Hva gjør vondt høyre side?Q: Hva gjør vondt høyre side, leger ofte høre. Det faktum at årsakene til smerte florerer. Dette er en vanlig syndrom i vår tid. Smerter i høyre side av og til føler selv friske mennesker.
Og i noen tilfeller, kan forskjellige typer av smerte i høyre side indikerer alvorlig sykdom. Det er derfor nødvendig å forstå symptomer og årsaker til smerte.
Årsakene til smerter i høyre side
Ofte smerter i høyre side forbundet med blindtarmbetennelse. Betennelse i vedlegg krever umiddelbar sykehusinnleggelse og kirurgi. Ruptur av prosessen som førte til bukhinnebetennelse, når infeksjonen sprer seg i hele magen. Operasjonen utføres umiddelbart etter diagnose. Dette er den eneste måten å bli kvitt problemet.
En annen veldig vanlig tilfelle av forekomst av smerter i høyre side (kun kvinner) - svangerskap utenfor livmoren. Slike smerter ofte følt i nedre del av magen. Slike smerter kan være ledsaget av blødning fra skjeden. Trenge umiddelbar operasjon.
Årsaken til smerter i høyre side kan være gallestein. Steiner kan dannes fra kolesterol eller andre komponenter av galle. Også i dette tilfellet, er den viktigste behandlingen kirurgi - kolecystektomi.
Hos menn kan årsaken til smerten være vridning av sædlederen testiklene. Smerte mens veldig sterk, mens pungen sveller.
Skarp smerte til høyre kan føre til en rekke kolitt og tarmproblemer. De kan være ledsaget av kvalme og oppkast.
Gravide kvinner kan også oppleve smerter på grunn av press på indre organer hos fosteret og klemme dem. Vanligvis slike smerter avtar i liggende stilling.
Verkende smerter i høyre side
Ofte er det situasjoner der det gjør vondt høyre side under ribbeina. Denne smerten kan være kjedelig eller verkende. På dette punktet i menneskerettighetene er leveren og nyrene. De er ganske tett inntil kantene. Det kanter og beskytte dem mot skade under brå bevegelser.
Årsakene til smertene kan være ulike inflammatoriske prosesser når indre organer blir forstørret, hovne. De var å bli overfylt under ribbeina. På anledninger, litt forskjøvet, slik som blåmerker. De kan også bli presset av andre organer.
En annen årsak til smertene kan være hepatitt. Denne smerten er ledsaget av apati, svakhet, manglende appetitt, hodepine. Huden blir gulaktig. Urin heller misfarget.
Smerte tilfelle kan også assosiert med inflammasjon i galleblæren, den høyre binyrene, høyre lunge, i tolvfingertarmen, bukspyttkjertelen, og i den øvre tarm.
Typer smerte i høyre side:
Verkende smerter.
Plutselige og sterke smerter.
Smerter ledsaget av kvalme og oppkast.
Stikkende smerter, verre med bevegelse.
Alle typer smerter i øvre høyre kvadrant krever søker spesialisert omsorg.
Hvis det gjør vondt høyre side av abdomen
Greit nedre magesmerter i forbindelse med sykdommer i indre organer. På dette punkt, en høy konsentrasjon av organer og vev. Problemer i disse organer og forårsake smerte. Abdominal smerte er et symptom på en lang rekke sykdommer. Så sette en sikker diagnose kan være vanskelig.
Noen skarp smerte høyre underliv krever øyeblikkelig appell til leger. Noen sykdommer kan medføre menneskeliv.
Typer smerter i magen på høyre side:
Smerte kan være akutt eller kronisk.
Smerten kan være verkende, stikkende, trekking, skjæring, omkringsittende.
Smerte kan avhenge av situasjonen: for eksempel, etter å ha spist, turgåing, smerter i siden når du kjører, smerter fra skader og andre.
De viktigste årsakene til magesmerter høyre: blindtarmbetennelse, tarmproblemer, sykdommer i kjønnsorganer, nyreproblemer, sykdommer i bukspyttkjertelen, leveren og galleblæren.
Hvordan diagnostisert smerter i høyre side?
For påvisning av sykdommen krever medisinsk historie, utføre undersøkelser, analyser underkastelse. Pasienten må huske alle kroniske og tidligere sykdommer, skader eller slag i det siste, siste måltider, trening i det siste.
Etter undersøkelsen undersøkte pasienten i form av integriteten til huden, utført abdominal palpasjon. Undersøkte dine øyne, tunge, hudfarge. Deretter utført laboratorieforskning analyserer pasienten.
I de fleste tilfeller diagnose av sykdommen ved hjelp av diagnostisk ultralyd.
Hvordan å lindre smerter i høyre side?
lindre kroniske smerter ved hjelp spasmolytisk medisin, for eksempel noshpы. Men du kan ta medisin bare når en nøyaktig diagnose. Andre smertestillende medikamenter kan hindre diagnose;
for å lindre akutte smerter å besøke leger trenger for å sikre pasienten i ro, recumbency, kaldt sted i smerte;
hvis problemene i fordøyelsessystemet eller galleblæren følge en streng diett;
lindre smerter i leveren bidrar med honning, kanel, og bland olivenolje, honning og sitron;
smerter i galleblæren hjelper buljong poteter;
hvis det gjør vondt i leveren og galleblæren, gjør avkok av urter: celandine, rose, peppermynte, buckthorn, immortelle. En av urter i 300 ml kokende vann.  
Hvordan å gå ned i vekt i hofter (loins) rasktMed utbruddet av stranden sesongen mange jenter står overfor utfordringen med hvordan du raskt ned i vekt i hoftene. For å løse dette problemet krever en helhetlig tilnærming. Du må først en anmeldelse av kostholdet ditt og la det produkter "slå" på hoftene som ekstra inches. Da kan du komme til tak med sin figur. Du må plukke opp litt mosjon, resultatene av disse vil ikke vente på seg. Mange kvinner tror at kampen mot fett opphopning i lår, mage, rumpe og midje beste for å hjelpe streng diett. Ikke torturere deg selv med sult som utmattet trening på kroppen kan føre til alvorlige skader.
Rettelse diett starte ved å redusere mengden av forbrukt porsjoner og utelukkelse av farlige produkter. Dette vil være begynnelsen av prosessen, hvordan å gå ned i vekt i hoftene raskt. Reduser inntaket av fet og stekt mat, og mat som majones, rømme fett, rask mat, sukkerholdig brus, kjøtt, pølser, is, kaker, nøtter og frø midlertidig utelukke fra kostholdet. Ved utarbeidelse av riktig kosthold bør vurdere det faktum at det daglige behovet for fett innenfor 30-40 g.
Øvelsen vil fremskynde prosessen, hvordan å gå ned i vekt i hoftene raskt. For mer effektiv sett av øvelser må utføres i morgen og kveld. Vanlig gange, sykling, nektet å løfte øke din fysiske aktivitet, og dermed bidra til å miste lår med noen ekstra inches.
Øvelse for hofter elastisitet
Liggende på siden av låret bøy i kneet, og det som er under, løft opp på utpust. Når du utfører øvelsene se holdning - det skal være glatt og ikke falle tilbake. Øvelsen utføres åtte ganger på hvert ben i tre sett.
Øvelse for å styrke innsiden av lårene
Stå rett opp, satte føttene skulder bredde hverandre og hendene Sett hodet. For inspirasjon gjør dype knebøy og puster tilbake til sin opprinnelige posisjon. Antallet øvelser gradvis bringe til 50 ganger.
Trening for å styrke musklene i rumpe
Få på knærne, albuene bøyd hender magert på gulvet. Spine holde like. For inspirasjon rette opp og løft den parallelt med gulvet. På utpust, tilbake til startposisjon. Følg flytte det andre benet.  
Gamle, gode rokkeringer (bøyle)
 Moderne kvinner har erklært full krig vektig. I kampen inkludert alt: kosthold, mosjon og medisinering. Men den lumske lettere å miste de ekstra pounds, hvorfor ikke tillate dem å vende tilbake. Det trenger ikke enkelt angrep, og konstant forsvar på alle fronter.
 Nylig jagerfly mot overvekt og slank midje husket de gode gamle hoops (aka hula-hoop). Utenlandsk navn sammensatt av to ord: Navnene på Hawaiian dans "blasfemi" og det engelske ordet "hoop» (bøyle), «hoop" betyr. Gymnaster har dukket opp fra dette sportsutstyr i slutten av 1950-tallet. Så fikk han stor popularitet blant kvinner som et middel til å bekjempe fedme og rask måte å styrke magemusklene, og dermed skaffe seg slank figur og grasiøs midjen.

 Leger bekrefter: ringetoner magemusklene og tilbake, slik fleksibilitet til å utvikle, tog vestibular system og selv forbedrer tarm og nyrer.
 Rokkeringer er tilgjengelig i et bredt spekter. Her er noen av de som du kan kjøpe i butikkene.
 1. Den enkleste laget av plast eller metallrøret. De - den billigste.
 2. tynget av vekten av disse kan nå 3 kg. Selv om mer vanskelig å spinne bøylene vanskeligere, så utøve med tyngre bøylene tillate raskere å oppnå de ønskede resultater.
 3. Complex. Denne ringen, som består av to, fire eller seks deler lett å bære og oppbevare. Før sysselsettingen med ringer, selvfølgelig, må samle dem, som tar mindre enn et minutt.
 4. Massasje hoops følger med sugekopper eller baller som kan ikke bare ødelegge den ekstra fett og kalorier, men samtidig forsiktig masserer huden rundt midjen.
 5. Hoop benke kalorier forbrent, tar hensyn til antall omdreininger og arbeidsforholdets varighet. Etter vår mening, dyrt og ikke veldig nyttig leketøy.
 Hvis du ønsker å starte øvelser med bøyle, start med en enkel bøyle, veier 1 til 1,5 kg og mosjon varig omtrent en halv time. Liker det - kan du øke vekten av bøylen og varigheten av øvelsen.
 Selvfølgelig, trening med bøyle kontraindisert for gravide og kvinner som ga bare. Du kan ikke engasjere seg i rammen med noen sykdommer i indre organer, eggstokker og livmor, nyrer og lever.  
Hvordan å gå ned i vekt med hula-hupom?
 De fleste kvinner i dag nøye overvåke deres utseende. Måter å gå ned i vekt, det er mye, men i denne artikkelen VseTut vurdere vekttap ved hjelp av hula hupa.
 * Hvor nyttig hula-hoop?
 Trene med hula-hupom, du ikke bare vil slippe ekstra pounds og forbedre deres helse.
 Har bøylen kan være din utmerket grunnleggende trening hvis du har tenkt å i nær fremtid til å utføre mer komplekse oppgaver. Så skjer fordi under trening med bøyle du grundig zakalyaete det kardiovaskulære systemet. I tillegg, hvis du begynner å trene med bøyle, deretter umiddelbart legge merke til hvordan arbeidet vil forbedre den vestibulære apparat. Teknikken øker også tarmen.

 Hoop - en interessant oppfinnelse som kan selv lære et lite barn. Du kan også hula-hoop å holde seg hjemme, slik at du sparer tid og sted å besøke fitness klubber.
 Huden din vil være glatt gjennom opplæring av hula hupom, bare redusere cellulitter og dens manifestasjoner redusert markant øke stemningen vil forbedre den generelle helsen.
 Ulemper klasser bøyle
 Den største ulempen med hula leksjoner hupom er at bare med ham du nå konkrete resultater, men bare sammen med bruk av hjelpemidler vekttap. Men hvis du ønsker å gå ned i vekt gradvis og harmonisk, bevare deres helse, hula-hoop - er ideelt.
 Denne hula-hoop kontra?
 Alltid konsultere med legen din før du begynner å engasjere seg, som kontraindikasjoner bøyle ikke har blitt kansellert.
 For eksempel er gravide forbudt å bruke hula-hoop, og umiddelbart etter fødselen og på ulike gynekologiske sykdommer. Måtte avbryte klasser og for lever eller nyre.
 Å ha noen problemer med ryggen og ryggraden, ikke starte klasser bøyle uten først å rådføre deg med legen din.
 Hvis huden er meget følsomme, bør lengden av den første trenings reduseres. Hvis blåmerker på huden fortsatt har, må vi ytterligere redusere klasse. Hematom til slutt forsvinne.
 Typer hoops?
 Det finnes flere typer ringer som du kan gjøre. Nybegynnere bedre å bruke en enkel bøyle, og de som er mer erfarne, anbefaler vi å bruke hula-hupy tyngre.
 Enkelt hula-hoop
Hvordan å gå ned i vekt med hula-hupom?
 Dette er den enkleste hula-hoop, som er hovedsakelig laget av jern eller plast. Med et tomt område inne. Denne ringen er bevart i noen av våre bestemødre. Den indre diameter - ca 1 meter, vekt - omtrent 1 kg. Bare er det ønskelig å begynne klasser for nybegynnere med en enkel bøyle til kroppen zvyklosya med laster.
 Enkelt hula-hoop er egnet for nesten alle, hvis det ikke er noen kontraindikasjoner. Den eneste ulempen, og det nesten umerkelig at du må engasjere seg i et litt lengre tid å oppnå samme resultat enn med andre typer hula hupa. Men for de som er seriøse om å miste vekt gradvis, det er ikke et problem.
Hvordan å gå ned i vekt med hula-hupom?

 Folding hula-hoop
 Han nesten ikke var forskjellig fra den enkle bøyle, laget av det samme materiale. Men det har en viktig fordel består to ganger, fire ganger eller seks ganger, noe som reduserer størrelsen. Dette er ganske viktig hvis ditt hjem hadde plass.
 Hula-hoop med vekting
Hvordan å gå ned i vekt med hula-hupom?
 Forskjeller av denne typen hula-hoop hupa fra enkel bare i vekt. Spesielt gratis interne plass på rammen fylt med sand eller andre stoffer utyazhelyayuschymy. Vekten av hula hupa varierer fra en halv til to pounds.
 Han intens effekt på problemområder i livet skaper en spesiell byrde aktiv masserer den. Også, kan du selv forverre den allerede eksisterende enkel bøyle.


Hvordan å gå ned i vekt med hula-hupom?
 Med virkning massyruyuschym
 Denne type hula hupa er en av de mest effektive. Spesielle massasje baller innebygd i en ring rundt diameter, og de er enda mer insisterende massasje problemområdene på kroppen din. En slik ring er utstyrt med omtrent tredve slike baller.
 Når du trenger å gjøre
 Tid klasser på hula hupom du kan velge på egen hånd. Dette kan være både morgen og kveld. Det må imidlertid følge reglene - bør strengt vri bøylen etter to timer etter et måltid. Hvis du er bare en liten snack av frukt eller yoghurt, må den passere minst en time.
 Riktig lære å spinne bøylen er ikke vanskelig. Forberede for sysselsetting er et sted for ikke å rive de rotasjon hula hupa elementer rundt deg. Finn din tryggeste stedet.
 Stå rett, føttene kan sette en skulder bredde hverandre og litt bredere. Ta en hula-hoop, plasserer midjen slik at det rørte ryggen og var i en horisontal posisjon i forhold til gulvet. Stram magemusklene og begynne å rotere det. Sørg for at musklene var spent all trening. Bratt bøyle roterende kroppen, nakke og ben. Hendene forsiktig løfte om ikke å gripe inn. Deretter slappe av og sakte slipper bøyle.
Hvordan å gå ned i vekt med hula-hupom?

 Det er bedre å forholde seg til når du har en god stemning. Sett din favorittmusikk med en fin rytme, lade opp positiv energi og videresende på en slank figur!
 Og ikke glem at hula-hoop - en flott assistent i å miste vekt, men hvis du bruker det som en integrert alternativ, så vil det ta enda flere fordeler for kroppen din.  
Яндекс.Метрика