Normal TSH hos kvinner
 Skjoldbrusk stimulerende hormon (TSH) - et hormon som produseres i hypofysen (kjertler, som ligger i hjernen). Graden av blod TSH-nivåer kan sees på kroppen av thyroidhormoner. Dersom nivåene av disse hormoner i kroppen redusert, nivået av TSH stimulerer skjoldbruskkjertelen øker. Motsatt, hvis den thyroid hormon i blodet inneholder for mye, blir TSH nivået reduseres.
 Indikasjoner for analyse
 Således kan nivået av TSH i kroppen sees på mange sykdommer i skjoldbruskkjertelen, og analyse for TSH er en større tester i diagnostisering av sykdommer.
 Spesielt analyse på TSH foreskrevet for slike diagnoser:
 - Hypotyreose (i denne sykdommen trenger regelmessig overvåking TSH);
 - Mistanke om latent hypotyreose;
 - Struma;
 - Giftig struma (i denne sykdommen trenger også regelmessig overvåking TSH);
 - Amenoré;
 - Infertilitet;
 - Høyt nivå av prolaktin i kroppen;
 - Feil av muskler;
 - Redusert kroppstemperatur uforklarlig opprinnelse.
 Leveringsvilkår Analysis
 En blodprøve for TSH (også kalt ymmunoanalyzom) synes tom mage. På slutten av analysen er viktig å utelukke fysisk aktivitet, røyking og alkoholinntak.
 Normal TSH hos kvinner
 Konsentrasjonen av TSH-nivåer målt Honey / L eller mkod / ml
 Standarder for nivåer av TSH i jenter som er eldre enn 14 år og voksne kvinner er 04-40 Med / l.
 Under graviditet, konsentrasjonen av TSH i blodet utgangspunktet avtar (i første trimester), men gradvis, og starter i andre trimester TSH stiger og når de vanlige standardene innen utgangen av tredje trimester. For gravide kvinner vurdere innhold TSH - 02-35 Med / l.
 Forhøyet TSH
 Den økte konsentrasjonen av TSH-nivåer kan indikere:
 - Hypotyreose:
 - Noen former for betennelse i skjoldbruskkjertelen;
 - Dekompensert primære binyreinsuffisiens;
 - Motstand mot skjoldbruskkjertel hormon;
 - Alvorlig psykisk lidelse;
 - Blyforgiftning;
 - Overdreven fysisk anstrengelse.
 Også føre til høyere konsentrasjoner av TSH i kroppen kan være mange andre sykdommer.
 Lav TSH
 Den lave konsentrasjonen av TSH-nivåer kan indikere:
 - Giftig struma;
 - Utilstrekkelig blodtilførselen til hypofysen;
 - Alvorlig psykisk lidelse;
 - Stress eller depresjon;
 - Noen slags tyreotoksykozov;
 - Sult.
 Husk at dekodings resultatene av analysen, diagnose, videre undersøkelse og behandling skal kun forholde seg til legen!
 Skål!  
Økt testosteron hos kvinner
 Ofte årsaken er manglende evne til å få gravide forhøyede nivåer av testosteron hos kvinner. Legene kaller dette problemet - hyperandrogenism.
 Dette påvirker hormonene, hovedtrekkene er opphør av menstruasjon, eggløsningsproblemer, økt kroppshår kroppsdeler (noen ganger også i ansiktet), menn proporsjoner, lav tone i stemmen.
 På den annen side, lave nivåer av testosteron påvirker også kvinnens helse kan føre til hjertesykdom, så er det viktig å opprettholde et normalt nivå og testes regelmessig.
 Hvis flere av disse symptomene oppstår, sørg for å bli testet for testosteronnivå.
 Årsakene til hyperandrogenism kan være annerledes - denne økte binyrefunksjon, forbedret funksjon av gonadene, samlet hormonell svikt, plutselig vekttap, overgangsalder, dårlig kosthold, søvnforstyrrelser, visse medisiner og god mosjon.
 Den farligste ved høye nivåer av testosteron for kvinner er manglende evne til svangerskapsavbrudd eller i form av 4-8 uker og 14-20 også en versjon av savnet abort. Hvis problemet med infertilitet ligger i det høye nivået av testosteron, kan forskrivere til graviditet, selv under svangerskapet behandlingstiden forlenges dersom nivået av hormonet re-vokse.
 Når testosteron er høy risiko for å utvikle eggstokkreft svulster, Cushings sykdom, syndrom Connes.
 For hver kvinne testosteron raten er svært unikt, men det er felles standarder innen hvilke indikatorer bør holdes - en 045-375 nmol / l (for jenter eldre enn 10 år).
 Hormonnivået kan variere avhengig av hvilken dag i syklusen, tid på døgnet, helse, dårlige vaner. Å fastslå verdien analyse helt sant på testosteron bør ta 6-7 dagers syklus, i morgen på tom mage, før utelukke fysisk aktivitet og røyking, til legen din kan forskrive en annen dag passere denne analysen, hvis det ser passe.  
Hvordan å bli testet for progesteron?
 Under svangerskap og diagnose av forskjellige sykdommer som er nødvendig å kjenne nivået av hormonet progesteron. Progesteron, i særdeleshet, er ansvarlig for den ordinære graviditet i alle ledd og bidra til bevaring. Legen din kan forskrive en lignende blodprøve ikke bare kvinner, men også menn. I hvilke situasjoner skjer dette? Og du trenger å vite før du testet for progesteron? En bit av progesteron
 I Latin-pro betyr "for" og gestatio -. «Graviditet" eller "graviditet" Fordi progesteron blir ofte kalt "graviditetshormonet", og det avhenger av vellykket unnfangelse og graviditet.
 Redusert progesteron truende intrauterin utvikling av barnet, og i de fleste tilfeller, farlig svangerskap avbrutt. Det er progesteron deprimerende effekt på livmor aktivitet, forebygge abort. Svangerskapsavbrytelse på et tidlig stadium kan oppstå på grunn av for lite progesteron for å opprettholde en gunstig betingelse for endometrium (det indre lag av uterus.
 Ved høye nivåer av progesteron er vanligvis snakker om sykdommer i det reproduktive system.
 Normale progesteron nivå - er:
 vellykkede forberedelse brystene til å produsere melk;
 sunne blodsukkernivået;
 normal blod viskositet;
 konvertering av fett til energi;
 hindre dannelse av cyster.
 Således er dette hormonet også viktig for funksjonen av forskjellige kroppssystemer.
 De viktigste indikasjoner for levering analyse
 Vurdere i hvilke tilfeller anbefales analysen å ta progesteron.
 Indikasjoner for kvinner:
 livmor blødning (når deres sak er uklart);
 menstruasjonssyklusen (test viser deres årsaker);
 infertilitet (spesielt samtidig opprettholde eggløsning);
 diagnostikk av morkaken (andre halvdel av svangerskapet);
 mistenkt patologi eggstokkene;
 fedme.
 Menn progesteron blodprøve kan være utformet med mistanke om testikkel patologi. Både menn og kvinner er anbefalt å ta analysen til å diagnostisere problemer med skjoldbruskkjertelen eller kjertler. Analyse av progesteron er også produsert i overvåkningsmedikamentterapi.
 Forberedelse til analyse for progesteron
 Legen tar hensyn til pasientens tilstand og tildeler derfor vilkårene og betingelsene for blodprøvetaking individuelt. Men det er vanlige tilstander:
 blod fra en vene i morgen på tom mage synes (8-12 timer etter siste måltid) du kan drikke vann;
 hvis du ikke kan besøke laboratoriet i morgen, før blodprøvetaking bør sulte minst 6 timer, og under frokosten utelukke fet mat;
 for kvinner med vanlig 28-dagers syklus - etter 22 eller 23 dager;
 for kvinner med uregelmessige sykluser - som anvist av lege "dynamikk", dvs. ulike dager.
 Laboratorium ansatte kan kreve tilleggsopplysninger:
 dagers syklus;
 svangerskapsuke;
 tilgjengelighet overgangsalder;
 administrering av legemidler som påvirker hormonnivåer.
 Når blodet passerer folk, kreves spesiell opplæring. Men legen bør vite om legemidler tar man, som i noen tilfeller risiko er upålitelige resultater. Både kvinner og menn før du gir blod er ikke nødvendig å besøke massasje og fysioterapi.
 Analysen vanligvis klar samme dag, men tidspunktet for deres kvittering i hånden avhenge av den spesifikke interaksjon av sykehuset laboratorium. Tolke resultatene av analysen for å identifisere og progesteron behandling kan bare lege - avhengig av det totale bilde av pasientens helsetilstand og andre faktorer.  
Hvordan fjerne magen og sidene tre dager

Så hvordan fjerner du fettet på magen og sidene raskt? Denne prosess er meget tidkrevende. Alle drømmer om en perfekt flat eller oppblåst mage, men for å oppnå god form er ikke lett, som en spesiell sett med øvelser vanligvis bare ikke nok tid, og noen ganger styrker.
 La oss prøve å gjøre dette ved hjelp spesiell diettDen hovedoppgave som er det - brenning av fett i buken og midje, og bedre mekanisme Din mage og tarmkanalen. Disse komponentene gi mulighet til å fjerne sidene og magen i en relativt kort tidsperiode.
Hvordan fjerne magen og sidene tre dager

 Nøkkel form av diett
 Den viktigste faktoren er vårt kosthold fullstendig avvisning alkohol og røyking. Ved å drikke alkohol og røyke metabolisme ganske forstyrret, og en drink som øl på alle angrep kroppens hormoner, hvorfor fett lagres enda raskere. Selvfølgelig, under slike forhold er svært vanskelig å bli slank.
 Hvis du tar fokuset på slanking midjen bør utelukke av deres kosthold fet og sukkerholdig mat. Den mest effektive og relevant i øyeblikket er bokhvete, ris og kefir diett.
 Rice kosthold vil hjelpe deg å rense kroppen for giftstoffer og signifikant forskjellig effekt på vekttap er midjen din, drar snart være i stand til å fjerne overskudd av mage og sider.
Hvordan fjerne magen og sidene tre dager

 Slank midje, flat mage uten særlig streng diett
 Kan oppnå resultater uten en flat mage og en streng diett, men for en lengre periode. For å gjøre dette må du bruke produkter som inneholder en stor mengde fiber.
 Grunnlaget for et sunt kosthold vil tjene en rekke frokostblandinger, brun ris, epler, squash, tang og grønn vseobraznaya. Apotek og selger kunstig fiber, men bruken bør tas med en viss forsiktighet, først av alt, må du oppsøke lege, så hvordan best å gå ned i vekt uten å svekke deres helse.
 Likeledes er det nødvendig å ta frukt, men atskilt fra andre matvarer. Det er best egnet for at eple og pære og grapefrukt, mandariner og appelsiner.
 Hvis du seriøst ønsker å oppnå slank midje og flat mage, bør du glemme majones og rømme, Fyll salater må være strengt renset vegetabilsk olje er best egnet for denne olivenolje.Яндекс.Метрика