Hvor ofte kan farge håretEn vakker, velstelt hår - drømmen om hver kvinne. Men for noen grunn, de fleste av damene er ikke fornøyd med sin naturlige farge, ofte blonde drøm av mørkt hår og brun ønsker å male dem i lys skygge. Ofte etter den første hårfarge trenger regelmessig fargelegging. Hos noen kvinner, røttene vokser sakte, så du kan besøke frisørsalongen er ikke veldig ofte. Og det skjer også at det i fem til syv dager etter å male på røttene blir synlige din naturlige farge.
Hår farger: hvor ofte og i hvilke mengder
Fargestoffer er av to hovedtyper: stabil og ustabil. Som en del av godartede malinger ingen ammoniakk, og den prosent av hydrogen peroxide - mye lavere enn i bestandig maling. Selv myk maling gir håret intens og levende farger, det samme som motstandsdyktig maling, men holdt det litt over en måned. Etter 30-40 dager håret måtte males. Dette er ofte brukt male de kvinnene som ikke ønsker å radikalt endre sitt image, men bare har tenkt å gjøre håret mer lyst.
I sin tur, bestandige malinger består av et stort antall av ammoniakk eller hydrogenperoksyd. De gir et godt resultat, men også føre til at håret mer skade enn med ustabile maling. Ofte etter det første programmet bør gjenopprette hår. Og for at du trenger tid. Derfor eksperter anbefaler dye-blekk bestandig opp en gang en halv til to måneder. Ikke glem at i løpet farging fargestoff på håret bør holdes så mye som beskrevet i manualen. Ellers risikerer du tjene brenne hodebunnen og skjør, skadet hår.
Hvis du bryr deg om fremtiden for håret ditt, kan du gjøre dette: etter farget håret vil vokse tilbake og være nødvendig å re-maling, kan du male røttene motstandsdyktig maling, og hele lengden vidtinochnyy bruke balsam som vil gjøre hårfarge mettet, mens sterkt nashkodyvshy dem.
Hyppigheten av bruk av tone balsamer
Mange kvinner tror at de kan brukes veldig ofte, nesten hver dag. Men hver frisør vet en tonal masse inneholder minimum antall peroxide og når ikke å bruke dem for ofte, vil ingen bivirkninger være. Hvis du bruker disse midlene minst en gang hver tiende dag, over tid den negative effekten kan være like sterk som stabil maling. Derfor er det bedre å lytte til fagfolk frisør.
Farg håret med naturlige fargestoffer
Det er naturlige fargestoffer - Basma og henna. De er i stand til å gi håret en lys, skinnende skygge og ta vare på helsen sin. Men det er verdt å huske at håret fargestoff separat Basma umulig. Ellers vil håret bli mettet grønn. Basma kan blandes med henna.
Denne andelen Basma og henna direkte avhengig av ønsket nyanse av hår. Etter å ha blandet de to fargestoff i forhold til hverandre, får du kastanje-farget hår. Og hvis du tar en og en halv ganger mer Basma, vil håret bli svart. For bronse farge henna kan ta en og en halv ganger mer enn Basma.
Forvekslet de kvinner som tror at henna og Basma ofte kan farge håret. Henna med regelmessig bruk score hår badevekt og hår er veldig kjedelig og stiv. Så frisører rådes til å bruke disse naturlige fargestoffer er ikke veldig ofte - en gang hver seks til åtte måneder. Men å male sine hårrøttene kan ganske ofte.
Omsorg for farget hår
Hvis du ofte farge håret bare fordi du ikke liker fargen etter flere teknikker sjamponering, så kan du endre omsorg for dem. Husk alltid at håret farget motstandsdyktig maling, trenger riktig og grundig behandling. Kosmetikk for farget hår, sjampo, spray, oljer, balsamer hår glatte skalaer, returnere naturlig glans og hindre rask utvasking av fargepigment. Ingen grunn til å spare penger til å male, kjøpe en kvalitetsmaling som sikrer langvarig fargestabilitet.
Håret bør tint hver sjette uke. Det er bare hvis du er fornøyd med fargen. Kvinner zaplanyrovavshym radikalt endre bildet, må du vente minst to uker.
Hvis du ikke kjenner alle detaljene av hårfarging (f.eks, riktig valg av en passende farge), er det bedre å farge håret en profesjonell. Ikke eksperimentere med maling håret hjemme, eller som et resultat du kan forvente ikke veldig hyggelig "overraskelse".  
Castor olje for hår, sterkere hår, fine funksjoner og oppskrifter masker

 Lakserolje - en av de mest effektive kosmetiske produkter, men ofte får folk noe avvisende holdning utelukkende på grunn av deres hverdag og tilgjengelighet, men også på grunn av en stereotypi. I mellomtiden, det fungerer underverk. Av sine kvaliteter på ingen måte underlegne eksotiske oljer, er billig og selges i apotek. For å finne ut hva som er nyttig lakserolje for håret, la oss analysere det flere eiendommer.
 Egenskaper av ricinusolje
 Castor olje er brukt siden antikken. Det er hentet fra castor frø, som tilhører familien Euphorbiaceae - utbredt gruppe planter. Først begynte å bruke lakserolje i det gamle Egypt, som dokumentert av hans levninger funnet i graver.
 Lakserolje er en væske blekgul fargetone, som har en karakteristisk lukt. Den er rik på verdifulle fettsyrer - palm, oljesyre, linolsyre. En slik sammensetning og bestemmer dens anvendelse som et kosmetisk produkt. Olje er lett oppløselig, ikke danner en ubehagelig film og kan brukes til hud og hår. I tillegg er det ofte brukt for å styrke vippene.
 Handling basert på lakserolje fordi den går dypt inn i håret pære, som gir ernæringsmessig effekt, gir håret glans og silkiness. I tillegg hjelper sin sammensetning å styrke håret og forhindre håravfall. Og fordi det har gunstig effekt på hodebunnen, bidrar til å fjerne flass og irritasjon, som forsterker effekten oppnås.
 Bruken av ricinusolje
 Hvordan bruke lakserolje i stor grad avhenger av hva formålet den brukes. Det faktum at du kan kjøpe ren olje, men du kan kjøpe ferdige verktøy basert på det - ofte en spesiell maske. Imidlertid bør det bemerkes at oljen har en spesifikk lukt. Skyll det veldig vanskelig fordi, i tillegg til sjampo, bruke en spesielt forberedt vann for skylling. For eksempel kan det være urte infusjon eller et enklere alternativ - vann podkyslennaya saften av en halv sitron. Noen ganger kan du finne en oppskrift som inneholder eddik, men husk at i dag eddik - er ofte et syntetisk produkt som ikke bringer noen fordel.
Castor olje for hår, sterkere hår, fine funksjoner og oppskrifter masker

 Anvendelse av ren lakserolje
 Klar lakserolje kan brukes trygt hjemme. Du kan kjøpe på apoteket. Det er solgt i glassflasker, som bør være varm før bruk i 15 minutter i et vannbad, som bare et svakt oppvarmet olje er mest fullt avslører sine helbredende egenskaper. Varm olje gnidd inn i hodebunnen, og deretter påført på hele lengden av håret. For å forsterke effekten, er det best å pakke hodet med et håndkle - det vil holde varm.
 Og for å bli kvitt lukt, kan legges til ricinusolje noen dråper eterisk olje av annen behagelig aroma. Hvis ricinusolje virker for tykk, kan det fortynnes med oljefuktende. Hvis hele masken ikke tid til å smøres med olje bare tuppen av håret - det vil spare deg fra problemene med sine kryss.
 Masker fra lakserolje
 På basis av ren ricinusolje og yoghurt kan gjøre store masker for normal og fett hår. I en halv kopp yoghurt, varmet i et vannbad, lagt til en teskje av oljen. Den resulterende blanding ble påført på hodebunnen og håret og lar det bør være omtrent en halv time. Du kan vaske, men ikke varmt, men varmt vann og en myk, ikke aktiv sjampo. Denne masken ikke bare styrker håret, men forbedrer talgkjertlene, gjør håret tykt og silkeaktig.  
Bruken av lakserolje for håretModerne kosmetikk tilbyr kvinner balsam, masker, omsorg for håret. Men ikke alle av dem er så effektive som vi ønsker. Så ofte kvinner bruker utprøvde metoder. Alle vet at lakserolje godt til å takle problemene med hår, gjenopprette sin struktur gjør sunt og skinnende. Og takket være sin lave pris lakserolje er tilgjengelig for alle.

Fordeler lakserolje for håret

Olje - tyktflytende væske blek gul farge, har en lukt og dårlig smak. Ricinusolje består av palme, oljesyre, linolsyre og rytsynoleynovoy.
Disse syrer bare gi lakserolje og gode kosmetiske egenskaper. Olje absorberes raskt, det gjør ikke tørr og ikke skummer. I den mest brukte for kosmetiske formål raffinert stoffet eller litt gulaktig transparent farge. Hold lakserolje i en forseglet beholder, hvor kul.
Påføring lakserolje minst en gang hver 7. dag, vil du gjøre håret ditt vakker, gi dem styrke og helse. Imidlertid er lakserolje ikke veldig behagelig lukt, så etter påføring hår ville være lang og skyll grundig. For skylling kan bruke forskjellige ekstrakter av medisinske planter eller vann med sitronsaft og eddik.
Hvis du bruker lakserolje regelmessig, snart vil du finne at håret vokser fortere ble forsvant de tørker, de er mindre forgjengelig og fall. Og utad fremstår som mer sunn.
Castor olje bidrar til å gjenopprette hårets struktur. Den fukter helt samme hår og hodebunn. Sin fuktighet penetrerer raskt til røttene av håret, så lenge de forblir fuktig og beskyttet. Regelmessig bruk av lakserolje bidra til å løse problemet med flisete tupper.
I tillegg eliminerer lakserolje dreven skjørhet, tørt hår, som vanligvis lider av misfarget, avklart, farget hår. Og denne oljen har en positiv effekt på hodebunnen, behandler flass og flassing.
Hårmasker basert på lakserolje
For å hindre brudd og tap av krøller, bruk en ukentlig maske med lakserolje. Varm olje ved hjelp av vannbad, slik at det var varmt, men det var ikke varmt. Før du påfører finger prøver ikke å brenne i hodebunnen. Unn castor olje hårrøttene, og da - og alt håret. Ønsker å oppnå raskere resultater, kan du vikle håret. Etter 60 minutter masken av lakserolje bør skylle sjampo.
Siden denne saken er meget stabil og absorberes raskt inn i håret, må du gjøre dette flere ganger. Vask håret med vann med såpe, skyll dem med infusjon av urter (kamille, burdock root) eller vann, etter å ha lagt det sitronsaft eller eddik. Hvis håret ditt er svært skjøre maske av lakserolje skal brukes annenhver dag.
Siden ricin har en spesiell lukt som ikke alle liker, kan det fortynne essensielle oljen. Når lakserolje sterkt fortykket, tilsett litt solsikke, olivenolje eller smør med druekjerneolje, lakser umiddelbart skaffe ønsket konsistens.
Hvis du stadig sichutsya hårtuppene, vil du også hjelpe lakserolje. Bruk den til tre inches fra tuppen av håret flere ganger i løpet av to uker. For å unngå lukt motstandsdyktig lakserolje, kan du enkelt legge til din favoritt hår maske.
Bidrar aktivt voksende hår, "oppvåkning" av sine pærer, maske med lakserolje og saften av en pære. Bland to spiseskjeer med god substans og fikk en maske skal være grundig smøre røtter. Pakk håret med et håndkle, holder masken 60 minutter. Skyll trenger vann ved romtemperatur ved bruk av en stor mengde av sjampo. For å forsterke effekten, kan du legge denne masker finhakket juice eller masse av aloe vera. Maske for å bli behandlet hår hver 7. dag.
I tilfelle håret vokser veldig sakte, og du er bekymret for dette problemet, kobler lakserolje med pepper skjær (også egnet vodka med rød pepper). Ha rengjøringsmiddelet på røttene av håret og hold i flere timer. Ved hjelp av en maske flere ganger i uken, kan du billig oppnå positive resultater.
Å behandle hår maske passer godt med lakserolje og yoghurt. Koble 200g varm yoghurt med lakserolje, blandingen først behandle røttene, og deretter alt håret. Pakk håret til blandingen dryppende, hold masken 30 minutter. Skyll med varmt vann og sjampo. Prosedyren krever gjentagelse minst to ganger i uken.
For å bedre blodsirkulasjonen i hodebunnen og håret vekst akselerasjon samtidig, bruke en maske laget av to små skjeer av lakserolje og noen dråper lavendelolje. Masken må smøre hårrøttene ved hjelp av massasje.
Dette er en nyttig stoff klarer med tørr flass. Men de som har fett hår, er bruk lakserolje høyst uønsket. Hvis du er bekymret for dette ubehagelige fenomenet varme opp litt lakserolje og nøye bruke det til hårrøttene. Dessuten kan denne oljen brukes med skjær av calendula, som selges i alle apotek. På grunn av den alkohol som inneholdes i skjær, vil oljen virker raskere og mer effektivt. Masken skal holde håret i minst en time, skyll håret bør være godt.
Lykkelig eier av sunn og sterk hår kan bruke denne oljen for å hindre. For ytterligere ernæring kan prøve dine krøller nettopp en slik maske: Bland lakserolje med naturlige fargestoffer - henna og behandle håret sitt. For å opprette en maske, kan du bruke vanlig henna fargeløs eller med ulike tilsetningsstoffer eller uten dem.
Tips for å bruke lakserolje for håret
Gjør lakserolje på forskjellige måter, så noen ganger denne ting ikke kan bringe det ønskede resultat. I kosmetikk mest brukte olje kaldpresset. I lys av det faktum at ricinusolje, som er laget med flaske olje, blandet med oppløsningsmidler betydelig redusert dens gode egenskaper. Denne olje vil være effektiv hvis dens anvendelse for medisinske formål.
Noen ganger lakserolje kan forårsake allergiske reaksjoner hos kvinner. Derfor bruke det for første gang, må du kontrollere at reaksjonen av kroppen din ikke medfører noen bekymring.
Det er dessuten meget vanskelig å vaske av ricinusolje. Castor olje unnlater å vaske håret om gangen, så du må vaske håret mitt mange ganger. Men hvis masken kombinere med sitronsaft, eddik eller alkohol, og skyll det ville være mye enklere. Hjelper rense håret etter bruk av maske av lakserolje vanlig såpe. Hvis først vaske håret, og deretter gjenta prosedyren, men med sjampo, balsam og deretter bruke slutten skyll håret urte, fra masken med lakserolje vil være over.
Videre, som allerede nevnt, har ricin en spesiell lukt som er vanskelig å bli eliminert. Det er imidlertid mulig hvis flere ganger for å vaske håret. Å drepe lukten av lakserolje, prøv å legge til det litt eterisk olje (fritt valg). Og hvis du plukke opp oljen, noe som ville være i samsvar med den type hår, så kan du ikke bare fjerne den vedvarende lukten av lakserolje, men også for å behandle håret.
Men det er - mindre sammenlignet med hvilken effekt du får regelmessig med lakserolje for håret.  
Яндекс.Метрика