Hair Mask med kanelKanel - flavored krydder som brukes i mange retter. I tillegg er det brukt i kosmetikk og legemidler for hårpleie, i særdeleshet, er en maske med kanel. Det naturlige produkter inneholder inkorporerer et utvalg av vitaminer, antioksidanter, som gir en stimulerende virkning på prosesser av sirkulasjon. Dette, i sin tur fremmer intensiv hårvekst. Bruken av kanel en gunstig effekt på hodebunnen.
Profesjonell skjønnhetsprodukter er dyre og noen ganger forgjeves. Er det ikke bedre å bruke vanlig kanel vil gi håret ditt som er hva de faktisk trenger.
Nyttige egenskaper av kanel
Kanel har regenererende, nærende, toning egenskaper som er veldig bra for håret. Den inneholder mange vitaminer, forbedrer hår vekst.
Et verktøy, som inkluderer kanel skal varme opp og en liten klype fra tid skalp. Men det øker blodsirkulasjonen og gir ekstra kraft hår. Kanel selv er ansett som et utmerket antioksidant.
Maske for intensiv hårvekst
Malt kanel er medlem av ulike oppskrifter for hår masker. Deres viktigste oppgave - å gi ekstra strøm av hår for å bidra til å gjenopprette struktur, bedre hårvekst. Å forberede masken med kanel hår som grunnlag brukt olje og andre nyttige produkter som kan alltid bli funnet på kjøkkenet.
Ta en skje honning, to spiseskjeer olje og en skje med kanel. Alle komponentene er godt blandet til en jevn røre. Den ferdige blandingen jevnt på håret. Femten minutter skyll masken.
Grunnlag av svært effektive hår maske er en kosmetisk leire. De som har svekket hår, bør du velge blå leire, og de som ønsker å bli kvitt flass - grønn. Hvit leire er perfekt for alle hårtyper. Kanel, som er en del av masken kan gi okrashyvayuschee effekt, så eierne blondt hår ved hjelp av dette verktøyet ikke er anbefalt.
Å forberede maskene trenger fire teskjeer utvannet leire, tilsett to spiseskjeer med kanel pulver, rød pepper klemme. I blandingen, tilsett to spiseskjeer lakser eller Burdock olje, en eggeplomme av ferske egg. All bland godt. Kokt blanding søke på håret, nøye dele vekten hele. Dekk med polyetylen wrap og et håndkle. Etter en halvtime skyll med varmt vann og sjampo. Hodet tørr god hårføner, skaper den nødvendige mengden. Hvis masken virker veldig varmt, du bruker kan reduseres til femten minutter.
Hair Mask med kanel avl
Å forberede trenger naturlig honning. Det gir håret glans og inspirerer dem med energi. Denne oppskriften er egnet for de som har svekket eller skadet hår. Bland tre spiseskjeer kokosolje, en skje med honning og samme mengde kanel pulver. Ikke blande seg inn i denne masken eterisk olje - noen få dråper. Blandingen påføres på håret, og holdt en halv time. Deretter må du vaske håret med sjampo.
Firming Mask for hår
Å forberede trenger to dråper eterisk olje av kanel, to spiseskjeer olivenolje. Komponentene mix og gni inn i røttene øret førti minutter før sjamponering. Etter vaske håret med sjampo, skyll med kaldt vann. Anbefales kanel olje å bruke ikke mer enn en gang i uken.
Kanel - den perfekte rette for hårpleie for dem som drømmer om lang silkeaktig hår.  
Sunt og vakkert hår hjemme: oppskrifter på masker og råd fra fagfolk

 Vakkert og sunt hår - er en av de viktigste fordelene med kvinners prykovыvayuschee utsikt og bidrar til å føle seg vakker. Mest luksuriøse hår er et resultat av regelmessig og riktig utstyrt omsorg. Hvis du er interessert i hårpleie, råd og oppskrifter, så les vår artikkel. Her ser vi på hva som er sunt hår hjemme.
 Nyttige tips
 Hårpleie trenger hver dag. Selv de beste maske som brukes av og til, vil ikke gi det ønskede resultat.
 Vaske hodet rett for deg sjampo. Bruke air condition, forårsaker håret fra midten mot endene.
 Vi anbefaler ikke å vaske håret med varmt vann, er det best egnet for dette formålet varmt vann. Etter vask, skyll håret avkok av ulike urter: burdock, kamille og nesle å gi dem en sunn glans og mykhet.
 Prøv å erstatte apparatet, likerettere og Thermo. Hvis du bruker pengene dine, og deretter bruke en spesiell beskyttende hårspray.
 Kam håret bør ikke være laget av metall. Prøv å bruke tre, er det mindre traumatisk hår.
 Du kan ikke gre vått hår, og dermed bryte hårets struktur.
 Ikke bruk stram og hard gummi.
 Tuppene på håret skadet på grunn av konstant skrape og værforhold. Derfor anbefales det å trimme dem hver tredje måned.
 Ernæring
 Et svært viktig poeng for skjønnheten i håret er riktig ernæring. Helse hele kroppen gjenspeiles først og fremst i utseende. For helsen til håret ditt og gi dem skjønnhet skinne, silkiness og prakt som avbildet nødvendig å spise kjøtt, fisk, frisk frukt og grønnsaker, urter, korn og melkeprodukter. Et annet viktig aspekt er nok væske.
 God håret hjemme
 For skjønnhet, styrke og helse av hår brukt en rekke masker. Det anbefales å skifte dem og bruke flere ganger i uken.
 Flere effektive og enkle masker til hår:
 Kefir. Oppvarmet til romtemperatur yoghurt på håret før vask. Hold i førti minutter. Denne masken er egnet for tørt hår, fremmer hydrering.
 Castor eller burdock olje i kombinasjon med naturlig honning som en del hår maske gir gode resultater. Ved langvarig bruk, vil du se en merkbar endring håret.
 Med påvist oppskrifter også kan anbefale en maske av revet løk, som er en utmerket styrking verktøy som stimulerer hårvekst.
 Det er mange oppskrifter for hår masker basert på folk rettsmidler har forsterkende, nærende, fuktighetsgivende og diverse andre egenskaper. Dette er en god måte å gi ditt hår vitalitet fra naturen selv.
 Behandle håret nøye og prøve å ta vare på dem regelmessig. Som svar, vil de bli din beste dekorasjon.

Shampoo for hårvekst tips og triks for hår

 Hvis du håret vokser raskt - et sikkert tegn på helse. Hvis hver dag du faller til 50 hår - det er også en utmerket indikator på sunt hår. Dessverre kan ikke alle skryte slik som håret hans. Hvis håret ditt vokser sakte, for å løse dette problemet gjennom riktig valg av sjampo.
 Hva som påvirker den raske veksten av hår
 I hårvekst påvirkes av forskjellige faktorer. Til cellene i hodebunnen jevnlig oppdatert, de trenger å få de nødvendige næringsstoffene. Hvis nok av dem, er normal tilstand av hårsekkene. Å avgjøre hva som skjer sammenligne stauder vinter. Føler mangel på næringsstoffer, stopper deres utvikling. Samme handling skjer med håret på hodet.
 Stor innflytelse på veksten av hår å gi riktig omsorg. Vask av hodet bør velges for å bare din hårtype. Anbefalt systematisk massere hodet, blodet sirkulerer raskere, og ha en positiv effekt på hårrøttene. Du må også nøye gre håret daglig.
 Hvis du spiser riktig, hodebunn og begynner å få næringsstoffer og hårsekkene, i sin tur, slutte å fungere - hårvekst stopper. Derfor er hårpleie nødvendig å bruke spesielle sentralstimulerende midler.
 Hvis du har flass, kan det også påvirke reduksjon av hårvekst.
 Andre problemer med hår som hindrer dem ser fin, gitt å splitte hår. Å tørke håret fører påvirkning av kjemikalier for deres vinket eller maling og værforhold - brenne i solen og tørking. Disse faktorene kan også føre til hårtap.
 God sjampo - Er veien til helse og skjønnhet, så ta vare på håret bør være daglig. Til dags dato, ingen kan gjøre omsorgs oppskrifter som brukes av våre bestemødre. Moderne kosmetikk er svært mangfoldig og plukke opp noe virkelig verdt det noen ganger er vanskelig.
 Profesjonell sjampo - Et stoff bestående av flere forbindelser, nemlig vann, smaksstoffer, fargestoffer, overflateaktive midler, konserveringsmidler, og uorganiske salter. Som en del av disse sjampoer er også forsterkende komponenter, naturlige oljer og vitaminer. Takk vitaminer, god sjampo garanterer ikke bare riktig omsorg, men også terapeutisk effekt på hår og hud.
 Ifølge forskning, for å oppnå rask vekst av hår i vår kropp bør handle silisium, jern, kalsium, kalium, jod og andre. Perfekt for å stimulere hår aminosyren arginin.
Shampoo for hårvekst tips og triks for hår
 Sjampo for hår vekst

 Dermed en av de mest prisgunstige sjampo for hår alle nødvendige elementer nyttige er Lanotech.
 Schwarzkopf sjampo for hår vekst inkluderer karnytyntartrat, som stimulerer funksjon av celler inne i hårsekkene. Som et resultat av aktive hårrøttene og hodebunnen klar til å bruke narkotika for hårvekst.
 Sjampoer Alerana designet for å styrke svake hår utsatt for tap. Disse sjampo er rike på naturlige vekst arrangører.
 Den aktiverer hårvekst sjampo Estel renser håret og hodebunnen. I komposisjonen inneholder vitamin E og biotin, og påvirke pærer utmattet hår, nærende dem og styrke godt. Lupine ekstrakt forbedrer blodsirkulasjonen, akselererer hårvekst og redusere hårtap. I tillegg er det håret glans og hodebunnen blir frisk.  
Яндекс.Метрика