Fjerne vorter folk rettsmidler
 Sykdommen, som er ledsaget av svulster på huden som små knuter eller papiller, kalt vorter. Det er en ervervet sykdom, kan det bli oppnådd ved direkte kontakt med pasientens eller gjennom gjenstander. Vorter kan plukke opp selv i dusjen, badekaret eller bassenget. Selvfølgelig, de skaper ekstraarbeid og de bør behandles.

 Det kan være nyttig for fjerning av vorter bind;

 vann;

 papir;

 tre aske;

 gips;

 eddik;

 løk;

 sure epler;

 kolanhoэ;

 tomater;

 Treet;

 rå poteter;

 celandine.

 Smertefri fjerning av vorter folk rettsmidler


 Det er mange gamle oppskrifter som hjelper bli kvitt vorter motsatte. De vanligste måtene å spare:

 Kolanhoэ - en flott måte å raskt bli kvitt vorter. Det er nødvendig å gjøre anlegget blader til der det var en vorte og la stå i noen timer. Pen 3 ganger til ulempe helt forsvunnet, den er rask og effektiv fjerning av vorter folk rettsmidler.

 De fleste pærer trenger å skrelle og kutte i flere biter, bløt i eddik eller eddik i to timer. Deretter syltet løk bør settes på vorte og fix plaster eller bandasje i minst 12 timer, gjerne over natten. Prosedyren blir gjentatt mange ganger inntil utvekst ikke forsvinne.

 Hvis vorten dannet på bunnen, kan den fjernes ved rå poteter. For å gjøre dette, gni potetene på et fint rivjern. Potet mush satt på voks papir og bind til sålen, helst over natten. Tre netter vorte forsvinner. Fjerning av vorter bruker folk rettsmidler poteter kan bare brukes på grove områder av huden, helst bare på sålen.

 Om sommeren når mange frukter kan bruke saften av sure epler. Hver dag, gni det vorte juice til full gjenoppretting. Vanligvis vorte mørkner og deretter faller av. Saften av sure epler, kan du erstatte fersk juice rogn, tomat, celandine.

 Fjerne vorter folk rettsmidler og har uvanlige måter. Vorter kan fjernes, for eksempel ved hjelp av tre aske, pre-fortynnet i vann. Blandingen bør være konsistens lik testen. Hun og namazuyetsya vorte, bare tre ganger hun forsvinner.  
Fjerning av vorter i ansiktet
 Vorte - en sykdom i huden, ser ut som knuter eller papiller. Det kan plutselig dukke opp på hender, føtter og ansikt. Warts vises fordi papilloma virus, som smittet person. Viruset smitter via gjenstander av vanlig bruk i kontakt med pasienten, etter bading i badekaret, offentlig dam etter barbering med små kutt, og samtidig redusere menneskers immunforsvar.

 Fjerning av vorter i ansiktet alene Vorter i ansiktet kan utledes ved hjelp av eddik og løk. Det er nødvendig i eddik eller eddik løk vent i to timer, deretter feste natten til vorter.

 Vel å lime med hvitløk og salt, blandes grundig og brukes på vorter, og den øverste dekket med polyetylen. Denne pakken gjøre om natten, 2-3 netter alle pass.

 Den mest effektive og velkjent måte - å fjerne vorter i ansiktet ved hjelp celandine. Vorte bør smøres med fersk juice av celandine bare frustrert, så lenge det ikke går bort eller forsvinne.

 Vakre assistent i behandling av vorter - eterisk olje av sitron. Nok til å sette noen dråper sitronolje på vorten og forsegle gips, bør denne prosedyren gjøres i tre timer.

 Ikke glem om vitamin E, som uten å fjerne vorter i ansiktet ineffektiv. På det sted hvor vorten, bør anvendes i form av vitamin E-olje behandling 2-3 måneder.

 En utmerket metode for å bli kvitt vorter - honning blandet med saften av hvitløk. Hovedholde andel av en del honning må legge tre deler hvitløk juice. Dette lim er påført vorten inntil forsvinningen.

 Hvordan bli kvitt vorter ved hjelp farmasøytiske legemidler


 I apotek selger mange verktøy for fjerning av vorter - kremer, gels, medisinske puss og maling, de er solgt over disk. Men de er effektive?
 Fjerning av vorter i ansiktet av en lang og i denne kampen vel hjelpe antiviral salve: terbofenovaya ftoruratsylovaya 5% og 5% salve. Også effektiv bruk av resorcinol og lim alkohol løsning podoffylyna. Mest aktive ingrediensen er salisylsyre, som er i stand til å ødelegge 12 uker vorte.
 Mange kremer, geleer og kremer som hjelper i fjerning av vorter, hudskader. Derfor er det viktig å oppsøke lege eller hudlege kosmetolog.  
Fjerning av vorterÅrsaken til dannelsen av vorter på huden i forskjellige deler av kroppen, er nærværet i blodet av human papilloma virus. Vorter er ikke farlig for menneskers liv og anses heller godartet hudkreft. Vanligvis fjerner vorter hudlege ved hjelp av tradisjonelle medisiner.
Medisinsk Fjern vorter
- Ta av laserstrålen. Dette er fortsatt den beste måten å fjerne vorter, som etterlater lite spor på huden;
- Frysing med flytende nitrogen. Under diathermocoagulation vanskelig å spore med fryse vorter lag er ansett som en ulempe ved denne operasjonen, siden dannelsen av huden har fryses. I verste arret er på grunn av for sterk frost lag av huden;
- Fjern høyfrekvente støt - electrocoagulation. På denne måten når en sterk innvirkning på huden kan forlate et lite arr;
- Bortfall av vorter ved kirurgi brukes sjelden fordi det er uønsket kontakt med blodet av instrumentet, og etter ileggelse av sutur arr gjenstår.
I tillegg til disse metodene, det finnes medisiner for å fjerne vorter og homøopatiske midler.
Apotek finnes også medisiner som kan kurere vorter hjemme.
Drug Fjern vorter
Vanligvis å eliminere vorter, som er viral opprinnelse, apotek har antiviral salve, krem ​​produkter basert på syrer og baser.
Før du bruker dem til å fjerne vorter fra keratinized hud, for eksempel foten, bør myke opp huden salisylsyre salve, topp dekket dette stedet gasbind.
Etter fjerning av gasbind bør myke opp huden med såpe og varmt vann og brus i 15 minutter og fjerne herdet hud lag med neglesaks.
Deretter tørket for å kurere vorter med et håndkle på huden kan anvendes. Ved hjelp av syre eller alkaliske salve, handle strengt i henhold til instruksjonene fra stoffet for å ikke bli brent. Før du påfører kjemikalier behandle huden rundt vorte fett krem.Blant moderne effektive medikamenter kan være representert på følgende måte:
- Verrukatsyd. En blanding av fenol og metakrezola som fjerner vanlige vorter, plantar og trådformede. Kapasiteten til et medikament applikator med hvilket verktøy som er brukt bare til vorte, fungerende prikk.
- Super celandine. Transparent alkalisk oppløsning, betegnet legen bare å behandle vorter. Hvis svulsten er faktisk en vorte, betyr det påføres med pensel fall i kroppsvorter til å rydde det flytende.
- Kryofarma -spray av kjølevæske. Spray pensel for å vorte, men et par timer på dette sted vil blemme du ønsker å håndtere antiseptiske midler uke.
- Solkoderm -Kombinasjonen av eddiksyre, salpetersyre, oksalsyre og melkesyre. Verktøyet er utviklet for utendørs bruk, og kun på resept.

- Antivirale Mountain celandine.
 Disse urtemedisiner, som inkluderte stede kakalyya juice celandine, rhododendron og gentian.

- Allomedyn antiviral gel.
 Produktet er egnet for å fjerne vorter hos voksne og barn.
Også effektivt mot vorter anerkjent som salisylsyre og Mozolyn, Urhokor - alkoholholdig væske, medisinske flekker av vorter.
Men mange mennesker med vorter, ikke gå til en hudlege eller apotek, og vite folks måter å fjerne dem, bruke dem hjemme.
Iydalennya vorter folk rettsmidler
I seieren over warts kan være effektive hvitløk. Når du merker at huden begynner å vokse vorte, forsiktig gni sted fedd hvitløk halvert. Gni hvitløk juice i svulster i huden så ofte som mulig, for eksempel 6-7 ganger om dagen, hver dag frem til vorte ikke fungere.
Flere hvitløk Zubkov hogge eller mos og slå ut i en glassbeholder. Hell hvitløk i en masse eple cider eddik til væsken dekket det helt. To timer infusjon sil blandingen og dekke vorte med et tykt lag og topp fix gips. En halv time senere lappen kan fjernes og en hvitløk grøtomslag vask. Gjøre inngrepet til fullstendig helbredelse av vorter.
Hvis vorten har klart å vokse seg store, kan det hjelpe komprimere følgende:
- Gni litt hvitløk Zubkov, koble dem med mel og vann;
- Et stykke av deigen, plass på toppen av den berørte huden og fest den med tape eller bandasje;
- Åtte timer, ta ut deigen og vaske den balanserer huden. Grease hudkrem.
Gjenta denne prosessen for måneden og vortene forsvinne. Etter noen uker vil de begynner å tørke, minkende i størrelse før de forsvinner helt. Men for å konsolidere resultatene, er det tilrådelig å sette en komprimere flere ganger.
Celandine vorter
Den enkleste måten å fjerne en vorte - bruk av friskt gress juice celandine. Med bare frustrert gress stammer vil gjøre juice, og denne juicen suge vorte. Gjøre det flere ganger om dagen og fortsette behandlingen inntil vorte ikke er helt forsvinne. Merk at saften av celandine kan male huden.
Et kraftig verktøy for vorter anses celandine, fylt med alkohol. Fersk hakket urter celandine (50-100 g.) I stedet for glass retter og hell tilbake 100-200 ml vodka eller alkohol. Fortynne blanding av 100 ml kaldt vann, Seal lokk og avkjøl. I løpet av uken infusjon riste innholdet i beholderne, og etter syv dager skille gresset fra væsken. De ferdige skjær behandle vorter flere ganger om dagen. Av vorter kan bruke en kompress, soaking et stykke gasbind i infusjonen og bruke det på vorte for en halv time. Halsbrann - en normal hud reaksjon på alkohol, så det er lurt å vente.
Etter 6-7 dager warts vil tørke ut og krympe til slutt forsvinner ikke.
Grind 50 g. Celandine urter og hell 50 ml eple cider eddik. En halv time senere legger mye gress på vorte og sikre et stykke gasbind og tape. Etter en halv time skylling og børste pakke hudkrem.
På samme måte som du kan tilberede komprimerer å bruke hvitløk i stedet for løk og celandine med eple cider eddik. Eller du kan bare gni det vorte løk juice og bruke den til en tilstand av slam hakket fersk løk. Hvis boligen er økende aloe eller Kalanchoe, er dens juice også ønskelig å håndtere vorter i løpet av dagen.
Å eliminere vorter, bruk en annen stykke kritt og magnesium. Pulver magnesium, som er i apotek, strø vorte en gang om dagen i 15 minutter, og skyll den. Samme merke og knust kritt pulver.
Hvis du etter en stund vortene falle, økt i størrelse, ble de mer eller de har endret - ikke eksperimentere mer med folk rettsmidler, og kontakt hudlege. Kanskje det er en vorte trenger medisinsk behandling eller selv har ondartet formasjon.  
Яндекс.Метрика