Hvordan velge en god tannbørste?På tannbørste skrevet mange artikler, og vi vet fra barndommen som bør pusse tennene to ganger om dagen, selv om det var andre teorier som kastet motsatte tann plater og bruk.
Disse pseudo forskere har hevdet at dyr ikke pusser tennene mens de ikke er plaget av karies, og det ble bevist at å pusse tennene bryter den naturlige økosystemet i munnen, med gunstige mikrober er fjernet, og i deres sted kommer patogener som ødelegger emaljen .
Åpenbart noe i dette, men faktum er at hvis en person spiste naturlige matvarer, som urbefolkningen i Tibet, spiser de tørket kjøtt, ris, røtter og rotfrukter, har de aldri oppstår karies. Men når barna begynte å leve på barnehjemmet og spise mat rik på karbohydrater og andre europeiske mat, da de begynte å gå dårlige tenner fordi uten børsting kan ikke gjøre, så spørsmålet hvordan du velger en god tannbørste.
Folk har lenge innsett at matrestene bortskjemt tenner og bør fjernes, og de første tannbørster var "tannstikkere" at det var minst 5000 år siden, men mange folk fortsatt nyte pinner.

Foreløpig enkelte afrikanske folkeslag som bruker tannstikkere laget fra El Salvador, er det en slags tre, og det er to typer fiber, harde og myke, perfekt for børsting.
Også i cortex Salvador er de forbindelsene som styrker tannkjøttet og drepe gode bakterier.
Vi vet at i vår tid i noen avsidesliggende områder av USA er "tannstikkere" laget av hvite alm kvister, er det en plantesort, og de klarte å bidra til å fjerne matrester og bakterier med dem, noe som er bedre enn nylonbørste . Så spørsmålet er hvordan du velger en god tannbørste som passer alle hygieniske krav.

Imidlertid bør det bemerkes at den første tannbørste dukket opp i Kina i det 15. århundre og fortsatt bust trukket fra Withers griser, på grunn av det faktum at i kaldt klima håret blir hardere og lengre, griser og oppvokst i Sevres Kina å etablere gode produksjonstannbørster.
Når kinesiske børster er brakt til Europa, slo de ned, på grunn av det faktum at europeere har brukt børster med hestehår, og børster med svinekjøtt syntes dem for hardt, fordi de gjorde børste med mykere hår, for eksempel grevlinghår.
Deretter tannleger forstår at tannbørsten med naturlig hår forbruk av vann, og det er en perfekt grobunn for bakterier, og foruten børste skade slimete tannkjøtt og sår kan utslette seg mikrober.
Selvfølgelig kunne børsten kokes før hver bruk, men at det raskt rozm'yakshuvalasya og ikke kunne utføre sine funksjoner.
Problemer med børster ble vedtatt i 1938 av "Dupont", som har mestret produksjon av nylon og umiddelbart begynte å lage den første nylonbørste, pensel, men det også skade tannkjøttet, på grunn av det faktum at de var tøff. Deretter ble oppfunnet myk nylonbørste, men det var veldig dyrt og upopulært.

Deretter, gjennom prøving og feiling, laget tannbørster av forskjellige konfigurasjoner og med forskjellige materialer, som ikke forårsaker skade tannkjøttet.
De begynte å produsere enda elektriske børster blir matet fra nettverket, og så at matet av batterier, men de var upopulær.
Foreløpig varierer fra tannbørster stor, og spørsmålet om hvordan du velger en god tannbørste er ikke verdt det, fordi det produserte børste med antibakteriell belegg, hjelper de holde børster ren og dermed løsner og fjerner tann Varigheten av de bakre tennene med overflaten av tannkjøttet og tennene.
I slike Børsten plassert i forskjellige vinkler i motsatte retninger, noe som gjør det mulig å få matrester mellom tennene og dens feie.
Som bruk av slike børster, kan du bytte til et nytt vedlegg, og deretter bruke samme børste, men med en ny dyse.
Det er interdentale sett, det er brukt for mellomromsbørster og er et utmerket hygienisk enhet, i nærvær av brede interdentale mellomrom, spesielt god effekt er innhentet av implantat og bro proteser.

Også opprettet en enhet for rehabilitering av munnen, tenner, som beriker vannet mikrobobler, som gir mulighet for dyp rengjøring langs tannkjøttet, mens resten er myk fjerne mat fra de avsidesliggende områder i munnen, gjør denne enheten det mulig å opprettholde friskhet i munnen.
Allerede oppfant tannbørste med mikro-kamera, det gjør det mulig ikke bare å rengjøre tennene, men kinnene, tunge, slik en god tannbørste utstyrt med CCD og LED-bakgrunnsbelysning og utstyrt med en børsteholder, som er fast lampe for sterilisering, og er caps med børster.
Således gjør foreliggende oppfinnelse supernovaens tannbørste det mulig ikke bare å fjerne matrester, men også drepe bakteriene i hele munnen, gjennomføre en fullstendig rehabilitering av munnen mens du ser alle prosesser. Nå kan du velge noen, veldig god tannbørste selv med et kamera og enhet for tannhelse.

For tiden er alle de gode tannbørster polezhat sertifisering på ulike parametre, denne hardhet som ikke overstiger standardene under hvilke busten bør ikke være for vanskelig å ikke skade tannkjøttet.
I tillegg til børsten, tar hensyn til formen av håndtaket, slik at den holdes godt i hånden og ikke gli, og i tillegg, er en god tannbørste som har en fleksibel forbindelse hodet og håndtaket til tannbørsten som muliggjør automatisk regulering av graden av trykk som tennene og tannkjøttet pasienter.  
Hvordan avlære en vane å bite negler?I dag bite negler nesten alle mennesker som står i spenn. Denne aktiviteten ikke eliminere stress, men det tillater deg å flykte inn i noe annet. Ikke bare voksne, men også barn fra en tidlig alder begynner å tygge negler. Dermed grunn av dens plastisitet, fleksibilitet, barna bite negler ikke bare i armene, men bena.
Hvordan du finner ut at barnet spiser negler? Gjør det enkelt. Ta en titt på barnets fingertuppene. Hvis de kappet av ved roten ender likt, så er det et sikkert tegn på at barnet ditt er å tygge negler. Bare heve det til å stemme skylden for det som ikke er nødvendig. Ja, vil det bli forstått at det er dårlig fordi mamma eller pappa vil sverge, men til stål selv å tvinge deg selv til å gi opp en dårlig vane er nesten umulig. Vi trekker fingrene i munnen uten å tenke på det. Først når den første begeistringen legger seg, forstår vi at nok en gang ikke kunne overmanne ham. Det samme skjer med barnet.
Måter å avlære spiker biting kan være svært forskjellige. Nå oppgir vi bare den mest effektive og populære. Disse metodene har vist seg i praksis, slik at du kan prøve noen av disse rådene oss.
Neglelakk. Gå inn i ethvert supermarked apotek av byen din. Der vil du finne alle slags fargeløs lakk for styrking av negler. Her er det produkter som tar sikte på å frata mannen av spiker biting. Du kjøper den samme fargeløs lakk som har en bitter smak. Han fratar en person av spiker biting. Påfør neglelakk på strukturen. Nå som du bare løfte hendene til munnen, munnen er veldig sterk bitterhet. Denne malingen kan du male som negler og bena. Denne metoden er kardinal. Det tillater deg å tenke på dine egne negler, ikke når du vidhryzly del av neglen, og når du har hendene borte fra munnen. Ubehagelig lukt maling har. Så du kan trygt gå i gatene med ham, til et normalt liv. Dermed denne metoden kardynalen, vil det gi deg vesentlig ulempe. Derfor parallelt for å bruke andre metoder for å hjelpe deg å flykte fra avhengighet.
Den psykologiske tilnærmingen. Når vi er bekymret eller nervøs, vi definitivt trenger å plukke opp. Dette kan være gjenstand for en blyant. Har du lagt merke til at mange begynner å gnage med spenning nedside blyant eller penn cap. Ja, dette for avhengighet, men det er ikke så farlig som negler. I den første fasen, prøv å erstatte touch til neglene til å berøre materialet på hånden. Dette vil hjelpe deg til å fjerne en del av spenningen. Men det er noen fallgruver. Som du vet, alt er bra i moderate mengder. Det finnes situasjoner når du kommer til intervju, et viktig møte, spør håndtere en kollega eller overordnet, og deretter spontant begynne å gnage cap. Du absolutt ikke kommentere, men husk denne hendelsen i lang tid.
Slapp helt av. Hvis du kan styre tiden når du vil begynne å bite negler, slappe av. Mange folk rådes til å begynne å lese en interessant bok, se på TV. Imidlertid vil disse klassene ikke distrahere deg fra avhengighet. For eksempel, hva er det som hindrer spiker bite på et tidspunkt når du leser eller ser på TV? På denne tiden du har hendene fri. Bedre zaymetesya håndarbeid. På samme sted for en klar, konkret mål. For eksempel, i en natt du trenger å binde delikat vev. I dette tilfellet vil du noensinne løfte en hånd til munnen, tenker på noe.
Bygge negler. I dag er spørsmålet om hvordan å være vakker, ikke er plaget moderne jenter. Bare gå til skjønnhetssalongen, som du deretter skape et attraktivt bilde. Dersom alle prosedyrer er nødvendig bare for visuell appell, så kan du bygge opp og klør for å bli kvitt en dårlig vane. Kunstige negler plate er mye tykkere naturlig. Bite det vil du være problematisk. I tillegg er du neppe ønsker å ødelegge resultatet av profesjonelle kunstnere. Så du skulle tro igjen før fingeren til munnen.
Faren for smitte. Når et ønske om å spikre biting, kan du tenke på hvilke sykdommer du kan ta med denne avhengigheten. Som kjent under neglene samlet en enorm mengde bakterier og bakterier. Derfor, når du trykker på negleplaten til språket, kan du få infeksjoner, noe som ville ha negativ innvirkning på mage-tarmkanalen, immunitet, helse. I tillegg gjørma, kan du forhåndsinnstille kroppen din ormer. Bli kvitt dem kan bare være under tilsyn av profesjonelle leger. Dessuten, dette er ikke den mest behagelige av prosedyren.
Sennep. Hvis du er en fan av tradisjonell medisin, og tviler på at malingen vil positivt påvirke helsen til barnet, bruke vanlig sennep. Påfør et tynt lag av det på neglene. Ja, har sennep en særegen lukt, men det nesten usynlig, mens du kjører din hverdag. Samtidig sennep smaker veldig ubehagelig. Derfor kan det bryte spiker bite deg for livet.
Tvisten. Som du vet, ønsket om å vinne tvisten, presser oss alle tenkelige handlinger. Posperechaytesya med en venn at innen en uke du rører til sine negler. Den som vinner blir nødt til å betale for lunsj på en kafé eller restaurant. Denne motivasjonen vil gjøre deg kontinuerlig overvåke seg selv, i deres bevegelser. Svært mange mennesker ønsket om å vinne tvisten hjalp kvitte seg med dårlige vaner.
Hobby. Vi snakker ikke om å fange en natt, men den langsiktige fange som vil tillate deg å finne mening i livet, og glemmer sin avhengighet og alt forbundet med det. Start for eksempel delta på volleyball delen. Etter en stund kan du allerede ta del i amatørkonkurranser. Ønsket om å sette sammen et team for å komme til møtet, beseire fienden, kan ta alle dine tanker. Så du vil glemme alle deres avhengighet. Og hvis du husker dem, vil du innse at du er helt trekker spiker biting.  
Яндекс.Метрика