Et effektivt middel mot hårtap
 Den massive hårtap og bare flekker utseende, vanligvis på grunn av ulike faktorer. Ved roten av håret skadevirkninger på miljøet, dårlig kosthold, mangel på ernæringsmessig regime, billige sjampoer, arvelighet, medisiner. Å bekjempe de første tegnene trenger, så du må velge et effektivt middel mot håravfall.

 Kontrolltiltak og årsakene til hårtap


 Hvis folk var slags flekker, er det en genetisk årsak. I dette tilfelle er det nødvendig å vekke sovende pærer. For å gjøre dette best Onion maske. Gjøre det hjemme er ikke vanskelig. Mashed løk, honning og Burdock olje godt blandet og gnidd inn i hodebunnen. Det er lurt å isolere hodet med noe. Maskere holde hodet i en halv time og deretter vaske av. Anvende løk maske hver uke kan vekke til 20% sovende hårsekkene.
 Hvis håret ditt faller ut på grunn av dårlig økologi, kjemoterapi, vitaminmangel - i dette tilfellet, trenger bare å eliminere de påvirkningsfaktorer. Du kan flytte til et annet sted å drikke vitaminer og medisin bruk betyr hår restaurert.

 Hjemmelagde masker - et effektivt middel mot hårtap Siden hårtap kan håndtere maske med leire og egg. Blande smør, sitronsaft, hvit leire, rå eggeplomme, sennep og honning i like store deler. Maske dynket i en halv time. Deretter spredt over hele lengden og gni forsiktig inn i røttene, hold i ti minutter og skyll.

 Honning maske bare perfekt næring til hårrøttene og stop loss. Burdock olje, honning (i like deler) og eggeplomme blandet. Masken påføres røtter uteplyuyetsya wrap og et håndkle og la stå i en halv time. Honey Mask - et effektivt middel mot håravfall. Det er bare brukt for flass og seborré. En annen fordel med denne masken - akselerert hårvekst.

 Bare perfekt yoghurt maske med henna og eggeplomme, fruktpuré og masker noen varer og olivenolje og en maske av svart brød og egg. Alle masker er isolert og holdt en halv time, deretter vasket med varmt vann og sjampo.

 Hva maske laget hjemme kan brukes som et effektivt middel mot håravfall. Det er bare viktig å vite at de er brukt til å tørke håret ikke mer enn en gang i uken, dekket og isolert og før bruk, se etter en allergisk reaksjon.  
Som Rep Yahovah skyll håret med olje?
 Burdock olje som brukes av våre bestemødre for å gjøre håret ditt sterk, sunn og sterk. Joyful ikke skremme dem skinne, dag eller natt, men i dag kvinner velger ikke bare bra, men også rengjøre håret. Burdock olje også v'yidlyvo for fet, så lett å bli kvitt det. Imidlertid er det ingenting umulig i livet, og selv naturlig terapeutisk preparat kan bli vasket ut av håret, hvis man virkelig prøve. Det viktigste er ikke å sette det før det er lagt over normen.
 Hvordan Burdock olje bør brukes på håret?
Classic burdock olje volum til håret av middels lengde og tetthet - en teskje. Den terapeutiske sammensetning nøyaktig, ved dråpe brukes på hårrøttene sakte og forsiktig rubbing og deretter spredt over hele lengden. Heltid rydding Burdock olje er to timer. For bedre effekt hår kan isolere cellofan bundet med hetten over et håndkle eller lommetørkle. I den varme årstiden kan gjøre en lue.
 Hvordan skylle håret med burdock olje?
Skyll håret med burdock olje på flere måter. Den enkleste - gjentatte ganger satt på dem deres favoritt sjampo, hold den i fem minutter til ti, og skyll og gjenta prosedyren igjen. Å gi håret renhet skal nytes varm (men ikke for mye) vann. Komplett hårvask ønskelig å bruke balsam.
Du kan skylle håret med burdock olje og ved hjelp av naturlige midler. Vanligvis de fungerer som hoveddelen opolaskyvayuscheho brukes for å benytte den klassiske sjampo. Fett og skitt fra håret godt for å fjerne nedskutte glatt kylling eggeplomme, eddik fortynnet i vann eller sitronsaft fortynnet i en liter væske to spiseskjeer sennep pulver. Saltoppløsning brukes i forbindelse med balsamanlegget, men den beste soda sjampo fortynnet i et forhold på tre til en. Buljong urter (kamille, brennesle, etc.) brukes Ambassadors sjamponering. Den tillegg har de noen få dråper eterisk olje bidrar til å eliminere ubehagelig smak at noen ganger er igjen etter påføring av tistler. Vær oppmerksom på at filmen er igjen på plomme og selv eddik også i stand til å forlate en hard lukt.
Ikke vaske burdock olje såpe. Sistnevnte er ikke effektiv i fettdepoter. I tillegg sterkt tørker håret, oppheve den terapeutiske effekt av healing innflytelse tistler.  
Fish Diet: detaljert meny, de viktigste fordelene og nytten av diett

 Ernæringseksperter fra hele verden har kommet til den konklusjon som bringer stor nytte for kroppen av fisk er en av de mest nyttige produkter fortsatt unge. Det anbefales å alltid inkludere i kosten fordi den inneholder mange nyttige sporstoffer som er nødvendige for kroppen. For eksempel, sink, vitamin E, A, D, fluor, jod, og fiskeolje.

 For de som ønsker å gå ned i vekt, samtidig som du forbedrer din helse er en fin måte fisk diett for vekttap. Men vi må ikke glemme at hver kroppen har sine egne særtrekk som må vurderes kontraindikasjoner mot bruk av fisk og mottakelighet for allergiske reaksjoner. Før du starter en diett, bør du alltid konsultere med en spesialist. Hvis du er frisk, kan du trygt fortsette.

 Ti fisk diett
 Ved hjelp av denne dietten, kan du miste 04:57 pounds i ti dager. Når fisk diett med følgende meny:

 • I morgen kan du ta en kopp yoghurt, men lettmelk eller yoghurt, ett eller to egg. Etter en tid (ti -. Femten minutter å spise frukt, som mye vitamin C. Det kan være et granateple, sitrus eller kiwi Så, hvis ønskelig, drikke en kopp te, gjerne grønn og sukker.

 • Du må dele lunsj så spiser i to etapper. Først kan du spise femti gram fisk og drikke et glass varmt vann. Deretter femten minutter, fikk to hundre gram fisk og pynt laget av vegetabilsk.

 • Menyen for lunsj og middag likt. Det er ikke anbefalt å drikke under dagtid.

 • At snack - yoghurt eller lav-fett ost.

 Spis rikelig med væske. På den dagen du trenger å drikke to liter vann. Et glass vann er anbefalt å drikke om morgenen og før måltider. Det er nyttig å ha en drink på kvelden te for vekttap - et glass eller samme mengde yoghurt.

 Seven Fish Diet
 Du kan bruke en diett som er laget i syv dager. I søknaden kan miste vekt ved 4-5 pounds.

 Meny av dietten per dag er som følger:
 • Frokost - ett egg, som skal drive kokk, et eple og et glass te, grønn, definitivt ikke noe sukker.

 • Det anbefales kokt fisk i mengden av to hundre gram, agurk, glass av vann, mineralvann, kullsyreholdig men til lunsj.

 • For lunsj, kan du bruke kokt fisk - to hundre gram, salat, fettfattig ost i en mengde på ett hundre og femti gram og et glass te, helst grønt.

 • Menyen til middag er det samme som lunsj.

Fish Diet: detaljert meny, de viktigste fordelene og nytten av diett


 Nyttige råd
 1). Det bør være meget ansvarlige for valg av fisk. Først av alt, må du velge en lav fisk som flyndre, lysing, sei. Du kan også bruke laks og ørret, hvis du klarer det riktig å forberede seg, men bare i små mengder, som det er mer fet.

 2). Fisk går bra med forskjellige grønnsaker (agurk, tomater, kål).

 3). Best egnet kokt, bakt eller stuet fisk. Det bør prøve å spise så lite fett. Det anbefales ikke som salt parabolen. Du kan bruke krydder som pepper, hvitløk, løk eller bruk sitronsaft.

 4). Noen ganger i løpet av en diett kan du drikke litt rødvin, men ikke mer enn hundre gram.

 Under disse nyttige tips, er fisk diett svært effektiv. Du vil være i stand til å bli kvitt ekstra pounds uten å forårsake skade stund.  
Hva bedre pudder eller foundation?
 Hver kvinne ønsker å ha perfekt hud. Det er ansett som en indikator på helsen til kvinner. Men holde huden din i god stand er ikke alltid mulig. I slike situasjoner kan du få hjelp av foundation eller pudder.
 * Powder gir huden en fløyelsaktig matt finish og farge. Det er litt tørr hud, jevner hudfarge.
 * Tone kremen gjør huden mono. Det masker de små hud feil, skjuler svakheter betennelse mørke ringer under øynene, føflekker, fregner, pigmentering av huden.
 Ved valg av pulver styres av det faktum at det skal være en nyanse lysere enn ansiktshuden. En stiftelse må være nøyaktig matchet fargen på huden din. Det er best å bruke disse kosmetikk samtidig. Du må først søke på ansiktet fundament. Dette er jevnet hudtone og vil skjule sine feil. Dette resultatet etablerer påføre pulveret. Dette make-up er godt egnet for feiringer og hver dag er bedre å bruke pudder eller foundation.
 Hva fremdeles velge hva som er bedre?
 Det avhenger av hudtype. For tørr hud passer bedre fundament, som har en fuktighetsgivende effekt. Pulver denne huden blir mer tørr.


 Hvis huden din er fet, kan du bruke en og annen agent. Pulver kvitt fet hud, men ved stiftelsen vil skjule betennelse. Tone fløte i dette tilfellet bør ikke være for fet, og bedre bruk antiseptisk pulver.
 For normal hud dress og ansikt pulver og fundament. Når kombinert hud perfekt zarekomenduye stiftelsen selv, som har effekt av solbrenthet.
 Skadelig ovenfor nevnte fasilitetene?
 Jo høyere prisen på foundation og pudder, jo bedre kvalitet. I kosmetikk er ikke verdt å spare. Den dyre pudder og foundation krem ​​er stoffer som lar huden puste, beskytter huden mot skadelige miljøpåvirkninger. I ekstreme temperaturer bedre å ikke gå til friluft uten å forårsake slike kosmetikk.  
Яндекс.Метрика