Gurgle med salt og soda
 Sår hals, kløe i halsen, tørr hoste ofte behandles med medisiner bare. Men mange av oss kjenner fra barndommen enkle behandlinger hals folk rettsmidler, hvorav den ene er den såkalte skylling havsalt - vann løsning av salt og jod som er lagt litt natron for å avlaste hevelse av slimete.
 Sår hals kan oppstå på grunn av det faktum at folk bare "tore lenker" overdrevent anstrenge deres snakker eller synger. Hva vi bruker i slike tilfeller? Vi kjører til apotek og kjøpe godteri fra smerter i halsen, til alle typer dyre sprayer og sprayer avlaste skrapete og føler deg komfortabel og glemme folks oppskrifter, som ikke trenger å kaste bort penger eller tid til å forberede seg.
 Leger anbefaler å bruke primærbehandling samtidig som sykdommen overføres lettere og raskere. Cope med sår hals og betennelse i mandlene vil vinne skylling, som er mye brukt i medisin.
 For eksempel, gurgle med salt og brus - den enkleste måten å bli kvitt ubehaget, rengjør overflaten av halsen slimete formasjoner, desinfisere det og komme seg i et par dager.
 Hvordan gurgle løsning av salt og brus?
 Typisk er et glass kokt og avkjølt vann tilsett 1 teskje salt, så mye soda og to dråper av jod. Du kan ikke gurgle med varmt vann, så vente når det er avkjølt til romtemperatur, og hals skyll 1 per time.
 Denne løsningen kan brukes av alle, med unntak for små barn som ikke kan gurgle. Løsningen kan være litt pidsushuvaty slimhinner, så ved første tegn på ubehag, Bring skylle 3-4 ganger om dagen. Tid prosedyre - 3-5 minutter. Ikke vær redd for å svelge en liten løsning: det er ufarlig!
 Interessant, kan en løsning av natron og salt (en teskje i et glass vann) påføres med en kald, zakapuyuchy nese noen dråper tre ganger om dagen.
 Løsningen av natron og salt i en ratio på 1/2 i den varme brukes til å forebygge tannpine, stomatitt i forandring i tannbleking og styrke tannkjøttet. Effekten er fantastisk! For å gjøre dette i et glass med varmt vann for å oppløse salt (2 ts) og soda (1 teskje) og skyll munnen.
 For sykelig folk utføre forebyggende leger anbefaler skylling, en gang om dagen. Løsningen av salt og natron og samtidig redusere to ganger (en halv liten skje av salt og så mye brus per kopp kokende varmt vann).  
Innånding av brusInnånding av soda er en av de eldste hjem behandlinger for virussykdommer og forkjølelse. Den vanligste symptom for slike prosedyrer er hoste, da det anses viss beskyttende refleks i menneskekroppen kaldt. Det er meget vanskelig i de fleste tilfeller utføres tørrhoste, som ofte er en sann angrep av hoste. Det er derfor nødvendig for å oppnå tømme luftveiene og slim utflod. Et lignende resultat blir nøyaktig kan oppnås ved hjelp av inhalering av soda.
Av og store, kan innånding av brus betydelig forbedre den menneskelige tilstand uansett hva han lider hoste. Med disse fremgangsmåter kan positivt påvirke allergiske, tørr eller våt hoste, som er viktig. Innånding av å bruke brus utrolig nyttig i ulike forkjølelse, ettersom fordampning direkte påvirke betent område (slimhinnen).
Alt av natron
Nylig mat brus er stadig mer populært som et terapeutisk middel. Den brukes for gargling hoste, for å hindre at munnvann, infeksjoner i munnhulen, og for å redusere tannpine. Dette reduserer sannsynligheten for utvikling av tannråte. Gurgle med brus - er dette sannsynligvis den første og kanskje en av de mest effektive behandlinger for sykdommer i halsen. Gjennomføre en slik prosedyre hovedsak fjerner kile og reduserer smerte. Forresten,ved hjelp av brus kan også unngå kirurgi i forandring!
For ynhalyrovanyya i de fleste tilfeller den mest vanlige te som er tatt. Å ha inhalasjoner med brus, må du sette inn et vanlig hjem kjele viss mengde natron og hell kokende vann. Neste du trenger med tilgjengelige verktøy (f.eks papp eller papir) for å lage en kjegle som er satt på "nesen" av kjelen. For prosedyren innånding av røyk brus gjort gjennom munnen kjegle.Husk at du aldri kan holde en tilsvarende prosedyre i kokende vann!Slik uaktsomhet kan forårsake alvorlig skade på helse, forårsaker skade på slimhinnen.
Denne prosedyren er testet gjennom årene, og tusenvis av mennesker, er det fortsatt ofte brukt for å lette barns hoste. Men til tross for enkelhet og effektivitet for innånding av brus, denne prosedyren uten å konsultere lege anbefales ikke. Dette gjelder både barn og voksne.
Du kan ikke utføre slike prosedyrer i feber, med kroppstemperatur overstiger 37, 5 grader. I tilfelle av pasientens problemer med kardiovaskulære eller respiratoriske systemer for inhalering er ikke anbefalt - i dette tilfellet ved å velge en annen metode for behandling.
Hvis de ovennevnte symptomene du ikke eier, innånding brus - flott for behandling av forkjølelse. Den vanligste og sikker standard - en spiseskje natron i 1 liter vann.
Hvordan best å gjennomføre innånding brus
I gjennomføre innånding bør definitivt vurdere de viktigste reglene for behandling hjemme. Eksempelvisdet er ikke nødvendig å utføre soda inhalering kort tid etter et måltid (før prosedyren bør ta minst et par timer).Daglig puste under prosedyren bør være vanlig - skarpe åndedrag eller for dypt pust vil ikke gi noe resultat.
Etter at prosedyren er over, blir minst en time ikke gå ut og si så lite som mulig.Den mest effektive behandlingen fortsettelse - samsvar med sengeleie.
Temperaturen av løsningen for barn under ett år under inhalering hjemme bør ikke overstige 30 grader. Hyppigheten av prosedyrer - ikke mer enn to ganger om dagen i gjennomsnitt i 5-7 minutter.
Etter betydelig forbedring av prosedyren pasienten bør stoppes eller erstatte andre behandlinger. Dette skyldes det faktum at overreliance brus innånding kan føre til for mye fuktighet i slimhinnene i luftveiene, noe som igjen vil føre til en krenkelse av deres funksjon.
Ikke glem å oppsøke lege, er en løsning for ynhalyrovanyya bare for sine anbefalinger, basert på din medisinske kortet og lykke til!  
Folk behandler trostThrush - svært ubehagelig sykdom forårsaket av gjærsopper Candida klasse, og følgelig det andre, mer formelle navn av gjær - Candida. Mest sopp betennelse trost gjelde for slimhinner, hud, kjønnsorganer og urinveiene organer og vev generelt.
Provoserende faktor som fører til utvikling av trost, er vanligvis redusere motstand mot immunsystem samt forstyrrelser i funksjon av naturlige forsvar. De har også en harmonisk og krenkelse av tarmmikrofloraen i systemet som et resultat av å ta antibiotika.
Behandling av trost er å bruke suppositorier, tabletter, stikkpiller og andre doseringsformer inneholdende antibiotika protyvokandydoznыh grupper. Således er behandling av soppinfeksjon vellykket, i henhold til legene, om samtidig sette penger på gjærceller lokalt og ta pillene innsiden. Men problemet er at cellene i det menneskelige legeme er i stand til å tilpasse seg over tid til en bestemt legemiddelsubstans, og det er ikke lenger i stand til å tilveiebringe behandling av soppinfeksjon. For ikke å nevne det faktum bevist at antibiotika i behandling av smertefulle symptomer umiddelbart gi andre feil i andre deler av kroppen.
Komme til unnsetning folk rettsmidler som er laget med naturlige, naturlige, vennlige og rimelige produkter.
Behandling med populære oppskrifter
Kjente urter og brus på problemet trost. Soda - kjent antiseptisk, noen husmødre ikke oppbevares i en food skap boks med denne allsidige pulver. For å gjøre folk rette for å behandle trost, må du forberede brus løsning med kokende vann og en teskje natron. Og også brygget urte te ryllik og marigold blomster, også kalt negler. Følg omtrent proporsjonene: for hver 200 ml kokende vann hell en teskje av hver urt. Nastoyavshyysya og avkjølt buljong avløp, i de mest alvorlige tilfeller er det lurt å legge en urte infusjon for å behandle trost liten mengde kaliumpermanganat. Tilberedte væsker bør spryntsyuvatysya, alternerende dem før du går til sengs om kvelden.
Å lindre kløe, svie og andre ubehagelige symptomer når behandlingen trenger to eller tre dager. Men for å sikre vellykket bør fortsette douche i minst en uke. Som standard, under behandlinger gjær infeksjoner, bør du avstå fra intime liv.
Brown og glycerol i behandling av soppinfeksjon
I apotek, kan produksjons narkotika og resepter kjøpes brun-glyserin blanding healing. Dets komponenter har anti-bakterielle og anti-inflammatorisk effekt. For riktig bruk av denne teknikken for the People, er første skritt i behandling skylling kamille eller calendula avkok. Å forberede nødvendige ts urter, hell et glass med kokende vann og kok i vannbad i minst 20 minutter, deretter tappe og kjølig. I Douches om natten for å legge den nødvendige hygieniske bomullspinne behandlet brun-glycerolblanding. En meget effektivt verktøy hjelper permanent kvitte seg med gjær infeksjon symptomer. Og i tilfelle av tilbakevendende betennelse i trost, gjenta prosedyren over igjen.
Hvitløk
Hvitløk - kjent antifungal folkemedisin for å hjelpe på samme tid og stoppe gjæring i kroppen. En trost hjelp vinne hvitløk vann. For å gjøre det, bør det være to mellomstore fedd hvitløk mos og satt i en bolle med en liter kokt, men avkjølt vann. Støtte rommene, men heller varme temperaturer fikk litt vann, vanning gjør det.
Og annen folkemusikk testet oppskrift med hvitløk for å behandle candidiasis. Saften av en liten hvitløksfedd fukte hygienisk tampong og gå inn i skjeden ved sengetid. Gjenta fremgangsmåten for 10 påfølgende dager. I avanserte former for gjær å fortsette behandlingen i to uker. Saften av hvitløk er ubehagelig brennende følelse, noen ganger veldig sterk, men takler den oppgaven veldig godt.
Døde og yoghurt som folkemedisin
Døde kombinert med fersk yoghurt, utmerket jobb med problemer av Candida gjær. Magnesium pulver stoffet lett kan kjøpes på apotek. Og forberede helbredende væske kan være som følger: en teskje pulverisert magnesium oppløst i en liter kokt og avkjølt vann. Gjennomføre spryntsevalnыe prosedyre før sengen om natten, og deretter plassert i vaginal miljø hygienisk bomullspinne behandlet yoghurt.
Eller et annet populært middel testet kløe og andre problemer gjær. I miksen fartøyet liter kokt og avkjølt vann, spiseskje, skje uten lysbilder brus og en teskje av jod. Du kan også øke proporsjoner å produsere et større volum betyr å fylle sin bolle og satt i den, vente 20 minutter Gjenta 2-3 ganger. Å behandle trost gått så effektivt som mulig, er det anbefalt å gjøre det samme lotion partner.
Ikke rart våre bestemødre så ut som en potteplante som heter Kalanchoe. Den har unike helbredende egenskaper og bidrar til å kvitte seg med mange sykdommer, inkludert gjær. For å oppnå dette, må du fukte hygienisk tampong i juice presset fra bladene til planten, og skriv sengetid på kvelden i skjeden.
Medisinsk løsning av problemer trost
Apotek buy alun, en teskje av sted i en bolle, kna med de samme tiltakene borsyre og kobber sulfat og utvannet ferdigblandet liter kokende vann. Insister væske i to dager. Bruk for behandling som følger: I en bolle helle den avkjølte kokt vann, tilsett forberedt infusjon med en hastighet på én teskje per gallon av varmt vann. Sett deg ned i 20 minutter i pannen, hold behandling innen 3-5 dager.

Candida gjærekspresjon i munnen

For å takle trost, som dukket opp i munnen, rådet i en liter kokende varmt vann for å oppløse en spiseskje toppet skje med bord eller havsalt. Den resulterende løsning av saltsyre må dreneres gjennom osteklede skåret ut, gjort ikke mindre enn fire lag, og all væske til å avkjøles til romtemperatur. Proteinmasse av en fersk egge tilsatt til oppløsningen og bringe ned alt til en homogen tilstand. Den mottatte vekt skylle munnen, en blanding av å handle umiddelbart, fjerne ubehagelige smertefulle symptomer.
Tradisjonelle oppskrifter urte gjær
Tørre blader av salvie, ryllik urt og einer, nøye slipe. En teskje av ferdige urteblanding å koke sammen med et glass med kokende vann, kok i 15 minutter. Bruk internt før måltider for et halvt glass, og bruke infusjon som en douche på morgenen og før sengen om natten. Generelt Kurs Entre kostnader, utarbeidet for en så populær oppskrift er ti dager, men følelsen av lettelse kommer på den andre dagen etter behandlingsstart.
Hvis urte beskrevet ovenfor, legge til noen ingredienser, vil en slik populært produkt ikke bare forholde seg til trost, men en kompleks tilnærming til hygiene intime steder. Det bør i tillegg til å tørke einer planter, trær og salvie, tørket og knuste blader av velduftende eukalyptus, kamille blomst, ringblomst, calendula dvs. bjørk knopper og blader topolynыe. Ordningen følger omtrent: 2 fulle ss urteblanding helle en liter kokende vann og la over natten, gjerne i en termos. Fra den resulterende buljong arrangere intime bad før sengetid. Inne i denne rette vil sikkert ta på en tredje eller en kvart kopp en halvtime før hvert måltid. Varighet av behandling for trost denne metoden er én måned.
Daisy i behandlingen av trost
Kamille blomster er kjent for å inneholde sjeldne stoffer - saponiner, som styrker kroppens motstand mot angrep av virus, sykdomsfremkallende bakterier, sopp og andre problemer. Enkelt sagt, komponentene kamille styrke lokal og generell menneskelig immunitet. For å forberede en effektiv, utprøvd ingen årtusen, folk kamille avkok å behandle trost, anbefales en komplett pakke med apotek i originalemballasjen, kamille, helles i en stor termos og hell alt det kokende vannet. Å forsvare for fem, ingen mindre timer. Ta et bad med varmt vann, og legger det forberedt urte infusjon, for en time.  
Яндекс.Метрика