Hair Mask med gelatinSikkert du har hørt om ny frisør - laminering hår. Denne fremgangsmåten gjør det mulig å kjøpe utrolig glatthet til håret volum og glans. Når lamine hår hvert hår er dekket med en beskyttende film, der håret er mindre utsatt for aggressiv miljøpåvirkning. Dessverre, i dagens rytme i hverdagen er ikke alltid en tid for en tur i butikken for denne fantastiske prosedyre. Ikke alltid en mulighet og materiale, som lamine hår ganske dyrt, prisen avhenger av midler og prispolitikk salong. Utfør prosedyren er svært lik den Ring av håret, men det tar mye mindre tid og ressurser vil hjelpe deg lett maske med gelatin.
Gelatin og dens anvendelse i kosmetikk
Gelatin - denaturert protein av bindevev. Tidligere dette produktet var det eneste dyret hittil har blitt lært hentet fra plantemateriale (noen Tang og grønnsaker). Strukturen består av gelatin og kollagen-protein, fiber, aminosyrer og sporelementer (jern, natrium, fosfor, magnesium, kalium). Den brukes i kosmetikkindustrien som en del av sjampo, hår masker, verktøy for å styrke negler, ansiktsmasker.
Like nyttig for sin interne bruk - styrker hårsekkene, og fremmer neglevekst, forbedrer hudens tilstand på grunn av tilstedeværelsen av kollagen. Ta gelatin bør være i løsningen, kan oppløses i vann, juice, rømme, gelé og koker forskjellige retter flom.
Sjampo hår fra gelatin
Kosmetiske industrien produserer et tilstrekkelig antall masker og hår sjampo, bestående gelatin. Men det betyr også at du kan lage mat hjemme - effekten er ikke mindre imponerende. For dette trenger du bare å pakke gelatin, noen sjampo for hår og litt vann. Utarbeidet i et vannbad, påfør sjampo hår avkjølt, oppbevar i kjøleskapet. Dette shampoo for hår-fits-all uten unntak.
Hvis du lider av fett hår problem - du også hjelpe til sjampo hår med gelatin hjemmelaget. Man må foreta et arbeidsstykke med gelatin og vann i et forhold på ca. 02:59. Etter 40 minutter fortykket masse løse seg opp i vannbad og belastning, lagt det eggeplomme.
Hvis håret er tørt og sprøtt, er de også perfekt sjampo basert på gelatin for denne oppskriften, gelatin oppløses i vann i et forhold på 1: 3, la, 40 minutter for å oppløse i vann-bad. Legg litt eple cider eddik, en dråpe eterisk olje av sjasmin og noen dråper eterisk olje av salvie.
Hårmasker basert på gelatin
Gelatin mirakel ikke bare styrker hårets struktur og skaper et solid membran på overflaten som beskytter håret mot aggressiv miljøpåvirkning, men også fremmer hårvekst. På grunn av det høye proteininnhold og protein som består av gelatin, er det en ytterligere byggeklosser for dannelsen av keratin - den viktigste proteinstruktur av håret. I tillegg har hår maske med gelatin er en utmerket termisk beskyttelse og spesielt for de som ikke kan klare seg uten en hårføner eller stryking.
Når forbereder masker hår gelatin som anvendes er det samme skjema: infundert gelatin i vann i 20 minutter og deretter oppvarmet i et vannbad, fortrinnsvis oppløsningen renne. Må se til at blandingen koke. Dette gelatin løsning kan brukes som bolt til ytterligere matlaging maske eller separat som et selvstendig hår maske. Hårmasker av gelatin bør brukes på vått hår, varmen og varm håndkletørker.
Frukt gelatin Hair Mask er utarbeidet ved å fortynne gelatin eplejuice. Denne masken vil gagne noen hårfarge. For blondiner kan bruke sitronsaft for brun perfekt gulrot juice. Også gelatin kan oppløses i melk - få melk og gelatin hår maske.
Hvis du ønsker å gi en blendende glans og volum til håret ditt, du perfekt maske av gelatin, sennep og henna. For å forberede denne masken bør tas i like deler gelatin, tørr sennep og fargeløs henna og en eggeplomme.
Gelatin hår maske med tillegg av mandelolje perfekt for alle hårtyper. Avhengig av fett hår trenger å justere mengden av olje: 5 ml vi legger til gelatin løsning for normalt hår 2-3 ml for fett og ca 7 ml tørre. I stedet for mandelolje i matlaging masker kan brukes burdock eller lakserolje.
Å fukte håret med en gelémaske må insistere gelatin i urtete (kamille buljong for lys hår, nesle kjøttkraft - for mørkt). Legg til blandingen av honning - fuktighetsgivende hår maske klar. Gelatin, honning og urter buljong for å lage masker kommer i like mengder.
Å maskere for tørt hår gelatin, tilført vann og oppløst i et vannbad, lagt eple cider eddik og lavendelolje. For å fremstille masker for fett hår i et vannbad knadde blanding av gelatin (20-25h) eggeplomme, eddik eller sitronsaft (70-100ml) og sjampo (20 hr).  
Hvordan bli kvitt rynker rundt øynene hjemme? Tips fagfolk

 Spørsmålet om "hvordan bli kvitt rynker" interesserte mange av virkelig sex. Nyttige tips for ansikt hjelpe kvinner på 25 (som er i alle skjønnhetseksperter anbefaler at du starter terapeutiske tiltak) og eldre. Denne artikkelen handler om hvordan man skal ta vare på ansiktet til forlengelse av ungdom og visuell foryngelse i voksen alder.
 Sminke
 Det er ingen hemmelighet at leppestift, pudder, foundation, mascara, inneholder øyenskygge mange forskjellige kjemikalier og senere huden din med dette ansiktet betyr - jo bedre. Enig, det er ikke nødvendig i hverdagen pålegge flere lag av foundation 14 år.
 Det er best å kjøpe kosmetikk i butikkene som er sertifisert for produkter. Betale mer, kjøpe en kopi, men ikke redd for allergier, infeksjoner i huden, kjemiske brannsår, for tidlig aldring. I kosmetikk har en holdbarhet, ikke bruk utgåtte produkter.
 Vask
 Morgen og kveld anbefales å vaske forsvare vann ved romtemperatur. På kvelden, etter den obligatoriske makeup remover, bruke en ansiktsmaske. Det finnes mange forskjellige oppskrifter på ansiktsmasker, avhengig av din hudtype, ønsket effekt (rensende, fuktighetsgivende, toning), og produktene du eier. Face utmerket verktøy i kampen for skjønnhet i hjemmet.
 Ansiktsmassasje
 Det finnes ulike metoder for ansiktsmassasje.
 Til å begynne gradvis.
 Hvordan bli kvitt rynker i pannen?
 De tidligste og dypeste rynker vises, vanligvis på pannen. Å tone opp huden og forsinke aldrings er det flere massasje bevegelser - stryke, trykke, "strikke loops" trykk. Vurdere i detalj hver av dem, og spesielt bruken av massasje.
 Stryke. Tips av fingrene er laget fra sentrum (langs linjene).
 Effleurage. Vekslende lys tappe alternative indeksen og midtre fingrene. Også gjennomført fra midten og utover.
 "Strikke loops". Bilde pekefinger langs linjene av åttere.
 Treffe. Stramming og fiksering av huden på bestemte punkter (whisky, ytre øyekrok, munn).
 Så pannen. Fra midten av pannen til templene på hver rynke til åtte ganger stryke, trykke, "strikke looper". En person må være fuktig krem ​​(tørr hud kan ikke utsette!). Deretter ytterkanten av hver fasttelefoner og pekefingrene strukket (top - up, gjennomsnittlig - bortsett lavere - ned) og en annen sluppet slike pulserende bevegelser 3-5.
 Hvordan bli kvitt rynker rundt øynene hjemme? Massasjeteknikker er de samme. Lukk øynene og gjør de første tre timene av øvre øyelokk til åtte ganger hver, og under øynene også. Videre langs ytterkanten av øyet (hvor rynker - lysstråler) klikk gjelde. Toppen rynke vi trekke opp til øyenbrynene, på midten - til templer, kinnben til bunns.
 Vingene av nesen varmes opp toppen - ned. Gjelder bare de første tre doser av 8 ganger. På kinn og hake tapping utføres. I nasolabiale kaster også, alle tre teknikker. Rundt munnen brukes trykk (først opp, deretter sidelengs, deretter ned).
 Spesielle trekk er gjort i nakken. Utsiden av hånden holdt vekselvis aggressive, skarpe slag fra bunnen av halsen på den nedre kjeve. Føler kjeven bør være lik peke på den.
 Masser ønskelig å gjennomføre daglig etter fjerne makeup og bruke nattkrem. Effekten av denne prosedyren er nydelig, lær tonizuyetsya, celler beriket med oksygen. Resultatet er merkbar etter en uke med vanlige prosedyrer.
Tindved olje for hemorroiderHemorroider - en svært vanlig sykdom blant befolkningen, spesielt den eldre generasjonen. Dessverre pasienten om dette problemet skamfull for å si, la det gå sin gang, og resultatet av denne holdningen kan være kirurgi.
Mange mennesker lider av kjegler i endetarmen på grunn av sin livsstil. Kroppen vår er designet for en mer smidig tempoet i livet, og langvarig sitter i en stilling kan forårsake enorme skader på normal blodsirkulasjon i magen. Således er blodstrømmen i blodårene kan forverre og i endetarmen, noe som fører til hemorroider. Hvis du har ofte lider av smerter i endetarmsområdet når du går eller sitter, er det best å se en spesialist, som smerte kan indikere forekomsten av en sykdom, ikke til hemorroider. Men hvis det viste seg at disse var i smerte på grunn av det, bør du umiddelbart ta affære og begynne intensiv behandling. Den mest effektive og naturlig behandling for dette problemet er tindved olje.
Nyttige egenskaper av tindved olje
Tindved olje inneholder et stort utvalg av nyttige vitaminer og mettede fettsyrer, inkludert oljesyre, palmitinsyre, stearinsyre og linolsyre. Disse næringsstoffer har anti-inflammatorisk virkning og gjenoppretter som spiller en viktig rolle ved behandling av hemoroider. På grunn av sine egenskaper, er denne oljen brukes selv i akutte gastrointestinale sykdommer, så effektive er dens komponenter.
Hvis hemorroider sikkerhet jente eller en kvinne i løpet av svangerskapet, bør det ta hensyn til er behandling av naturressurser, samt andre rusmidler kan være svært farlig i sin posisjon.
Bruken av tindved olje ved behandling av hemoroider

Det finnes flere alternativer for bruk av tindved olje i behandlingen av hemoroider. Det er best å bruke den, og på innsiden og utsiden. Dette bør holde en viss diett og legge til sine vanlige måltider mer frukt og grønnsaker, brød og hvitt brød erstattet med durumhvete.
Tindved olje er best å drikke om morgenen 30 minutter før det første måltidet.
Om anvendelsen av denne oljen eksternt kan gjøre bomull lotions, pre-fuktet dem med tindved olje og brukes til det smertefulle området, endre dem ca 4 ganger per dag, med den maksimale grensen bevegelse. Løpet av behandlingen bør fortsette så lenge ikke løse bump. For å unngå en gjentakelse av problemet, er det bedre å inkludere i kosten ulike oljer som inneholder oljesyre, disse inkluderer slike som lin, mais, oliven, druer og andre.
Hemorroider som god passform og endetarms lys med tindved olje. De er miljøvennlig og sikker nok, også for gravide. Stearinlys med tindved olje fremme restaurering av endetarmsslimhinnen, og gi oppkvikkende effekt. Disse lysene perfekt oppbevares i kjøleskap.  
Яндекс.Метрика