Rynker i pannen som renRynker kan vises på pannen og tjue og førti år, og alltid ubehagelig fenomen. Kvinner prøver alle måter å skjule rynker, ved hjelp av ulike metoder. I tillegg er det mange måter å raskt bli kvitt rynker som dukket opp på pannen. Valget er stort - det avhenger av individuelle preferanser.
Anti-rynke krem ​​på pannen
For huden er svært viktig daglig fuktighetsgivende, så regelmessige bruk kvalitets kremer eller andre midler beregnet på å fjerne rynker. Dersom huden i pannen vil få nok fuktighet, kan det være elastisk, får beskyttelse mot ytre faktorer som fører til for tidlig aldring.
Velg en fuktighetskrem med vitaminer, mineraler, antioksidanter og næringsstoffer, og bruke det etter en dusj. Går utenfor, påfør krem ​​med UV-beskyttelse. Solens stråler - en av årsakene til rynker og panne er intet unntak.
Hver dag, drikke åtte glass vann. Dehydrering gjør huden blir tørket og rynkete. For å spare pannen glatt og ung, alltid bære et vann hver femten minutter og gjøre noen slurker. I tillegg til fuktighet, fordeler vann helsen til hele kroppen og gir den vitalitet.
Utøvelse av rynker i pannen
Regelen er jevnlig trene musklene i ansiktet - det vil forbedre utseendet på huden. Når ansiktsmusklene trenes, det er en aktiv sirkulasjon, noe som resulterer i at de er strammet, slapper av og rynker i huden.
Å fjerne rynker dukket opp på pannen, setter pekefingeren over øyet og dra huden ned og øyelokk heis opp. Gjør øvelsen, ta hensyn til halsen, haken og kinnene. På disse stedene er det ofte linjer.
Hvordan fjerne rynker hjemme
De dype og fine linjer - en naturlig aldringsprosessen. Vanligvis rynker vises på ansiktet, panne, nakke og hender. Hver kvinne ønsker å redusere sine tall ved å ty til ulike måter å løse problemer - Injeksjon oljer, lotion, kremer, og til og med operasjoner.
Bortsett fra disse er det mange naturlige rettsmidler som kan hjelpe å bli kvitt rynker som dukket opp på pannen. De har en positiv innvirkning på huden og ikke forårsake skade.
Forebygge rynker og eliminere de som allerede er til stede på pannen, kan du bruke naturpreparater og masker. De er trygge, lett å bruke og svært effektiv. En av de mest populære oppskrifter - honning maske med banan. Det har nærende, fuktighetsgivende egenskaper og vil ikke vises på pannen rynker. Å lage en maske, mos bananer med honning, bør du få en tykk masse. En person skyll og tørk med et håndkle. Påfør vaskemiddel på huden i pannen, med fokus på områder hvor det er rynker. Etter en halv time og vask med rent isbit ansiktet for å eliminere fine linjer.
Maske laget av honning og glyserin gjør huden glatt panne og gi friskhet. Gulrotjuice og honning vil bidra til å redusere antall rynker i ansiktet.

Avocado er kjent for sin næringsverdi.
I tillegg vil det holde huden ungdommelig. Den kan brukes til å lage masker, hovedoppgave, å fjerne rynker. Gode ​​resultater kan oppnås ved hjelp av grønne druer. Male den og gni inn i huden i pannen, beveger seg i en sirkel. Druer er proantotsyanydyna antioksidant som raskt fjerner alle rynker.
Ved hjelp av en kamp mot rynker folk rettsmidler, ikke glem de naturlige oljer -de har en rekke av vitaminer og mineraler, som kreves hud. Det mest populære alternativet - olivenolje. Det gir næring til huden og gir den med fuktighet.
Injeksjon av rynker i pannen
En av de raskeste måtene og blir ofte brukt til å fjerne rynker dukket opp på pannen - injeksjon. De skiller seg i navnene og effekten som gir huden. Injeksjon er direkte under fold i huden og fylling ulikhet, jevner det. Som et resultat av rynkene forsvinner. Noen biler fylle mangel på fuktighet og fjerne selv dype rynker.
Det er injeksjoner som opererer på prinsippet om frysing. De forstyrrer normal funksjon av nerveender og muskler uten å la den siste nedgangen. Hvert kjøretøy inneholder et tilsvarende antall virkestoffer, men gjennomsnittlig varighet av eksponering og effektivitet er ikke mye annerledes.
Blant kosmetiske prosedyrer kan også bemerkes photorejuvenation, laser korreksjon. De fjerne rynker i pannen, og du vil bare støtte dette arbeidet. Et godt forebyggende tiltak anses parafin komprimerer.
Eventuelle rynker lettere å forebygge enn å bekjempe dem, så hudpleie bør være av høy kvalitet og regelmessig.  
Hair Mask med kaffeBerusende duft, handlekraft og en unik smak nytraktet kaffe gjør det til et populært nesten overalt. Men ikke alle vet at kaffe er ikke like oppkvikket og flavored drikke, men også for kosmetiske formål, for eksempel å lage ansiktsskrubb kropp og hår masker utmerket kaffe.
Effekten av kaffe masker
Lokale virkningen av naturlig kaffe på håret er å styrke hårsekkene, og dermed akselerere hårvekst og hindrer hårtap. Også kaffe og skyller maskere en positiv effekt på hårets struktur, styrke vokst sent, glatt og innhylle gjør dem glatte og skinnende og beskyttet mot skadelige ytre påvirkninger. I tillegg gir dette folk rette håret en behagelig aroma og en lys brun skygge, så skyll håret kaffe avkok brukes som en Toning midler.
Hvordan å lage mat instant hår maske?
Hair Mask med kaffeMaksymalnыy masker effekten av kaffe oppnås kun ved hjelp av høy kvalitet råvarer. Å forberede maskene bør velge ferske kaffebønner eller malt buy, helst lite måltid. Flavored kaffe mix og pulverkaffe kan ha en negativ effekt på hodebunnen og håret: Overtørkings og allergier, og mette håret skadelige kjemikalier.
I utarbeidelsen av masker kan delta som malt kaffe og dens kjøttkraft og sediment. For å forberede suppen ta 3-4 teskjeer tørket kaffe, helle et glass eller to av varmt vann og la det koke i ca fem minutter og deretter filtrert. Hold kaffe avkok er ikke nødvendig, fordi det over tid den mister mye av næringsstoffer og bli yngleplass for bakterier.
Hair Mask med kaffe: Oppskrifter
Her er eksempler på de mest populære og lettest å forberede masker og skyll håret med kaffe.
Kaffe balsam
For å gjøre det nok å brygge kaffe midten festning, kjølig og belastning. Suppen kan skylle håret etter vask eller zbryzkuvaty før legging dem til å gi glans, vakre farger og behagelig aroma.
Kaffe Hair Mask med olje av ylang-ylang
For matlaging, bland 1 ss malt kaffe, 1 liter kjøttkraft og noen dråper kamille eterisk olje. Blandingen ble satt på vasket håret og hodebunnsmassasje, skyll med vann. Denne masken gjør håret sterkt og skinnende, og er en del av tusenfryd sunnere hud.
Maske kaffe og løk
Bland en spiseskje honning, løk juice, olje tistler og malt kaffe. Blandingen ble satt på hår og massere hodebunnen, bære en lue og sjal. Etter 20 minutter, vask håret med sjampo.
Bli kvitt den sterke løk lukten kan spolosnuvshy hår kefir, en svak løsning av eddik eller sennep vann.
Denne masken er flott for de som ønsker å raskt vokse langt sunt håret, gjør håret mer tett og stoppe håravfall.
Masker "kaffe med melk"
For sin forberedelse vil trenge 100 ml melk, to spiseskjeer med kaffe, en spiseskje honning, eggeplomme og en favoritt essensielle olje for hår, hvis ønskelig - 1 ss. l. brandy. Brygge kaffe melk, eggeplomme, legge varm buljong og rør raskt for å hindre at det kokte og honning og noen dråper olje. Blandingen stå på håret for omtrent en fjerdedel av en time, deretter vaske av med varmt vann.
Denne masken gjør håret mykt og skinnende, og hennes hår - et volum.
Vokt dere for kaffe!
Noen av kaffe kosmetikk inneholder mye koffein som høyt blodtrykk bør ikke overdrive det med kaffe masker. I tillegg, når påføres huden kaffe kan forårsake allergi, så før første gangs bruk masker ønskelig å teste for albuen.
Kaffe gjør vakre hår, skinnende og velduftende, gir det en elegant tone. Imidlertid kan bruken av instant masker og balsamer bare brunette brunetter, eller i ekstreme tilfeller rødt. I lys hår kaffe
kan oppføre seg uforutsigbart, male dem i de mest utenkelige farge.  
Hvordan å bleke tennene hjemme i en dag

I dag, i dental sykehus og klinikker tilgjengelig for forbrukeren en rekke måter å bleke tennene, men bleking hjemme er fortsatt veldig populære, så det er ikke dyrt nok, og nesten ingen traumatisk. Hvordan å bleke tennene ordentlig og ikke er skadet? Vurdere et par varianter av folk metoder.
Hvordan å bleke tennene hjemme i en dag

 Bleking tenner ved hjelp av hydrogenperoksyd
 Oppskrifter av whitening tennene med hydrogen peroxide den mest passende for en ikke nødvendig alle spesielle forberedelser. I tillegg er apotek selges spesiell gel basert på hydrogenperoksid, som du kan bruke til instruksjoner knyttet til den.
 Men hvis du fortsatt innstilt å bleke tennene med tradisjonelle metoder, de er også veldig enkelt. Her er et par av dem:
 Etter børsting, fortynne ca 20 dråper peroxide i 50 ml vann og den resulterende løsningen skylle munnen for alle 2-3 minutterSkyll munnen vanlig vann.
 En annen populær metode er tannbleking hydrogen peroxide å bruke bomull baller. Du må sette på en bomullsdott og tørk hydrogen peroxide dem alle tennene, deretter børste og skyll munnen.
 Legg merke til at i begynnelsen virke bleking har en veldig behagelig på grunn av sin spesifisitet, men denne metoden er svært effektiv, at du dekker dine tenner enkelt og raskt.
Hvordan å bleke tennene hjemme i en dag

 Bleking bruker brus
 Whitening tennene med natron er en annen stor hit blant de populære metoder. Fordelen ved denne bleking er den hastighet og høy effektivitet, og mindre - skade tannemaljen og tannkjøttet skade. Derfor bruke natron til å bleke tennene dine kan ikke mer enn en gang seks til ni dager. Best å kombinere denne metoden med noen andre for å rengjøre og veldig ryddig.
 Lurer du på hvordan andre kan bleke tennene? Det er andre populære metoder for tannbleking produkter som brukes i hjemmet. For eksempel, godt bleker tennene jordbær og jordbær du bare tygge en liten håndfull bær og to eller tre minutters gange fra den resulterende slurry i munnen, og deretter pusse tennene børste og tannkrem. En god måte å bleke tenner er rubbing innsiden av tennene sitronskall.
Яндекс.Метрика