Hvordan velge en menns skjorte? De grunnleggende regler for å velge en manns skjorte
 Den mest populære klær garderobe mannen er en skjorte. I mellomtiden, er ikke alle i stand til å velge den riktig. Til skjorte sitter godt, er komfortable, og utstyrt for å passe figuren, bør du vite hvordan du skal velge en skjorte.
 Velg stoff
 De fleste skjortene er laget av naturlig bomull. Silke skjorte er ikke egnet for hver dag, de er kun egnet for festlige begivenheter. Syntetisk dårlig tilpasset skjorte og ikke se bedre. De er ubehagelig i kulden og i varmt vær, har de ikke absorberer fuktighet. Syntetisk i små mengder kan være i god skjorte for å øke sin styrke.
 Fabric skjorter bør være behagelig å ta på, tett. Skjorte med 100% bomull den vil bli ruffled, men alltid ser flott ut.
 Farge og mønster
 Fargen skjorte kan være hva som helst, bare at det matchet fargen på dress og slips. Business skjorter er vanligvis forskjellige nyanser av lys, ikke slående. For partier, festivaler og feiringer passe svart, hvit eller lys skjorte. Men kontoret svart skjorte og mørkt er bedre ikke å ha på, ikke til inntrykket av sorg.
 I næringslivet skjorte kan være et bilde, en liten celle, en tynn stripe arr. Du kan ikke gjøre dette mønsteret ble gjentatt i en dress og slips. Bildet er for ikke skal tiltrekke seg oppmerksomhet. Likevel skjorte er et supplement til drakten, ikke dens fundament.
 Små detaljer
 For moderne mote tillatt noen form for krage. Det viktigste du må forstå at krage utformet for å binde, kom ikke til en sommerfugl, og vice versa.
 Holdbare knapper, bedre perle. I næringslivet skjorte øverste knappen må kneppes. Derfor, under montering bør zastehnutsya til alle knapper og evaluere opplevelsen.
Hvordan velge en menns skjorte? De grunnleggende regler for å velge en manns skjorte

 Ermene bør være litt synlig fra ermene på jakken hans, ikke gjemmer seg fra dem. Hold mansjettknapper cuff kan eller knapper. Mansjettknapper heller liten og uanselig. Gull mansjettknapper som passer for hver dag, hvis de mangler perler og andre smykker.
 Perfekt skjorte burde være uten lommer. Dette gjelder spesielt seremonielle og offisielle skjorter. Men andre sier skjorter lomme. Mens mennenes skjorte, har han ingen praktisk hensikt, ikke gjør ham nøkler, penger, telefon eller penn.
 Mer viktig å gjennomgå sømmene. En indikasjon på kvalitet skjorter vil selv dobbel søm. Subtile, ujevne sømmer som er noen ganger på kant med lys strekker stoff, og med utstående fibre viser lav kvalitet ting.
 Skjorte størrelse
 I å velge en skjorte fashioned nok til å vite den typiske størrelsen på en skjorte, som fungerer som en guide når du kjøper en dress. Krever kunnskap om størrelsen på kragen til den konstante holdningen ingen bryst, skuldre og krage ikke legge press på halsen.
 Hovedkriteriet er størrelsen av halsomkrets i centimeter (eller inches). Men mellom nakken og kragen må være gap. Hvis det er en rett, tynn hals gapet er ca. 1 cm når halsen er kort og tykk, og deretter - 15 cm.
 Også velge en skjorte størrelse kan betale oppmerksomhet til sin lengde. I kvalitet skjorte materialet ikke er spart, slik at de ikke får ut av buksen på sidene og bak. Vanligvis skjorte tilbake vykroyuyetsya lenger foran. Som mente at en mann skal lene eller sitte. Med riktig lengde skjorte tilbake og fremre deler er koblet i skrittet. Det er bedre å ikke kjøpe skjorter med mindre lengde. Ellers vil det hele tiden fylle i buksa.
 Å vite nå reglene for å velge en god skjorte, ikke glem om personlig smak. Faktisk skjorte som liker og se bra ut.
Tatoveringer på en kvinnes kropp
 Kropps dekorasjon bilder - ett av de eldste tradisjonene i menneskeheten. Det antas at India var fødestedet til tatoveringer, noe som bekreftes av flere gamle bilder av mennesker med design på kroppen.
 Bildene har bestemte verdier og mening, definere individets stilling i samfunnet, hans prestasjoner i militære saker og jakt, og selv aldersgrense nødvendigvis fast på kroppen av en ung mann da han ble voksen.
 For kvinner tatoveringer har annen betydning - medlemskap i en spesiell familie status, antall barn, nødvendigvis symbolsk mønster eller bilde, som fungerte som vokter av både kvinnen og hennes barn fra onde ånder.
 Over tid, verdi og profesjonelle tatoveringer ervervet nyanser - drivanker eller hjulet, bildet av ville dyr, som ble jaget mann, og etter en stund, tatoveringer spredt til kriminelle strukturer.
 Moderne kvinnelige tatoveringer i de fleste mistet sin mening, og er stort sett dekorasjon streker individualitet og interessene til jenter, men holdt noen elementer av mønstre, fortsatt har en spesiell betydning, og brukes i ritualer av noen trosretninger.  
Sea Salt HairVelge salt wraps og hår masker forberedelse, bedre å foretrekke havsalt i stedet for den vanlige. Havsalt er mer rik på sporstoffer som har en positiv effekt på hår og hud.
Blant de komponenter av havsalt er sink, selen, jod, natrium og kalsium. Alle disse elementene er i stand til å løse alvorlige problemer med hår og hud.

Hvordan gjør håret havsalt

Trenger inn i epidermis av hodet, gjør havsalt blodsirkulasjonen og cellemetabolismen hurtigere. I tillegg har havsalt en positiv virkning på håret og hodebunnen som følger:
er absorpsjonen av overflødig talg og stillings kjertler som produserer olje, normal;
kåt otshelushyvshyysya øverste laget av epidermis gjør huden for å danne et fornyet sinn;
havsalt kan løse problemet med intensiv håravfall;
zchyschennya gammel hud gir bedre passasje av oksygen til hårsekkene.
Spesielt nyttig havsalt med økt hår fet. Det er veldig nyttig å hvile på havet noen ganger lar sjøvann påvirker håret. Men hjemme kan gjøre håret sunt ved å bruke havsalt.
Havsalt fra tung hårtap
Ved utarbeidelsen rettsmidler for håret hjemme, prøv å bruke en tresleiv eller pinne blandekomponenter. Etter påføring av salt er ikke anbefalt å utsette hårføner tørking. La dem tørke naturlig.

Masken av banan masse med havsalt

Slipe blender til puré tilstanden til en eller to banan banan og bland mye med to store skjeer av salt. Masken påføres i vått hår med vann, spesielt betaler oppmerksomhet til røttene. Delikat massere overflaten av hodet, slik at nyttige komponenter for å trenge gjennom lagene av huden så dypt som mulig. Etter massasje, samle håret i en knute, ikke stramt, og pakk polyetylen. I 30 minutter kan du vaske salt fra håret med rennende, varmt vann og deretter sjampo. Hår som raskt og sterkt zhyrniye anbefales også skylle med vann surgjort med sitronsaft.
Kefir med havsalt hår
Bland 200 ml yoghurt med 50 gram. havsalt. I en rekke legge fem dråper peppermynte eterisk olje og bland alt. Kefiric vekt impregnere hele håret, massere hodet og pakk med plastfolie. Etter 30 Fjern blandingen fra hodet med varmt vann.
Plommen havsalt for sterk hår
Under banket til konsistensen av skummet eggeplomme sette 25 gr. honning, 25-50 oz. salt, olje dryppe litt olje og saften av en halv sitron presset. Behandle en blender til glatt komponenter. Som i tidligere oppskrifter, vekt behandlet fuktig hår, hun forsiktig gnidd inn i røttene og holdt en halv time på hodet i polyetylen. Eggeplomme-salt vasket av blandingen med varmt vann og sjampo.
Drevet hår og follikler med havsalt
Denne masken er gode nærer hårsekkene, også fett tørker hodebunnen og forbedrer blodsirkulasjonen i lag av epidermis.
Bland 50 oz. salt 25 oz. flytende honning og 50 gram. brandy. Den resulterende masse gni på huden, gni i håret rotsonen, og impregnere hennes hårstrå. La masken for en halv time å påvirke håret under et plastdeksel. Skyll hår maske med varmt vann og sin tradisjonelle vaskemiddel.
Bruke til å drive hårsekkene og kan være en kombinasjon av havsalt med et avkok av urter. I salt brytes ikke bare legge yoghurt og selv yoghurt eller yoghurt uten kunstige farger og tilsetningsstoffer.
For å bedre blodsirkulasjonen i huden årene i hodet, tilsett litt havsalt og eterisk olje næringsrik vegetabilsk olje.
Vilkår for bruk havsalt
For ikke å skade håret ditt, bør du vurdere en rekke anbefalinger om bruken av salt:

Bruk salt bare hvis ingen irritasjon av huden og riper;
før påføring av salt til leder av hår anbefales fuktet;
tilbringe alle prosedyrer og salt ikke mer enn to ganger i uken;
hyppig bruk av husholdningenes salt midlene kan ha motsatt effekt - håret blir stiv og irritert hodebunn og overdried;
Hvis håret ditt er svært tørt, alltid legge til salt til å vikle næringsrik vegetabilsk olje, og håret så gjør ikke tørr varm luft;
vare på håret, bruke salt kurs, og gjør en pause for en måned eller to.

Hvis det er mulig, bruke salt fra Dødehavet, er det beriket med alle de mest kjente. Ikke rart mange dyre hårpleie den inneholder salt fra Dødehavet. Men masker og wraps vil koste mye billigere hvis du gjør dem selv fra ervervet ren havsalt.  
Яндекс.Метрика