Hvordan bli en trygg og øke selvtilliten

 Å bringe livstilfredshet og selvrealisering, er det viktig å ha selvtillit. Det skjer ofte at lav selvfølelse ikke tillater folk å uttrykke seg, og akkumulerte komplekser viste en negativ holdning til verden. Hvordan bli en trygg og øke selvtilliten rask psykolog.
 Først, aldri snakke stygt om deg selv, selv om det var en spøk. Dette reduserer selvfølelse og gjør andre mennesker til å behandle deg dårlig. I stedet må du prise oss selv eller belønne.
 Sekund, slutte å skylde på deg selv, kritisere og skylden. Det bør bemerkes at selvpiskingen ikke hjelper, men heller senker selvfølelse. I tillegg "samopoyidannya innflytelse på helse og humør.

 Hvordan bli en trygg og øke selvtilliten
 Tredje, ikke trenger å be om fra deg den perfekte løsningen på alle problemer og situasjoner. Du har råd til å utføre en handling ikke perfekt.
 Fjerde, fra selvmedlidenhet til å gi opp, det gir en følelse av svakhet og manglende evne til å løse en vanskelig situasjon.
 Femte, unngå for vane å lage unnskyldninger til andre.
 Sjette, er det viktig å endre personlige holdning. Du kan skrive på papir sine positive kvaliteter. Hver dag vi snakker om oss selv "positive" og en helt nye prestasjoner.
 I den syvende, mer å tenke på de gode, positive, forfølge triste tanker. Selv små suksesser bør føre til et ønske om å prise deg selv. Hvis dette mislykkes, finner du her og fordeler. Startet bevise det gjennom.
 I åttendedeler, kan du lage magasin suksess i å oppnå at slitasje og re-lese den.
 Det er viktig å planlegge sine aktiviteter, heve det intellektuelle nivå, se på kroppen din og fylle garderoben. Oftere smile og samhandle med positive mennesker.
 Nå som du vet hvordan du skal være trygg og øke selvtilliten.  
 I dag er hver kvinne veldig bekymret vare på håret sitt og blitt stadig mer populært naturlig snarere enn kjemiske midler. En enkel, ren og rimelig måte å ta vare på håret ditt er nå aromorozchisuvannya. Dette er ikke bare nyttig, men også veldig hyggelig prosedyre som ikke krever noen spesielle ferdigheter. Alt du trenger - en kam og essens, og du kan enkelt gjøre dette hjemme.

Hva aromorozchisuvannya?


 Så aromorozchisuvannya - en gre håret ved hjelp av noen få dråper eterisk olje som er brukt på kammen. Denne fremgangsmåte er meget nyttig for hår, i tillegg, etter at håret beholder behagelig duft i løpet av dagen.

 Fordeler aromorozchisuvannya


 Aromorozchisuvannya har flere positive effekter på kroppen, essensielle oljer ernære håret langs lengden påvirke hodebunnen, dette er fortsatt festet massasje effekt (for å bruke en børste, ikke en kam) pluss effekten av aromaterapi. La oss se på hver av dem separat.
 Noen oljer, inkludert oljer, fukte, myke hår, glatt hår vstoporschennыe skalaer, som gir glans og glød. For å forsterke denne effekten kan blande noen dråper eterisk olje og smør-base (oliven, fersken druekjerneolje). Også oljer har en gunstig effekt på hodebunnen, bidra til å takle problemer som flass, seborré, kløe, irritasjon (mest effektive tea tree olje, men den har en veldig sterk lukt).
 Effekten av bruk av eteriske oljer kan forbedres ved kombinasjon med massasjehodebunnen børste. Det øker blodsirkulasjonen, varmer opp litt hud, og bidrar til en dypere penetrasjon av komponenter av essensielle oljer i det, og gjør det mulig for dem å gi næring til hårsekkene. Tilsvar, akselererer den hårvekst.
 Men den mest rask og signifikant effekt på aromaraschesыvanyya - psykologisk, eller aromaterapi. Mange eteriske oljer har en veldig sterk effekt på sinnet, kan de påvirke vårt humør og ytelse. Hår har muligheten til å beholde lukt, så etter inngrepet aromaraschesыvanyya aromaterapi effekten vil vare hele dagen.
Hva aromorozchisuvannya?

 Teknologi aromorozchisuvannya


 Aromorozchisuvannya - prosedyren er enkel, krever ingen spesielle ferdigheter. Oljen blir brukt til å tørke rent hår, fortrinnsvis vasket med shampoo uten parfyme dufter. Etter bruk eterisk olje å gre håret kam langsomt og forsiktig for å unngå skader, men lenge nok til at minst 5-10 minutter.
 Minimum anbefalt å gjøre det 2-3 ganger i uken, maksimum - to ganger om dagen, morgen og kveld optimalt oljeskift brukt.
 Et svært viktig spørsmål - hvordan du velger en kam? I noe tilfelle ikke bruke metallbørster, da de kan skade hodebunnen og bidrar til nedbryting av håret, gjør håret veldig pisket. Det beste alternativet - en børste med naturmaterialer, gris bust og treperler i endene av tennene for en bedre massasje effekt. Bedre bruk av børster, kammer enn, som sistnevnte ikke hjelper å massere hodebunnen.
 Når prosedyren anbefales aromaraschesыvanyya følge noen forholdsregler: lufte ut rommet, nøye følge den anbefalte mengden av essensielle olje (ikke mer enn 3-4 dråper), bruker ikke olje, som er en allergi. For å sjekke for allergier essens, påfør noen dråper på huden din i svingen av albuen, og vent noen timer. Med mindre det var ingen varme, ingen rødhet eller kløe eller flassing - olje kan brukes.

 Aromaterapi - hvordan å velge duften som passer deg?


 Handlinger av essensielle oljer kan deles inn i tre grupper - toning, beroligende og afrodisiakum. Fra den valgte oljeavhengig effekt som du har på prosedyren, så valget bør nærmet klokt. Ikke bruk olje om natten toning eller slapper av i morgen, får du en uønsket effekt.
Hva aromorozchisuvannya?

 Tonic smaker: sitron, appelsin, bergamot, furu, sedertre, kayaput, rosmarin. De vil være en god begynnelse på dagen, vil bidra til å våkne opp og tune i en arbeidsgruppe humør.
 Beroligende, avslappende aromaer, ylang-ylang, rose, lavendel, sypress, sandeltre, einer, kamille, mynte. De er best brukt på kvelden før sengetid.
 Aphrodisiacs: ylang-ylang, sjasmin, patchouli, rose, ingefær, muskat, nellik, kardemomme. Disse luktene vil hjelpe deg å stille inn en romantisk stemning og følelser Kindle - bruk dem i aromaraschesыvanyy før du går et sted om natten, og oppmerksomhet fra mannlige gitt til deg.
 Det bør bemerkes at det er bedre ikke å blande eteriske oljer sammen, hvis ikke sikker på resultatet, da smaker ikke kan kombineres med hverandre. Du kan heller ikke bruke dem samtidig med parfyme. Det finnes imidlertid en rekke stabile kombinasjoner av aromatiske oljer, som er godt i takt med hverandre. For eksempel, en kombinasjon av bergamot, merian og bergamot lindre angst, ingefær, pepret mynte, furu og gran hurrarop.
 Separat ønsker å ta hensyn til lavendelolje. Den har evnen til å redusere stress, hodepine, samt hastighet opp hårvekst. Hvis du aldri har prøvd aromaraschesyvanie ikke vet hvor du skal begynne, prøv lavendel essensielle olje. Den kan kjøpes på apotek.
 I alle tilfelle, må valget av oljen først å ledes av deres egne preferanser. Ulike mennesker nærmer forskjellige smaker, alltid følge din smak. Aromaraschesyvanie hjelpe deg å holde deg i humør, samt forbedre håret og selv takle mange problemer. Denne prosedyren er tilgjengelig for hver kvinne og er en flott billig og naturlig alternativ til salongen avfall.
Hvorfor hovne lepper?Plutselig ble interessert i hvorfor hovne lepper? Derfor med stor sannsynlighet dette problemet har manifestert seg! Det er på tide å søke hjelp fra en profesjonell som ikke lett kan diagnostisere sykdommen, men også foreskrive riktige medisiner. Før du går til klinikken kan finne informasjon om emnet.
Hvorfor hovne lepper
En allergisk reaksjon. En negativ reaksjon kan føre til både mat og noen omkringliggende objekter (dyr dander, pollen, husstøv).
Den inflammatoriske prosessen. Vanligvis starter med sår, kutt, byller eller liten kvise, men kan være et resultat av et hardt slag. Symptomer lagt dårlige sår, smerte, pus formasjon.
Virale eller infeksjonssykdommer. Leppene er responsive til konvensjonell SARS, stomatitt, herpes og noen andre sykdommer.
Vane bite lepper. Våte lepper er stadig utsatt for press, med en sterk kald start prypuhaty. I varmen av denne vanen forårsaker sprekker.
Leppe hovne hva du skal gjøre og hvorfor
Helsemessige problemer best løses i et sykehus. I listen over leger ingen "ekspert på leppene", så du må bestemme deg selv - som å ringe først. Hvis de såre lepper, hovne eller starte søvn, er det best å holde seg til følgende løpet av handlingen:
Uavhengig avgjøre årsaken til problemet. Det er viktig å huske det var i kontakt med allergener. Med alderen, endrer hormon kroppen, slik at de vanlige husholdningsartikler fremdeles kan være farlige provokatører. Sprekker i leppene, siste streik, sår, virussykdommer bidrar til å gjøre bildet av sykdommen. Men så lenge pasienten ikke husker detaljene mulige kilder til ubehag, legen vil være vanskeligere å gjennomføre effektiv diagnose.
Iverksette tiltak i dagens situasjon. Hvis hevelsen er nesten forebygger, er medisiner laget kun etter henvisning spesialist. Smertefull følelse av ubehag eller alvorlig kan resultere i et eksperiment på seg selv. Hvis du mistenker allergi bør ta allergimedisin. Hvis sprakk hjørnene av munnen gjennom viral eller smittsom sykdom, er det lurt å smøre sin antiseptisk. Betennelse rundt såret eller lesjon anbefalt sted å behandle hydrogenperoksid (for desinfeksjon).
Gå til avtale med terapeuten. Bla spesialist, supplert med observasjoner av pasienten, vil begrense de mulige årsakene til sykdommen. Du må spørre legen din om inntak av noe narkotika (inkludert dosering) og dens virkninger på kroppen. Selv når medisiner ikke påvirke på hevelse i lepper, vil informasjon om sin avgjørelse være viktig for legen. Basert på informasjonen terapeut omdirigere pasienten til en smal spesialist (f.eks hudlege, tannlege, ansiktskirurg).
Besøk en smal spesialist. Du må kanskje passere en rekke tester for diagnose. For eksempel, hvis en allergisk reaksjon i tillegg til behandling er viktig for å bestemme kilden til problemet, for å unngå fremtidig tilbakefall.
Kjøre alle legens ordre. Synlig lettelse er ikke årsaken til tidlig seponering av legemidler beregnet. I løpet av behandlingen må gå helt å utelukke utvikling av mulige komplikasjoner.
Hver kropp er unik fordi lignende symptomer (hovne lepper) kan tyde på svært ulike sykdommer. Anbefaling hans medisiner til en annen person kan føre til tragiske konsekvenser, fordi uten laboratorieanalyse kan ikke argumentere med en nøyaktighet på ingen allergi mot spesifikk komponent av stoffet. Det beste rådet en venn - en påminnelse om viktigheten av å besøke en lege.  
Яндекс.Метрика