Hvordan pumpe opp biceps hjemme?
 Blås biceps hjemme utgjør ikke et problem. Det viktigste kravet er høy fasthet, og tilstedeværelsen av enkle simulatorer. Hjemme, vil du være helt nok liten bar og et par manualer. Dersom disse skjellene ikke, kan vi begrense normal horisontal. Straks han biceps er en av de mest skulpturerte muskler. Biceps består av kort og muskuløs pannekake hodet. Det ser fantastisk på hånden, både synkende og avslappet. Ikke rart at denne muskelen har blitt hos menn. Vurdere noen øvelser for å hjelpe pumpe opp biceps mann hjemme.
 Forhøyelser av biceps på ball
Hvordan pumpe opp biceps hjemme?
 Denne øvelsen kan virke uvant for mange menn unna, men det er veldig praktisk å svinge muskler hjemme. Derfor må du lene deg tilbake på stranden ball. Du trenger også en god vpertysya føtter og lås kroppen. Vi må rette armene med manualer, holder sine vanlige grep. Hodet skal holdes rett mens du ser på taket. Deretter holder albuene i ro, foldet hendene. Den øverste punktet er en pause i noen sekunder, strai biceps. Som et resultat, må du sakte rett ut armene.

 Løfte vekter på ballen med en hånd
Hvordan pumpe opp biceps hjemme?
 Før en oppblåsbar ball skal knele. Hånden som vektstang faller på ballen. Derimot kreves upertysya pasning for å opprettholde den nødvendige balanse. Head tilt er ikke nødvendig. Albue bøyd og løftet en manual isolert styrking av biceps, mens i alle fall ikke skilles fra den andre siden ball. Den øverste punktet er en liten pause, deretter sakte rettet arm.


 Forhøyninger dumbbell biceps bruker håndklær
Hvordan pumpe opp biceps hjemme?
 Det bør bemerkes at denne øvelsen er ganske enkelt å utføre hjemme. For å utføre de oppgaver som er nødvendige for å stå rett opp, mens du holder en manual på et håndkle gjennom direkte hender. Du må se fremover. Ferdig pust, albuene holdes i ro, så foldet hendene. Når løftet en manual på et håndkle, må du skru hendene ut. Vi må ikke glemme å gjøre en liten pause på toppen for å kunne fortsette å redusere rush biceps.

 Løfte manualer rett grep
Hvordan pumpe opp biceps hjemme?
 I dette tilfelle blir oppgaven utføres stående. Manualer kommer i lik grep forlengelse hele bevegelsesområdet. Deretter langsomt foldet hender, uten å endre grepet. Ikke glem å gjøre en liten pause på toppen.

 Øvelsen bar
Hvordan pumpe opp biceps hjemme?
 Pumpe opp musklene for å hjelpe vanlige bar pull-ups. Det er ønskelig at grepet ble reversert, som i dette tilfellet, er hovedfokus for biceps. Resultatene kan gjøre om fem tilnærming 10 ganger hver. Hvis du har en partner, kan du spille med ham ett gammelt spill som heter "trinn". Essensen i spillet er at gutta bør ta svinger til å fange opp på baren, siden en gang. Med hver ny tilnærming antall pull-ups økes. Som et resultat, trenger du for å komme til 10 og deretter komme tilbake.

 Øvelsen med vektstang
Hvordan pumpe opp biceps hjemme?
 For å begynne å bestemme vekten av prosjektilet, bør massen av hvilke ikke være for stor, så vil lide teknikk. Akkurat den samme øvelsen er ganske enkelt - du trenger å skall grep bunn, stå på veggen og heve bar. Når du løfter vekter albuene bør være på stedet hvil. Ikke prøv å heve listen høyere, beveger albuene. Dette skallet stiger innsats utelukkende biceps og ryggmuskulaturen. Det er ønskelig at stangen ikke blir hengt på direkte hånd i den nedre posisjon, på grunn av hvilken det vil være en liten belastning på biceps.  
Prevensjon etter fødselenOfte tenkt på prevensjon etter fødselen ikke skjedde, da de ikke er opp til det, i tillegg til hodet er opptatt av andre saker. Fravær av menstruasjon gjør at du tror at graviditet er rett og slett umulig. Men det er det ikke. Eggløsningen skjer før den første måneden, så sjansen for å bli gravid er alltid der.
Prevensjon etter fødselen, amming amenoré
Ganske ofte hun hører på alle sider at amming beskytter mot graviditet, og derfor synes ikke om å velge en annen metode for prevensjon etter fødselen. Amming amenoré metoden ikke fungerer, men bare inntil barnet er seks måneder, eller til den begynner å få mat. I tillegg til ovennevnte, kan amming amenoré brukes som en metode for prevensjon etter fødselen bare hvis mor mater barnet minst åtte til ti ganger om dagen og, viktigst, uten mangler en natt feedings. Det vil si at intervallet mellom feedings bør ikke være mer enn fire timer i løpet av dagen og seks timer om natten. En skarp endring i fôring tidsplaner, redusere bryst prykladan å alltid betraktet som en risikofaktor, og øker sannsynligheten for graviditet. Generelt, kvinner som tyr til denne metoden for prevensjon etter fødsel, oppstår graviditet i gjennomsnitt i to tilfeller av hundre.

Prevensjon etter fødsel, hormoner

I motsetning til det mange tror, ​​som postpartum prevensjon kan brukes og hormoner. Men for de som ammer, bør det være en mini-pille, som er, bare de legemidler som inneholder inneholder kun progestin. Og fordele den nødvendige hormonell prevensjon i minst seks uker etter fødsel. Disse medikamentene er tatt daglig uten avbrudd som mulig bare på samme tid. En rekke av hormonell prevensjon etter fødselen er også injeksjoner som er gjort en gang hver tredje måned eller subkutane implantater hvor gyldighets kan være fem år.

Prevensjon etter fødselen, intrauterin enhet

Du kan stille inn og spiral som et middel for prevensjon seks uker etter fødsel. Dette gjøres etter bestått en medisinsk undersøkelse på gynekolog hvis han vil bekrefte det full restaurering av livmor og bestemmer seg for at innføringen av spiral mulig. I noen tilfeller er et middel for prevensjon satt umiddelbart etter fødselen. Likevel, betyr innføring av intrauterine er det i perioden etter fødsel er å foretrekke, fordi i dette tilfelle er sannsynligheten for nedadgående spiral.

Prevensjon etter fødsel: barrieremetoder

I dette tilfellet er vi først og fremst snakker om kondombruk som postpartum caps og svamper er vanskelig og upraktisk. Kondom er et middel for prevensjon komme i gang like etter utvinning av seksuell aktivitet etter fødselen. I tillegg til å beskytte mot uønsket graviditet, reduserer kondom sannsynligheten for smitte, noe som er spesielt viktig i de første månedene etter fødselen når en kvinnes kropp er ganske avslappet, og livmorhalsen er litt på gløtt. Men å velge en prevensjonsmetode etter fødselen, ofte trenger å være bekymret for å kjøpe en kunstig smøremiddel for å unngå ubehag som oppstår på grunn av hormonelle endringer i kvinner. Naturligvis er det en spesiell gel oljer, ikke den improviserte oljebasert (vaselin, vanlig krem ​​og lignende stoffer) som bryter de beskyttende egenskapene til kondom.
Prevensjon etter fødselen, sterilisering og vedlikehold
Som radikal prevensjon etter fødsel tydd til sterilisering, og, som mann og kvinne. Mannlig sterilisering - vasektomi - er det fjæring på begge sider av sædlederen, forårsaker toget ereksjoner og muligheten til å nå orgasme er ikke brutt, men ikke ejakulere mer sperm vil inneholde. Denne metoden er irreversibel, så før du bestemmer deg for å ha det, bør det være nøye grublet. Kvinnelig sterilisering er eksisjon av egglederne, og det er også irreversibel prevensjon, og i noen tilfeller nærværet av medisinske indikasjoner slik sterilisering utføres umiddelbart etter fødselen.
Naturligvis er absolutt og prevensjonseffekt total avholdenhet fra seksuell omgang, men dette alternativet er ikke alltid mulig (og ikke alltid passer) i form av begge parter.  
LangsynthetFolk som lider av langsynthet, ikke kunne tydelig se objekter som ligger en kort avstand 20-50 cm.
Angivelig, er dette et brudd på en lang tid, men på grunn av behovet for folk å vurdere små gjenstander nær det lenge forble lite kjent. Medisinsk oppmerksomhet dette fenomenet begynte å engasjere seg etter det 15. århundre, da det begynte å spre seg og vokse typografi leseferdighet, mange mennesker leser bøker og jobber med papirer, begynte å legge merke til at det er vanskelig å jobbe med tekst, blir det vage og ikke lese. Utviklingen av optikk på samme tid skape en mulighet fokuseringslinse for å rette en feil i det optiske system i øyet langsynthet. Linser for korreksjon av nærsynthet ble opprettet ca 100 år senere.
Vanligvis er sykdom hos små barn og hos personer eldre enn 40 år.
Det er faktorer øker sannsynligheten for sykdom
En felles faktor er arvelighet, langsynthet, på grunn av den spesifikke formen for øyet, gått ned fra generasjon til generasjon.
Etter 40 til 45 år, er det degenerative endringer av linsen senker sin elastisitet og utvikler presbyopi.
Hva er mekanismen av sykdommen?
For at vi kan tydelig se et objekt bildet er fokusert på netthinnen. I langsynthet fokuspunktet det presset som back og relativt sett er bak netthinnen, og er anslått direkte på reseptorer uskarpe.
Strålene reflekteres fra nære objekter i det optiske systemet i øyet er sprikende, brudd på fokus fører til divergerende stråler som ikke kan plukkes opp nøyaktig på netthinnen, og den personen ser nær objekter uskarpt.
Det er to hovedgrunner som fører til denne effekten, enten kort øyeeplet eller patologi brytningssystem av øyet. Pasienten kan være fra en av disse grunner, og kombinasjoner derav.
Hva plager med denne sykdommen? Pasienten sa:
- Uklart og uskarpt nære objekter;
- Raskt øye tretthet oppstår når du leser;
- Hodepine og svie og tørrhet i øynene hvis det er nødvendig, jobbe med små gjenstander.
I tillegg til disse ulempene, i fravær av rettidig behandling kan utvikle følgende symptomer:
- Økt frekvens av øyebetennelse (konyuktyvytov);
- Utvikling av amblyopi ("lat" eye). Det er et brudd på morfologisk bevaring i kroppen svært dårlig til behandling og korreksjon;
- Øke langsynthet kan påvirke utstrømming av væske inne i øyet og kan utvikle glaukom.
Hvordan blir oppdaget og behandlet disse pasientene?
Den første viktigste steget i å identifisere sykdommen er selv behandling pasienten til øyelege. Pasienten klaget over uskarp tekst eller små elementer når de vurderer sitt nærbilde. Da legen forsket på synsskarphet og fundus undersøkelse.
For tiden er det tre hovedmåter å korrigere for denne sykdommen. Først - det peker, andre - kontaktlinser og tredje - kirurgi. Briller og kontaktlinser vil være effektiv og nyttig for ditt syn bare på individuelle valg og produsere i henhold til dine anatomiske trekk. Ferdige briller, kjøpte et brett på markedet bare gi deg skade.
Barn med denne sykdommen bør være foreskrevet korrigerende behandling mulig maksimal tidlig. Vanligvis forsvinner helt pubertet langsynthet.
Voksne bør bruke disse brillene kun når du arbeider eller lese, av avstanden de trenger. Konstant bruk dem kan føre til en rask reduksjon i synsskarphet. Hvis du bruker briller jevnlig opplever fortrinnsvis en øyelege og omgående erstatte briller eller linser på en sterk visning i høst. Det er også verdt å huske at laser synskorreksjon er kontraindisert hos personer under 18 år.
Forebygging av sykdom basert på tidlig diagnose og rettidig utnevnelsen av komplekse medisinske prosedyrer.  
Яндекс.Метрика