En gammel manns galskap: Symptomer, årsaker og behandling
 Aldringen av legemet omfatter ikke bare de indre organer, muskel-skjelett-systemet, hud, men den menneskelige hjerne. Men tror ikke at gamle dotage garantert til alle.
 Mange eldre og gamle mennesker ganske energisk, har en god hukommelse, intelligens og klart sinn. Noen ganger kan en persons identitet eldre er i endring, det er irritabilitet, aggressivitet, mistenksomhet og til deres tap av interesse i livet. Hele spekteret av disse ytre tegn indikerer utbruddet av alderdom.
 Vi kan si at den produktive aktivitet i kroppen er direkte relatert til hans kunnskap om kognitiv funksjon: hukommelse, oppmerksomhet, tenkning, tale, selvkontroll og selv opptak beslutninger. De danner det menneskelige intellekt, fremme sosial inkludering forberedelse og gjennomføring av faglige aktiviteter.
 Generelle trekk ved demens (demens)
 En gammel manns galskap - en delvis eller fullstendig tap av flere kognitive funksjoner. Sykdommen er uttrykt i usuhublyayuschemsya mental lidelse som fører til nedbrytning av personlighet. Det er et tap av interesse for kommunikasjon og atferdsmessige ferdigheter, vanligvis på flere områder. Hos disse pasientene viste irreversibel hjernen. Akkurat i tide til å hjelpe psykiateren kan stoppe utviklingen av forfallet i lang tid.
 Det er viktig å ikke gå glipp av de første klare tegn til senil, som uttrykkes i demens, nemlig manglende evne til å lære og kjøpe noe nytt, slik som kunnskap og ferdigheter.
 På hvor alvorlige symptomer på sykdommen, er det delt inn i mild, moderat og alvorlig.
 Stadier av sykdommen
 I mild demens er et "tap" av menneskelige samfunn, noe som resulterer i oppsigelse av kommunikasjon med familiemedlemmer, tap av interesse i livet og glede. Det er et tap av ferdigheter, men beholdt muligheten til gratis orientering i rommet og selve tjenesten.
 Moderat demens er mer alvorlig stadium av senil. Pasientene er ikke i stand til å bruke grunnleggende husholdningsartikler, vaskemaskin, gasskomfyr, TV-fjernkontroll. Hvis du vil lukke en pasient - en ekte problemer, fordi det er umulig å holde lenge. Det er en fare for ham og for andre. Han trenger konstant hjelp, men han har personlig hygiene takle på egenhånd.
 Tegn på alvorlig demens - helt mangler uavhengighet av action, er pasienten ikke er i stand til selv vask, kjole og spise. Han er helt deaktivert, galskap og inkompetente.
 Symptomene på senil
En gammel manns galskap: Symptomer, årsaker og behandling
 Med utviklingen av sykdom hos en pasient skiftende funksjoner av personlig karakter, blir det:
 - Selvopptatt;
 - Angry;
 - Grouchy;
 - Gjerrig;
 - Vanskelige;
 - Mistenkelig;
 - Thrifty;
 - Høyre.
 Ved å øke statlig iboende hos slike pasienter:
 - Falske minner;
 - Delvis eller total amnesi;
 - Innsnevring av interesse;
 - Forringelse av sjelsevner;
 - Tap av moral;
 - Tap av temporal og romlig orientering.
 I siste fase av sykdommen er ledsaget av fysiske symptomer:
 - En skjelving av hendene;
 - Endre tempo;
 - Komplett oppløsningen av personlighet.
 Den viktigste grunnen av sinnssykdom eldre
 Den viktigste årsaken til senil demens er at hjernen ikke får de nødvendige næringsstoffene, eller celler eksponert for giftstoffer, noe som resulterer i døden av nerveceller. På hvilket område av hjernen ble påvirket, er det lidelse spesifikke funksjoner: motor, persepsjon og nevro-psykologisk natur.
 Ikke sjelden sykdom forårsaket av somatisk sykdom:
 - Åreforkalkning;
 - Stroke;
 - Hypertensjon;
 - Kronisk hjertesvikt.
 Manifestasjonen av senil forekommer hos eldre personer i alderen 60-75 år. Og menn diagnostisert denne patologi, som er 15 ganger mer enn kvinner.
 Diagnosen
 Å diagnostisere atrofisk prosesser i hjernen ved hjelp av computertomografi. Basert på resultatene av cerebrale lesjoner og alvorlige forstyrrelser av kognitive funksjoner diagnostisere demens er ikke et problem.
 Behandling av senil
 Hvis du merker de første tegn på sykdom bør kontakte en spesialist, så kan du forvente å få tilbake siden den siste fasen ikke kan behandles, kan du bare oppnå opphør eller reduksjon av symptomer på.
 Effektiv behandling av demens, finnes ikke. For moderat til alvorlige pasienter trenger forsvarlig omsorg og behandling av symptomer som vil bidra til å lindre lidelsene til pasienten.
 Pasienter med behov døgnet rundt omsorg, men ikke i psykiatriske sykehus eller sykehjem, der deres helse vil bare forsterke. Den beste situasjonen - veggene i hans hjem og innfødte folk. Omsorg bør være tilstrekkelig aktivitet av pasienten for å forebygge lungesykdom, fullstendig tap av matlyst, liggesår og zakostenilosti ledd.
 Rettidig og effektiv behandling av karsykdommer og periodevis ta en multivitamin senil marasme ikke imponere den aldrende kroppen.
 For behandling av mild demens gjeldende nootropisk narkotika. På senere stadier - beroligende midler og nootropics. Hvis pasienten vondt søvnløshet og hallusinasjoner - skriv motta psykofarmaka, som også hypnotisk effekt. Når overdreven fussiness eller alvorlighetsgrad av psykisk lidelse pasienten er foreskrevet antipsykotika i små doser. Den raske nedbrytningsprosess er svært dårlig prognose.
 Forebygging senil
 Mens effektive sykdomsforebyggende tiltak finnes, kan du likevel redusere sjansen for utvikling. For å gjøre dette, følger enkle regler:
 - En sunn livsstil;
 - Hyppige turer;
 - Riktig kosthold og diett;
 - Self-utvikling;
 - Intellektuell aktivitet.  
Massasje på flat

 Flat Feet - en ganske vanlig sykdom som er diagnostisert med barndommen. Mange mødre står overfor denne sykdommen på barna sine. For sin behandling må bruke spesielle ortopediske sko, som kan kjøpes på spesielle butikker eller apotek eller gjøre for å bestille ortopediske sentre. Effektiv når sykdommen er svømming og, selvfølgelig, med flat fot massasje, som kan gjennomføres i massasjerommet og hjemme. Det viktigste - å mestre teknikken av prosedyren.


 Massasje på flat


 Denne prosedyren er rettet mot å redusere byrden av visse grupper av musklene i foten, som er dannet på grunn av feil formasjon føtter. Etter en økt i ben og fot sirkulasjon er gjenopprettet, kommer til å tone musklene.
Massasje på flat

 Massasje med flat fot er rettet ikke bare til musklene i føttene, men også i hvelv forbindelse. Ikke glem beinmuskulaturen. Fotterapeut anbefalte løpet av massasje kombinert med et besøk i bassenget, terapeutiske øvelser og anskaffelse av ortopediske sko som vil fikse foten i riktig posisjon og gi ytterligere deformert fot. For å få i muskel tone såler rådes til å gå på ujevnt underlag, gress, steiner. For hjemme kan du kjøpe en spesiell massasje matte eller lage dine egne hender. De komplekse prosedyrer slike gunstige effekter på beinmuskulaturen.
 Massasje med flate føtter i barn, videoen som du kan se her, er en kompleks medisinske prosedyrer. Fra en enkelt økt, vil du ikke føle noen effekt, men den vanlige organisasjonen vil gi gode resultater. Varighet er 5 til 10 minutter, gjennomføre prosedyren av uken. Kurset består av minst 12 prosedyrer.
Massasje på flat

 Leger anbefaler at før du starter en økt, god massasje korsrygg, fordi livet er å gi underekstremitetene nerveceller.
 Massasje på ploskovalhusnoyu fot hos barn er ønskelig å starte med tærne, deretter massere foten, klatring til slutt gastrocnemius muskelen og massere kneet. Start med en lett stryking økt, deretter utføre sikksakk, rett, spiral og sirkulær sliping. God som å gni med en byrde. Spesiell oppmerksomhet er betalt til masserer leggen.
 Under massasje føttene bør gå fra fingertuppene til fem. Og mens masserer etappe gange fra buen på foten til kneet. Sone massasje kan stryke, gni, kna, klemme, klemme, presse og othlazhyvat.
Massasje på flat

 Det er lurt å massere føttene med flate føtter i barn gjorde pro, men dessverre er ikke alle foreldre muligheten til å bære barnet sitt til klinikken eller hjemme invitere massør. I dette tilfellet, kan du utføre massere deg selv. Det finnes mange typer enheter for fotmassasje i denne sykdommen. Massasje baller, matter og ruller kan kjøpes i butikkene medisinsk utstyr. Disse elementene vil hjelpe deg å diversifisere prosedyre og oppnå større resultater. Ikke glem leksjonene med flate føtter i barn, uten at effekten av massasje er mye svakere.
Bør være mørbanket etter en massasje?

 Det finnes ulike typer massasjer. Etter noen blåmerker - er dette normalt, og etter den andre - konsekvensene av inkompetanse og uaktsomhet spesialist. I de fleste tilfeller er noen spor etter inngrepet ikke tillatt. Arbeide massasje er en massasje som var mest gunstig for pasienten, og i alle fall ikke til skade for hans helse.


 Blåmerker etter massasje - er dette normalt?


 Vi må først forstå situasjonen før du gir en uttømmende svar på spørsmålet. Enhver blåmerke eller hematom etter massasje - kosmetisk feil, noe som er høyst uønsket. Men så er det et annet faktum: hvis prosedyren utføres ved hjelp av never, så er det mulig at venstre merker på kroppen. I dette tilfelle - en helt normal reaksjon av huden for å gjøre dette. Men svaret er helt motsatt, når spørsmålet er om mulig blåmerker etter massasje fingre.
Bør være mørbanket etter en massasje?

 Den vanligste prosedyren er bruk nevene når er kroppsforming, som har som mål å fjerne de ekstra pounds på kroppen din. Det er i dette tilfellet massør måtte bruke fingrene krysset for effektivitet. Derfor sier at blåmerker etter anti-cellulitt massasje - dette er normalt. Og det er på grunn av det faktum at når terapeuten bruker kraft, vondt han små fartøy, som deretter brytes, og blodet begynner å komme inn i det omgivende myke vev.
 Uansett hva slags massasje, bør det ikke kreve noen spesiell innsats. I tilfelle av terapeutiske virkninger primært terapeut begynner ved oppvarming fase, etterfulgt av hovedtrinnet og gradvis nærmer seg den endelige. Hele tiden brukte bare fingrene, ingen nevene. Hva er meningen med terapeutisk massasje? Denne aktivering av mikrosirkulasjonen i patologisk endrede organ eller område av kroppen.
Bør være mørbanket etter en massasje?

 Foreløpig stadig mer populært cellulitt massasje teknikk som er bare i fingrene. Fists er strengt forbudt og uakseptabelt. Max kan produsere noen små blåmerker etter anti-cellulitt massasje, som bør raskt passere. Så klart, alt avhenger av arbeidet til massør, hans erfaring og kunnskap. Nok et alternativ kan være blåmerker tretthet massasje, og da kan det gå med nødvendig utstyr til nevene. Selv om mange kunder tror at blåmerker på anti-cellulitt massasje - dette er normalt og nødvendig, alltid slike effekter bør ikke være.


 Hva hvis det var blåmerker etter massasje


 Så, med blåmerker etter massasje forstått. Hvilke tiltak bør tas, hvis fortsatt på kroppen etter inngrepet dukket blålige flekker? Svaret er ganske enkelt og lett. Først må du finne ut hva som er et blåmerke. Dette er da røntgenfotografert gjennom huden blod som kommer ut av den skadede vaskulære bed. Fremskynde forsvinningen av blåmerker etter massasje, kan du bruke annen oppvarming komprimerer.
Bør være mørbanket etter en massasje?

 Også hjelpe spesiell anti-inflammatorisk salve. Hvis du ikke ønsker å søke behandling av blåmerker, kan du forlate alt som er, og de oppløse seg selv. Men vær oppmerksom på at denne prosessen kan ta lang tid.
 Hvis du ikke liker massasje eller hvordan terapeuten gjør prosedyren, kan du alltids slå til en annen spesialist for denne tjenesten. Kroppen din trenger å få bare de fordelene med massasje og ikke lide.
Яндекс.Метрика