Frisyrer for runde ansikt (foto)Den runde formen ansikt - en av de mest populære blant damene. Vanligvis, de fleste av disse menneskene er misfornøyd med dette skjemaet, og forsøker på alle måter å rette det opp. Gjør det ganske enkelt, uten å ty til spesielle teknikker og triks. Den enkleste måten - å velge riktig frisyre for rund ansiktsform. Hvordan du gjør det - dette vil bli diskutert nedenfor.
Korreksjon rund ansiktsform
For å justere en rund ansiktsform, bør du starte fra dens funksjoner. Et rundt ansikt er karakterisert ved den samme lengden av vertikal og horisontal linje trukket i midten person. Det er derfor dine handlinger for korreksjons personer bør rettes for å løse ut den vertikale linjen og gi mer langstrakt ansikt og avlede oppmerksomheten bort fra de avrundede og ofte ganske løse kinn.
Det finnes flere effektive måter å korrigere opererer i dette området. Først av alt, lage frisyrer med smell. Det er best å se lange smell omtrent midt på pannen. Men så øret må dekkes. Hvis frisyrer med smell du ikke liker, så kan du spille skiltes. Med et rundt ansikt forme beste alternativet frisyrer med skrå avskjed.
Bidra til å gjøre visuelt smalere ansikt og frisyre, basert på hårklipp for kort hår. I dette tilfelle må fokus må gjøres for å utvide sine konturer opp fra ørene. Håret på kronen heis og kanskje gi dem noen prakt.
Frisyrer for runde ansikt (foto)

Hvis konklusjonen basert på en kort hårklipp du ikke liker, kan du foretrekker frisyrer med hårlengde. God hår vil se gjennom den åpne plassen pannen, som visuelt trekke ansiktet og gjøre det mer sofistikerte. Fit og rett langt hår, noe som også bidrar til den visuelle forlengelse av individet.
Funksjoner frisyrer for runde ansiktsformer

Til runde frisyre stresset verdighet på personen og ikke vice versa tildelt sine mangler, bør ta følgende prinsipper:

Konklusjonen må være preget av følgende funksjoner - Surround topp, hette kinn og kinnben, vertikale linjer;
lubne jenter frisyrer dress, basert på prinsippet om asymmetri. Dette kan være en sideskill, lang cholka, kjemmet til siden, asymmetrisk frisyre samlet. Revet og asymmetrisk line hjelp avbryte rundhet av person;
Hvis du ønsker å lage en romantisk frisyre, krøllet hår, så bølger i denne konklusjonen bør være myk. Godt egnet bølger som vil begynne fra kjeven og ikke rammer inn ansiktet.


Eksperter råder jenter med en rund ansiktsform for å unngå:

volum og stort chilok som ikke bare fremhever bredden av den enkelte, men også legge til ekstra volum;
altfor avrundede linjer - svært alvorlige krøller og korketrekkere. Hvis du trenger å krølle håret, bedre å gjøre det på endene heller langt hår;
rette linjer og skarpe kinnben og kinn som vil legge bredde og uten bred runde ansikt;
noen horisontale linjer i frisyrer.

Korte frisyrer for runde ansikter
Frisyrer for runde ansikt (foto)

Frisyrer på grunnlag av korte hårklipp passer nesten alle eiere av den runde ansiktsform. De eneste unntakene er høye jenter.
Multi frisyre. Alternativer for multi hårklipp og ukladok stor sett. Denne kaskade stabling og fillete, og bare tilfeldig rammet rygger noen korte frisyre. Hovedvilkåret - lengden på håret under haken og kinnene dekket.
Frisyrer for runde ansikt (foto)

Bob. Eiere runde ansikt ser alle passende variant av frisyrer med lange tråder foran og oppvokst Hår lengde - under haken. Og ingen zavyvok og krøller.
Pixie. Hovedvilkåret for avslutningen av runden ansiktsform er å skape volum på toppen, og den manglende volum i nærheten av templene og kinn, så det må passe lubne jenter.
Frisyrer for medium hår for rundt ansikt
Frisyrer for runde ansikt (foto)

Middels lengde hår passer som det beste alternativet for eiere av et rundt ansikt. Dette frisyre vil tillate deg å eksperimentere med forskjellige versjoner av styling. En av de viktigste forholdene - profilerte hårtuppene, litt smalere nede.
Multi frisyre. Som tilfellet er med hår kort hår, lagdeling tilnærming eiere midten lengde hår og en rund ansiktsform. De lengste strenger bør ramme ansiktet og litt avta i retning mot haken til skuldrene. De fleste korte tråder bør plasseres på toppen som vil gi håret volum. Denne lagdel tilnærming, som ikke har noen brå endringer i personlighet.
Frisyrer for runde ansikt (foto)

Utvidet bob. Et annet godt alternativ frisyrer for runde ansikter. Og bør følge samme prinsipp som for å lage en kort bob - hår foran personen bør være mye lenger enn baksiden.

Frisyrer for langt hår for rund form ansikt

Frisyrer for runde ansikt (foto)

Det er bare to beste alternativene: lang utslåtte hår, har asymmetriske rygger og sideskill. I dette tilfellet, et godt valg - hårklipp kaskade skrå cholkoyu.
Frisyrer for runde ansikt (foto)

Det andre alternativet - plukket hår. Denne konklusjonen for runde ansikter må være høy. For eksempel kan det være en høy hestehale med fleece foran frisyre. Dette styling er også mulig å legge cholkoyu skrå, litt som dekker ansiktet og kinnene.  
Hvordan velge en frisyreØnsket om å være vakker og unik er sjelen til enhver kvinne nesten alltid. Men mange av dem jobber kontinuerlig med å endringer i utseendet. Hva kan dramatisk endre utseendet på en kvinne enn en ny frisyre eller frisyre? Hva hårklipp er riktig for deg og hvordan du skal velge?
Utvalg kutte bistand, stylister og frisører
Den enkleste måten å plukke en hårklipp - er å gå til en salong eller frisøren. Erfarne fagfolk, som vanligvis trenger å registrere deg på forhånd vil plukke deg ikke bare egnet frisyre og hårfarge, men på slutten av økten og også gjøre profesjonell installasjon. Selvfølgelig er denne metoden den mest effektive og vinn-vinn, fordi stylister og frisører er ikke bare erfaring, men også spesialundervisning. Derfor vil en god stylist velge noen alternativer frisyrer vil hjelpe deg til å endre bildet ditt, ta hensyn til alle dine ønsker og gjennomføre dem i praksis. Slå en kvalifisert stylist, vil du sikkert bli fornøyd med valg av frisyrer og sluttresultatet. Men stylist tjenester er ganske dyrt. Hvordan velge en frisyre, hvis begrenset finansiell kapasitet?
Hvordan velge en frisyre online
Plukk en hårklipp uten å ty til dyre tjenester stylist, kan du bruke spesielle programmer og internett. Du kan bruke dem på nettet, og du kan laste ned til din datamaskin. Disse programmene er meget interessant og funksjonell. For å dra nytte av dem, nok til å ha bildet i elektronisk form. Etter nedlasting av programmet i bildet, kan du se hvis du går til den eller den frisyren, mens ikke podstryhayas. I slike søknader mulige utvalg av frisyrer for kort og langt hår. Denne bruksmuligheter ikke slutt. Ytterligere tjenester inkluderer: utvalg av hårfarge, øyne, forskjellige varianter av smell og avskjed utvalg, utvalg av tilbehør. Generelt, kan du eksperimentere med utseendet ditt som du vil, uten å være redd for konsekvensene. Den eneste ulempen med dette er at utvalget av frisyrer som ikke tar hensyn til tetthet og tykkelse på håret, frisyrer for forskjellige hår ser annerledes.
Hvis du ikke stoler stylister og ikke ønsker å bruke programvaren, har du en effektiv metode for utvalg skjæring.
Hvordan velge en frisyre for ansiktsform
For valg av den perfekte frisyreOval typen ansikt. Eierne av denne formen for enhet heldige - de passer et stort antall frisyrer fra den lengste til den korteste. Denne suksessen vil følge dem uansett om de har rett eller krøllete hår. Hvis du gjør det lag på kinn, hake og lepper, vil du se flott ut. Uansett hvilket da vil være lengden av håret. Passende stil: rett cholka, lange slurvet bølger bob med jevne overganger.
Eiere ovale ansikter bør unngå valg av frisyrer med kort lag, de visuelt forlenge hodet. Hvis du har bølget eller veldig tykt hår, gi opp de direkte like hårklipp.
Valg av hårklipp foravlange eller langstrakt ansiktet er forårsaket av "legge" ansikt bredde. Perfekt bob til haken og side smell som skaper illusjonen av bredden. Bølgete og krøllete hår er også et godt alternativ for avlange ansikt.
Eierne av denne ansiktsform bør unngå for korte eller for lange frisyrer. Hvis du fortsatt sjel langt hår, er det bedre å velge multi hårklipp. Også egnet hårklipp V - formet.
Eiererund form ansiktet bør velge frisyrer som skaper minimalt volum rundt ansiktet. Et godt alternativ ville hårklipp like under haken. Myke lag separert frisyrer bidra til å gjøre kinnene visuelt mindre klønete og enkle tips avlede oppmerksomheten fra rundhet person.
Unngå avrundede tips og sirkler, det er bedre å ikke gjøre smell. Hvis uten at det du ikke kan la det være en lang og zachesannoy side. Contra krøllete frisyrer.
Hvis ansiktet ditt erfirkantet formDu vil komme i form av krøller hårklipp eller skiftende ender. For å legge til femininitet kan gjøres skritt og ekstra lang frisyre.
Det anbefales å unngå lang glatt hår kort og skarp og rett til haken bønner. Bang er bedre å gjøre en runde, unngå klare og skarpe linjer.
Ansikt iform av hjertervelger å kutte lengde rett under haken. Å trekke oppmerksomhet til øynene og kinnbena foreta lange smell til den ene siden. Et flott alternativ er også hårklipp stige langs hele lengden på håret.
Unngå ujevne lag og direkte kort cholok. Korte frisyrer er heller ikke egnet til denne form for ansiktet.  
Яндекс.Метрика