Kvinner håndveske - det er ikke bare et oppbevaringssted for ting, men lyse og stilig tilbehør som godt kan være i fokus i bildet. I hver dame bør absolutt være clutchen. Men hva vil være fasjonable clutcher i 2015? Vi vil forstå dette!
Fasjonable og vakre clutcher i 2015

 Motetrender


 Hvis du ønsker å velge en clutch for å være moteriktig i 2015, deretter å begynne å lære den mest fasjonable trend neste år:
 •  En rekke former. Det kan være så skarpe og avrundede hjørner, og ulike former. Generelt, kjent for mange rektangulær clutch - er ikke det eneste alternativet.

 •  Et utvalg av farger. De gangene hvor vesken hadde valgt tone sko og sko farge kan ha vært noen, lang sunket inn i glemselen. I dag kan du råd til clutchen nesten alle farger, inkludert lyse eller "syre".

 •  Letthet. De fleste modellene er utstyrt med en clutch komfortable håndtak, stropper og kroker som gjør tå mer praktisk og komfortabel. Så nå at hendene kan være fri.

 •  Dekor. Generelt, clutch - er ikke så mye kapasitet for ting som lyse tilbehør. Så la dette tilbehøret er bemerkelsesverdig og uvanlig! Velge den clutch, ikke bekymre kreative dekorative detaljer, neste år vil de være mer enn relevant.

 •  Former og mønstre


  Fasjonable og vakre clutcher i 2015

   Mote clutcher i 2015 vil være de mest varierte og noen ganger ganske bisarre former. Her er den nyeste modellen:
 •  Klassiske jakker. Denne modellen er nesten først. Det sydde dem i XVI-XVII århundrer. Mens disse tilbehør er rikt dekorert med ulike steiner, perler, gulltråd og så videre. Men slike luksus moderne dame også tilgjengelig. En særlig aktuell i den kommende sesongen vil clutch i retro-stil, elegant kjede-lignende reticule. Forresten, bør denne trendy og chic tilbehør takke motehuset Dolce & Gabbana, fordi det tilbudt sine designere husker 30-årene av forrige århundre og lev deg inn i en tid med elegante coquettes. Disse klørne er perfekt kombinert med de mest elegante aftenkjoler. Men for hverdags sokker, er dette alternativet ikke er egnet.

 •  Utrolig liten, men nesten universell clutch vesken i 2015 vil også være en trend. Denne vesken nayminiatyurnisha blant alle de andre, mindre rett og slett ikke kan være. Dette betyr at bære bare har alt du trenger. Hvis du er villig til å gi opp fjellene i unødvendige ting som ofte er til stede i poser jenter, gjerne velge en clutch-veske. Denne modellen, forresten, er ikke bare praktisk, men også universell, fordi det vil bli kombinert med en stilig jeans og med streng kontor dress og selv plagg.

 •  Hvis du foretrekker minimalisme og geniale enkelhet i alt vi ser etter flat clutch, som er en krysning mellom en bag-mappe og konvolutt clutcher. Denne clutch-mappen. Mange her ikke sette ut, men den virkelige næringslivet dame ta med dem bare alt du trenger. Men klare linjer, strålende og elegant enkelhet og feminin eleganse vil gjøre utseendet ditt unikt. Imidlertid er dette tilbehøret best kombinert med streng og konsis klær, for eksempel, med et skjørt, blyant, rette klassiske bukser, bluser og skjorter, montert jakker og sko eller støvler med hæler.

 •  Ekstremt populær er komplekse og clutcher som allerede har fancy av mange. Og denne versjonen er perfekt for uforutsigbare jenter. For eksempel, hvis du gikk til butikken og i leppestift kjøpte også skjørt, den elegante og liten clutch kan enkelt gjøres om til en komfortabel og pen vmistkyy veske. Imidlertid er det praktisk og funksjonelt? Og disse modellene er originale design. Denne clutchen er perfekt for daglig slitasje, men det kan kombineres og skreddersydd klær. Men når kvelden kjole bedre finne noe annet.

 •  Hvis du vil ha noe originalt og lyse? Så sørg for å ta hensyn til klørne til den stiv ramme. En versjon av denne modellen mange mennesker er kjent og er en clutch boks. Men dette er ikke det eneste alternativet, fordi skjemaene kan variere og bli vis, og dette overbeviste designerne av motehuset Versace. Opprinnelig ser runde og lyse klør og clutch i form av noe frukt eller elementer. Denne modellen har en ideell kombinert med en cocktail eller restriktiv forretnings kjole.

 •  Den opprinnelige og lyse aksent bildet vil clutch-box. Det er en liten boks med hengende vakkert slott, som er en viktig del og en obligatorisk egenskap av modellen. Bære disse klørne vanligvis for små hender, men noen av dem er utstyrt med komfortabel stropp. Nødvendig elegant innredning som vil gjøre det enda mer originaltilbehør. Disse modellene er kombinert med kvelden eller cocktail kjoler, men ikke egnet for daglig slitasje.

 •  Farger


  Fasjonable og vakre clutcher i 2015

   I den kommende sesongen vil du finne et ekte opprør av farger! Så fantasere og ikke begrense deg, men husk at clutchen må kombineres med kjolen din. En særlig relevant er den klassiske svarte og grå og rød, smaragd grønn, blå, rød, burgunder, gul, sennep, oransje, rosa, turkis og mynte. Ikke vær redd for og "sure" farger, noen ganger de passer.

   Spesialversjoner


  Fasjonable og vakre clutcher i 2015

   I den kommende sesongen vil være mote clutch med floral, urte og anymalystycheskymy mønstre, abstrakte eller geometriske mønstre, skjorter og malt med intrikate elementer.

   Materialer


  Fasjonable og vakre clutcher i 2015

   Hvis du studerer bildene av moteshow, kan vi forstå at designere er ikke redd for å bruke jumpers for å gjøre de mest uventede og uvanlige, og noen ganger rett og slett upassende materiale. Her er hva som vil være spesielt sant i 2015:
 •  Kjent for mange lær og semsket skinn. Disse materialene er allsidig og praktisk og egnet for daglig slitasje.

 •  Reptil hud, krokodille eller slange som er (eller etterligning). Det er også svært lyse og moderne.

 •  Lyst til å være elegant dame? Så ta en titt på pels. Ekstravagant pels clutch gjør det originale bildet og rik. Men av kunstig pels må glemme, det vil se latterlig.

 •  På utstilling presenteres motehus plast clutch.

 •  Hvis du elsker å sjokkere, og deretter kjøpe en metallisk clutch.

 •  Innredning


  Fasjonable og vakre clutcher i 2015

   Clutch - et tilbehør som uten dekorasjon vil se banal og kjedelig. Så husk at smykker elementer vil være den mest fasjonable i 2015:
 •  Fjær. De elsket ikke bare tilbehør designere, men også skaperne av moten. Men det er viktig å ikke overdrive det.

 •  Opprinnelig ser clutcher, dekorert med pels.

 •  Modeller med steiner noen måte gjøre lyse. Forresten, kan clutchen være helt brodert med steiner, og det vil ikke se latterlig.

 •  Nyere perler, perler og glassperler.

 •  Vær oppmerksom på de klørne til frynser eller dusker.

 •  Søknader vil også være relevant.

 •  Nå kan du trygt gå å handle for klørne!
  Fasjonable og vakre clutcher i 2015

  Fasjonable og vakre clutcher i 2015

  Fasjonable og vakre clutcher i 2015
   I motsetning til menn, som har for vane å holde alle de nødvendige tingene i små lommer, vil kvinner aldri forråde sitt sanne og uerstattelig "følgesvenn" av livet - bag. Selvfølgelig, fordi avhengig av sin størrelse og form, kan posen holde alle de kvinnelige ting - makeup kluter, telefon, og mange andre ting som alltid bør være til stede i denne damen.
  Mote høst og vinter håndvesker 2014-2015 år (13 bilder)

   Og nå hva, hva, en rekke former, farger, størrelser og stiler av håndvesker denne sesongen, mer enn noensinne, skryter fullt, fordi motehus uuttømmelig fantasi og rask produksjon, og de skuffet ikke denne sesongen.
   Hva er interessant, men den håndvesken - en relativt "ung" tilbehøret, det bare tre århundrer. I stedet tidligere, nå slike kjente og komfortable vesker, kvinner og menn hadde på seg beltet en liten bag, veske, som holdt alt du trenger - penger, toalettsaker og andre små ting.
  Mote høst og vinter håndvesker 2014-2015 år (13 bilder)

   Lenge var feminin veske toalett middelklassen, så er det poser for bønn, "spille" poser og andre alternativer. Men allerede i aristokratiske sirkler veske var på grunn av den berømte franske Favorita Madame Pompadour, derav navnet på håndvesker - "Pompadour".
   Hvis i det siste var dyrt veske feminin toalett, var det vanskelig å få tak i og ofte ting ble gjort utelukkende på etterspørsel, i vår tid saken var mye enklere, håndvesker nådd masseproduksjon.
   Imidlertid er hovedproblemet alltid: det bør velges med smak og dyktighet, for ikke å ødelegge en slik bagatell hele bildet. Mote høst og vinter håndvesker 2014-2015 år vil være hyggelig å hjelpe deg i denne vanskelige saken, fordi de ble laget basert på preferansene og ønskene til den vakre halvparten av menneskeheten.
  Mote høst og vinter håndvesker 2014-2015 år (13 bilder)

   Forresten, den nyeste trenden som eradicates mote å herske "veske bør være å matche skoene" er å få fart kraftig, nå motehus bokstavelig talt skriker at posen kan være av hvilken som helst farge og skygge, så lenge det samsvarer med valgt stil og image av sin eier.
   En annen ny trend 2014-2015 sesongen - er store og romslige modeller, designere mener at posen kan være stor og tung, men bare som det inneholder alle de nødvendige tingene for kvinner?
  Mote høst og vinter håndvesker 2014-2015 år (13 bilder)

   Så, la oss snakke om hva stiler av poser er populært denne sesongen, fordi å se moteriktig og stilig, godt de trenger å lære og kjøpe deg din favoritt modell.

   Populære modeller håndvesker sesongen 2014-2015 år


   Først av alt er det nødvendig å ta hensyn til for lengst glemt, men nå rekruttere tidligere popularitet, poser på en stiv ramme. De kan ta en rekke former, og et bredt utvalg av farger vil tilfredsstille selv de mest ondsinnede kjøpere.
  Mote høst og vinter håndvesker 2014-2015 år (13 bilder)

   Denne formen for vesken er perfekt for både hverdagslige turer, og for kontor stil. Ramme bag kan bæres som en uformell stil og presentert for vår oppmerksomhet vintage modeller og modeller retro, kan de lett diversifisere og legge smak til et bilde.
  Mote høst og vinter håndvesker 2014-2015 år (13 bilder)

   En annen bemerkelsesverdig trend - ramme pose på skulderstropper, kan de bli en favoritt variasjon for unge mennesker, fordi takket være god kapasitet og en solid bunn, kan de være et utmerket alternativ for å bære bøker, notatbøker og tabletter.
  Mote høst og vinter håndvesker 2014-2015 år (13 bilder)

   En annen ny sesong - Doctor Bag. Ikke bekymre deg, de er hvite og er langt mer hyggelig modell, men innholdet er fortsatt det samme: en avlang form, to håndtak på sidene og en solid ramme.

   Denne vesken er vanligvis presentert i en behersket og solide farger, bør det være favoritt modell av status damer som foretrekker luksus og rikdom i sitt bilde.

   Men designerne aldri la unge mennesker uten en "søt" fordi vårt sinn også er kreative og frie modeller av samme stil, men de har ungdoms dekorasjoner, skinnende steiner og interessante programmer.
  Mote høst og vinter håndvesker 2014-2015 år (13 bilder)

   Ultimate trend i vinter håndvesker - en representant for en pels cover, som alltid, hvis ikke vinteren, jeg ønsker varme og komfort, og pels - ideell i dette tilfellet. Mote håndvesker som høsten og vinteren periode inkluderer modeller med lang pels og med korte og skåret alternativer som ofte har dyr maleri, tiger eller leopard eksempel, men kan også være representert ved naturlige eller fargede modeller. Som å danne, er det ingen restriksjoner fra bulk til miniatyr clutcher stiler.
  Mote høst og vinter håndvesker 2014-2015 år (13 bilder)

   Et annet karakteristisk trekk av sesongen 2014-2015 år ble bowling bag stil. Når modeller har blitt forenklet spesialisert på kvinners behov, nå har de blitt en praktisk og effektiv kvinnelig tilbehør som kan brukes ikke bare i idrett, men også i noen annen stil.
  Mote høst og vinter håndvesker 2014-2015 år (13 bilder)

   Små poser


   Disse lunefull og miniatyr skapelse, sannsynligvis ikke lenge ute av mote, designere fortsette å spille konfigurasjon, størrelse og form mini-modeller.
   Også tendensen for liten veske kjeden, de kan være rektangulære og runde eller ovale. Lengden på stroppen varierer fra stil på kjolen: kvelds modeller presenteres med korte ledninger og uformell - lenge.
  Mote høst og vinter håndvesker 2014-2015 år (13 bilder)

   Fantastisk og har lenge gått utover rent en kveld tilbehørs clutcher var populære i denne vinteren. I utgangspunktet deres representanter har myk struktur, likner konvolutter eller mapper.
  Mote høst og vinter håndvesker 2014-2015 år (13 bilder)

   Clutcher kan sendes kvelds modellene er laget av dyre tekstiler og tilbehør, rikt dekorert med en rekke innredning. Men sammen med ikke mindre populære og beskjedne modeller som kan tas for daglig modell.

   Som for fargen komponent, høsten og vinteren 2014-2015 årene blitt populære lyse neonfarger, men for hverdags sokker kan passe svart, lilla, grå, dyreprint og farger reptiler.

   Forresten, i bulk og store poser også har sine egne fargeinnstillinger, som trend denne sesongen vil være en rød bag og røde nyanser, også i mote og andre lyse farger, noe som er uvanlig for en liten vinter. Farge klassikere er sort, brun, grå og rødbrun farger. Som for materialet, fikk designerne ikke forråde sine fordeler - på høyden av skinn og pels.
  Mote høst og vinter håndvesker 2014-2015 år (13 bilder)

   Vi håper at vi var i stand til å tilfredsstille din interesse for hva Posene er fasjonable i høst og vinter, fordi sesongen nærmer seg, er det på tide å se etter en lang tid og kjøpe vakre og populære modeller av kvinners "kjærester."  
  Яндекс.Метрика