Tone krem ​​for fet hud: de viktigste valgreglene
 Helt glatt hud og vakker hud - drømmen om hver jente. Dessverre kan ikke alle skryte. Noen ganger vekten av tid og krefter brukt på kampen mot akne, edderkopp årer, og betennelse. Men hva kan gjøres for å din refleksjon i speilet så ut som et bilde av en glanset magasin? Det er nødvendig å ta vare på seg selv og ansvarlig tilnærming til valg av makeup. Spesielt trenger du en foundation for fet hud. Han vil skjule feil og markere meritter.
 Velg type hud
 Sørg for å utforske det abstrakte, som ga produsenten krem. For problem hud er ikke alltid fett. Og følgelig bør du velge en fuktighetskrem hvis du har til å bekjempe den tørr, matting - med et overskudd av talg, anti-akne - hvis hovedproblemet er den hyppige forekomsten av akne. Bare verktøy som passer din type bringe den ønskede effekt.
 Hva du skal kjøpe for fet hud?
 Kvalitativ grunnlaget for problem fet hud bør inneholde absorbenter, dvs. stoffer som vil eliminere skinne i ansiktet ditt, kontrollerer talgkjertler. Disse inkluderer sink, vitamin A og B, og svovel. Tekstur midler bør ikke være for tykk, ellers kremen vil skape en maske effekt, frosset på ansiktet hans. Bedre se etter Matir emulsjon, og er en kosmetisk linjer av mange bedrifter.
 Hva er egnet for tørr hud?
 I dag er denne type hud kan du finne ikke bare klassisk fundament. For noen år siden, har flere selskaper lansert BB krem ​​er en slags universell verktøy som lar deg skjule rødhet og utslett, mens mykgjør huden, eliminerer peeling, jevner hudfarge. Men nyanser er ikke mange, men de kan ikke blandes i forskjellige proporsjoner, skape en som er riktig for deg.
 De beste verktøyene for den perfekte tonen
 En av lederne i produksjonen av slike kosmetikk selskapet anses Vichy. Sine produkter er vanligvis selges i apotek, og i utgangspunktet det er derfor troverdige kjøpere. Men som alle andre kosmetikk, har dette merket visse fordeler og ulemper. Som for tonen betyr at det er størst interesse Vichy NormaTeint. Selskapet har plassert den som en krem ​​for fet til fet hud, hypoallergene og nekomedohennыy, tresko dvs. porene, og har terapeutisk effekt. Anmeldelser av denne kremen er stort sett positive. Imidlertid er nesten alle forbrukere indikerer at den terapeutiske effekten ikke når det brukes observert. Noen også si at konsistensen av kremen kan kalles lett, men dette er i stor grad et subjektivt mål. Mens produktet er ikke veldig billig, bedre å kjøpe tidlig sonde til å forstå hvor mye du liker lukten, tekstur og den påfølgende effekt.
 Hvordan søke foundation?
 Noen av disse verktøyene kan brukes på flere forskjellige måter. Mye er avhengig av teksturen. Vanligvis er kremen ikke anbefalt å sette penger fingertuppene. Det er bedre å bruke en svamp. Kan påføres med fingertuppene tone mousse. Denne metoden gir en bedre måte å distribuere lys tekstur. For kvelden makeup krem ​​bedre å innføre et tett lag til dag - lett. Selv om du delte hans svamp, riktig resultat roztushuvavshy krem ​​fingertuppene.  
Hvordan søke foundation? Riktig utstyr søknad
 Kjøpe en tonal verktøy for begynnelsen for å lære hva din hudtype, skygge ansiktet og huden din tilstand er også viktig. På spørsmålet om hvordan du velger og hvordan du kan bruke foundation bør kontakte anbefalinger fra profesjonelle makeup artister.
 For fet hudtype er best å bruke flytende tone midler, som en del av sin lite fett og et stort antall små pulver. Det absorberer overflødig talg fra huden i lang tid og gjør det silkeaktig og matt. Det er best egnet produkter med ekstrakter av lakris og kvede. De gir næring til huden, stabiliserende sebum.
 Problem hud med akne og forstørrede porer beste CD cover pulver eller pulver eller tone. De omfatter mer pigment enn andre ressurser tonale, så dekker huden med et tykt lag. Tonal Powder vil bidra til å skjule grove og ujevne steder. Det er jevnt fordelt på huden og går rundt nå, slik at porene blir lettere og mindre merkbare. Tonal pulver og kompakt pudder påføres med en kosmetisk svamp. Hvis det er litt vått, så jevnt fordelt tone verktøy.
 Sensitiv eller tørr hud er det best å dekke fett tone krem, Som inneholder mye fuktighet, kosttilskudd, inkludert vitaminene A og E. Perfekt for denne type kosmetikk huden med hyaluronsyre. Hun holder lenge fuktigheten i huden og forhindrer tørr sminke. Huden er mer smidig og tykt lag med foundation helt skjuler de røde flekker.
 For moden hud bedre kjøpe flytende foundation, som du kan enkelt justere hudfarge, øker hudens elastisitet og nære det. For en hudtone perfekt kremen av hvete proteiner og kitin.
 For normal hudtype er bedre å bruke vanlig tonal dagkrem, beriket med pigmenter. Denne kremen er skånsom nok til å gi huden en gjennomsiktig farge.
Hvordan søke foundation? Riktig utstyr søknad

 Hvordan søke foundation på ansiktet ditt
 Før du påfører foundation, børste daglig hudkrem. Kremen bør være godt absorbert (minst 5 minutter). Levningene hans blot med en vev.
 Tonale midler gjelder avhengig av hvilken type børste eller svamp i en sirkulær bevegelse fra sentrum. Hvis du gjør det i motsatt retning, forstørrede porer og rynker absorbere mye sminke og være tydelig sees.
 For dagtid sminke kan dekke bare den sentrale del av ansiktet og skyggen av fundamentet forblir i retning mot periferien. For å gjøre dette, ta fingertuppene liten mengde produkt og forsiktige bevegelser gni den inn i huden.
 Ikke pålegger den personen en gang store deler av krem, Put sine små nøtter. Slik at det er jevnt fordelt og har et naturlig utseende.
 Fargen på foundation bør blande med fargen på ansiktet ditt. Verktøyet bør ikke endre din naturlige farge, men dekorere det og understreket. Kjøpe en stiftelse, har å gi deg en liten mengde for å teste. Test huset hans i dagslys. Ikke sjekke fargen i skurken av albuen. Det er best å bruke foundation på rent ansikt - haken og kinnene. Denne test er kalt nedbryting fundament. Se på effekten etter 10 minutter. Enhver tonal verktøy gjennom denne tiden litt mørkere. Kjøpe en krem ​​skygge etter 10 minutter som vil mest passer din naturlige hudfarge.
Kan jeg gurgle med hydrogen peroxide
 Med hyppige betennelse i mandlene og strep hals bør legge til rette for å skylle munnen med vann (en kopp) og en spiseskje med hydrogenperoksid (3%). Denne løsningen reduserer giftigheten av kroppen og patcher på mandlene.

 Hvordan gurgle med hydrogen peroxide


 Først av alt trenger å få forberedt væske i munnen, kaster hodet bakover for noen tid og prøve å uttale ordet "hluuuuu." Gjøre de nødvendige ett jafs, kontinuerlig. Med dette skylling sikkert omoyutsya mandlene, tunge rot, posterior svelget vegg.
 Deretter bruke enkle kokt vann, brus løsning av kaliumpermanganat eller kjøttkraft kamille skylling fortsatt nødvendig hydrogenperoksid.
 Hvis så gurgle med hydrogen peroxide, kan du bli kvitt betennelsen. Denne metoden fungerer godt med bihulebetennelse og rhinitt.
 Når skyllingen i en tid bør brukes med glass peroksyd og et glass med rent vann. For å utføre fremgangsmåten som anbefales hver tredje time. Når plakk hals forsvinner, kan du slutte å gurgle med hydrogenperoksid.

 Hva hjelper hydrogen peroxide


 Først av alt, vandig løsning under tilsetning av peroksyd takle angina, på samme måte som smør halsen. Dette krever imidlertid bestemt ytelse teknikk, ferdigheter og erfaring.
 Ved roten av tungen skal trykke teskje og med en bomullsdott dynket i en løsning av peroxide smøre halsen. Dette bør gjøres raskt og nøye, for ikke å forårsake gagging eller skade slimhinnen i halsen. Dette er en komplisert prosedyre og derfor er bedre gurgle med hydrogenperoksid, og ikke håndterer det.
 Ved behandling av halsen peroksyd bivirkninger er meget sjelden, bare de i hvilke det er idiosynkrasier.
 Hydrogen peroxide regulerer perfekt alle prosesser: metabolisme, immun, hormonelle, luftveier, etc. Derfor er dette verktøyet er for behandling av mange sykdommer. Spesielt effektive er bruken av en oppløsning av hydrogenperoksid og vann, behandling av gingivitt, inflammasjon i munn og svelg. Alle behandlinger som brukes hydrogenperoksid som lenge har etablert seg på den positive siden og er anbefalt for pasienter. Videre, i tillegg til sin effektivitet, denne metoden for behandling billigste.  
Hypertensive krise symptomer, forebygging, behandlingI hypertensiv krise kraftig økt trykk, og det er noen symptomer på nervesystemet, det kardiovaskulære systemet og andre organer. Hypertensive krise har eksakte tall. For noen økt press for å tretten hundre og millimeter kvikksølv er kritisk for andre farlig situasjon med tanke på 200 mm eller mer hypertensive krise inntreffer sjelden og hovedsakelig drevet av mangel på behandling for hypertensjon. Det kan provosere stress, mosjon. I noen tilfeller er hypertensive krise første tegn på hypertensjon hos mennesker, ikke visste om sykdommen.

Årsakene til hypertensive krise


De viktigste årsakene til hypertensive krise:

- En kraftig økning i trykket,
- Avbestillings behandling blodtrykkssenkende medisiner,
- Fysisk og nevro-psykologisk stress,
- Været forandrer seg med svingninger i atmosfærisk trykk,
- Røyking og drikking,
- Hjertelig måltid på kvelden,
- Forverring av sykdommer - kollagenozah, nyrearterien aterosklerose, akutt glomerulonefritt, iskemisk hjerneslag og andre.
- Bruk av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler.

Symptomer på en hypertensiv krise


Hypertensive kriser manifestert følgende funksjoner:

- Akutt hodepine, hovedsakelig i området av nakken, ofte ledsaget av en følelse av pulsering i templene
- Uklart syn, ettersom blodstrømmen i netthinnen og synsnerven øyne brutt,
- Kvalme,
- Emosjonell opphisselse
- Rødt,
- Trykk smerte bak brystbenet,
- Sjelden kramper,
- Pustebesvær,
- Symptomer på cerebral blodstrøm i alvorlige tilfeller.
Virkningene av hypertensive krise

I hypertensiv krise det er en risiko for komplikasjoner fra mange organer og systemer:

- Brudd på det sentrale nervesystemet - svimmelhet eller koma.
- Blødning i hjernen.
- Hjertesvikt.
- Angina.
- Lungeødem.
- Hjerteinfarkt.
- Aneurisme.
- Эklapsyya observert under svangerskapet.
Dipertonichnyy krise - hva du skal gjøre
Hvis du kom hypertensive krise bør ta tiltak for å redusere trykket på ikke mer enn ti millimeter kvikksølv per time. Dette bør gjøres forsiktig og langsomt. Hvis dette er gjort brått kollapse kan oppstå med påfølgende tap av bevissthet og andre komplikasjoner.
For behandling av hypertensive krise ved hjelp av ulike rusmidler. Hovedsakelig engasjert i behandling ambulanse, noen ganger leger i noen spesialitet, det vil si dem som befinner seg sammen med pasienten. I noen tilfeller, behandling av hypertensive krise holdt uten lege når pasienten vet hvilket medikament bør tas. Ofte valg av medikament avhenger av preferansene til legen, tilgjengeligheten av medisiner etc. etc.
Nesten alle legemidler av hypertensive krise påført i form av tabletter for å suge eller intravenøst. Dette er på grunn av hypertensiv krise ofte tilstede kvalme og brekninger, i hvilket oral administrasjon av medikamenter er ineffektiv. I tillegg er de langsomt absorbert fra mage-tarmkanalen, merket innsnevring av de små blodårene på hvilke medisiner bør gå inn i blodbanen. Ved resorpsjon medikament umiddelbart trer det generelle kretsløp.
Forebygging av hypertensive krise og dens konsekvenser
Hypertensjon leger anbefaler å fullstendig eliminere alkohol. Mange kardiovaskulære legemidler og alkohol ikke er kompatible, slik at effekten av stoffet er svekket og redusert beskyttelse. Menn kan ikke ta mer enn femti gram vodka, et glass tørr rødvin, en halvliter øl. For kvinner dosen reduseres til det halve.
Røyking bidrar til aterosklerose, økt trykk, reduserer mengden av oksygen i blodet og antallet hjerte sammentrekninger bli hyppigere. Noen mennesker tror at hvis brått slutte, vil det være mye stress, noe som er farlig for helsen. Men det er det ikke. De som har hjertesykdom, må du gi opp sigaretter. Dette vil redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer.
Gjenopprette helse hjelp morgengymnastikk, sykling, ski, svømming, gå utendørs. Imidlertid bør hypertensive krise ikke løfte tunge manualer og vektstenger. Stor øvelse kan føre til alvorlige komplikasjoner.
Å velge en trygg spesiell treningsmodus, måle puls. Sin maksimale hastighet ikke overstiger tretten hundre og slag per minutt.
Hva gjør man etter en hypertensiv krise
Forverring av hypertensjon - en alvorlig grunn til å gjøre deres helse. Hvis ikke hypertensiv krise førte til et hjerneslag eller hjerteinfarkt, ikke forvent at neste gang du er heldig, også. Kontakt lege. Først av alt, vil det sende deg for tester, gjennomføre en grundig undersøkelse av kroppen, foreskrive behandling. Etter å ha lidd et hypertensive krise pasienter vanligvis ikke har behov for å flykte behandling. De er veldig klar over at vi må holde alle legens råd.
Hypertensive krise betyr at sykdommen har gått bort. Derfor kan endre livsstil og riktig diett være utilstrekkelig til å redusere trykket til normale nivåer. Hvis du har medisiner må ta dem hver dag. Selvfølgelig, bivirkninger fra dem, men trusselen om en ny forverring mye verre.
Hypertensive krise oppstår i situasjoner der pasienten har hypertensjon, men det er ikke registrert eller ikke behandling. Dessverre viser statistikken at et trygt nivå trykket når ikke mer enn fem prosent av pasientene.Dette er av følgende grunner:
- Legene må ta daglig til 60 pasienter. I en slik situasjon kan det ikke nå ut til hver enkelt pasient, for å overbevise dem om å følge anbefalingene.
- Mange narkotika av hypertensiv krise upraktisk å bruke. Ofte de må drikke flere ganger om dagen. Ofte zluchayut bivirkninger.
- Opp til 10 prosent av pasienter som lider av "sekundær" hypertensjon, noe som fører til nyreproblemer eller andre plager. I disse tilfeller er diagnosen feil. Standard behandling er ineffektiv. Normaltrykk kan kun bli kurert primær sykdom.
Det skal forstås at ansvaret for behandling av hypertensiv krise og hindre at det er til pasientene. Ingen andre enn dem vil kontrollere kosthold, medisiner, fysisk trening.Hvis du ønsker å holde trykket ditt er normalt, for å unngå en hypertensiv krise, gjør du følgende:
- Finn en god lege, alltid konsultere med ham,
- Legemidler for hypertensjon studie for å forstå hvorfor du har utpekt visse legemidler
- Les om behandling av hypertensive krise gjennom de samlede antihypertensiva. Denne terapi er mer effektiv
- Muligens foretrekker den nye generasjonen narkotika, de kan tas en gang om dagen, og bivirkningene er minimal,
- Angi riktig livsstil og følge legens anbefalinger, er du ikke står overfor en hypertensiv krise.  
Яндекс.Метрика