Hva bedre maling farge håret? Tre typer av farger - valget er ditt

 Så du plaget av spørsmålet, hva bedre maling farge håret. Malinger ikke skiller seg i emballasje design og navn, det er mye mer kompleks og forankret i den kjemiske industrien. Til dags dato, tre kjente typer maling og hvilken du skal velge - avgjørelsen er bare for deg.
 Typer hår farger:
 • Podkrashyvayuschye;
 • Polustoykye;
 • Stabil.
 Podkrashyvayuschye Hår produkter
 Denne gruppen omfatter nyanser og Toning agenter. De er designet for kategorien av kvinner som nøye behandle håret. De er ikke en del hydrogen peroxide, de bezammyachnы så pent pynte tråder. De innhylle hvert hår en annen farge, ikke siver dypt inne. Men disse malinger har en klar ulempe: de er lett vaskes av. Dette er bare 7-8 sjamponering. Derfor er det nødvendig å gjenta prosedyren på maleriet som å vaske maling.
 For å passe dette alternativet maleri? Nyanser av verktøy laget for jenter som har tørt og sprøtt hår. Utmerket maling er egnet til de som ennå ikke har bestemt seg om valg av riktig farge.
 Toning verktøy er flott å legge skyggen av hår, styrke og justere din naturlige hårfarge (for eksempel hvis håret er grått). I tillegg kan denne malingen friske opp farget hår. Men hvis du bestemmer deg for å bli en platina blond, disse balsamer tint du ikke får plass. Det er nødvendig å ty til en annen fremgangsmåte for farging og mer effektiv.
Hva bedre maling farge håret? Tre typer av farger - valget er ditt
 Polustoykye hårfarge

 Polustoykye fargestoffer (eller midlertidig) svært nøye farget tråder, selv om deres sammensetning inneholder en liten mengde av hydrogenperoksyd. Resultatet kan sees i 2 måneder, slik at malingen trenger inn i håret. På nedsiden av disse verktøyene inkluderer sine begrensninger. De endrer farge krøller bare ett tonn (eller lysere eller mørkere). Denne type maling vil ikke endre utseendet dramatisk.
 For å passe følgende biler hår? Hvis du er fornøyd med bildet, og nettopp besluttet å oppdatere farge, ikke ønsker å ødelegge håret - dette alternativet polustoykyy designet for deg. Stylister anbefaler midlertidig maling de som har tørr, malt eller bølgete hår. Hvis du noen gang krasytes én farge, pigment i håret fast v'yidayetsya og du trenger bare å farge røtter som Veksten.
 Resistent hårfarge
 Dette er den mest aggressive og motstandsdyktig maling. De inneholder 69-12% hydrogenperoksid på grunn av den delikate farge ikke snakker. Husk at jo større prosentandel av hydrogenperoksyd i malingen, jo mer skade for å få låser. Med dette synet, blir lysere nyanse. Vi bestemte oss for å bli en platina blonde? I dette tilfellet, ditt valg - den maksimale mengden av hydrogen peroxide i malingen.
 Det bør bemerkes, hvis du har tørr hårtype, deretter brenne deres hydrogenperoksid anbefales ikke, selv om du drømt hele sitt liv til å bli en blonde. Som et resultat vil du bli brent hud og vekt droppet tråder. Tenk på det.
 På dette notatet, mange jenter begynner å mislike, som male et bedre pofarbuvatysya? Ja, hvilke typer maling fortalt, men resultatet skuffet ikke. En konklusjon er opplagt! Best maling og relevant hjelp du finne en profesjonell frisør. Ikke eksperimentere med hår selv. Kommer til salongen vil ikke ta deg så lenge ta behandling av skadet hår.  
Hvordan bli en blond uten gulning?
 Blondiner er forskjellige: grå, platina, perle og andre. Hva har de til felles? Ønsker du hårfarge uten gulning. Ikke hver maling gjør det mulig å oppnå slike resultater, spesielt hvis den opprinnelige farge eller mørk rød. Resultater yellow av hår på ulike måter. Noen er populære, noen henviser til spesielle midler for ytterligere maleri. Hver har sine fordeler. Og ennå før maling en blond fiskeri bør alltid gi håret en naturlig farge for å redusere risikoen for gulning til et minimum. Toning
 En av de mest effektive verktøyene for å bli en blond uten gulning, er tonet gul farge i den fargen du ønsker. Det vil si, hvis etter farging håret blir gul som kylling fjær, så gå til butikken for hårfarge. Ikke gi eller fargesammensetning, ingen tonic for håret, nemlig male. Ta hensyn til boksen. Det er alltid gitt den opprinnelige fargen og den resulterende skygge. I tillegg til tonet yellow ikke trenger å velge et kraftig verktøy. Ganske maling, male 2-4 toner.
 Velg en farge ikke bare på vilje, men også med fokus på eksisterende resultat på hodet. Nært matchende farge - perle eller hvete. Disse tidene lettere tonet yellow og gi den en naturlig skygge. Over tid, kan du skjule som en blond farge - platina eller aske.
 Påfør maling håret følge instruksjonene. Hvis du umiddelbart etter male også tonyruete hår, være forberedt på det faktum at de er veldig yssushatsya bli svakere og tynnere. Farging redusere de anbefalte instruksjoner i 10 minutter. Skylle håret, tørke dem og sted.
 Utvasking yellow
 Den mest skånsomme måten å bli kvitt hår fra gulning - en utvasking. Det er flere måter å bruke det. En av de mest populære - spesialkjøretøy. For eksempel kan det være sjampo med en spesiell forbindelse som gult hår. Bruk den bør være 1-3 ganger i uken, med den vanlige pre-fortynnet med vask håret i like store deler. Farge shampoo vыmыvatelya vanligvis lys lilla.
 Et annet verktøy shop - vidtinochnyy sjampo. For eksempel "Irida". Tint "perle" fortynnet i bøtter med vann hjelper vask gulning bare 2-3 søknader. Bland cap sjampo og middels bøtte med vann, bland godt, skylle håret etter vask blandingen. Skyll under rennende vann og tørk.
 Etterspørselen i spørsmålet om tilbaketrekking av gulning hår og nasjonale oppskrifter. Ja, kefir maske blondiner ikke bare gir håret en lys nyanse av platina, men også gir dem glans og mykhet. Oppskrift maske:
 Bland en spiseskje med yoghurt med ett egg;
 visp til alt skum og tilsett sitronsaft (spiseskje);
 Legg en spiseskje med vanlig sjampo og vodka;
 Bland alt til en jevn røre.
 Påfør blandingen i fuktig hår, pakk i en dusjhette og håndkle. Lag en maske er anbefalt for natt gangs søknad - 6 timer. I morgen, bare vaske av masken, vaske håret på vanlig måte og sørg for å bruke balsam-balsam. Alle ingrediensene blandes ikke bare første gang remove yellow, men også gi håret et sunt utseende.
 Ikke alltid går helt fjerne yellow. Eksperter råder i dette tilfellet tonet hår under en skygge eller lage fargelegger å skjule en dårlig maleri. Husk, det er ikke anbefalt perefarbovuvatysya kraftig fra brunette til blondine. Det ikke bare ikke kan være første gang, men også en stor belastning på håret. Bør gradvis lysere tone, og deretter bli en blonde. Kalde nyanser av blondt sjelden gi yellow. For eksempel "platina blonde" og "perle blonde." Oppmerksom på dem ved første maleri.  
Hva tonet hårToning Hair - et maleri ved hjelp av ustabile farger - spesialverktøy for toning. Prosedyren for missfarging håret er egnet for nesten alle kvinner og som en primær prosedyre i forberedelsesfasen før maling med en radikal endring i hårfarge. Det viktigste farget hår for kvinner som ofte endrer sitt image og gi nye nyanser av deres hår - bruk verktøy for toning nesten ikke skader håret, i motsetning Tette malinger.
Verktøy for hår missfarging
Betyr for toning hår kan lett endre den naturlige fargetone eller gjøre naturlige farger intens. Betyr for toning henvist til milde fordi hårstrukturen de ikke påvirker, konvolutte hvert hår og avstå gjennom skjel skalaer. Nyanser av midlene ikke bare skader strukturen i håret de har og nivå det, og dermed sikre en mer intens og naturlig farge.
Nyanser av midler vasket flere ganger, hver på forskjellige måter, men i gjennomsnitt 3-8 ganger. Denne skarp grense mellom malt og umalt hår gjenstår. I motsetning til de stabile og lyse farger, nyanser verktøyene gir mer skånsom effekt på håret fordi det ikke innlemme enten hydrogen peroxide eller ammoniakk.
Typer av skyggelegging
Toning er skånsom og intens. Verktøy for intens toning ikke innlemme ammoniakk og inneholder kun små mengder av oksidasjonsmidler som gjør at skyggen butikken opptil to måneder. Ved å bruke disse funksjonene, kan du lysne håret noen nyanser eller gi dem med nesten hvilken som helst mørk farge.
I sparsom toning farge forblir inntil fire uker, slik at du kan bruke mer skyggelegging enn i tilfellet med intens toning. I disse nyanser media inneholder vanligvis ulike vitamintilskudd for å lette gre håret og ta vare på dem, og ikke bryter sin struktur.
For å produsere den minste toning verktøy i form av salver, mousse, skum, spray, som vasket bort etter den andre eller tredje vask håret. De mest vanlige formene fremstilles i slike lyse neon farger.
Teknologi tonet hår
Med teknologi missfarging håret er ikke veldig forskjellig fra maleri (hvis vi ikke snakker om å bruke en tonale balsamer, sjampo og spray). Favoritt tint verktøyet brukes til å rengjøre og fremdeles vått hår. Nødvendig før påføring for å bruke hansker og dekkslitasje. Huden ved siden okrashyvaemыm områder må også beskyttes. For dette formål er det anvendt beskyttende fett krem, slik at maling kan lett fjernes fra huden. I tilfelle at kjøretøyet fortsatt får på huden din, er det lett å fjerne med alkohol, som skal fukte en bomullsdott og nøyaktige bevegelser for å fjerne malingen.
Maling for missfarging trenger å presse hånden, og deretter på håret hele. Deretter gre håret skal kjemmet med noen få tenner (tre eller plast - ikke bruk metallgjenstander) for å fordele malingen. Det gjenstår bare å tåle den tid som er angitt i bruksanvisningen og vaske håret til vannet er klart.
Hvis du bruker en toning shampoo vidtinochnyy, bør du sette det på håret to ganger. Den andre gang han anvendes i tre minutter til fire, og deretter vasket av. Jo lenger du holder sjampo på håret, jo mer levende nyanse du får et resultat.
Når toning, kan du bruke én eller flere farger. Ofte toning prosedyre forut for belysning av individuelle strenger. Hvis du legger farge til sine egne låser en mørk skygge, mens forrige misfarging er nødvendig. For å oppnå effekten av naturlig brent hår, bruker ikke mer enn tre nyanser nærmest din naturlige farge. Dette kan være farget som brede og små rygger.  
Яндекс.Метрика