Hair Mask med eggeplomme: Beste oppskrifter
 Sunt og vakkert hår er stoltheten til hver kvinne. Når underernæring, kronisk stress, de skadelige effektene av andre faktorer visne hår, break, mister vitalitet. I denne situasjonen trenger de hjelp, og det er ikke nødvendig å kjøre en skjønnhetssalong for annonseres magic bullet. Oppskrifter av våre bestemødre relevante i dag som noensinne! Hair Mask med eggeplomme - en av de påviste og effektive måter å styrke og forbedre hår. Som en del av eggeplomme mange vitaminer, mineraler, essensielle til hår og hodebunn, og de har en helbredende effekt.
 Eggeplomme for tørt og skadet hår
 Utmerket maske for tørt og skadet hår kan være forberedt med:

 to eggeplommer;

 tre spiseskjeer med oliven, lakser eller Burdock olje.

 Komponentene som utgjør produktet blandes godt og tilsett noen dråper avokadoolje og vitamin A. For maksimal effekt betyr at du kan legge til en spiseskje smeltet honning i et vannbad.
 Fordeler vekten over hele lengden på håret, så zakutuyemo hodet i et håndkle. En halvtime hvile, deretter vaske av masken, med varmt vann. Følge prosedyren gjenoppretter skadet hår struktur, de blir mer tett og frodig, med en vakker glans.
 Skjem normal til fet hår
 Normal til fett hår anbefales leges med en maske på grunnlag av:

 to eggeplommer;

 50 gram cognac;

 saften av en halv sitron midten.

 Du kan legge til et par dråper av furu olje, avokado og mynte.
 Påfør blandingen på håret tåler minst en time i plastfolie og håndkle. Kosmetisk vaskes bort under kaldt vann. Resultatet av påfører masken blir aktiv effektregulering av hår og talgkjertler.
 Styrke håret
 Styrking, vil ernæring og restitusjon hår maske hjelpe alle typer for som trenger:

 2 ferske eggeplommer;

 100 gram ost;

 et par dråper olje av avokado.

 Farget og skadet hår også sette pris på denne sammensetningen kostnader. For optimale resultater lignende prosedyre anbefales minst en gang per uke.
 Bli eier av et virkelig luksuriøst hår er mulig uten bruk av dyre verktøy og salong behandlinger. Nok til å trekke oppmerksomhet til de naturlige og rimelige produkter som gir en flott effekt.  
Maske for acneHver jente eller kvinne ønsker å være vakker, hva ville det lønne seg oppmerksomhet, komplimenter og gjorde det på. Hva ville ønske oppfylt, er det nødvendig å overvåke tilstanden til huden din enhet, dvs. det må rengjøres regelmessig. En ekstremt vask er ikke nok, da huden elsker dyp rengjøring. Hvis ikke, akkumulerer huden døde hudceller som produserer talg, fordi dette stoffet huden kan puste og krem ​​som du bruker ikke trenge inn i porene. Det kviser og kamedonы. Således er effektiviteten av masker laget hjemme mye redusert. Problematisk og fet hud krever mer grundig rengjøring enn andre hudtyper.
Maske for acne kan tilberedes på mange matvarer, for eksempel bær, frukt, honning, medisinske urteteer, ulike meieriprodukter og kosmetisk leire hjemme. Disse produktene kan være blandet peretyraty, skyte ned, forberede dem Scrubs konvertere en jevn, tonics, lotion, som er så nødvendig for huden vår. Rengjøring masker til akne er forberedt hjemme er lett, siden de kan sette det som er for hånden og, selvfølgelig, i kjøleskapet. Face forberedt uavhengig har mange positive egenskaper: tonic, rensende, fuktighetsgivende, forfriskende, næringsrik og selv bidra til å bli kvitt av fine og dype rynker, kviser betennelse og vanligvis. Masker, laget med sine egne hender, vil koste mye billigere enn kjøpt i en butikk eller apotek. Stoppe ditt valg på noen maske, være forsiktig fordi huden av alle menneskelige individ som nærmet seg én person. Dette betyr ikke at en annen tilnærming og. Vurdere alle alder, hudtype, toleranse produkter, etc.. Først bestemme hva ansiktshuden og gjelder deretter masken.
Maske for acne med natron hjemme
Denne masken er veldig enkelt å lage, men det er ikke for alle hudtyper. For å forberede denne masken vil du trenge ½ teskje natron og samme kokende vann og rør slik at alle soda oppløst i vann, og har etterlatt seg noen klumper. Før du påfører masken du trenger å vaske noen fuktighetskrem. Deretter bruker på ansiktet og la virke i ti minutter, og skyll med varmt vann.
Anti-inflammatorisk kamfer maske for akne hjemme
Denne masken renser porene i ansiktet, eliminere akne, bekjemper betennelse i store og vises ikke ny. Den viktigste komponenten i slike masker - en kamfer. Kamfer er et naturlig antibakterielt middel med whitening effekt. Hvit leire - renser, tørker. Sitronsyre bidrar til å kvitte seg med grått ansikt, det gir en person en god lys farge og strammer porene. Panthenol hjelper stramme sår, smertefull tilstand normaliserer celle enhet. Shea smør beskytter huden mot uttørking og hjelper det å normalisere lipidmetabolismen. Hvis du bruker denne masken hver dag, er huden din kjedelig, ren og myk. For å nå målet om økt bruk en annen maske for acne. Denne masken tilgjengelig over disk eller lage dine egne hender. Husk at resultat fra hjemmelaget maske som du koker med hendene, vil det være mye bedre av butikken.
Maske for acne med aloe juice hjemme
For å bruke en maske med aloe juice, du må kutte litt aloe blader på basen. Deretter satte bladene på nederste hylle i kjøleskapet, etter innpakning dem i tykt papir. Det må de ligge i en uke. Press deretter saften av aloe og gni grundig. En maske med aloe juice er ønskelig å bruke to ganger om dagen så lenge kviser forsvinne.
Maske for akne med blå leire hjemme
Blåleire er ansett for å være et effektivt verktøy i kampen mot hud betennelse. For denne masken, ta en skje med blåleire, litt sitronsaft med samme antall calendula skjær og to spiseskjeer med kokende vann. All mix. Masken bør være en konsekvens av tykk krem. Før du påfører masken til ansiktet bør vaske med varmt vann. Gjelde deretter et tykt lag maske og la stå i ti minutter. Etter den avsatte tiden, skyll med kaldt vann.
Bruk en maske, være hyggelig, men kviser glemme!
Blåleire FaceKosmetisk leir varierer mellom ulike spesiell plass var blå leire. Med dette naturproduktet kan gjøre en enorm mengde fantastiske verktøy for hjem ansiktsbehandlinger. De kan brukes for problem tørr og fet hud, fordi blå leire klarer med mange hud defekter person.
Effektiviteten av blåleire
Med blå leire masker gjøre. Deres effektivitet er forklart av den kjemiske sammensetning av produktet. Den inneholder en rekke nyttige mineraler som er viktig for normal celleprosesser flyt i ansiktet.Dessuten er den blå leire:
kalium;
kaolinite;
Krom;
kalsium;
kobolt;
kobber;
jern;
sink;
natrium;
radium;
nikkel.

Med regelmessig bruk av masker med leiren kan normalisere nivået av fuktighet i huden i ansiktet, for å bedre blodsirkulasjonen og celle mette mineral og næringsstoffer. Dette rynker rozhladyatsya fornyet fasthet og elastisitet i huden, vil talgkjertlene ikke bevilge overflødig fett og forbedre hudfarge.
Med hjelp av blå leire masker kan være bleket og med eliminere alder flekker, til dyp rens huden, eliminere betennelse og gjennomføre desinfeksjon.
Skjønnhets anbefaler regelmessig for å lage masker av denne type leire med vitamin mangel på våren eller høsten, i nærvær av allergiske utslett i ansiktet, skrubbsår, psoriasis, brannsår, eksem, kviser hvis utslett, kviser og sorte flekker, og når huden har små sår .
Masker med blåleire
Å ha maske for ansiktet type blå leire, ta deg nytte av alle fordelene ved produktet. Bruk bare en kosmetisk regelmessig minst to ganger i uken.
Blåleire kan rett og slett fortynnet med vann til konsistensen av en tykk krem, og deretter sette på ansiktet ditt. En slik enkel maske er perfekt for personer med kombinasjon eller fet hudtype. Men de som tørke ut huden, ikke bruk ren blå leire, slik at det kan provosere utseendet på rødhet og overdreven tørrhet.

For alle typer hud følgende sort med blå leire masker:

Bland 20 gram leire og 40 ml vann, rør til ingen flere klumper og legge til blandingen av 5 g agurk juice og to dråper sitronsaft. Påfør lim på ansiktet i 20 minutter, og skyll med varmt vann. Masken er egnet for hudpleie, aldring, hjelpe dem som ønsker å gjøre fregner usynlig.
i like proporsjoner, kombinere eggeplomme, honning, olivenolje, vann, deretter bruker på ansiktet i 20 minutter. Denne masken strammer porene og bleke hud.
Bland leire, noen dråper druekjerneolje og 5 g av glyserin. Legg til blandingen litt vann og sette alt på ansiktet i 15 minutter.
leire blandet med ris mel (1: 1) og tilsett litt buljong calamus eller misvisende. Påfør denne masken av blå leire massasje bevegelser og skyll med personer gjennom 15 minutter Denne masken er best å takle overdreven fett og hjelpe rense porene.
Bland rømme 20 g, 10 g blå leire og legge 5-10 ml vann, bør personen bruke denne masken i 20 minutter Dette betyr perfekt fjerner betennelse i problemområder i ansiktet.
fortynne 50 gram pulver blå leire med 20 ml av alkohol, grundig kna alt og tilsett 20 ml sitronsaft. Hvis masken er for tykk, så ta det til konsistensen av tykk fløte mineralvann eller filtrert vann.
50 g blåleire blanding godt med 50 gram havremel, 10 g flytende honning og 10 ml sitronsaft. Før påføring av varme blandingen i et vannbad. Skyll denne masken av blåleire person 20 minutter senere.
50 g pulver blå leire blanding med 5 gram salt (hav), legge til eggeblandingen protein og litt varm melk. Skyll masken 25 minutter senere.
blåleire mix godt med vann og tilsett litt agurk juice. På forsiden, gjelder 15 minutter Agurk juice kan erstattes med tomatjuice eller tranebær.
Rør godt 20 gram eple saus og 20 g av leire, legg 8 dråper sitronsaft, varm blandingen (kun i et vannbad). Den resulterende maske med ansiktet vaske umiddelbart etter fullstendig tørking.
Face of blå leire har en uttalt terapeutisk effekt, men at de hadde jobbet, de bør bare brukes på den rengjort og avfettet hud, er det best å vaske med enkel såpe og vann. Dersom leire pulver har lite lukt, og deretter sette den på en tallerken i kjøleskapet i 2 timer Når du påfører masken, unngå området rundt øynene og bortsett om en centimeter av hårrøttene.
Når masken er brukt, kan det tørke ut jevnt, så områder hvor leire begynner å tørke, må fuktet med vann. På denne tiden, bør avstå fra å snakke som sprakk blåleire kan irritere huden og utseendet av mikrosprekker.
Kvinner som eier en følsom type hud, i utarbeidelsen av hjemmet blå leire masker trenger å legge noen dråper betyr olivenolje. Og du vaske masken av blåleire enten må varmt vann eller en fuktig bomull pads. Bruk dette for ulike kosmetiske produkter kan ikke være! Og etter masken er vasket bort, må personen bruke en hud nærende krem.  
Яндекс.Метрика