Tone krem ​​for fet hudUten tvil, en sunn, glatt, vakkert ansikt tone - drømmen om hver kvinne. Dessverre er huden vår påvirkes av mange faktorer, ofte bringer oss. Det er mange grunner - fra arvelighet til miljøspørsmål, som også gjenspeiles i vårt utseende. Legg her konstant stress, den negative virkningen av solstråling, dårlig kosthold, sjelden frisk luft - og at det ikke glede oss i speilet, som fullt ut reflekterer alle disse negative faktorene. Og jeg ønsker å se meg selv fin og frisk! Og i tillegg til dette kan du se alt rundt! Spesielt hvis eide ansvarlig hendelse hvor du bør bare skinne.
Hva du skal gjøre i dette tilfellet? Hvor raskt justere hudfarge? Midlene til dette, selvfølgelig, det er mange, og hver kvinne vet hemmeligheter ungdom og skjønnhet - det er alle typer masker, skreller og bleking bruk av spesialverktøy. Men hvis du trenger øyeblikkelig virkning - uten sminke, ser du, er ikke nok. Og den beste assistent i dette tilfellet - stiftelsen. Men så kommer spørsmålet: hvordan du velger et maskeringsmiddel, spesielt hvis du har en spesiell, problem hud? Og hvordan du kan bruke foundation for å skjule det ulemper av huden din, ikke vektlagt dem?
Hvordan velge en krem ​​for fet hud
Å plukke opp et fundament for fet hud på riktig måte, må du først bestemme hva du tror problemet - tilstedeværelsen av kviser, rødhet, forstørrede porer, sorte flekker eller pigmentering? Avhengig av svaret på dette spørsmålet - velge hva maskering verktøy som effektivt skjule feil. Og, selvfølgelig, ta hensyn til type hud. For hver type - en egnet fundament.
For eksempel, for kombinasjon og moden hud dress krem ​​tekstur (krem pulver) for fet - vannbasert for tørr - basert på olje, men flytende foundation som passer for alle typer hud problem.
I tillegg, avhengig av hvilke komponenter som finnes der, tonale stiftelser er i stand til å gi huden effekt og lysstyrke, og opasitet og fløyel, og naturlig uten glans. Så det er mye å velge mellom!
Hva skiller grunnlaget for fet hud
I dag, kosmetiske selskaper tilbyr mange alternativer kremer, også for problem hud som krever spesiell omsorg. I motsetning til konvensjonelle concealers, foundation krem ​​slik er nødvendigvis anti-inflammatoriske komponenter. De hjelper lindre huden betennelser og hindre rødhet.
Også, hvis du virkelig har problem hud, valg av foundation, merke mangelen på det syntetiske fargestoffer og konserveringsmidler. Slike komponenter deg til noe.
Husk noen regler selv om problemet fet hud, bør grunnlaget ikke inneholder oljer, og hvis utsatt for akne - etiketten maskeringsmiddel bør bemerkes at det ikke er tetter porene og nekomedohenno.
Dette er spesielt viktig punkt, som selvfølgelig du trenger å ta hensyn, fordi feil valgt foundation kan forårsake alvorlig skade på din allerede problematisk hud, utløser utseendet av komedoner, eller blokkert. Motsatt vil en riktig valgt maskering verktøy ikke bare være i stand til å skjule feilene i huden din, men også bidra til å bekjempe dem. På grunn av god kvalitet og fundament, spesielt den nye generasjonen er også terapeutiske komponenter - B-vitaminer F, C, A, E og antioksidanter slike som druekjerneekstrakt og grønn te.
Selvfølgelig, vil i noen butikken kosmetikk hjelpe deg med valg av et kosmetisk produkt, men hvis du virkelig har problem hud - er det bedre å oppsøke lege, hudlege, som sannsynligvis anbefale en foundation som er riktig for deg.
Hvordan søke foundation
Selvfølgelig, er det viktig ikke bare å velge riktig foundation, men vet også hvordan de skal bruke den til snedig skjule manglene og ikke skader huden.
I prinsippet ingenting komplisert om det. Vi bare huske noen regler.
Førstaldri sette foundation på ubehandlet hud. Vær sikker før du påfører concealer nødvendige midler for å fjerne huden din fra mulig forurensning. Dette gjøres enten ved å bruke en skrubb eller en spesiell tonic for problem hud. Dersom dette er nødvendig, kan det være lett matting rensing maske.
Det neste trinnet- Bruk av foundation make-up. Det kan være din vanlige fuktighetskrem eller emulsjon, eller et spesielt verktøy for problem hud, inneholder anti-inflammatoriske komponenter.
Hvis ansiktet er arrete, rødhet eller kviser skjule deres hjelp Korrigering basis. En concealer bidrar til å skjule under øynene sirkler.
Til slutt videre til anvendelsen av maskeringsmiddel. Dette kan gjøres med fingrene eller svamp, forsiktig skygge fundament i retning av nesen til kinn & gt; Og ikke glem å bruke foundation på halsen, ørene og under kjevebeinet. Dette vil hjelpe deg å unngå effekten av masken.
Vel, nå ansiktshuden ser perfekt!  
Som misfarges håret hjemmeLa mote hvitt hår er ikke så relevant som 5-10 år siden, men mange fortsatt drømme om blonde krøller, med natur brun eller svart hår. Den beste løsningen i dette tilfellet - for å gi håret mitt i hendene på en erfaren mester. Men du kan prøve å eksperimentere med hår og hjemme.
Hvordan kan misfarge håret hjemme
En av de raskeste versjoner av klassiske belysning - er bruk av hydrogenperoksid. Det er nødvendig å velge den prosentvise konsentrasjon av peroksyd. Derfor, for tett mørkt hår bedre bruk av 8-11 prosent, og tynn og lett hår mer porøs og følsom, så de bør ikke ta mer enn 3-4 peroxide prosent. Dyrkes kun i en blanding av keramisk eller glassform. Løsningen fremstilles umiddelbart før bruk, som har en tendens til å oksydere.
Å misfarge håret hjemme, kan du kjøpe en spesiell struktur for belysning. Dette betyr at varer i spesialforretninger profesjonelle kosmetikk for håret. Det er disse produktene er frisører i henhold til lysforholdene i kabinen. Selgeren har å forklare deg i detalj hvordan du bruker denne strukturen til den samme rekkefølgen av lys malt på emballasjen eller i bruksanvisningen som følger med.
Et annet alternativ uavhengige belysning krøller - hjem hårfarge. Denne offentlige anlegg for maling, som kan kjøpes på hvilken som helst butikk kosmetikk. Dette valget avhenger av dine preferanser videoer om av produsenten og fargepalett. Blond kan variere fra lyse varme farger til gråtoner. Et tips: når du velger maling, prøv å plukke den riktige fargen på ansiktet ditt ved hjelp av spesiell programvare eller parykker.
Prosedyren for bleking håret hjemme
Før misfarges hår, riktig forberede for selve inngrepet. Ikke gjør dette på en ren, nyvasket hår. Bedre hvis etter vask tok 3-4 dager, der tiden inn tråder dannet fettfilm som vil beskytte håret mot uttørking og hindrer brenning hår.
Så, forberede et gammelt håndkle og sette på en skjorte du ikke tankene skitne. Fortynne malingen eller sammensetning for bleking, deretter fortsette å forberede håret. Gre håret og dele det opp i flere deler, sikring individuelle strenger nålene. Deretter børste panne i bunnen av håret med vaselin eller fettkrem for ikke å brenne huden.
Begynn å påføre maling med en spesiell børste eller pensel med kunstig materiale for hver tråd, jevn fordeling over hele overflaten av håret. Etter belegg hvert hårstrå, dele blandingen forblir over hele hodet, litt zvolozhyvshy hår. Etter bruk av maling kam tråder å farge ut like.
Etter en tid som er nødvendig for å opprettholde som anvist (gjennomsnittlig eksponeringstid er 15-25 minutter), og skyll med maling håret med varmt vann. Å rengjøre håret bør gjelde en nærende balsam for farget hår. Denne balsam er vanligvis sammen med hårfarge.
Anbefalinger for bleking håret hjemme
Før du påfører maling eller spesiell sammensetning nøye studere guide. Så du beskytte deg mot urett og ubehagelige konsekvenser i form av brent hår eller rød farge.
Ikke pakk hodet etter påføring av maling. Under påvirkning av varme decolourant sammensetning oppvarmes, og dette kan føre til perezhyhanyyu hodebunnen og håret.
Før du påfører maling verktøy anbefalte å teste for allergi. For å sette dette i en del av albuen hvis ingen respons er ikke tydelig i løpet av dagen, kan du trygt bruke dette verktøyet.
Etter inngrepet, eksperter anbefaler å skylle håret med en vannløsning av eddik eller sitronsaft. Dette gjør at du kan vaske håret med lut og forblir nære skalaer. I tillegg gir dette verktøyet glans til håret.
Husk at misfarges svart hår mye vanskeligere uten hjelp av en spesialist er ikke nødvendig. Denne fremgangsmåten krever erfaring og gi resultater bare etter gjentatte dekning. Derfor, brunetter, ønsker misfarges hår, bedre å slå til en erfaren frisør. Prosedyren er vanligvis utføres i flere trinn, etter det første lyset hårfarge er rødt, så blir lysere.
Jenter som tidligere farget svart hår, for startere trenger å vaske av malingen med spesialverktøy. For dette formål, vaske håret, det kan også kjøpes på hvilken som helst butikk kosmetikk og profesjonelle verktøy for hår.
Det er viktig å huske på at etter inngrepet bleke håret blir tynnere og mer sårbart. Derfor bør du alltid ta vare på håret ditt, lage masker, fuktighetsgivende og nærende bruk balsamer og rettidig vokst makeup tips, hår som var velstelt utseende.
Mange informert ikke bruke en formue på profesjonell frisør eller verktøy for maling, men heller selv misfarge håret hjemme ved hjelp av konvensjonelle peroxide. Men ikke glem at i fravær av erfaring og gode penger kan ødelegge håret, og gjenoppbyggingen vil ta mye mer tid og penger.  
Яндекс.Метрика