Uansett om du planlegger en graviditet, eller vice versa, mens graviditet ikke er inkludert i planene dine, vil du trenger informasjon om når og hvordan du gjør en graviditetstest som typer rask diagnostisering av graviditet er og hva deres grunnleggende forskjeller.
 Alle moderne graviditetstester er ordnet på ett prinsipp.
Hvordan gjøre en graviditetstest

 De reagerer på hormonet humant choriongonadotropin (hCG) produsert en gravid kvinne etter et befruktet egg til livmorveggen prykrepytsya. Siden den gang er det nivå av hormonet HCG i blodet hos gravide kvinner vokser, øker med halvparten hver 2-3 dager. Men tror ikke du kan gjøre en graviditetstest så snart det var ubeskyttet samleie. Befruktede egg tar ca 7 dager å nå livmoren, så sjekk bør gjennomføres ikke tidligere enn begrepet. Som term test vil føre, vil du finne videoen.

 Typer graviditetstester


 Strip
 Dette er den mest populære og billig graviditetstest. En stripe av 10-20 sekunder nedsenket i en beholder med urin er plassert horisontalt test og vent noen minutter. Hvis graviditetstesten vil vises på to strimler av graviditet hvis ikke - så ett.
 Tablett
 Fungerer akkurat som den forrige testen, men er tilgjengelig som en kassett med en pipette. Urin i dette tilfelle grave et hull i båndet. Resultatet gjenspeiler seg også i en eller to strimler.
 Inkjet
 Skr testen er en av de mest effektive og nøyaktige typer tester som er tilgjengelige i form av kassettholderen og lokket. Anordningen i 5 sekunder substituert nødvendig enden av urinstrømmen. Etter noen sekunder på skjermen vil resultere kassett med på "+", som betyr at du er gravid, eller "-", noe som betyr at ingen graviditet. Dette er måten av de kjente graviditetstester, men også den mest nøyaktige.

 Hver av disse typene har sine egne instruksjoner om hvordan du skal gjøre en graviditetstest.

 Instruksjon


 Hvordan gjøre en graviditetstest i morgen eller i kveld - det avhenger av testen, men oftest det anbefales å gjøre det i morgen, som de fleste kontsentryrovanna morgen urin. Det anbefales også å diagnostisere to ganger, med et intervall på to dager for maksimal pålitelighet test.
 I gjennomføre testen er viktig å følge instruksjoner om hvordan du gjør en graviditetstest, som har en tendens til å variere avhengig av type test.
 I hver test innebygd detaljerte instruksjoner, som du alltid vil finne den anbefalte tiden for diagnose - ofte denne morgenen eller kvelden. Mer på video.

 Når du bruker test


 Svaret på spørsmålet "Hvor tidlig kan jeg gjøre en graviditetstest? "Avhengig av hvor følsom testen og dermed av sin pris. Følsomheten av forsøket bestemmes av aksepterte internasjonale enheter til mg (mlU / mg). Konvensjonelle tester er følsomme 20-25 mIU / mg, bra - 10mm / mg. Men selv de mest sensitive tester viser resultatet ikke tidligere enn 7 dager etter unnfangelsen. Hvis du ønsker å gjøre tidlig graviditet test, er det bedre å passere en blodprøve for HCG, som sin konsentrasjon i blodet er mye høyere enn i urin.

 Эvytest og Frautest


Hvordan gjøre en graviditetstest

 De mest populære merkene, som produserer en rekke tester er helt Эvytest og Frautest som avgjør graviditet med en nøyaktighet på 99%.
 Evitest
 Brand Эvytest produserer alle typer tester, hver test blir anvendt som den foregående måte, avhengig av arten.

 Frautest
 For eksempel ta kasetten typen Frautest komfort. Ifølge instruksjoner knyttet til det skal være:

 trekke test pakken;

 fjern beskyttelseshetten;

 erstatte den høyre enden av kasetten inn i urinstrømmen;

 sette hetten;

 sette prøven på en horisontal overflate og vente på 3-5 minutter. Bør ikke vente lenger, som vist senere, kan resultatet bli feil.

Hvordan gjøre en graviditetstest

 Husk at selv i samme type tester av forskjellige produsenter instruksjoner om hvordan du gjør en graviditetstest kan variere. Les derfor nøye instruksjonene for hver pakke tester for graviditet.
 Manualen viser også hvor raskt du kan gjøre en graviditet teste disse stoffene.

 Feil resultat


 Når og hvordan du gjør en graviditetstest for å testen ikke viser et falskt resultat? Uansett pålitelig test 1% sannsynlighet for at resultatet er falsk, er alltid der. Det er to mulige feil.
 Forsøket viser at det er ingen svangerskap, selv om den er
 Dette kan være på grunn av følgende årsaker:

 test utført for tidlig, og nivået av hCG i urin er for liten;

 Eva hadde drukket for mye væske og urin, henholdsvis razbavylo innhold hCG i det;

 Testen ble utført på riktig måte.

 Testen viser graviditet, men det er ikke
 Årsakene til dette kan være:

 inneholder hCG forberedelser ble gjort for ufruktbarhet;

 nærværet av en ondartet tumor;

 etter for tidlig fødsel eller abort i livmoren kan bli bevart rester av hankjønn.

 Alle disse faktorene må tas i betraktning når de bestemmer når og hvordan du gjør en graviditetstest.  
Hvordan kurere hormonell svikt hos kvinner

 Hormoner i kvinner - fint balansert system. Ethvert misbruk av dette systemet fører til sykdom i hele kroppen.
 Kvinnelige hormoner - østrogen og progesteron - produseres i kvinner i visse proporsjoner. Dersom denne verdi endres, er det en hormonell ubalanse.

 Årsakene hormonell svikt hos kvinner


 De fleste hormonelle forstyrrelser oppstår i overgangsalderen, er deres sak hormonelle kjertler av funksjoner eller egenskaper ved menstruasjonssyklusen.
 Hormonell svikt hos kvinner over førti - noe ubehagelig, men forventet. I denne alderen, kvinner stopper dannelsen av egg og reduserer østrogennivå.

 Det er tider når overgangsalderen begynner for tidlig etter 30. Dette tyder på eggstokksvikt.
 Unge kvinnelige hormonelle årsaker til svikt er for det meste avbrudd av kroppen, i dette tilfellet individuell behandling.

 Symptomer hos kvinner hormonell svikt


 Slik fastslår hormonell svikt hos kvinner? Symptomer på hormonell svikt inkluderer: menstruasjonsforstyrrelser, irritabilitet, hyppig hodepine, vektøkning og tørre kjønnsorganer.
 Alle disse symptomene på hormonell svikt i kvinner kan indikere tilstedeværelse av hormonell svikt, men kan bare bestemmes nøyaktig ved en blodprøve for hormoner.
 Hvis testene bekrefte tilstedeværelse av hormonell svikt, er legen foreskrevet behandling for å eliminere årsakene hormonell svikt.

 Hormonelle behandlingssvikt hos kvinner


 Hormonbehandling svikt er rettet mot å gjenopprette hormonbalansen hos kvinner. Hvis terapeutiske metoder ikke hjelper, må du ty til kirurgi.

 Hvordan kurere hormonell svikt hos kvinner


 Behandling av hormon avbrudd tar tid og regularitet, men holder den på noen måte nødvendig for å unngå en hormonell krasj.
 Det eneste svaret på spørsmålet "hvordan å kurere hormonell svikt hos kvinner" ikke eksisterer, siden mengden av hormoner i kroppen til den enkelte og behovet for å ta vanskelige tester.
 Hormonell svikt kan føre til alvorlige sykdommer som livmor fibroids, polycystisk ovariesyndrom fybrokystoznыe utdanning i brystet. På grunn av noen menstruasjonssyklus er best å rådføre seg med legen din. Det er mer spesifikt svar på spørsmålet om hvordan å kurere hormonell svikt er i ditt tilfelle.  
Normal testosteron hos kvinner
 Testosteron er ansett det mannlige hormonet i den kvinnelige kroppen sin kvantitet er ti ganger lavere enn for menn. Hos kvinner er testosteron produseres av eggstokkene og binyrebarken. Det er et produkt av metabolisme og perifert blod sirkulerer bundet til plasmaproteiner og fri form. Deretter, i vev, blir det konvertert til en mer effektiv hormon - dihydrotestosteron, og i leveren blir til ketosteroids.
 Dette hormonet fremmer skjelett- og muskelmasse, støtte benmargsfunksjon i talgkjertlene, forbedrer humøret, bidrar til å takle kognitive oppgaver hjernen. Hos kvinner, er testosteron ansvarlig for å utvikle brystkreft, eggstokkfollikkelen modning, normal funksjon av alle organer og systemer i kroppen.
 Hva er nivået av testosteron hos kvinner blir betraktet som normalt?
 Normal testosteron hos kvinner i alderen 10 år er 045-375 nmol / L
 Referansen grense for fritt testosteron i den kvinnelige kroppen - 029-318 pg / ml
 I follikkelfasen av fritt testosteron økt grensene for 045-317 pg / ml
 I lutealfasen - hormonet avtar igjen: 046-248 pg / ml
 I postmenstrualnыy periode rate av testosteron er 029-173 pg / ml
 Farene ved forhøyede nivåer av testosteron?
 Vitaminer negativ innvirkning på hormoner av den kvinnelige kroppen. I denne forbindelse kan være fraværende menstruasjon. Økt testosteron hos kvinner over normen skaper problemer med unnfangelse og under svangerskapet utgjør en risiko for spontanabort. Det er lurt å teste for testosteron og riktig behandling for å bli gravid.
 Årsakene til høye nivåer av testosteron følgende:
 - Under eggløsningen;
 - Graviditet (testosteron topper til tredje semester);
 - Eggstokk svulster og andre svulster;
 - Hyperplasi av binyrene;
 - Å ta visse legemidler, barbiturater, østrogen clomiphene, p-piller;
 - Dårlig ernæring;
 - Genetisk predisposisjon.
 Tegn på økt testosteron
 1. Uregelmessig perioder.
 2. Økt tørrhet.
 3. irritabilitet i atferd.
 4. manifestasjon av mannlige egenskaper: lav tone i stemmen, ansikts-og kroppshår vekst.
 5. Økt fysisk og seksuell aktivitet.
 6. merkbar fett tap og hår.
 7. Bygg karakteristisk for menn.
 Redusert testosteronnivå ikke mindre farlig
 Lavt testosteron kan også angi et antall av visse sykdommer: myoyma kreft, brystkreft, endometriose, osteoporose, hyperэstrohenyzm, hjerte- og karsykdommer, diabetes. Du må både øke og redusere testosteronnivå. Redusert testosteron påvirker kroppens evne til å forbrenne fett og muskel form, uavhengig av graden av fysisk aktivitet.
 Årsakene til nedgangen i testosteron følgende:
 - Nyresvikt;
 - Fedme;
 - Mangel på gonadene;
 - Overgangsalder og klimakteriet alder periode;
 - Down syndrom;
 - Kosthold lav prosentandel av fett og dårlig ernæring;
 - Vekttap;
 - Røyking, alkohol;
 - Varme stress.
 Symptomer på lavt testosteron
 1. Fat svette og huden.
 2. Svak seksuell lyst.
 3. depresjonen.
 4. Kronisk tretthet.
 Det antas at den beste tid for å bestemme konsentrasjonen av testosteron - fra 8 til 10 dagers menstruasjonssyklus, noen ganger tillatt 3 til 5 dager. Før studien testosteron må avstå fra å spise maten dagen før for å stoppe fysisk trening, unngå stress, unngå sex, ikke ta medisiner som inneholder hormoner, og en time før du setter Non-analyser. Pasienter før og under blodprøver bør observere fred.  
Яндекс.Метрика