Hvordan beregne de gunstige dager for unnfangelseEggløsning - perioden da moden egg klar for befruktning. Det etterlater på denne tiden av eggstokken og holder seg inn i egglederen. Sannsynligheten for at befruktning vil finne sted i denne perioden er ca 33%, men det er viktig å gjøre eggløsning kalender.
Gunstige dager for graviditet
Hvis den kvinnelige syklus er 28 dager, den mest fordelaktige for unnfangelse 14, 15 og 16 dager av syklusen. Det var på denne tiden en moden follikkelen brister, og med det kommer det egg som er klar til å ta imot sperm og oplodotvorytsya. Denne prosessen styres av østrogen og hypofysehormoner.
Hvis en gunstige dager for å bli gravid i skjeden blir mannlig sædvæsken (sæd) med et normalt antall levende sperm kvalitet, må de fortsatt passere veien som fører til egget. Sædceller gjennom livmorhalsen gjennom livmoren og inn i egglederen hulrom. Det er der de skal møte mer i stand oplodotvorytsya egg, at dette skulle skje i løpet av 1-2 dager, eggløsning.
Hvordan å gjenkjenne gunstige dager
Den viktigste og mest pålitelige tegn på begynnelsen av perioden for eggløsning, er å endre konsistensen av slimet i livmorhalsen, som ikke er så tykk og øker i volum.
For å finne ut om du ville følge gunstige dager for å bli gravid, bør du måle den daglige rektal kroppstemperatur om morgenen. Dette tallet kalles basal temperatur. Tidsmåling bør være den samme. Sørg for å utelukke med skarpe bevegelser og, selvfølgelig, ikke komme ut av sengen. Hvis 14 eller 15 dager i syklusen din litt økt kroppstemperatur holdes på dette merket, så du kommer til de gode dagene for unnfangelse.
En forsiktig kalender måle basal kroppstemperatur noen kvinner observere en svak nedgang i vitnesbyrd før temperaturstigningen. Bekymre deg for er ikke nødvendig, så betyr det bare at de gode dagene for å bli gravid begynte nedtellingen.
Noen ganger er det under eggløsning hos kvinner som starter en annen karakter smerter i nedre del av magen, er dette en av de viktigste aspektene.
Hvordan å beregne dager for graviditet
For å mer nøyaktig beregne gunstige dager for å bli gravid i første omgang å starte en spesiell kalender. Det må føre kvinner og for ulike grunner: noen ønsker å bli gravid, mens andre ønsker å forebygge uønskede svangerskap. Men de fleste kvinner er ikke korrekte beregninger.
For å lære hvordan å beregne når eggløsning, bør kvinner opprettholde en kalender i minst seks måneder. Trenger du å trekke fra 11 fra antall dager med din lange løp, og 18 - kort syklus.
Best av alt, beregnende dager for å bli gravid, opprettholde en kalender og skrive i det ikke bare begynnelsen på de kritiske dagene, men tilstanden slim livmorhalsen, og kroppstemperatur. Denne metoden for å kombinere data referert symptotermalnыm.
Hvis riktig beregne eggløsning dager du ikke fungerer, kan du bruke en spesiell test. Det fungerer som en graviditetstest, en strimmel må samhandle med kvinnelig urin. Det ser ut til to kryss røde linjer: en forteller at testen er funksjonell, den andre bekrefter økningen av LH (luteiniserende hormon) og vilje av det smukke kjønn å unnfange et barn. Hvis den første linjen ser dim for noen tid, er det en indikasjon på at en kvinne har gode dager for unnfangelsen ikke har skjedd i denne måneden.Årsakene til dette kan være:
- Thyroid patologi;
- Utmattelse eller fedme;
- Infantilism;
- Polycystisk ovariesyndrom;
- Forbedring av follikkelstimulerende hormon;
- Reduksjon av østradiol;
- Overført stress eller kronisk.

Ved beregning av dager å unnfange du se at eggløsningen skjer ikke 2-3 måneder, bør du besøke en gynekolog.
Noen par ønsker å beregne gunstige dager for å få barn av et bestemt kjønn. Gitt at sæd fra den mannlige sett kromosomer beveger seg raskere, men mindre liv og sperm med den kvinnelige sett, tvert imot - lever lengre og langsommere bevegelse, er det antatt at dagene for å unnfange en gutt på tjue vosmydnevnom menstruasjonssyklusen - er 14-15 dager, og for jenter - 12-13 dager. Men selvfølgelig, denne regelen fungerer ikke alltid.
Befruktning i dager for å bli gravid

Enhver kvinne bør vite at hvis en gunstig dager for unnfangelse var seksuell intimitet, er det ikke en indikasjon på at befruktning vil finne sted. Du kan ofte finne par som når en ønsket graviditet på grunn av antall måneder eller år. Rundt 90% er ganske friske kvinner og menn få ønsket resultat bare etter et år med vanlige "åpne" seksuelle relasjoner. Disse fakta viser at det er alltid håper å bli gravid hvis partnere god helse.Men for å være sikker på dette, må du også følge noen enkle regler:
- Sex bør ha regularitet fra 2 til 4 ganger i uken, det vil tillate deg å ikke gå glipp dager å bli gravide;
- Selv når du kjører test kalender som brukes til å bestemme dagene som gravid, fordi det mest presist definerer denne perioden;
- Seksuell omgang oppfordres til å bli med eggløsning, ikke etter, er det fordi sperm zhyznedeyatelna 3-5 dager og egget holdes i live bare 24 timer;
- Ikke akkurat bestemme gunstige dager for å bli gravid en graf av temperatur, slik at endringer kan forekomme etter eggløsning, ikke foran det, og ulike faktorer kan utløse den hopper (f.eks bruk av alkohol eller ulike sykdommer);
- Før du begynner å regne når eggløsningen skjer, må du registrere deg for en avtale med en gynekolog og lege for å sjekke den generelle helsetilstanden.
Manikyr bruker folie
 Det finnes mange typer manikyr og teknologi i sitt skaperverk. De varierer avhengig av resultatet, brukte fond mv Og mange av dem kan være hjemme, det er deres egen, uten involvering av en profesjonell mester sak. For eksempel, kommer interessant og uvanlig manikyr med folie teknologi som er ganske enkel.
 Før en manikyr bruker folie, nøye studere instruksjon utførelse, og forberede de nødvendige materialer og verktøy, inkludert - folie. Dette er for å klargjøre at den vanlige folie, som ofte brukes i matlaging, ikke egnet for manikyr.
 Folien skal være spesialdesignet for manikyr, kjøpe den på spesielle butikker. Og det finnes forskjellige typer: blad avtakbar folie, preget, som tynne strimler med en ru overflate, den uvanlige strukturen i forskjellige former, selv med en spesiell beskyttende film. Fra den vanlige kosmetiske folietykkelse er forskjellige: den er mer subtil.
 Så, etter valg og kjøp av folie, forberede så fargeløs neglelakk eller en spesiell folie, neglefiksing og tynn pinne (f.eks bomull). Hvis du ønsker å dekke bare en del av spiker folie, i form av en tegning eller mønster, må først kutte arbeidsstykket med folie.
 Også for å gjøre manikyr bruker folie kan bruke basen lakk basen enhver ønsket farge, men hvis du bruker denne teknologien manikyr først, anbefales det lakk basen inntil søkt, siden folie den faller litt verre.
 Teknologi manikyr med folie
 Som vanlig, bør manikyr begynne å forberede neglene: å myke, trimme neglebåndene, fukte, og deretter avfettet negler, gi dem den ønskede formen. Du kan gå direkte til å jobbe med folie.
 Velge den negleplaten området, hvor det vil være en folie, dekk med en fargeløs lakk eller lim. Deretter tørre fingre, ta et stykke folie forberedt nøye og fest den til overflaten av neglen, deretter bruke en bomullspinne forsiktig bevegelser å presse spiker.
 Nå på toppen av folien bør anvendes lakk-feste, noe som vil folie lenger holde på negler. Men i dette tilfellet, manikyr flere zblyakne, så hvis du er fornøyd med den gnisten og skinne neglene fra fiksativ skal være forlatt. Men for å beskytte manikyr bedre å kjøpe folie med en beskyttende film, og da vil ikke trenge å fikse.
 Snakker av manikyr med lakk, foundation, er det viktig å huske på at spiker-basen bør nøye før liming folie til tørk. Bare da kan det gjelder lim eller lakk som fargeløs oppløsning med folie med spikerplater kostnader. Som grunnlag valgt vanligvis maling kontrasterende farger: mørke og lyse, for eksempel grønn, rød, etc.
 Folie kan brukes ikke bare som et bilde på spikeren, men det helt dekke dem. Dette manikyr ser lys og uvanlig. Dermed gitt det store omfanget av kosmetisk folie, som varierer i farge, tekstur, kan du oppnå fantastiske resultater. Selv standard sølv folie som dekker neglene, slik verdensomspennende oppmerksomhet til manikyr. Men dette er manikyr ikke egnet for alle, og bare eieren av pene negler er ikke veldig stor.
 Som et resultat av å jobbe med kosmetisk folie vil du motta en original, interessant manikyr som vil tillate deg å se lys og attraktiv.  
Typer manikyrOg når kvinner ikke er oppfunnet for å dekorere sine hender og gjøre dem rett og slett unik! I løpet av å snakke og bruke fargerike maling og strass og blonder, og selv folie. Det finnes mange typer manikyr, der alle kan finne hva han fornøyd. Her er en beskrivelse av noen av dem. Forhåpentligvis, i den nåværende listen nedenfor vil du se nøyaktig hva du trenger og bidra til å skape en unik og original manikyr penner.
Så ta med deg en liste over de mest populære, originale og vakre arter av moderne manikyr.
Fransk manikyr
Vi med vilje satt klassisk fransk manikyr i første omgang, fordi det egentlig var en lang tid har en ledende posisjon blant elskere ryddig og vakker manikyr, å være en standard av smak og skjønnhet. Dens viktigste funksjon - en etterligning av en sunn spiker overflate. Et karakteristisk trekk ved den klassiske fransk manikyr eller fransk er ryddig hvite tuppen av neglelakk på en background-color blek rosa eller hudfarget. Dette gjør det spesielt godt preparerte negler og elegant. Spesielt bra er de franske manikyr negler av middels lengde.
I dag gjør en fransk manikyr er ganske komplisert og kan være hjemme ved hjelp av et spesielt sett. Hvis du ikke liker klassisk musikk og fransk manikyr du vil - du kan gjøre det farge, kombinere pastell og lyse farger med lakk. Det viktigste - å dekke spissen på spikeren en annen farge - det vil skape effekten av farget jakke. I tillegg kan vi forbedre denne type manikyr, spiker tips dekorert med strass eller paljetter. Men dette, selvfølgelig, er langt fra klassisk!
Typer manikyr

Vann manikyr
Vann manikyr kalles marmor. Det er ikke overraskende, fordi det er virkelig vakre mønstre ligne marmor mønster som effektivt dekorerte negler. Gjør et interessant og originalt bilde kan enhver kvinne selv har spesielle ferdigheter av maleri negler, fordi det er gjort ved å blande maling i forskjellige farger på en vannflate. Du bare fikk våt spiker i multi-farget løsning - og fantastiske bildet forblir på negler og uønskede flekker på huden lett rengjøres hvis tidligere smøre overflaten rundt neglene fett krem.
Typer manikyr

Manikyr med virkning craquelure
En av motetrender av moderne design negler kalles craquelure - manikyr med effekten av sprekker. Han dukket opp nylig, etter å ha vunnet mange fans av den opprinnelige utformingen av negler - spesielt elskere av gotisk stil. Denne type manikyr og lett å lage selv hjemme. Man trenger bare å kjøpe en spesiell maling, som når den påføres på substratet og danner den samme "sprukket" effekt. Vanligvis, som grunnlag for denne manikyr spiker blir lyse farger, noe som gir en spesielt elegant og original manikyr.
Typer manikyr

Shanghai manikyr
I denne type manikyr viktigst - farge. Tross alt, er dens viktigste "chip" en kombinasjon av svart og gull lakk. Men variasjonen av programmet avhenger av fantasi og smak av en mann som gjør manikyr. Og det viktigste, som de sier, ikke overdriv. Bare husk at Shanghai manikyr ser spesielt nydelig i sommer, men i vinter og høst kan visuelt staryty hånd.
Sannsynligvis vil lære med glede Shanghai Oriental luksus manikyr amatør og glans. Men de har i tankene og manikyr tatt med folie.
Typer manikyr

Manikyr bruker folie

For denne type manikyr må du kjøpe i spesialforretninger spesialfolie for manikyr. Det kan være av forskjellige teksturer og farger av ditt valg. Hvis du kjøper en folie til limet base - vil det være mye lettere å sette på spikeren, og skaper gode strålende effekt. Dekk med folie du kan spikre en helhet og egen del av det, avhengig av dine ønsker. Kan små kutt folie dekorasjoner i form av stjerner eller halvmåner og deretter spesielt lim for å lime biter av folie forberedt negler. For å låse den resulterende skjønnhet - nok til å dekke spiker gjennomsiktig lakk eller spesielle fiksativ.
Typer manikyr

Blonder manikyr
Prinsipp blonder manikyr er faktisk ikke forskjellig fra det som er beskrevet ovenfor ved hjelp av en folie manikyr. Bare i denne slags smykker du bruker folie i stedet for elegant blonder som forsiktig lærer malte negler. Manikyr elskere spesielt pris på romantisk stil. En blonder ser veldig elegant, skånsom og effektiv.
Typer manikyr


Manikyr ved hjelp av klistremerker

Oppriktig, denne typen manikyr selv spesielt ikke ønsker å stoppe. Vi konstaterer bare at dette er den billigste og enkleste type manikyr, tilgjengelig for alle. Men hvis du virkelig ønsker å imponere dine venner og vise frem en spesiell manikyr - må jobbe hardt og vise frem sine kunstneriske talenter, fordi følgende type manikyr - en spiker kunst.
Typer manikyr

Spiker kunst
Nail art - det er absolutt en kunst som innebærer etablering av tegninger på neglene med akryl maling, lakk og ulike dekorere elementer. Spiker kunst og oversettes med "spiker" og "kunst". Derfor denne type manikyr tilgjengelig eneste sanne mestere og mestere!
Alternativer for nail art - mange, og spesielt vann male med akryl maling. Fortsatt - et stort utvalg, alt fra fantasifulle blomster til komplekse landskap.
Typer manikyr

En fersk trend nail art - en lang design skapt ved hjelp av akryl pulver og gel. Disse materialene er laget av forskjellige former, som deretter blir limt på spikeren. Selvfølgelig, fordi dette er en manikyr kun tilgjengelig for fagfolk med erfaring, en gullsmed arbeid som krever dyktighet, kreativitet. Og "bære" en manikyr råd til å ikke alle, fordi skulptur negler neppe vil tvinge. Men for helt spesielle anledninger, er denne type design akkurat.  
Яндекс.Метрика