Hva gjør vondt høyre side under ribbeina? De viktigste årsakene og riktig behandling

 Smerte, hva det kan være, signaliserer alltid at kroppen din er noe galt med noen av de syke eller betent. Dette gjelder situasjoner der det gjør vondt høyre side under ribbeina. Årsakene til dette kan stilles inn.
 Her er noen:
 - Galleveier sykdom;
 - Lever;
 - Høyre nyre;
 - Ureter;
 - Leder av bukspyttkjertel;
 - Sykdommer i kjønnslemlestelse;
 - Betennelse i tarmen.
 Hva karakter har smerter?
 Naturen av smerte er også ganske variert:
 - Akutte smerter (ledsaget av ruptur av noen utdanning eller blokkering av blodårer intraperitoneal blødning);
 - Økende smerter (typisk for betennelse);
 - Konstant smerte (strekk ytre skall parenkymatøs strukturer).
 La oss se på hvorfor det gjør vondt rett.
 Årsakene som forårsaker smerte:
 - Akutt blindtarmbetennelse (den første lokaliserte smerter i sin høyre side, og deretter mer tydelig manifesterer seg i den øvre del av magen). Med utviklingen av sykdommen smerte senkes ned iliaca region. I tillegg pasientens symptomer feber, oppkast åpnes, og dramatisk stramme magemusklene.
 - Svangerskap utenfor livmoren (det befruktede egget utvikler utenfor livmor og sleper smerter i høyre side hvis lokalisert i høyre eggleder). Og tegn på svangerskap utenfor livmoren er det samme som en normal graviditet, spotting, forsinket menstruasjon, kvalme. Når utidige påvisning av ektopisk graviditet effekter kan være kritisk og føre til døden, fordi fosteret, øker i størrelse, lukkes egglederen, forårsaker blødning;
 - Leverkolikk (galle, som er lagret i galleveier, og får dem til å strekke årsaker en kraftig akutte smerter i høyre side under ribbene). Hun gir i høyre skulder, nakke, skulder og strekker rett over magen. Når steinene er så normalisert flyten av galle og smerter forsvinne;
 - Hepatitt (som følge av forlengelse av leverkapselen, og en økning i betennelse i kroppen). Smerte medfølgende stammer, karakterisert ved en kjedelig konstant i den øvre kvadrant;
 - Pyelonefritt (smerte synes ikke bare på den høyre side av magen, men i ryggen);
 - Graviditet (føtal utvikling og vekst fører til det faktum at den komprimerer de organer, forårsaker smerte).
Hva gjør vondt høyre side under ribbeina? De viktigste årsakene og riktig behandling

 Hvor å spandere?
 Hvilken behandling bør brukes hvis det gjør vondt i høyre side? Det hele avhenger av hvilket organ vondt. For å vite nøyaktig hva de skal behandle, ta kontakt med en spesialist. En rekke analyser og studier vil bidra til å gjøre det riktig diagnose, og viktigst av alt - på tide å begynne behandlingen.
 Hvis du har en kronisk sykdom og smerte er kjedelig verking i naturen, og deretter fjerne det hjelpe krampeløsende midler, slik som no-spa. Men vær forsiktig med å medisinere seg selv hvis du ikke vet nøyaktig diagnose, siden det er mye ytterligere komplisere oppgaven med legen for å finne ut hva din sykdom.
 Når følelsen smerter i høyre side Gi en rolig, ikke flytte, ta en komfortabel stilling på sengen og sette et kaldt omslag på det området av smerte. Ikke ta noen medikamenter, og ringe legen med en gang.
 Ved smerte
 Smerter i høyre side av magen kan oppstå i forbindelse med skarpe svinger og bakker hvor myndighetene står overfor kanter. Denne smerten er vanligvis kortvarig og er i løpet av minutter.  
Hvorfor sår venstre side under ribbeina? De viktigste årsakene og riktig behandling

 De fleste avskrive smerter i venstre side av magen til hjertet, og ennå i virkeligheten annet enn at det er avgjørende for vår kropp til venstre for livet er like viktige milt, bukspyttkjertel og mage. Kanskje grunnen til smertene skjult i en av disse organene? Smerte kan være av forskjellig art: verkende, skarp, kjedelig, vokser, herpes. La oss se, hva var deres grunn.
 Det gjør vondt venstre side under ribbeina. Organer som kan forårsake smerte.
 Milt
 Milten er plassert nær overflaten av legemet, slik at den lett kan skades. Hvis det ikke er all right, milt øker i størrelse, og du føler smerte. Økningen av kroppen er svært farlig, fordi hvis du føler stor øvelse, kan milten sprekke. Resultatet vil være ikke bare alvorlige skader på kroppen, men posynevshaya området rundt navlen (når blodet begynner å akkumuleres i bukhulen).
 Dessuten kan gapet utløse sykdommer slik som myokardialt milt, mononukleose, inflammasjon eller skade og skade på magesekken. Når du bryter milten person føler en skarp smerte. Du må umiddelbart ringe en ambulanse. På den tiden mens du venter på ankomsten av leger til å bruke en kald komprimere skadet område. I tilfelle av et sprukket milt ofte fjernet.
 Bukspyttkjertel
 Også grunnen som gjør vondt på venstre side av magen, kan tjene som dysfunksjon i bukspyttkjertelen. Det er plassert på bakveggen av venstre side av magen. Hvis du føler deg konstant griner smerte i ryggen ikke gjør det, betyr det at bukspyttkjertelen er en inflammatorisk prosess. Hvis du har helvetesild smerte kjedelig i naturen, derfor kan vi snakke om kronisk sykdom i bukspyttkjertelen.
 Mage
 Smerter i venstre side av abdomen og kan være forårsaket av sykdommer i magen, så som funksjonell dyspepsi, magesår eller gastritt. I dette tilfellet er symptomer som kvalme og oppkast. Alt som irriterer slimhinnene, kan det føre til betennelse i magen (det vil si, gastritt). Denne sykdommen er svært alvorlig og trenger profesjonell behandling som tildeler en lege. Også, når magesmerter vil hjelpe antacida.
Hvorfor sår venstre side under ribbeina? De viktigste årsakene og riktig behandling

 D  yafrahma
 Membran brokk - en sykdom kan også være et svar på spørsmålet hvorfor det gjør vondt høyre side? Veldig membran - en muskel som skiller brysthulen fra buk. I blenderåpning er et hull som spiserøret. Det skjer slik at hullet utvider seg slik at en del av spiserøret kan være i magen og forårsake smerte. Søvnapné er en medisin navn diafragma brokk. Dette kan tjene som graviditet, aldring endringer, overdreven trening eller spising.
 Endokrine systemet
 En annen faktor smerten av denne art kan være en sykdom i det endokrine systemet observert hos kvinner med autonome kriser i alderen 20 og 40 år.
 Hjerte
 Den viktigste legeme kan også være en kilde til smerte. Sykdommer i det kardiovaskulære systemet, inkludert hjerteinfarkt. I noen tilfeller er forløpet av sykdommen kjennetegnet ved akutt lokal smerte i venstre side av abdomen. Det bør også bemerkes at området under ribbeina på venstre side av magen kan bli følt smerte på grunn av lumbar degenerative plate sykdom, kronisk pyelonefritt, svangerskap utenfor livmoren, og venstre-sidig lungebetennelse. Så, føler smerte, sørg for å ta kontakt for å få råd og hjelp.  
Hvordan å puste mens du kjører? Fundamentals of pusten mens kjører

 En joggetur er en av de mest effektive typer fysisk aktivitet. Men vær klar over at det vil være slik at bare hvis du opprettholde riktig pust. Det er noen grunnleggende regler som vil hjelpe deg med dette. Ta en titt på hvordan du puster idrettsutøvere som driver profesjonelt involvert - sjeldne, men dypt. Hvordan å puste mens du kjører - er en vitenskap, og det trenger bare å lære.
 Riktig pust: Litt teori
 Fett opphopning i kroppen vår - den energien som er i den såkalte "passiv" form. Å vekke denne energien nødvendig flyt av oksygen. Det er derfor når vi begynner å jogge puste å gi tidevannet. Tross alt, jo mer vi puster, jo mer oksygen får. Deretter, som om fett "forbrenninger", og dens energi blir overført til musklene.
 Av dette følger det er noen konklusjoner. Først - Running utendørs er mye mer effektiv enn trening i gymsalen på tredemølle. Bare fordi mer oksygen i gata. Den andre - en høyere intensitet på treningen, jo bedre. Og den tredje - riktig pust mens løping gir den ønskede energidistribusjon.
 Starter idrettsutøver kan virke som sbyvsheesya og periodisk pusten mens du jogger - et mål på riktig belastning. Faktisk er det ikke. Dette pust - et mål på en katastrofal mangel på luft. På metabolismen påvirkes ikke. Og på den motsatte, kan bremse dem.
 Riktig pusteteknikk: det grunnleggende
 Mange tror at respirasjon - prosessen er helt bevisstløs, og derfor er det ukontrollerbare. Men i virkeligheten er det ikke slik. Til å begynne Observer puste under hvile, for eksempel når du leser et magasin eller ser på TV.
 På denne tiden, prosessen med torakspusting. Det er alltid grunt, kroppen bruker all sin energi nøye. Luften sirkuleres bare toppen av lungene dine. Når du starter et løp, men holdt det tidligere regimet pust, mister kroppen oksygen. Så etter du trener bare føler deg sliten, men et utbrudd av energi, som det skal være.

 En effektiv metode for å lære å puste eller puste magen
 Den mest effektive pusting, der forekommer oksygen veksling i den nedre del av lungene. På husholdningsnivå, kan vi si dette: lære å puste magen. Dette er svært viktig riktig holdning. Til å begynne, stå opp mot veggen og skyv den tilbake, rumpe og kalver. Her nå prøve å puste magen. Hver gang magen din har å stamme, presser luft med litt innsats. Denne muligheten bør bringes til en meget høy grad av automatikk.
 Nasal pusting
 Og et annet viktig punkt. Breathing bør fortsatt nese, ikke munnen, slik det ofte gjøres nybegynnere. Denne puste bidrar til å aktivere membranen. Lær å puste med nesen av økt stress er vanskelig. Dette krever lang trening, noen ganger opptil to måneder. På den tiden, inntil du lære å gjøre dette, kan du redusere tiden renner.
 Vi vurdere tiltak
 Sørg for å vurdere tiltak for å tilpasse dem under sine åndedrag. Når du mestrer nasal pusting, bør du lære hvordan du kan øke intervallet pusten. Tenk deg at du gjorde ved første åndedrag hver to trinn, så du kan øve og lære hvordan du gjør en pust hvert fjerde trinn. Det tar også mye tid, men effekten av trening og jogging vil også vokse og resultat sikkert inspirere deg til nye høyder.  
Яндекс.Метрика