kjølig og søke på ansiktet. Ikke siden innstramming skyll som vanlig.  
Fet hud: omsorg for fet hud folk rettsmidler, ansikts

 Fet hud er de fleste unge jenter under utbruddet av pubertet og ca 10% av middelaldrende kvinner. For å finne ut hva huden din, trykker du tuppen av nesen, kinn og panne nøye vasket og tørket speil. Hvis speilet var spor av fett, har du fet hudtype. En slik hud ende behandling og forsiktig omsorg.
 I denne type hud talgkjertler er mest intense (sammenlignet med normal hudtype), fremhever det store antallet av sebum. Også stratum corneum denne huden er mye tykkere. Porene komme tett trafikkorker, som hindrer frigjøring av sebum, som resulterer i ansikts akne og kviser vises.
 Imidlertid er denne hud den positive side. Hun holder seg ung lenger som sebum hud er en beskyttende film som beskytter mot negativ påvirkning av miljøet.
 Men en rekke problemer leverer fet hud, hva du skal gjøre hvis du har akkurat denne typen er beskrevet nedenfor.
 Omsorg for fet hud bør være spesiell.
 Ved vask, bruk en spesiell gel og børste for ansiktet. Gel skum bør forsiktig i hendene og distribuere over ansiktet. Børste med myk bust gjøre maksimal massasje. For dyp rensing pore gni gelen inn i huden i en sirkulær bevegelse i to minutter.
 Når betennelse i huden etter rens børste lotion som inneholder alkohol. Dette vil hindre at desinfiserende virkning og nye plugger. Også bruke kremer som inneholder salisylsyre og sink oksid. Sink oksid trange porer og fjerner overflødig olje fra huden, og salisylsyre gjør huden myk og fremme helbredelse av akne.
 2-3 ganger i uken bruker eksfolierende agenter, hindre de tilstoppede porer. Bruk disse verktøyene i kveld før du går til sengs, etter en ren hud. Gels Peeling har en mild effekt, også svært næringsrik, disse gels er spesielt bra med nesle ekstrakt. Dette anlegget ligger i korn, mens gni huden frigjøres. Ekstrakt fremmer helbredelse av akne og hindrer nye.
 Ikke bruk fettete kremer, gels, erstatte dem med anti-inflammatorisk handling. De inneholder ikke fett (eller svært lite), men mye fuktighet. Påfør om morgenen på renset og gni forsiktig.
 2-4 ganger i måneden gjør dampbad, helst ved sengetid. Disse bassengene er nødvendig for å rense huden og eliminere hudormer. For denne prosedyren ta tykk pan kapasitet på 3 liter, det sette en håndfull av kamille blomster (tørket) og fyll den pan 3/4 kokende vann. Bøy hodet over en kjele og dekk med et håndkle. Oppholdt seg i denne stillingen i 10 minutter. Deretter blir våt klut i ansiktet og skyll med kokt vann med et par dråper sitronsaft. Før prosedyren, huden ren og smøre øyelokkene med en spesiell krem.
 Et par ganger i uken bør lage en maske for fet hud. For matlaging bruk folk rettsmidler.
 - Bomullspinne søke på ansiktet yoghurt eller kefir i 15 minutter, skyll. Denne masken podsushyt hud.
 - Fersk agurk på et fint rivjern rist og bland med borsyre 1: 6. Påfør på ansiktet i 15 minutter, skyll. Denne masken renser og frisker opp huden.
 - Mix '20 med rømme gjær innhentet maske søke på ansiktet i 20 minutter og skyll. Denne masken avfette og mykgjøre huden.
 - Gni på et lite rivjern eple og kaste med en spiseskje stivelse. Påfør i ansiktet og halsen i 15 minutter, skyll.
 Husk, damer, ikke skjønnhet krever ikke ofre skjønnhet behov oppmerksomhet!  
Kombinert hudKombinert hud - den mest vanskelig og uberegnelig i omsorg, fordi den kombinerer egenskapene til to hudtyper som krever forskjellig oppmerksomhet til seg selv og tilnærming.
Ofte en slik kombinasjon, eller som det kalles, blandet hud, kombinerer fett eller normal og tørr hud. Vanligvis utsatt for fett innholdssider i området av pannen, nesen og haken, kalt T-sonen. På samme tid i kinnene kan være normal eller til og med hud utsatt for tørrhet. Utvilsomt, gjør denne kombinasjonen det vanskelig å bry seg. Men som statistikken viser, møtt med dette problemet mange mennesker, spesielt de unge, som kombinert eller blandet hud med 80% av tenåringer minst 40% av unge opp til 22 år og nesten 15% av personer over 25 år.
Med alderen, kan hudtype endres, men hva eierne kombinert hud? Først av alt - lære å komme overens med huden din og gi det alt du trenger for å unngå problemer og hjelpe henne ser best.
Feature kombinasjonshud
Et karakteristisk trekk ved kombinasjonen hud er den økte aktiviteten i talgkjertlene, noe som betyr at tendensen til øket fettinnhold, og følgelig, akne og hudormer, den såkalte T-sonen og tørr på samme tid, på grunn av lavere aktivitet i talgkjertlene i kinnene området. Det er derfor hver del av huden, avhengig av dine behov, eiere av fet hud bør være spesielt oppmerksom på sin egen spesielle måte. Således, i T-sonen - Man bør ta sikte på å redusere overdreven fet hud, fjerne inflammasjon og hindre fremvekst kamedonov, og i området av kinnene - til tilstrekkelig fuktighet, næring og hindre tørrhet. Derfor er det nødvendig å tilveiebringe det kombinerte hudpleie kombinert.
Hvordan avgjør dere at dere har kombinert hud? Dette kan gjøres uavhengig av hverandre. Det er bare nødvendig å rengjøre ansiktet med såpe og tre timer å sette ansikter en papirserviett. I områder fet hud - klut absorberer overflødig fett i tørre områder - vil forbli ren. Følgelig resultatene av denne testen - vil og se etter ansiktet.

Omsorg for kombinert hud

Som med alle andre type kombinert hud er nødvendig og tilstrekkelig rensing, fuktighetsgivende, næring, beskyttelse. Bare husk at på forskjellige tider, vil uttaket bli annerledes.
Dermed i sommer dette trenger lysere hud kremer og geleer for ernæring og hydrering, og alltid - anti-inflammatoriske medisiner for å forhindre utslett og kviser. I tillegg, sommer huden slik viktig god rengjøring. Men om vinteren er det nødvendig å fokusere på tilstrekkelig ernæring og beskyttelse mot kulde. Husk at noen områder folk har en tendens til å tørke, så den kalde årstiden krever spesiell beskyttelse. For dette formål god bruk av tykke, fettstoffer beskyttende kremer fra animalsk fett, voks eller tykke vegetabilske oljer. Men ikke glem at de ikke kan brukes direkte på huden før du går ut, eller få motsatt effekt. La kremen minst en halv time til å presentere det absorbert fuktighet hadde tid og ikke frosset ved lave temperaturer direkte på ansiktet ditt.
Som for hydrering og ernæring, husker en enkel regel: sommer hud fuktighetsgivende morgen og trengte mat om natten og i vinter det motsatte: AM - fuktighetsgivende og kveldsmat. Forklaringen er enkel: forårsaker en varm tid fuktighetskrem i morgen - vi beskytter huden tørker ut i kveld med hjelp av nærende krem ​​beriker det med nødvendige næringsstoffer og vitaminer. I kaldt vær fettete nærende krem ​​bør brukes morgen og fuktighetsgivende - i kveld. Dermed du beskytte huden din i løpet av dagen fra miljøfarer, og om natten - tørker ut som et resultat av ildsteder. Selvfølgelig, ideelt sett - bruker forskjellige kremer for ulike områder av kombinert hud. For områder som er utsatt for tørrhet - en myk, fett og næringsrik, og for fet områder - tørket og kontrollerer fettinnhold.
Den samme regelen gjelder for rengjøring.
Rengjøring fet hud
Får ren kombinert hud, må du huske på at det er viktig å ikke bare fjerne overflødig fett i fet T-sone, men ikke overdry tørr hud på kinnene. Det er derfor nødvendig å bruke spesialmidler som tar hensyn til særegenheter ved denne type hud. Tilbys for salg kan bli funnet gels og lotion for kombinert hud. Vel, hvis det er sammensatt av naturlige, inkludert urte ingredienser som ikke forårsaker komedohennymi - er en viktig forutsetning for kosmetikk. Sette på deres ansikter massert med et tynt lag og la stå i noen minutter til stor effekt, og deretter nøye vasket fra T-sonen ved hjelp av konvensjonelle svamp eller svamp som forbedrer rengjøring fet hud. Selvfølgelig, i området av kinnene forsiktig rense huden mer.
Forresten, brukes til å vaske fet hud varmt vann anbefales ikke da det kan føre til forsterkning av talgkjertlene. Men bruken av urteteer veldig mye verdsatt. Så, etter rens, fet hud kan tørkes av med fortynnet anstrøk av calendula, som podsushyt dem og lindre betennelser. Men på kvelden for å roe ansikt hud, kan det skylles infusjon av peppermynte, kamille, johannesurt og lime. Forresten, fukter godt og beroliger tørre områder av kombinert hud maske fra meieriprodukter. Generelt, bruk av ansiktsmasker - en flott måte å ta vare på alle hudtyper, og kombinert - er intet unntak.
Ja, det er flott toning og hvithet maske en maske av ost og friske bær. Vel renser huden maske med eggehvite og semulegryn. Den naturlige balansen i huden gjær maske normaliserer, men forbedre fett hud og fukte tørr hjelper aloe maske.  
Яндекс.Метрика