Laminering av hår gelatin hjemme
 Det er ingen hemmelighet at prosedyren lamine frisørsalong er ikke billig, og effekten av den bare varer i tre uker. Men jeg liker å alltid se vakker og godt vedlikeholdt! Alternativ Salon laminering er - en gelatin lamine håret hjemme.
 Alle vet at håret består av keratin protein og gelatin inneholder bare slike proteiner. Det omslutter hvert hår næringsstoff film som gjenoppretter og gir næring til håret.
 Effekten av lamine gelatin synlig selv etter det første programmet, og langvarig bruk av gelatin hår er sterk og sunn og akselerert vekst.
 Gelatin film beskytter håret mot varme-påvirket strykejern og hårføner. Håret etter lamine gelatin skinnende, glatt og mye mindre elektrifisering.
 Så, hvordan å laminat hår gelatin hjemme?
 1. Skyll håret med sjampo og balsam hår. Litt avløp håndkle.
 2. Nå setter på litt fuktig hår gelatin-blanding. For sin forberedelse må vi tørre gelatin, vann og egnet for din hårbalsam. Oppskrift på en slik blanding er ganske enkel: en spiseskje gelatin helle 3-4 ss vann. La blandingen svelle og løs dem opp håret til konsistensen av tykk fløte. Den resulterende blanding bør være varmt vannbad. Gi blandingen avkjøles, og gjelder for hår, jevnt distribuere hele. I hodebunnen gni blandingen er nødvendig, som gelatin trekker huden, slik at det kan klø.
 3. Etter påføring hår masker wrap med plastfolie, og over det - håndkle.
 4. Sushi håret rett gjennom håndkletørker i 15 minutter.
 5. Etter tørking vente en halv time, så bare vaske av masken med hår.
 Denne fremgangsmåten kan bli utført en gang hver 7. dag.
 Hvis du ikke har tid til en så lang prosedyre, kan du bare vaske håret med gelatin. Dette krever en pakke av gelatin og din favoritt shampoo.
 Oppskrift for "gelatin shampoo" er også veldig enkelt. Hell tørr gelatin i en bolle og hell kaldt vann (ca en halv kopp). Argumentere for 30 minutter. Deretter varme vannbad hoven gelatin og oppløse den helt. Tilsetning av en gelatin egnet for håret i et forhold på 1: 1. Etter avkjøling blandingen av håret mitt, la den på håret i 5 - 10 minutter. Dette shampoo med gelatin kan oppbevares i kjøleskapet i ca en uke.  
Avocado Oil for HairTropisk frukt avokadoolje, som kommer fra Sør-Amerika, har helbredende egenskaper og er mye benyttet i alle områder av kosmetikk. Ofte hårpleie inneholder også avokado olje.
Du kan bruke de ferdige kosmetiske produkter for hår, som er olje, men du kan forberede deg masker og balsamer. Tross alt, kan avokado olje kjøpes på apotek eller spesialbutikkprodukter for kroppspleie og hår.
Sammensetning olje Avokado

Avocados er tilstede i mettede syrer og umettede fettsyrer. De er også rike på karbohydrater, proteiner, mineraler og lecithin. Men studien i avokadoolje var en stor tilførsel av vitamin A, E, D og phosphatides, essensielle oljer og aminosyrer.
Avokadoolje er verdifull og nødvendig for helsen til tilstedeværelsen av elementer som jern, fosfor, magnesium, jod, sink, kalium, kalsium.
En hindring for bruk av oljen bare kan være allergisk mot avocado frukt.
Virkningen av olje på håret Avokado
De praktiske fordeler ved denne oljen for hår er evnen til kjolen lecithin gjennom porene i huden sive inn i pæren av hår. Dermed er det metning nyttige elementer av hårsekkene til roten. I tillegg til hyppige olje masker og bland å vikle håret merkbart forbedret, faller de i store mengder, lagre den nødvendige fuktighet og glans uten vekting.
Olje har en positiv innvirkning på helsen til hodebunnen, noe som eliminerer øverste laget av epidermis hodet av tørrhet, flassing, flass og kløe. Det skaper et beskyttende lag mot skadelig ultrafiolett hvert hår, og er viktig i de varme solfylte dager.
Hårpleie ved hjelp av ren avocado olje
Før du bruker avokadoolje litt bedre varme opp i mikrobølgeovnen. 20 minutter til den normale sjamponering bør nøye gni olje håret mens masserer hodet. Å maskere bedre innflytelse, bør bære en lue eller dekke til hodet tett med folie og topp å varme håndkle. Denne enkle maske kan behandles og styrke håret ikke mer enn to ganger i uken for kvinner med normal til fet hårtype. Og to ganger i uken fremgangsmåte bør utføres eiere av tørt, sprøtt hår og meget svak.

Hair Mask med frukt avokadoolje

Dette maskere noen prosedyrer gir livlig og full håret glans, silkiness. Å lage en maske forberede ss avokadoolje, sesam og tistler, to skjeer (te) honning og eggeplomme.
Alle ingrediensene blandes i en skål til en jevn konsistens, og dette fuktighetsnæringsblanding bør behandle alt håret etter vask, den samme langs hele lengden, og selv forsiktig gnidd inn i huden på hodet. I en halv time hodet bør pakkes med folie eller cellofan bære en lue og håndkle sår på hodet. Skyll masken fra hodet bedre utgangspunktet lunkent vann, og deretter varmt å ikke zhortavsya plomme og ikke fast i håret hennes.

Masken av olje avokado og andre legemidler oljer

Avocado Oil kan enkelt kombineres med andre oljer, som også med hell brukes i kosmetikk for håret, for å ytterligere forsterke den positive effekten på håret.
De er også tilgjengelig i apotek og butikker kosmetikk. Å forberede nærende hår maske, må du koble i like proporsjoner olje og jojoba avokado, rosentre, rosmarin og ylang-ylang.
Også kjent som avokado hårpleie bransjen anses og olje macadamia nøtter, olivenolje og tistler. Behandle håret masker som inneholder oljer bedre før vasking for å være i stand til å vaske bort olje- sjampo, forebygge overdreven oiliness.  
Hvordan å behandle håretTykt sunt hår - det er hva hver jente drømmer om. Men denne lykken, dessverre, har en. Vann, dårlig kosthold, stress er en alvorlig hindring for drømmen. Men hvis du følger den rette håret til ønsket banen vil være mye kortere.
Det er flere bindende regler for hårpleie:
Alltid børste håret før vask.
Vann for å vaske hodet bør være varm. Videre ingen varme for dine individuelle standarder og generelt - ca 34-35 ° C. Hvis du har fett hår, bør vannet være kul, som er opp til 35 ° C.
Sjampo brukes på vått hår og ingenting annet.
Vask håret ditt bør være dobbelt, dvs. "såpe" bør hodet to ganger på rad for å skitt, støv, sebum skilles helt, og sjampo gitt (lovet på pakken) nyttig effekt.
Vыmыvayte nøye håret med sjampo og andre funksjoner for å vaske.
Unngå å gre vått hår. Hvis dette er uunngåelig, bruk en kam med plast eller tre tenner.
Skal ta vare på håret ditt, må du finne et egnet middel. Det finnes også en rekke finesser:
Du kan ikke vaske håret med såpe, da det fjerner fullstendig hår og hodebunn beskyttende film. Som et resultat, får du tørr, skadet, dårlig raschesыvaemыe, kjedelig hår.
Utvalg Shampoo er ganske enkel: du bør lese nøye teksten nøye på emballasjen, så velge en sjampo som passer den type hår, sjamponering frekvens, etc. Ikke velg en sjampo for farge og lukt. Ikke overse etikettene på pakkene. Hvis du har naturlig, ufarget hår - Velg en sjampo for nettopp et slikt hår, selv om farge, lukt og skjønnhet emballasjen du mer imponert på noen annen måte, for eksempel, for farget og skadet hår. Og i virkeligheten det motsatte. Du må ta vare på håret sitt, ikke for de som liker å ha.
Vurdere egnethet av sjampo er også ganske enkel. Hvis du bruker en sjampo for et par uker etter sjamponering du får et rent, lyst, lydig hår kam er god og frisk og sunn hodebunn sjampo for deg. Hvis denne effekten er ikke synlig selv etter ca to eller tre bruksområder, er det helt klart ikke din agent for hårpleie.
For en komplett hårpleie anbefales balsam balsam (air conditioning), masker, etc. Det er best å velge de verktøyene som svarer til ditt valg av sjampo.
Og viktigst av alt, må du huske å ta vare og se opp for hår - dette er å bruke et minnekort dyrt boutique. En enkel eller dobbel omsorg nok - for å få effektive resultater prosessen bør være vanlig.  
Maske for tørr hudNoen av damene har en perfekt hud til en person som ikke krever spesiell omsorg. Vanligvis har denne fordelen ung hud, men med alderen i sin struktur er i endring, og vi merker at det er for tørr, det er en følelse av trykk. Vanligvis er dette en følge av aldersrelaterte forandringer, men kan også forekomme som et resultat av sykdommer i mage-tarmkanalen eller endokrine forstyrrelser.
Også føre til økt tørrhet kan være et hardt vann, også hyppig vask og bruk av det tørre ytre lag av epidermis fasiliteter for vask. For eksempel kvinner med tørr hud, vask med såpe og vann anbefales ikke da det kan overdry allerede tørre gardiner.
De første tegnene på at overflaten av individuelle behov ekstra omsorg, er det ingen følelse av tørrhet, tetthet, og senere - epidermis peeling. For å unngå slike problemer, omsorg for en person med tørr hud bør vies spesiell oppmerksomhet.

Masker for tørr ansikt hud og gjenopprette fra meieriprodukter

Å forberede maskene trenger ost - 2 ss; Svart te - ingen lysbilder 2 ss; en liten mengde varmt vann. Bland ingrediensene til kashopodibnoho staten og sette en maske på renset ansikt. Holde masken på ansiktet ditt bør være å tørke helt, så er det nødvendig å vaske av med kaldt vann og påfør et lag med nærende krem.
Siden ost er i stand til å fukte huden godt, gir vi en annen oppskrift maske for tørr hud, som inkluderer ost. For å forberede denne masken spiseskje med ost å blande med en spiseskje med varm melk eller fløte. Den resulterende maske bruker på ansiktet og la stå i 15-20 minutter ved innvirkning. Følgende prosedyrer fuktighetsgivende maske bør vaske med vann, og kan brukes til ansiktskrem.

Masker for tørr hud med eggeplomme

Eggeplomme maske bestående berømt for sine ernæringsmessige egenskaper og tilgjengelighet av en rekke næringsstoffer. Det er en del av et sett med masker for tørr og sensitiv hud. Vurdere noen oppskrifter som inkluderer eggeplomme.
Å forberede masken tre spiseskjeer med havregryn skal male i en kaffekvern til en tilstand av støv. Av knust frokostblanding og legge til et par skjeer eggeplomme (kantiner) krem. Påfør blandingen til å rense ansiktet, for å stå i 10 minutter, og skyll med varmt vann.
En annen maske for tørr hud fra plommen inkluderer kokt potetmos, en teskje av vegetabilsk olje (oliven på lån), gnagsår på et lite rivjern lite eple. Alle komponenter mikse og den resulterende masken lett gni på huden og etterlater 15 minutter. Ved ferdigstillelse av nærende maske bør vaske av med vann.
Hvis ikke Overtørkings hud, kan du bruke en maske. Visp egg (og protein, og eggeplomme) og gjelder i ansiktet med en bomullspinne. Som tørkesjiktet masken påføres på nytt. Resultatene kan gjøre 3-4 slikt lag.
Hvis eggeplommen legge en teskje krem ​​vil like nærende maske. Det er veldig bra å bruke hvis overflatelagene peresushyly. Handling plomme og fløte for å gi huden mykgjørende og fuktighetsgivende effekt.
Veldig god effekt på tørr ansiktsmaske med avokado gir. Knust avocado papirmasse halvdeler trenger å koble til med en spiseskje olivenolje eller vegetabilsk olje. Masken påføres direkte på ansiktet og la stå i 20 minutter, vask deretter av med vann. Avocado inneholder inneholder vitamin A og C, støtter dermed hudens elastisitet. Spesielt egnet maske for tynn, aldrende hud utsatt for tørrhet.
For å holde utseendet som tiltrekker øyet, i mange år, er det nødvendig å følge noen regler. Det bør være maksimalt hensyn til prosessen med rensing, strøm og beskytte huden. Så du må plukke opp er verktøy som kan tilstrekkelig omsorg for ansiktet ditt. Det må bli husket at såpen har sushaschym effekt, og det ville være bedre å erstatte andre rengjøringsmiddel. Valgfritt helt utelukke såpe vaskeprosedyre. Det er nok til å begrense bruken 2-3 ganger i uken.
Noen kvinner ikke vaske med vann, fordi de tror at det tørker det øverste laget av overhuden. Det er ikke veldig nyttig. Siden vaskevannet er ikke bare en prosess for rensning, men også for trening og herde celler og blodkar i huden. Å ha en vakker og velstelt utseende og ikke være sunn samtidig er umulig.  
Яндекс.Метрика