Røde flekker på kroppen - forårsaker rødhet på huden og deres behandlingHuden - det største organet i kroppen som utfører ikke bare beskyttende barriere og sekretoriske funksjoner, men også er en slags indikator på helse. Mange sykdommer er en eller annen måte vises på huden - i form av utslett, misfarging av huden, ødelegge integriteten eller tilsynekomst av tumorer.
Ofte pasienter har til å klage om de røde flekker på kroppen, ulike typer, størrelser og farger, som kan være hvor som helst: i hodebunnen, magen og ryggen, huden på baken og ben, ansikt og hender. Årsaker til røde flekker på kroppen din for mye, fra det banale allergi mot seksuelt overførbare sykdommer og spesielt farlige infeksjoner. Uavhengig gjenkjenne sykdommen, langt mindre å behandle ikke bare ubrukelig, men noen ganger til og med farlig. Husk at ignorere røde flekker på kroppen og frata gå til legen er ikke nødvendig.
Hvis hudutslett plutselig dukket uvanlige, store eller små flekker, bør det alltidRøde flekker på kroppen - forårsaker rødhet på huden og deres behandlingvakt. Å begynne å eliminere de grunnleggende årsakene lokal rødhet i huden, slik som insektbitt, termiske og kjemiske brannsår, spor av mekanisk påvirkning og mer. Natur flekker, kan deres form, størrelse og struktur være forusetter en sykdom eller tilstand som forårsaket det.
Allergi
Når du tar visse medisiner, mat og bruk av husholdningskjemikalier noen ganger er det kutane manifestasjoner av allergiske reaksjoner. Disse forskjellige størrelser røde flekker på kroppen kløe, deres overflate er dekket med små bobler eller utslett, er de konvekse, kan være én eller flere, og kan være plassert i hele kroppen, og for å være lokalisert på stedet av direkte kontakt med allergenet. Vanligvis, alt akkompagnert av meget sterk kløe. Appell til legen i slike tilfeller bør være umiddelbar, siden selv de mest ubetydelige og små kutane allergisk naturelementer kan deretter true ødem og anafylaktisk sjokk. De fleste hudallergier også føre til opptreden av eksem behandling som er vanskelig.
Psoriasis
Psoriasis - en av de mest mystiske sykdommen som forårsaker det er fortsatt ikke sikkert, og konsekvensene er ukjent. Ingen vesentlig negativ effekt på generell helse gir ikke, i tillegg til sterk psykologisk ubehag. I psoriasis er tørre røde flekker på huden med hvite skjell, noen ganger kløende. Disse plassene er kalt psoryaznыmy plaketter, de er små, kan ordnes i grupper på noen del av kroppen, ru å ta på, tett, ruvende over hudoverflaten, stadig skrelle. Sykdommen er ikke smittsom, men det er vanskelig å behandle.
Ringorm
Det er en smittsom hudsykdom som overføres fra syke mennesker og dyr. Med utilstrekkelig behandling av mulige alvorlige komplikasjoner og kronisk overgang. Karakteriserte ringorm av rød eller rosa flekker med shelushaschymsya konveks rim, flekker ofte rund eller oval, ledsaget av kløe. Røde flekker skrelle med ringorm kan være forskjellige størrelser, små - 0, 5 cm i diameter og større - ca 10-15 cm. I betennelse i huden, sykdommen påvirker håret, ville de brytes av, som danner områder av skallethet. Behandling og isolering av pasienter med denne sykdommen er nødvendig.
Skarlagensfeber, røde hunder, meslinger, vannkopper
Disse infeksjonene er også preget av en obligatorisk utseendet på huden av røde flekker. De er forenet ved det faktum at de flekker med relativt små og tallrike. Snarere kan de bli kalt utslett.
Vanligvis, i tillegg til hud manifestasjoner av disse infeksjonene er ledsaget av andre symptomer som:
hoste og feber (meslinger);
rennende nese, kløe i halsen, rennende øyne, lavgradig feber og svakhet (røde hunder);
bobler med klart innhold i små røde nupper, kløe (vannkopper);
kvalme, oppkast, frysninger og hodepine (skarlagensfeber).
En funksjon av disse sykdommene er at i barndommen fraktes de mye lettere enn voksne når de ble ofte selskap av alvorlige komplikasjoner. Heldigvis er de fleste mennesker tåler slike infeksjoner som barn, får ytterligere bevis til dem immunitet.
I disse sykdommene føre til utslett og røde flekker på kroppen til barnet kan være såkalte diatese. Kalte dette ubehagelig tilstand for småbarn underernæring eller allergi mot et bestemt produkt. Ofte de store brune kinnene plassert på barnet og ledsaget av sterk kløe. Behandlingen innebærer riktig kosthold Mom (amming) barn, samt gjennomføring av antihistaminer.
I praksis til utseendet på røde flekker på kroppen av barn og voksne nesten alltid en grunn til å besøke klinikken. Variasjonen av årsakene utslett på huden og mangfoldet av sykdommer med dette symptomet redusere sannsynligheten for korrekt selvdiagnose nesten null. Husk at moderne medisin er i stand til å diagnostisere sykdom og behandle det med hell gjennom eksisterende effektive medikamenter og metoder kan ikke sies om selv-behandling av hudsykdommer hjemme. I tillegg, røde flekker på kroppen er ofte et tegn på alvorlige interne sykdommer eller lidelser som krever umiddelbar sykehusinnleggelse.  
Irritasjon i bena etter barbering, grunnleggende regler og tips fra irritasjon etter barbering

 I praksis med dette ubehagelige fenomenet som irritasjon av bena etter barbering, står overfor en rekke kvinner. Og så det er fornuftig å snakke om hvordan du kan forhindre irritasjon og hva du skal gjøre hvis irritasjon allerede begynt.
 Irritasjon etter barbering av bena er ekstremt ubehagelig. Tross alt det er, først, oppheve alle anstrengelser gjøres for å bringe kvinnen i den rekkefølgen av sine ben, og for det andre, kan forårsake smertefulle inngrodde hår, hvordan man skal håndtere ekstremt vanskelig. Og for forebygging av irritasjon, bør du følge nøye med valget av barbering som du vil bruke i omsorgen.
 Velg høy kvalitet, knivskarpt og ikke glem å endre det på en riktig måte (eller endre tape hvis det er en barberhøvel gjenbruk).
 Kjøpe en ny patron eller barberhøvel bør så snart du føler at du barbere håret har blitt vanskeligere. Merk at sløvt barberblad kan være ekstremt farlig - med hår at det må kuttes, er dette barberhøvel vanligvis fanger mikroskopisk stykke skinn. Og dette er et resultat av kutt og irritasjon.
 Når du velger en barberhøvel foretrekker de som er utstyrt med spesielle beskyttelsesfolien impregnert med aloe ekstrakt. Disse strimler kan i betydelig grad redusere risikoen for hudirritasjon ben, og dermed et effektivt verktøy for å forebygge dette fenomenet.
 I tillegg er det viktig å velge de riktige kosmetikk som du bruker under og etter barbering. Erstatte vanlig såpe spesiell gel eller skum for barbering såpe så mye tørr hud, og dermed kan gi irritasjon. Videre skal det forstås at i de moderne barber del av mange spesielle komponenter som er utformet for å lette denne prosessen, og for å minimere risikoen for irritasjon. Men å velge skummet eller barbering gel, være svært forsiktig på forhånd sørge for at du ikke er allergisk mot noen av komponentene i denne kosmetisk produkt.
 Noen enkle regler som kan forhindre forekomsten av irritasjon på bena etter barbering. Spesielt bør du være oppmerksom på at barbering Bena skal være alene på badet, ved hjelp av varme eller varmt vann. For tørr barbering fører ofte til irritasjon og varmt vann, i motsetning, gjør barberingen behagelig og effektiv åpner porene og mykgjør håret. I tillegg er det viktig aldri å barbere beina veldig fort, like før du forlater huset, bedre gjøre det på forhånd og mest nøye.
 Og husk, hvis du er utsatt for utseendet av irritasjon, barbere håret i beste retning av hårvekst. Således, i dette tilfellet prosedyren vil ta lengre tid enn om man blir barbere mot sin vekst, men også risikoen for irritasjon er minimal.
 Hvis, til tross samsvar med alle de ovennevnte anbefalinger, gjorde du ikke klarer å kvitte seg med irritasjon på føttene, er det tilrådelig å konsultere en profesjonell hudlege.  
Hva om luktende åndeNoen, selv de mest attraktive måten kan ødelegge lukt wafting fra hans munn. Denne tilstanden kalles galitoz. Hva de skal gjøre med dette problemet? Erfarne leger vet svarene på disse spørsmålene.
Morgen halitosis er normalt og forsvinner etter børsting. Dårlig ånde kan forårsake visse matvarer - løk, hvitløk og kål. Men som regel er halitosis patologisk. Friskere eller mynte godteri vil ikke redde situasjonen - ubehagelig lukt gjenstår. Hvordan å identifisere et problem? Nær nok til munnen og nesen med hendene og så puster. Hvis du ikke kan forstå hva det lukter og hvor mye bruker medisinsk engangsmaske. Bruk den og puste for et øyeblikk - lukten er slik det føltes når du kommuniserer med folk rundt deg. Det finnes også spesialiserte enheter for å bestemme friskhet av pust, men mye lettere å snakke med sine kjære.
Hvorfor pusten lukter dårlig
Halitosis der av forskjellige grunner. Blant de viktigste er: dårlig hygiene, tannkjøttsykdom og tannråte, inflammasjon som forekommer i munnen. Dårlig ånde bakterier og matrester som bekjemper alene er nesten umulig. Problemet kan løses bare ved en tannlege.
Halitosis kan forekomme ved sykdommer i indre organer, tarmer, mage, lunge, ØNH sykdommer. Den negative effekten på munnhulen røyking, noen medisiner at ulike dietter.
Som luktende ånde
Hvis pust lukter harskt egg, en prosess med forråtnelse av protein opprinnelse stoffer. Når lukten er supplert med raping og kvalme, magesmerter, som starter etter et måltid, kan det være på grunn av magesår, gastritt med lav surhet. Ofte er det en dårlig lukt etter ferie fester. I dette tilfellet må du ta narkotika eller absorberende enzymer.
Sur lukt, en satellitt som vanligvis er passende smaken vises i sykdommer i spiserør, mage, gastritt med surhet høyere enn normalt. Bitterhet - et klart tegn på leverproblemer, kan videre indikere plakk på tungen.
I nevrose eller tarmobstruksjon, dysbacteriosis merket lukt av avføring. Aceton antyder diabetes og sykdommer i bukspyttkjertelen.
Hva gjør du når halytoze
Hvis dårlig ånde wafting duft, kan du prøve følgende. Også rengjøre overflaten av tennene hver dag språk. Gjøre denne kvelden vanlig teskje. Forsiktig rense tungen bevegelser av plakk som akkumulert i løpet av dagen. Prosedyren er ikke veldig hyggelig, men veldig effektiv. Det vil eliminere bakterier gjesterom på natten ville stige til tider, noe som resulterer i morgen pusten er mye ferskere.
Rense mellomrommet mellom tennene ved hjelp av tanntråd. Hvis ikke, kommer til unnsetning gamle folk oppskrift: et stykke av polyetylen strekke en tråd og bruke den til å fjerne plakk og matrester. Skyll munnen etter hvert måltid, men ikke te - fra sine tannemaljen mørkner.
I kampen mot dårlig lukt forskjellige skyllinger hjelper, kan du forberede deg. God effekt gir et avkok av mynte, salvie, kamille og jordbær. Alt hell kokende vann, deretter renne. Skyll hver gang etter at du har spist.
En annen måte - eik bark. Det er behov for å varme opp og helle kokende vann i en halv time i et vannbad. Cool, skyll munnen og halsen. Eik bark styrke tannkjøtt og soning av plakk mandlene. At de samler seg bakterier og provosere fremveksten av lukt.
Hvis du har halitosis, velger tannkrem som ikke har alkohol. Det tørker munnen, forårsaker lukt øker. Kjøpe et lim bestående av klor, har antibakterielle egenskaper.

Hvordan du raskt fjerne dårlig ånde

Hvis dårlig ånde, kan du bruke moderne midler: aerosol luftrensere, godteri, tyggegummi, etc. D. Alle av dem har en rask effekt, men er lav motstand og kortsiktig effekt. Men de er ikke alltid tilgjengelig. Hvis du trenger å fjerne dårlig lukt wafting fra hans munn, gjør du følgende:
Drikk te, etterfulgt av en skylle munnen med vann.
Spise en gulrot eller eple, vil løk og hvitløk smaken fjerne persille.
Dårlig ånde kan tone ned, tygger kaffebønner.
Ofte pusten bemerket i folk som snakker mye. Dette er på grunn av reduksjon av spytt og slimhinne tørrhet. Spytt - et naturlig stoff for å rense munnen. Den inneholder enzymet lysozym med antibakteriell virkning. Den har flere funksjoner: ødelegge bakterieceller, løser opp alle spor av mat og avfall fra bakterier. En liten mengde spytt - en av årsakene til dårlig ånde. For å unngå problemer, må du drikke mer. Vann vil ikke tillate tørking av munnen, eliminere dårlig smak, forfriskende pust.
Spise grøt Hercules morgen - den aktiverer spyttproduksjon.
Hvis du ikke kan bruke en tannbørste, gå rundt tennene, tungen og tannkjøttet med fingeren. Så du kan fjerne lukt og masserer tannkjøttet samtidig.
Pulp valnøtt ikke bare gjøre puste frisk, men mette munnen vitaminer.

Dårlig ånde - et alvorlig problem som hindrer normalt liv. Når halytoze forverret selvtillit, forstyrret den normale prosessen med kommunikasjon. Breath negere alle dine sexy og attraktiv. Derfor, hvis din munn lukt, ikke ignorere problemet. Som vanlig hygieneprosedyrer ikke hjelper, gå til tannlegen - bare noen få økter han fjerner pusten. Hvis tennene dine og munnen sunt grunn må se innenfor. Start med en otolaryngologist, frisk pust krenke sykdom i øvre luftveier. Terapeuten vil hjelpe hvis pusten er et tegn på forverring av kronisk sykdom.
PAhne pust av et barn
Hvis du kommuniserer med barnet ditt og følelsen av munnen dårlig lukt, kan du prøve å finne årsaken og fikse det. Utløser mange: sykdommer i tenner, problemer med mage og tarm utvikling i munnen putrefactive mikroorganismer.
Hvis dårlig ånde er kun observert i morgen, er det helt normalt. Problemet løses ved å børste tennene. Hvis lukten vedvarer utover dagen, er det et tegn på dårlig vedlikehold. Kilden av lukten i dette tilfelle er den plakk. Det er derfor leger sterkeste anvendelse av en tannbørste umiddelbart etter opptreden av den første tann. Pass på at barnet grundig rengjort tenner på begge sider, ikke glemme mellomrom mellom tennene, tanntråd undervise. Ved første må du hjelpe ham.
Dersom barnet var en pust, gå til tannlegen. Hulrom og tannkjøttsykdom er provoserende skape problemer og krever obligatorisk behandling. Hvis munnen er råtten lukt og nesen - gul tykt slim sannsynlig kid fast i en liten nese emne og glemme det. I en slik situasjon bør konsultere ØNH lege og traumebehandling.
Dårlig ånde - en grunn til å mistenke overvekst. Mest sykdom manifesterer brudd stol, men noen ganger skjer det uten åpenbare symptomer, og bare pust er det eneste tegnet. Opptak byfydopreparatov kosthold og å bli kvitt ham og kurere sykdom.
Dårlig ånde som følger deg i lang tid - en grunn til å gå til legen. I mange tilfeller er det et tegn på alvorlige sykdommer som er lettere og enklere å behandle tidlig.  
Яндекс.Метрика